22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • stargatelost
    már bocsi, de sztem ez a két állítás nem igazán állja meg helyét :D
  • homeless
    Attól, hogy a másik szigetnek nincs gyógyító ereje még építhettek oda is állomásokat. Az eredeti szigetre se biztos, hogy azért építettek állomásokat mert csodákat tett. Lehet, hogy csak később derült ki.

A túlélők meg azért nem látták a másik szigetet, mert nem léphettek át egy bizonyos pontot. Pont ezért találták ki a többiek, hogy nem léphetik át azt a pontot, hogy nehogy meglássák a másik szigetet.
  • tommyg
    hm
  • ProGabe #11540
    szerintem van!Ben ott is gyorsabban gyógyult a műtétből ha jól emlékszem

JP:szerintem te logóra gondolsz!fáradj át IDE :)
  • JP Forever
    Csináljatok nekem ilyen avatart légyszike.
  • JP Forever
    Csináljatok nekem ilyen avatart léccike:P
  • JP Forever
    A filmből:)
    Jajj de jó lesz ma meg mikor lesz a 3 évad maratonja? 25-26? Ma lesz az első meg a második évad? Meg holnap ugye?
  • tommyg
    És honnan tudod hogy a másik szigetnek nincs gyógyító ereje??
  • ancsie18
    Bocs ha valaki számára ez most kioktatónak tünt, nem annak szántam, csak el akartam kerülni a további félreértéseket, mert valahogy most rendesen félreértettük egymást, gondoltam tisztázzuk a dolgokat. Remélem senki nem haragszik.
  • ancsie18
    Úristen, most én vagyok a hülye, vagy csak az félreérthetö amit mondok?! Mert mintha mindkét hozzászólásomból teljesen mást értettek volna ki, mint amit mondani akartam...
    Szóval: Az elsö hozzászólásom lényege az akart lenni, hogy van a sziget, A SZIGET, ami a film központ témája, ahol az elsö két évad játszódott. Ott történnek úgymond csodák, mint pl. a látomások, csodálatos felépülések, számok, Jacob, stb. És van a msáik sziget, ahová Jacket, Katet és Sawyert magukkal viszik. És csak annyit akartam kérdezni, hogy ha ez nem az a sziget, ami olyan különleges, akkor miért építenek ide állomásokat? Mert gondolom a másik szigetre azért építettek, mert megérte ott vizsgálódni. Na, ezt nem értettem, de már túlt tettem magam rajta.
    A második hozzászólásomhoz meg annyit, hogy nem, ott semmi sem történik, ott nincsen füst, az azon a szigeten van csak, ahol a gép lezuhant. Locke sem ott épül fel. Azon a szigeten, ahol Jack megműti Bent és ahol a medveketrecek vannak, csak a harmadik évad elején vannak. Mégegyszer mondom, ott nincs füst, nincs csoda, semmi.
  • Casper007
    Még nem derült ki. Annyi bizonyos, hogy valami védelmi szerkezet, de a többieket sem kíméli. Jhon még az első évad negyedik részében találkozott vele, de megúszta, aztán a szezon végén ismét feltűnt, majd Eckot náspángolta el, elég rendesen, és menekült előle Kate és Juliet is. Boone álmában is jelen volt. Na mindegy, még nem tudni, hogy mi is az, de az emberek életéből villanak fel képek a füstben. Majd kiderül...
  • JP Forever
    Jajj tényleg van a füst a biztonsági rendszer az mi? Vagyis az hogy van. Mondjátok már el mert nekem ez nem tszta.
  • JP Forever
    Mondjuk erre Lock jött rá először hogy végülis csodát tesz ugye. Elején ő volt a kedvencem. De most már Sayid, Sawxer, és Lock.
  • JP Forever
    Ja értem. 1000 bocs:)
  • Casper007
    Hát, ott is vannak csodák. Pl. a szörny, vagy Lock felépülése (olyan közelről kapott lövést, hogy csoda, hogy túlélte).
  • ancsie18
    Úgy értettem, hogy ha AZ A sziget tesz csodát, ahol lezuhant a gép, ÉS van egy másik sziget, ahol most vannak...
  • JP Forever
    Vmi olyat mondtál hogy: "ha az a sziget tud csodákat tenni, ahol lezuhant a gép is" de bocs ha félreértem tényleg bocs ha félreértem:)
  • ancsie18
    Figy már, ezt most nekem írtad?! Mert én egy szóval sem mondtam, hogy a sziget miatt zuhant le a gép.
  • r4pt0r
    De majd még lesznek mini webepisodeok mint a BSGnél.
  • toysoldier
    nincs mit :) Sawyer télleg nagyon nagy arc ^^
  • JP Forever
    EZAZ!! kköszi az infot. Imádom a LOST-ot! Sayid and Sawyer forever:P
  • toysoldier
    nem, februárban kezdődik a 4. évad, utána meg még lesz 2 évad ha jól tudom

szal összesen 6 évados lesz
  • JP Forever
    a 3. a legutolsó évad?:(
  • JP Forever
    A gép nem azért zuhant le mert a sziget csodátt tett hanem mert Desmond nem noymta meg a gombokat és a mágnesesség lehozta a gépet. Finoman szólva lehozta:D
  • JP Forever
    Sziasztok! Ki nézi ma meg 25.én a maratont?!::))
  • ancsie18
    Na jó, de én sehol sem láttam Dharma állomás-jeleket. Másrészt, ha az a sziget tud csodákat tenni, ahol lezuhant a gép is, akkor minek épített valaki másik szigetre is kutatóállomást, és az othersök miért jöttek el onnan? Csak azért, hogy Sayerék ne tudjanak megszökni? Mert az tiszta sor hogy azért vitték Jacken kívül öket is magukkal, hogy majd ha Jack együtt látja öket, hátha nem akar már visszamenni és csatlakozik hozzákujuk. Meg azt se értem, hogy pl Sayid meg Locke már bejárta az egész szigetet, Ekoék is a sziget egyik végéröl a parton mentek végig a másik végéig, hogy nem látták eddig hogy másik sziget is van? És hogy nem látta Desmond sem, miközben elhajózott? Vagy amíg fel nem robbant a hatch, az az elektromágneses valami megakadályozta?
  • ProGabe #11517
    ha most nézed újra figyelhetnél jobban :P

az egész egy Dharma bázis,csak ez nem egy bunker hanem egy sziget :) végig bekamerázva,bemikrofonozva
  • LasDen #11516
    A másik szigeten lévő bázis is a Dharmaé.......a föl alatti hely meg sztem a cpákon meg egyéb vizi élőlényeken végzett kiesérletekhez kellett... :D
  • tommyg
    igen ez a lost...itt bármi megtörténhet
  • ancsie18
    Épp most nézem újra a 3. évadot, ott járok amikor Ben megmutatja Sawyer-nek, hogy van egy másik sziget is. Azon gondolkodtam, hogy ha a sziget, A Sziget az, ahol a Dharma kutatóbázisokat épített és kísérleteket végzett, akkor azt a helyet, ahová Jackéket vitték, azt ki építette és miért? Dharma jeleket tudtommal ott nem látni, és valószínűleg felszerelésnek is híján volt a hely, mert az orvosi állomás minden műszerét átvitték oda (legalábbis gondolom azért vitték el öket) Ráadásul mint megtudtuk a medvéket is ott tartották, hogy kerültek át a másik szigetre? És miféle víz alatti állomás az, ahol Jacket tartották? Mikor magukkal vitték zsákkal a fején Jacket, simán csak kisétáltak vele egy épületböl.
  • Dave0092
    nem lehet, lesz
  • Gibor
    Hátlyet, ma néztem meg az utolsó két részt, és most nemtom eldönteni hogy vajon lehete 4. évad....
  • tommyg
    Hogy szarnád össze magad!
  • precision
    lol, te balfácán
  • Horász
    Innen leszedhető a lost összes évadának összes része feliratok és szinkronizált változatok mind ez pénz nélkül nagyon gondolkoztam beírjam e ide mert ez egy kincs de megesett a szívem :

http://href.hu/x/3b4j
  • The FlashBack
    köszöntem, k*vasoká van mégaz
  • Casper007
    2008 február
  • The FlashBack
    öh, mikor is folytatódik?
  • ProGabe #11505
    első sorozatban?akkor megnézem gyorsan mi volt az első sorozat az emberiség történetében -.-

évad!!!!a sorozat az az egész lost!attól hogy a seson-t lehet szezonnak fordítani - ami ténylegesen sorozatot jelent - még nem helyes ebben az esetben

ez nem csak neked szól,hanem mindazoknak akik sorozatot mondanak évadra,ill. film-et sorozatra!igen,ez is filmre,mint anyagra készül és mozgókép,de akkor sem egy egészestés film!

bocs a kirohanásért,de ez olyan szinten bosszantó tud lenni :\
  • tommyg
    Akkor oszd meg velünk!