22323
-
#11623 Akkor csak annyit hogy a Lotos legyen a jurassic parkos melett és
a nevem így villogjon rajta
-
#11622 Mért ebben mi a nehéz?:P -
#11621 A regelj vipre neked azt jelenti hogy nem csinálunk???
Kérj egyszerűbb logot és megcsinálják! -
#11620 csönd pls:P -
#11619 király vagy, de ne szpemmelj -
#11618 :D:P
Am most csináltam logot magamnak mert a logoműhelyben nem csinálnak:D -
#11617 ez szar :D:D:D -
#11616 Na!! Olyan csend van sneki nem beszélget senkivel csak én magammal:D
Etip kisgyerekekhez megy a télapó, és szörnyüködve nézi hogy milyen soványak itt a gyerekek!
-Miért vagytok ilen soványak gyerekek?! -Kérdi mérgesen-
-Mert nem eszünk rendesen! -Válaszolják a gyerekek!-
-HA NEM ESZTEK RENDESEN NINCS AJÁNDÉKSEM!
XD:D -
#11615 Holnap!! -
#11614 pf -
#11613 Tárgytalan. Nem is gondoltam, h ilyen hamar találok epizód letöltő oldalt. -
#11612 Én is nézem a múltkor is végignéztem most is végig fogom:D -
#11611 Tudnátok egy olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni a Lost 1. évadot és a 2. első 5-6 részét lehetőleg magyarul? Mostanában láttam előszőr a Lostot és nagyon megtettszett. -
#11610 na azon igencsak elcsodalkoztam mikor Sayid legyürte Mr. Ekot.Szerintem kicsit tulzas volt,azert azt a nagy darab negert nemhiszem h ilyen konnyu lenne eltángálni:) lehet h Eko csak megakarta allitani,de vhogy akkorsem illett volna neki ilyen csunyán megalázoan alulmaradni a verekedesben
en most hetvegen is nezem a maratont,a multkor csak 3ig birtam,nemtom most hol folytatodik majd,gondolom a 3. évaddal -
enjoylori #11609 Jolelvagytok... ezzel nem artok senkinek sot vedem a termeszetet ... na m1:) s amugy homeless az url tag nekem meg nemmukszik ;) nah nezzetek meg ugyesen -
homeless #11608 Nyomorék! Ha ez megnyugtat én nem néztem meg a linket, de ha lenne egy kis eszed akkor url tag-el raktad volna be, de még ehez is balfasz vagy... -
#11607 lááááál,először válaszoltam rá XD
nem is néztem a linket,most már viszon igen,szal:takarodjál innen!kösz :D -
enjoylori #11606 Lost a kedvencem :) mikor jon a kovetkezo evad? Mert itt azt irjak h hamarosan http://loriflori.clicksospadurea.com/ -
#11605 nem csak a hramadik évad
multhéten volt a második -
#11604 Egész 7végén Lost Maraton lesz? AXNen? 1-2-3 évad ? -
#11603 Szerintem tök mind1 hogy írjuk le ha megértjük egymást! -
#11602 Őőő már nem azért de Sayid jól megverte eckor vagyis ő voltfelül és majdnem mefujtotta. -
#11601 Amikor Shannont lelőtte ana lucia. -
Aspyrin #11600 És ték :) -
Aspyrin #11599 Off
Gyerekek, vegyétek már a fáradtságot és írjátok rendesen le a szereplők neveit ha már ennyire rajongtok a sorozatért. A leggyakoribb hiba a "Lock" aki valójában "Locke".
On
-
#11598 hehe az lesz :d -
#11597 Aludj előtte. Én is azt teszem majd. -
#11596 Ja csak délután 5-től reggel 5-ig kicsit fárasztó de nem baj! :) -
#11595 Igen, érdemes megnézni, sok dologra, összefüggésre figyelhetsz fel. -
#11594 :D:D:D
Már megvan, még jóhogy lesz a maraton hétvégén felfrissítem az emlékeimet! :) -
#11593 Hát amikor Desmond, Jin, Hurley és Charlei megtalálták Naomit, és akkor jött Michail, és ellopta az adóvevőt, Jin pedig utána szaladt.
Boone meg Sayer cuccai között kereste Shanonnnak a gyógyszert, aztán Sawyer rajtakapta, és megverte. De azt nem mutatták. -
#11592 Jin rúgására meg a Sawyer Vs. Boon-ra nem emléxek :D:D:D -
#11591 Ja, meg Hurley, ahogy elintézte Sawyer-t, ahogy Sawyer elintézte Boone-t, ahogy Jack elintézte Bent, soroljam? :D -
#11590 Nem mondtam, hogy félisten, de van benne izom, az biztos. Amúgy Sayid is jó, Jin meg a pörgőrúgással, amivel elintézte Michail-t. -
#11589 Eko megütne engem kiváncsi lennék tűlélném-e! :D:D:D
Lehet hogy nem! -
#11588 Ok, megnéztem. De Ecko csak meg akarta akadályozni Sayidot. Nyilván Sayid ismer több technikát, ami marha nagy előny, viszont Eyko fizikailag erősebb. Amúgy szerintem az egész sorozatban ő a legjobb fizikumú karakter. Amikor lefejeli Lock-ot... vazz!:D -
#11587 Na, akkor azt most megnézzük! -
#11586 Amikor Ana lelőtte Shannont! -
#11585 Amúgy ja, Sayid elég durva, amikor kitekerte annak a fickónak a nyakát a lábával! :D És tud kínozni. XD Csak nekem túlságosan komoly, és komor. -
#11584 Öhm, mikor verekedett Sayid és Ecko? Az most nem ugrik be.