22323
-
Aspyrin #11503 Ne aggódj, nincs bent semmi érdekes: wallok, ikonok. -
#11502 Akkor mesélj. -
elmerfudd #11501 Már az első sorozatban kiderül a fekete füst relytélye. -
#11500 Kézzel írd be, és akkor beenged. -
#11499 én küldtem mailt....bár sosincs szerencsém úgyhogy... :D
amúgy az AXN LOST maraton oldalán nemtok belépni az extrákba, mert nem fogadja el a kódomat.... :( -
#11498 Lost nyereményjáték, és egy rövidke kvíz után néhány extra a sorozatjunkie-ról ITT
Jó szórakozást és sok szerencsét mindenkinek a nyereményjátékban! -
#11497 Röviden annyi, hogy nem lesz Peter Stormare az eljövő Lost évadban. A CSI - 7×21-ből mindenki emlékszik ugye rá. Az a pletyka járta, hogy eltűnik kicsit, de mint kiderült ebből nem lesz semmi.
http://www.sorozatjunkie.hu/ -
#11496 Akko zsír! -
freecom #11495 Még nem lehet tudni mi az pontosan, de hogy mikor fog kiderülni azt #11441. hozzászólásan elolvashatod!
-
#11494 Kiderült már hogy mi az a fekete füst??
Mert már láttam mind a 3 évadot de nem nagyon jöttem rá! -
#11493 Hát ha nem láttál sok részt akkor ajánlom kezd el előről nézni a sorozatot. Nagyon összetett a sorozat, szóval simán elmesélni nem nagyon lehet. Megéri megnézni az első évadtól a 3.-ig (még annak is aki már látta mindet). -
Aspyrin #11492 Az rtl ismétli hétköznaponként az 1-2-ik(?) évadot, az axn pedig leadja majd két hétvége alatt a teljes 2-3-ik évadot (augusztus 18-19 és 25-26-án). -
barbycica #11491 most lehet tök hülyének néztek.. de ennek az egész lostnak mi a története??? mert nekem valahogy nagyon nem akar össze állni.. az a baj h elég sok részt nem láttam.. és nem értem..hogy mi a lényege a számoknak.. meg ilyenen dolgok.. kik rabolták el az embereket.. ha nem gond valaki lécci mesélje el..:) ha gondolja és ráér akkor msn-en is jó [email protected] és előre is thx.. pusz -
Aspyrin #11490 Hagyj :D -
winnie #11489 hogy értsd, ezt nem jelentheted ki, mert egy csomót még ki sem próbáltál:) -
#11488 "Ottsosevot" ahogy egy kedves ismerosom mondana. RTL probalkozott be vele, nem tul nagy sikerrel. Cimlapsztori vagy ilyesmi (volt?) a neve. -
Lostmania #11487 Lost 2. + 3. évad egyben, magyarul az AXN-en:
kepfeltoltes .hu/070807/lostmaratonAXN_www.kepfeltoltes .hu_.gif -
Aspyrin #11486 Hogy értsd: a többi sorozat nem köt le, messze nem olyan jó, mint a lost -
winnie #11485 mivel kvázi minden sorozat itt van, ez evidencia. azért linkeltem a listát, hogy mindenki lássa, hogy melyik az az első sorozat, amit nem látott. (nem azért, hogy "ezt már láttam") -
winnie #11484 2006. végén készült, de az csak bónusz, hogy hol megy - a tömegízlés a lényeg. -
#11483 Na jó, ez az utolsó piszkálódásom, de a Heroes is ki van húzva, és ugye az is megy magyaron, plusz a 24 megy az m1-en is. -
#11482 Ja, az Ugly Betty is ki van húzva, az nem megy már a TV2-n? -
#11481 Winnie, ez mikori lista és honnan van? Mert pl a Las Vegas megy a Viasaton, mégis ki van húzva az az oszlop. -
Aspyrin #11480 Hátöö, ezek közül van amelyiket rendszeresen nézem (ha főműsoridőben adják), legtöbbjükből elég volt egy rész. -
winnie #11479 heti rutin. ha nincs valami, kell másik:) amúgy meg azért, mert annyi minden jóság van még. -
winnie #11478 http://kepfeltoltes.hu/070202/drama_www.kepfeltoltes.hu_.jpg - vedd az első ötöt, amit nem ismersz:) - nehogy azt mondja valaki, hogy a saját ízlésemet akarom rá tukmálni.
de most a flight of the conchords az über:) -
#11477 Soha nem ertettem, miert van az, hogy ha rovidebb-hosszabb szunet van az ember valamelyik favorit sorozataban, akkor miert kell ezt a szunetet masik sorozattal potolni, marpedig nagyon sok topicban olvasom ezt. "Lost szunet, van? Akkor addig marad a PB." Mintha a vilagon csak sorozatnezessel lehetne idot tolteni?!
Egyebkent Nekem egy Lostot soha, semmi mas nem tud potolni, annak ellenere, hogy meg jonehany sorozatot nezek! -
Aspyrin #11476 pl? -
winnie #11475 és ott vannak a sok nem ennyire kommersz sorozatok, amelyek jó rész még ezeknél is jobb:) -
#11474 a heroest és a dr house -t se hagyjuk ki -
#11473 Így van :D -
#11472 *********** addig marad PB -
#11471 Február :( -
#11470 4. évad mikor indul ? -
Aspyrin #11469 És addig még annyi minden változhat. -
#11467 Ja... És a mobizódokat sem ngyon nyomják, pedig azt hittem, nyáron elkezdik. -
ooly messsze van méééég 2008... -
freecom #11465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Carlton Cuse producer és Jean Higgins sorozatproducer a múlt héten megjelentek a LATV fesztiválon ahol gyorsan meg is kérdezték őket pár dologról: A két leg lényegesebb;
Ami vagy aki a szigetre érkezik rosszabb lesz mint a "többiek"?
Igen, sokkal de sokkal rosszabb lesz, maga a pokol!
A műholdas rádiótelefonálást követően mi vagy ki érkezik majd a szigetre?
Egy teherhajó fog érkezni emberekkel, és ez a történet egyik vezérfonala lesz... A felirat ami Charlie a kezére írt (not Penny's boat) nagyon fontos szerpet játszik majd.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két új szereplő?! Mármint Abruzzin meg a többi új szereplőn kívül? -
freecom #11463 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Két új szereplő lesz majd; egy harmincas éveiben járó remek matematikus, (Rusell), és egy vonzó tudós (Charlotte). Ők valószínűleg már csak az 5 évadban fognak megjelenni. Ja és persze a nevek még változhatnak...