22323
-
#11583 Meg amikor Lock bevágta Sawyer mellé a kést. 10 centivel Sawyer feje mellé: "Majd vadászunk!"
Először Lock volt a kedvencem, aztán mostmár Sawxer és Sayid.
Sayid: Nagyon nagy emberismerő, okos, tapasztalt, és feltalálja magát midnen helyzetben, ráadásul ebben kiváló fizikuma is segít. Lást: Amikor verekedett Eckoval!
Sawyer: Bunkó de mégis van benne valami szeretet, és szereti Kate-et:D Ő is elég pimasz de okos és logikusan gondolkosik. Ráadásul önfeláldozó, már amikor:D -
#11582 Jah, az elején Lock olyan volt, akit nem lehet zavarba hozni, aztán többször is sikerült. Amúgy marha nagy karakter. -
seahorse #11581 Zillo, szerintem nagyon jól látod a dolgokat és a jellemeket, Lock 'leépülését' nem is láttam ennyire kristályosan, csak nem tudtam mi a hiba a képen...valóban. Én Jack-re, Ben-re szavazok, egyébként meg úgy megörültem a maratonnak, mintha újra rokonlátogatóba jöttek volna : ) Sayid pedig még mindig tudja hogyan kell érzékin mosdani... (lsd Angol beteg ....) Amúgy meg mikor kin van a hangsúly, arról derül ki, milyen jól alakít és mekkora egyéniség...végül mindenkit meg lehet kedvelni/utálni. Szerintem Libby a férje elvesztése miatt került be az intézetbe. Demsmond lelkészének asztalán a képen a lelkész és az ősz jósnő van együtt, aki előre elmondta Desmondnak a jövőjét? Jól láttam?? -
#11580 Őőő nem lakik valaki ceglédbercel, cegléd, vagy albertirsa közelében? -
#11579 AzámX) -
#11578 Várjuk. -
#11577 Mindjárt LOST 3. évad maraton:P -
Aspyrin #11576 Nos, hogy én se maradjak ki a sorból:
Sawyert a pimaszkodása, Lockeot az agya, Sayidot pedig az emberismerete miatt kedvelem. A többiek sem rosszak persze :) -
#11575 Eggyértelmű favorit csúcs szuper karakter: DESMOND
Nagyon csúcs volt az összes része ami róla szólt, istenien játsza a szerepét.
A többi színézt is imádom de valahogy legjobban mindig a Desmondos részeket vártam:) -
#11574 Ha már kedvenc karaktereknél jarunk,akkor kiemelném Sayid-ot,Juliet-et,Ben-t es Hurley-t.Szamomra ök azok,akikben talaltam valami emlitesre meltot.
Sayid: Nyilvan valoan a legértelmesebb,legtettrekészebb karakter.Kellöképpen higadt,megnyugtato egyeniseg,es nem irrital a jelenléte.Nem pattog összevissza,nem keveri a nagy adag lószart,nem nyavajog..Minden helyzetben feltalalja magát,Jack-el ellentétben nem befolyásolhato,es nem bizonytalan.
Juliet: rideg,kifejezéstelen arca láttán feláll a hátamon a ször.Teljesen kiszámithatatlan,es pont ez a jo benne.
Ben: a kifejezéstleneség itt olyasfajta jellemvonásokkal párosul,amik tökéletesek ahhoz,hogy másokat kellö képpen manipulálni tudjon.Én minden egyes mondata után felteszem a kérdést magamban: ő ilyen okos,vagy én vagyok ilyen hülye? zseniális karakterhez zseniális szinész parosul.Minden bizonnyal,még akkor is hazudik,ha kérdez valamit.Vagy mégsem?
Hurley: Nos,azthiszem Hurley-nek nem kell sokat beszelnie ahhoz,hogy engem megnevettessen.Valóban nagyon érdekes egyéniség.Az egesz sorozat alatt nem láttam olyan mulatságosan hátborzongató részt,mint amikor Hurley képzeletbeli baratja megjelent a szigeten.Szinte kezdtem elhinni magam is,hogy az egész sorozat végére valami hasonló dolog sül ki,mint amiről az epizód szólt :)
Ezek mellett,mint karaktert kedvelem még Sawyert,és szerettem MR.Eko-t akinek igen ostoba halál jutott.Először megkóstolja Micimackó aztán jön a 'kifüstölés'.Nevetséges.
Jahh...és végül...a legnagyobb csalódást Lock okozta nekem.Az elsö évadban ő volt a megfejtetlen álmom,a legtitokzatosabb,legérdekesebb szereplö a sorozatban.Aztán a 2. évadban lelkesedésem alább hagyott,és jött a nagy pofáraesés.AZ az érzésem támadt,hogy nincs itt szó titokzatosságról,csak szellemi leépülésről.Talán stikkes az öreg.Reménykedem benne,hogy visszanyeri önmagát.Láttam a 3. évadot és hát.Pontpontpont -
#11573 Nekem igazából nincs kedvencem. Minden szereplő nagyon jól van kidolgozva, a flashback-ek alapján azért már van eltérés. Ezekből nekem a Jack, Locke, Kate típusú flashback-ek a kedvenceim. Ja, és Eckot én is sajnálom, ász volt. -
#11572 Én nagyon bírtam főleg amikor Locke-al "kalandozott" a második évad végén! -
#11571 Én is, de annyira nem csíptem... Mondjuk a halála durva volt. -
#11570 Én meg Eko-t sajnálom hogy meghalt! -
#11569 Én kedvencem Locke. Nagyon bírtam azokat a részeket, amikor ő volt a központban. Nem semmi miken ment keresztül. Mondjuk az kicsit érdekes, hogy hogyan élt túl egy ekkora zuhanást...
De bírom Jacket is, Hurley-t, meg Charliet.
Lassan mindenkit felsorolok... :D -
#11568 Mint szereplök nekem Sawyer, Desmond, Eko, Sayid, Kate a kedvencek. Mint színészek azért Bent is mindenképpen ide venném, szerintem hatalmas színész a pali. -
#11567 Dharma már nincsen Ben-nek köszönhetően! :) -
#11566 Oké:) Én talán Sayidos, meg Sawxer-es vagyok:) -
#11565 Hát a 3. évad végére egyértelmüen Kate lett, pedig eleinte ki nem állhattam a pattogását, meg hogy mindenben benne akar lenni... De mint nö én nem igazán ilyen szempontból nézem... -
#11564 az első tök jó.... :D jó lenne háttérnek is csak kicsit nagyobb lehetne... :D -
#11563 Photoshopp powa:P -
Kemény
Ez isP -
#11561 ancsie 18 ki a kedvenced? Kate? -
homeless #11560 Egyértelműen Kate -
#11559 Igen szerintem is ki fog derülni legalább is remélem. Nézi majd vki 25-26odikán a 3 évad maratonját? Én biztosan! Nagyon várom már. Amúgy sajnáltam Lybbit mikor Michael lelőtte.
Ana luciáról azt gondolom hogy van rossz oldala és jó oldala is. Ja és vágjátok a kis szűz mária szobrokat. Van egy ugyanolyan szobra a mamámnak pesten most vettem észre ott voltunk ma felköszönteni. Ugyanolyan szobor és üreges is. Lehet drog van bennexD -
#11558 Az nagyon megütött amikor a végén meghmutatták Lybbit. És amikor kiderült hogy nincs David.:D
Hugit nagyon bírom:D
Amúgy sztetek melyik a legjobb csal ezek közül?:
Ana Lucia
Shannon Rutherford
Kate
Sun
Klerr
Na melyik? Sztem Kate meg Shannon -
#11557 Én a 3. évad 5. részéig láttam azt hiszem. -
#11556 Mondjuk, hogy igazad van. Ana Lucia először tényleg elég tré alak, de ha belegondolunk, hogy elvesztette a gyerekét egy idióta miatt... elég szar ügy. Az meg, hogy Shannon-t lelőtte, már túl sok volt. Aztán Michael megadta a kegyelemdöfést. -
#11555 sztem már nem nagyon létezik a Dharma a történtek óta.... -
#11554 Szerintem a Dharma intézet nyomására terjesztették el ezt a hírt, hogy a hozzátartozók ne keressék tovább a gép utasait. -
#11553 Szerintem az elkövetkezendö évadokban meg fogjuk tudni, hogy mit keresett Libby azon a klinikán, biztos lesz még szó róla.
Így második nézésre én már megértem Ana Luciát, de elsöre tényleg én is nagyon utáltam. Tudod, hogy mióta meglötték gondja volt a fegyverekkel, ráadásul a visszaemlékezéseiböl kiderül, milyen dolgok történtek vele, mielött a szigetre került, biztos rendesen össze volt zavarodva, értéktelennek érezte magát, és ami az elsö napokban történt, azok után nem bízott már senkiben, na és persze a látszat ellenére teljesen be volt tojva. De szerintem miután találkozik Jackkel, egészen helyre kerül (mármint agyilag) -
Aspyrin #11552 Közvetítsd légyszíves -
freecom #11551 Végre ITT VAN!!! Elérkezett a 4. évad első forgatási napja...
-
#11550 Az a rész nálam nagyot ütött... :D -
#11549 Én nézem, de csak frissítem a memóriám kicsit..... :D
De te meddig láttad, hogy Libby a klinikán vót rész őj dolog?
Amúgy most rájöttem, hogy mért örültem, mikor Ana Lucia meghalt.....húú én Sayid helyébe fejbe lőtte.....micsoda egy rohatt picsa..... :D -
#11548 Nézi vki a maratont? Mekkora libi is a klinikán volt. Ezt nem igan értem valaki help pls:D
-
#11547 Akkor ok! :) -
#11546 Annak a mondatnak a valosagtartalma egyelore kerdeses... (nem volt meg ra sem cafolat, sem megerosites - vagy en legalabbis nem emlexem ilyesmire) -
#11545 Na és mivan azzal a dumával amit a helikopterből kiugró csaj mondott, hogy megtalálták a gépet és benne mindenki hulláját?? -
#11544 Hát nem tudom... Szerintem meg a többiek minden egyes tette két dologrs vezethetö vissza. Az egyik az, hogy ugye Jacob mit mond nekik. A másik meg az, hogy nem akarják, hogy a külvilág megtudja, hol van ez a sziget és mikre képes. És abban igazuk is van, hogy a gyógyturizmus biztos egyböl megindulna. Éppen ezért nem akarnak senkit hazaengedni. Ahhoz azonban, hogy hatással tudjanak lenni rájuk, és irányítani öket bizonyos mértékben, meg kell félemlíteniük öket és elhitetni velük, hogy ök mindent látnak, mindent hallanak, stb. Mert enélkül a túlélök röhögnének egyet rajtuk, betörnének az épületeikbe és felhívnák az otthoniakat, hogy hol vannak. Persze nem szó szerint így, de gondolom a lényeget értitek. Szóval szerintem ez a két dolog minden tettük oka.
Másik: tegnap néztem a s03e08 részt, amelyikben kiderül, miket látott Desmond amikor elfordította a kulcsot. Nem is emlékeztem erre a részre, és amúgy is nagyon jó volt, teljesen a hatása alatt vagyok... De majd jövöhéten ha mindenki megnézte a marathont, beszélgetünk róla.