Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
nem megy el nélküle... hm... miért nem nyögte ki h nincs hova futni, vagy h Sawyer agyát mindjárt 10^6 -n darabbá röpítik.

2 komment:
áááááááááááááááááááááááááááááááááá

és

bazmeg

kill3r21
hatalmas volt ez a rész nekem nagyon bejött!! várhatunk februárig..na mind1
PiszkosFred
Jaja, ez olyan szezonközbeni kis csattanó volt, de én is nagyobbra számítottam. Vártam már jobban a folytatást, mint most, januárig nem fog idegesíteni annyire, mint esetleg máskor. Bár jó lenne tudni, hogy Locke barátunknak mi "ugrott" be, mert tuti hogy az fordulópont lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

igen kacsa, mert februárban folytatják😄
ez hattyú

bauer15
hello azt hallotam hogy most abbahagyák a vetitést és majd januárba folytatják remélem ez kacsa

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

LasDen
Jó rész volt, de mostmár kezd egy kicsit az agyamra menni ez nem megyek nélküled dolog....idegesít...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Buta resz volt, a vegen logikatlan dolgok sokasagaval... Kar erte!

ahelyett hogy nyelvjárásokon vitatkoztok irhatnátok vmi értelmeset is. A filmnyelv mint olyan néha nem teszi lehetõvé azt hogy minden karakter a saját nyelvén beszéljen, lásd Ellenség a kapuknál, ahol végig angol nyelven, orosz akcentussal beszéltek a szereplõk, mégse szólt be érte senki.jobban eltaláták a hangulatot, mintha az angol szereplõk tökéletes angolsággal, vagy éppen ékes orosz nyelven beszéltek volna...)

egyébként ez a Cliffhanger szerintem nem szólt akkorát, mint az eddigiek. mindenesetre drukkolok Bennek, imádom Michael Emersont.

áááááááááááááááááááááááááááááá itt abbahagyni!!!!!!!!!!!!!
jacket sem értem, miért csak kate, biztos féltékny és magának akraja😊)

méghogy õk a jók perszeLOOOL
mukika
mielõtt valaki kérdezné:

magyar felirat

mukika
nagyobb cliffhanger-re számítottam én is.

viszont a kapitányt (Firefly) jó volt látni a flashbackben. |)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXD

ha ha, már megvan
SötétBarom
putittogether.exe

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

melyik programmal lehet összerakni a 23 külön fájlból álló letöltött epizodot?
Hunnenkoenig
Ja, amugy meg afrikaban van kismillo egyezer törzsi nyelv. Honnan tudod, hogy az apaca es az apolonö ugyanabbol a törzsböl valo, mint Ecko? Talan azert beszelnek angolul, mert az az egyetlen közös nyelv, amit mindannyian ertenek.

Azert mert Mo-n a szögedi a legdurvabb tajszolas, attol a vilag mas tajain meg lehet, hogy az egyik nem erti meg a masikat.

En peldaul mondhatni anyanyelvi szinten beszelem a nemetet, söt a becsi tajszolast is nyökögöm valamennyire, viszont karintiaban vagy tirolban sik hülyen allok az utcan, mert egy szot nem ertek abbol, mit makognak azok ott...

Hunnenkoenig
Hat en peldaul ismerek nem egy magyar (es masmilyen nemzetisegü) hazaspart, akik angolul vagy nemetül beszelnek otthon is, hiaba magyar mindkettö.

Mindegy, hogy a gyerekek miatt, vagy azert mert ugy könyebben kifejezik magukat bizonyos dolgokban, vagy csak mert sznobok vagy mert esetleg vannak mas nyelvüek is a tarsasagban (ebben az esetben a nezö) vagy barmi masert.

Vegülis kar rajta vitatkozni, csak azert mert szerinted ugy lenne logikus, hogy maguk közt a sajat nyelvükön kellene beszelniük, meg nem biztos, hogy valoban ugy is van.

Ja, pl. Erdélyben meg a román, mégis magyarul beszélnek maguk között. Mennyi az esélye hogy egy eldugott afrikai kis putriban tökéletes angollal (akcentustól eltekintve) kommunikáljanak egymással az ott lakók, egyetlen saját szó nélkül? A maximum amit el lehetne várni az valami 2-3 nyelvõl összeállt helyi keverék.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Magoo
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Hogy lehet itt abbahagyni??????????
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
😄

3. évad 6. epizód letöltés:
http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=159

Jó szórakozást! 😊

ha az elsõ fele nem lett volna ennyire lapos, és nem jönne most negyed év szünet, akkor nem lenne rossz rész.
go jack!1

Hunnenkoenig
Talan mert afrika egyes reszein az angol, mas reszein a francia a hivatalos nyelv...

Eko-ék is szépen nyomták egytõl egyig az angolt Afrikában az anyanyelvük helyett, annak fényében már nem is akkora hiba.😊 Már nem fordítanak annyi energiát az ilyen részletekbe mint az elején.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

nesster
Ez jó ötlet 😊

Ma

6. rész mikor lesZ?

Lassan már be lehet tenni a 7. rész idõpontját.

Amse
remélem nem gond, hogy kivettem a banner alól a 3. évad kezdete... szöveget.

Amse
aha most már sokkal többet tudok, köszi! ^^

nem

Amse
Mellesleg velük mi a franc lett? nálam kajak vagy kimaradt az a rész vagy tényleg nem tudni, hogy mi van? Sayid már rég a táborban van, de Yin meg Sun? A többi others nem kapta el õket?

precision
lehet koreaiul is no a nem 😄

Bazinga!

nesster
Nekem egyedül az a hiba tünt fel a 3. évadban amikor Jin úszik Sun-ért és azt kiabálja hogy ,,No!,,. Hát nem tom, ha én ilyen helyzetbe kerültem volna nem kiabáltam volna oda angolul magyar létemre..

PiszkosFred
"sõt elvileg eddig nem volt sosem"

Akkor mi van azzal a nappal, amikor lezuhant a repülõ?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a külvilágosról sztem azért nem érdemes fantáziálni mert abból sztem egyik elképzelés sem valósul meg, mivel desmondról szó sem volt azt sem tudjuk mit kerestekés mivel az tünt fel nekik amikor az kisülés vagy mifene volt , ami nincs minden nap sõt elvileg eddig nem volt sosem, ezért az sem érthetõ honnan tudták h olyan jelet kell keresni

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Mayday
En nem hiszem, hogy a "Jack probara tetele" teoria igaz lenne. Miert? Mert csak es kizarolag a Bennel szembeni bizalmat tennek probara, ugyanis, amit felvazolt a holgyemeny, hogy tobben ugy gondoljak, hogy Ben tul messzire ment, ha Jack el is szurja a mutetet, azzal elvileg atmegy a proban a tobbiek szemeben.

Es en ugy gondolom, Jack nem fogja "megolni", tehat legjobb tudasa szerint fogja megmuteni, hiszen elsosorban orvos, es ha tud, segit.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A vége meg szerintem olyan lesz mint a 2. évad vége, a külvilágról mutatnak valamit megint, hogy megtalálták õket, vagy vmi hasonló!
Ha Desmond- os flashback lenne!?
na nemtom mit hoznak iki belõle de én már nagyon várom a holnap hajnalt, addig nem is megyek dolgozni míg meg nem nézem 😄 egyébként biztos igaz az a teória, hogy most próbára teszik Jack -et. legalábbis én is így gondolom

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Geeryy
pontosan erre gondoltam

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

precision
beszélgetünk, nem vitatkozunk
nem ugyanaz

Bazinga!

Hunnenkoenig
Igen, emlekszem ra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem valamelyik elõzetesben mutatták ahogy Ben fekszik le a mûtõasztalra.

Mayday
Tkp. mindig is errol szolt a Lost - a sok nyitott kerdesrol. A forumok meg azzal vannak tele, hogy mindenki teoriakat gyart, meg a lehetseges kovetkezmenyeken, torteneseken agyal.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

már megint belekötsz valamibe LOOOL😄
hát vmirõl beszélni kell az új részig

azért érdekes lenne, hogyha felnyitná a hátát aztán, oh bocs rossz páciens, na adjatok egy varrótût😄
Hunnenkoenig
Csodalkozom, hogy egy ekkora baromsagon egyaltalan kepesek vagytok vitatkozni...

Szvsz meg azonnal észrevenné bárki, a Kate vagy Sawyer lenne ott helyette. Attól hogy le van takarva még látszik nagyjából a testmérete/alakja. De a nyakáról is azonnal észrevenné hogy egy nõ nyaka (Kate), vagy hogy sokkal barnább a bõre mint kellene és szélesebb a válla (Sawyer). Egyedül egy Ben-hez hasonló testalkatú ember esetén lenne erre esély. De a mûtéthez altatni is kell ami elég veszélyes mûvelet, nem annyi hogy fejbevágják az illetõt lapátnyéllel. Mivel egyedül Jack-nek van némi fogalma a dologról, gondolom ragaszkodna hozzá hogy már akkor is ott legyen. Ha nem engedik akkor megint csak gyanus a dolog.

Azért csak meg lehet különböztetni (pláne egy orvos) egy nõi, vagy egy kigyúrt hátat(Sawyer) Ben átlagos hátától, már ha ilyen trükk lenne.

Ez kizárt, hacsak nem találnk egy hasonló alkatú embert mint Ben.

Pharaoh
A mûtõasztalon egybõl tuti nem venné észre, hisz hason fekszik és le van takarva mindenütt kivéve a nyaka. Miután felmnyitotta már észrevenné, hogy nincs tumor az tuti.
Bár lehet abban is hazudtak, hogy a felvétel Ben-é.

Ha háton fekszik akkor nem. És még az se biztos, hogy Bennek van tumora. Az is lehet, hogy Sawyernek, vagy valaki másnak a "többiek közül".