22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Casper007
    Azért ha belegondolsz, locke élete a szigeten sem felhőtlen. :D Az apja ott is megjelent, lelőtték, igaz, a lába helyrejött. Jobban járt, ez tény.
  • JP Forever
    A másik. Desmond ugy látta hogy ha meghal Charlie akkor penny lezuhan a szigetre.. De mivel megmentette Charliet akkor a nyíltól, ezért nem penny hanem naomi esett le. :)

Annyi ötletem van és bocs a szpemm miatt
  • JP Forever
    Vagy amire Ben rávilágított hogy Jack ne menjen el mert a szigeten mindig van valami célja... De otthon? Semmi nincs snekije semmije.
  • JP Forever
    Engem a füst izgat nagyon. Mi az?! Arra nem gondoltatok, hogy naomi haóján akik jönnek azokat akik nincsenek rajta Jacob listáján vagy hazaküldik vagy megölik őket, ezért pl Jacket és Kate-et hazaküldték, és ott van amikor Jack beszélget Kate-el már otthon a repülőtéren és Jack azért akar visszamenni hogy megmentse őket. Vagy láttátok a számkivetettet? Ott van az hogy nagyon nehéz ujra beilleszkedni a való világba. Nézzétek csak meg!
    Mindenkinek jobb volt a szigeten mint otthon.

Pl:
    Kate: Üldözik a rendőrök stb. Sziget: Jobb volt mert nyugi meg minden.
    Jin & Sun: Nem lehetett gyerekük a szigeten kívül, erre a szigeten...
    Locke: Az apja "üldözi" kilöki 8 emelet magasról. Erre a szigeten semmi.

És még sorolhatnám.
  • Casper007
    Jó, majd kiderül. :D
  • JP Forever
    Nem.. Pont az van hogy kényelmesen beleférne locke. Locke van a koporsóban.
  • Casper007
    Azt már itt megtárgyalták, hogy Locke azért nem lehetne, mert túl kicsi a koporsó. Amúgy nézd meg ezt:

Lost Click

A legalsó hír.
  • JP Forever
    ott van mind a 3 kép
    nézzétek meg...
  • JP Forever
    Nem akarom túlokoskodni a dolgot, inkább tényszerű dolgokat mondok, aztán mindenki azt rak össze belőle amit jónak lát. Szóval, hogy Locke van-e a koporsóban? Itt egy kép: http://bp0.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/RgISCCMYxeI/AAAAAAAACms/jpHSTrzHWs4/s1600-h/theform.jpg A név mindenesetre nem John Locke, hanem Jonathan Locke. Itt egy másik: http://photos1.blogger.com/blogger2/6380/3581/1600/firearmlicense.jpg Ez Jonathan Locke tűzvédelmi oklevele és vezetői engedélye. A magassága a beirt adatok szerint 5 feet 10 inch, ez átváltva:177.8cm És egy utolsó kép: http://img409.imageshack.us/img409/9205/coffinip8.jpg
  • JP Forever
    Kíváncsi vagyok a reakciókra...
  • Col Andrew
    ez valami fegyvertartási engedély. nem?
  • JP Forever
    Nem, egy főszereplő van benne. Mutatok vmit!

Ezt nézdd meg!
  • Casper007
    Senki sem tudhatja biztosra. Bár ha visszaolvasol, számos elméletet találsz. Személyes véleményem, hogy egy olyan szereplő lehet benne, aki még nem tűnt fel a sorozatban. Na persze, ez tényleg csak egy személyes feltételezés.
  • JP Forever
    Tudjátok ki van a koporsóban az uccso részben amikor Jack bemegya temetkezésre és nem ment el senki? Mert én tudom.
  • Casper007
    Ismerem ezeket az oldalakat. Nagyon jók.
  • ancsie18
    Lost.hu

Lostpedia

Itt iszonyat sok minden fent van, olyan összefüggések és képek is, amiket az ember enélkül észre sem venne.
  • JP Forever
    ancsie milyen két weblap? Add ide a linket pls.
  • PiszkosFred
    Jo, akkor irjon mindenki arrol amirol akar. De forumkent hasznalva a forumot, es ne csetkent! Erdemes megnezni a topik korabbi hozzaszolasait, es mondjuk az elmult ket nap termeset. Akarmilyen nagy rajongo barki is, ha nem kepes a gondolatait egy nagyobb lelegzetu irasba foglalni, akkor ne jarjon forumra. Vagy jarjon, de csak olvasson, ne szpemeljen. Keressen cseteket, irces csatikat, msn partnereket, stb es ott/veluk beszelje meg "online" a lost maraton kozben szerzett elmenyeit. Vagy szedje ossze a gondolatait, es irja le normalisan.

Ennyi. Ez nem provokacio, csak apro keres, hogy tovabbra is legyen ertelme idejarni.
  • tommyg
    te meg ne provokálj...
  • ancsie18
    Hát azért jól figyelsz, harmadjára már nem kellene meglepetéseket okoznia... De mindegy. Én csak arra próbáltam felhívni a figyelmeteket, hogy amiket itt leírtok, azt a többség már hónapok óta tudja, tehát másnak ezzel már nem mondtok újat, azért pedig kár írni egy csomó új hozzászólást, mert nem olvasol vissza 4-5 oldalt, hogy lásd, erröl már volt szó. De ne köss belém légy szíves, én kimérten és kedvesen próbáltam írni, és JP Forever ezt teljesen kultúrált módon reagálta le, szerintem maradjunk is ennek a keretei között, végülis nem ellenségek vagyunk, hanem mindnyájan rajongók (remélem)
  • freecom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ismét pár infó az "ütős" 4. évadról (most szereplők szintjén)

- Ken Leung fogja alakítani Russell-t, a harmincas éveiben járó matematikust

- Rebecca Mader játsza majd Charolotte-ot a huszonéves akadémikust

- Jeremy Davies az évad 8 epizódjában fog szerepelni

- Lance Reddick pedig Artur Stevens néven fog alakítani 1 vállalati összeköttetőt illetve toborzót (lehet valami Dharmás lesz)

• tommyg
    én meg harmadjára látom a harmadik évadot és még mindig tud meglepetést okozni, szal szerintem nem kéne megmondani miket írjunk!
  • ancsie18
    Tudom mit érzel, meg mire gondolsz, nekem is ez a kedvenc sorozatom, semmi nem érheti utól, és én is épp így éreztem pár hónappal ezelött. Csak hát az már akkor volt, azóta legtöbbünkben ezek a dolgok már lecsengtek. Viszont a régebbi hozzászólásokban, és a két honlapon, amiket írtam, rengeteg kérdésedre választ kaphatsz, és olyan dolgokra is felhívják a figyelmed, amit lehet hogy eddig észre sem vettél, úgyhogy érdemes megnézned öket. És további jó lostozást. Reméljük a következö évad is ilyen ütös lesz.
  • JP Forever
    Csak nekem a kedvenc sorozatom, és minden uj dolog meglepő, és először láttam végig a 3. évadot, és igen igazad van velem van a baj. Bocsi.
  • JP Forever
    Igazad van. Bocsánat...
  • ancsie18
    Bocs, de ezt már totál kiveséztük kb. 3 hónapja. Aki nem most a maraton alkalmával látta elöször a részeket (és ez a fórumozók 95%-a szerintem), az ezeket a dolgokat már rég megemésztette, ergo ne csodálkozz, ha nem nagyon fognak erre visszaírni neked. Csak 7-8 oldalt kellene május végéhez - június elejéhez visszalapoznod, és ott elolvashatnád, hogy ki mit gondol, ki mit tudott meg. Egyébként meg a Lost.hu-n és a Lostpedián minden fent van.
    Nem bántásból mondom most ezeket, csak mert ezeken a dolgokon már mindenki túltette itt magát. Meg amiken te meglepödtél és leírod, az számunkra már több hónapos dolog. Ráadásul már lassan valami chat szobához hasonlít a fórum, hogy mondatonként szóltok hozzá. Kicsit átgondoltabban, tömörebben, csak olyat ami mindenki számára fontos és érdekes lehet.
    Bocs, nem akartam senkit megbántani, de szerintem ezeket nem csak a magam nevében mondhatom.
  • JP Forever
    De fogom. Nyugi.
  • toysoldier
  • tommyg
    OFF
    Mivan JP nem használod a logód?? :D
  • JP Forever
    Szerintetek? Tippeket...
  • LasDen #11873
    ezt még senki se tudja.....
  • tommyg
    én arra is kiváncsi lennék hogy kinek a temetésére ment Jack az uccsó részben
  • LasDen #11871
    itt mindenki ember.....
  • manutd3
    Itt ki torrentes?
  • JP Forever
    http://ke pfeltoltes.hu/view/070827/LOST_wallpaper_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Van egy szakadás a linkben mert amúgy nem engedi betenni a ke- nél van a szakadás töröljétek ki onnan a space-t!

Most csináltam:)
  • stargatelost
    álom nem jöhet szóba?
    Jack-et leütötték , akik jöttek, aztán szépen bekómált, és ezt álmodta :D

najó, inkább jöjjön a S4 :D
  • JP Forever
    Jajj de várom a 4. évadot:D
  • LasDen #11866
    há te írtad.....amúgy meg nem emlékezik vissza senki.....csak bevágják....
  • JP Forever
    NEm a jövőre gondolt hanem már a jövőben játszodott és a szigwetre gondolt vissza. WALT meg találkozott locke-al:D
  • LasDen #11864
    azé ez kemény.....a jövőre gondolt vissza....ha te ilyet megtudsz csinálni zseni vagy :D

sztem meg jó befejezés volt....amúgy meg a 4. évadban még lesznek flashforwardok.....