Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://xserv5.konphuzion.net/
<#nevetes1>#nevetes1>
intel core 2 duo E6300, gigabyte 965p s3, geforce 7900gt, a-data ddr2 800mhz 1gb RAM, 80+160gb maxtor vincsi,sb audigy 2, chieftec cft 550w, chieftec dragon ház moodingolva, pioneer 111dvr
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
És rám ne mond hogy szánalmas rio85
azért a fõbb szereplõkön kívül õket is bemutathatnák.
köszi
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
szentem így sokkal jobb, mert utána felkészülhetünk kõkemény 16hétre szünet nélkül😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Alex has been raised as Ben's daughter. In I Do she demands to see Ben. On the operating table in the same episode, Ben wants to know if Alex has asked about him. Juliet lied, saying she did not.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elõjön Alex, egy csúzlival lövöldözi az Otherseket, miközben Kate meg Sawyer kövekkel bohóckodnak. Akkor elkapják végülis Alexet, és amikor épp lefogják és vinnék el onnan, akkor mondja Katenek, hogy "ne higgyék el egy szavukat se" és hogy megölik "Sawyert mindenképpen, ahogy az õ barátjával is tették". Vagy valami ilyesmi. De ugyebár ezt Jack nem látta/hallotta. Vagyis abban a percben a nézõnek dönteni "kellett", hogy hisz e Alexnek, és ennél fogva feltételezhetõen Juliet magánszáma a videóval csak átverés. Vagy nem hisz Alexnek, és akkor esetle Juliet magánszáma a videóval akár igaz is lehet. Aztán persze Jack a saját maga módján próbálta megoldani a dolgot... Majd kiderül, hogy milyen sikerrel. De a lényeg, amire értettem az egészet, hogy ha választani kellene az Othersek ígéretei és Alex figyelmeztetése között, akkor én inkább Alexnek hiszek (a Claire mentés is közrejátszott ebben), és továbbra sem bízok - én mint nézõ!! - az Othersekben. De ez az én egyéni felfogásom, nem feltétlen helyes vagy követnivaló, csak egy lehetõség ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ja és én is neki hinnék.<#nyes>#nyes>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem is elég összecsapott lett ez a befejezés, meg nem a csaj mondta Jacknek hogy elegük van Ben- bõl és hogy tegye azt amit meg is tett, akkor most mi van az othersekkel? Még is csak kamu volt amit a csaj mutatott a videón?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hm, kíváncsi vagyok mi van Sawyerrel...
ebbõl egyértelmû, hogy kire céloz
egyedül õt akarja megmenteni, mert bizonyára
szereti (én szerintem)
Ugyanez áll Eko utolsó szavaira is. Ott sem egyértelmû hogy csak Locke a következõ, vagy többen is ahogy a feliratban is fordították.
Azt is felvetette valaki hogy úgysem jutnak vissza a szigetükre. Elég egyértelmû hogy nyugodtan kapnak hajót is ha már elengedik õket, azzal simán visszajutnak. Hajójuk meg biztosan van a nemrég megszerzett vitorláson kívül is. Michael-éket ugyan elengedték egy hajóval de akkor a másik szigeten voltak a mólón, vagyis valamivel át kellett jutniuk a sajátjukra meg azóta ide-oda utazgatni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként a banner alatt ez a szöveg elég gáz... egy folyattás folytatódik? Egyel több szó van, mint kéne. A 3. évad csak februárban folytatódik... azt kész.
vége egy jelenetnek és következõben már tök más van és nem tudni mi volt...
(pl most azt mondta John Sayidnak amikor ásóért mennek, hogy elugranak még vhova aztán semmi és a köv jelenetben már temették is Eko-t...)
Airdate: February 7, 2007
Tudtam, hogy nem ölik meg, és annak ellenére, h Sawyer a kedvencem, a sorozat érdekében én lõttem volna. Akkor még ennél a befejezésnél is 1000x kegyetlenebb lett volna.
Igazából a csattanóban nem is annyira a történtek, hanem a hülye, tök váratlan befejezés volt a durva😊 Szemetek