Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 komment:
áááááááááááááááááááááááááááááááááá
és
bazmeg
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként ez a Cliffhanger szerintem nem szólt akkorát, mint az eddigiek. mindenesetre drukkolok Bennek, imádom Michael Emersont.
jacket sem értem, miért csak kate, biztos féltékny és magának akraja😊)
méghogy õk a jók perszeLOOOL
viszont a kapitányt (Firefly) jó volt látni a flashbackben. |)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azert mert Mo-n a szögedi a legdurvabb tajszolas, attol a vilag mas tajain meg lehet, hogy az egyik nem erti meg a masikat.
En peldaul mondhatni anyanyelvi szinten beszelem a nemetet, söt a becsi tajszolast is nyökögöm valamennyire, viszont karintiaban vagy tirolban sik hülyen allok az utcan, mert egy szot nem ertek abbol, mit makognak azok ott...
Mindegy, hogy a gyerekek miatt, vagy azert mert ugy könyebben kifejezik magukat bizonyos dolgokban, vagy csak mert sznobok vagy mert esetleg vannak mas nyelvüek is a tarsasagban (ebben az esetben a nezö) vagy barmi masert.
Vegülis kar rajta vitatkozni, csak azert mert szerinted ugy lenne logikus, hogy maguk közt a sajat nyelvükön kellene beszelniük, meg nem biztos, hogy valoban ugy is van.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=159
Jó szórakozást! 😊
go jack!1
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Akkor mi van azzal a nappal, amikor lezuhant a repülõ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Es en ugy gondolom, Jack nem fogja "megolni", tehat legjobb tudasa szerint fogja megmuteni, hiszen elsosorban orvos, es ha tud, segit.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha Desmond- os flashback lenne!?
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
hát vmirõl beszélni kell az új részig
azért érdekes lenne, hogyha felnyitná a hátát aztán, oh bocs rossz páciens, na adjatok egy varrótût😄
Azért csak meg lehet különböztetni (pláne egy orvos) egy nõi, vagy egy kigyúrt hátat(Sawyer) Ben átlagos hátától, már ha ilyen trükk lenne.
Ez kizárt, hacsak nem találnk egy hasonló alkatú embert mint Ben.
Bár lehet abban is hazudtak, hogy a felvétel Ben-é.