22323
-
#11863 még mindig februárban de már mondtuk egy párszor.... -
#11862 nemtudom ez szerintem rontott egy picit...
és mikor jönnek a következő részek?!:D -
#11861 n is egész éjjel gondolkodtam rajta, de azért csalódtam mert mekkora csődtömeg lett Jasck-ből meg minden. Jopbb lett voolna ha Charlie nem hal meg megha nincs ez a jővő szal ha a szigeten játszódott volna a vége... -
#11860 Te nem láttad az utolsó részt? -
#11859 ez hivatalos? mert sztem ez elég gagyi lenne :D -
#11858 A Flashbackek vagy flashforwardok nem visszaemlékezések. -
Vegas #11857 En szemely szerint Mr.Eko-t jobban sajnaltam mint Charlie-t. -
#11856 Szerintem meg iszonyat ütös volt a 3. évad vége. Én percekig csak ültem nyitott szájjal, hogy a befejezö dupla rész alatt végig hogy át tudtak ejteni. Fantasztikus egy rész volt szerintem. Charlie halálát szerintem senki sem értette, de legjobb tudomásom szerint ö akart menni, és ki kellett írni valahogy, hát így sikerült. Láttunk már ennél idiótább megoldásokat is. -
Vegas #11855 ja, mondta is hogy visszaakar menni.. meg hogy kapott egy aranykartyat a legitarsasagtol ( ) -
#11854 Sztem nem jól csinálták meg így. És ez volt a 3. évad zátója? -
Aspyrin #11853 Már esett róla szó itt a topikban. Szóval az utolsó jelenet már a jelenben játszódott, és a szigetre, mint múltra emlékezett vissza Jack. Tehát ami a biztos, hogy ő és Kate megmenekülnek majd. -
#11852 ÚRISTENNNNN! HOGY LEHETETT ÍGY ELSZARNI?!
1. Charlie meghalt. Nálam ez rossz pont.. Tudtam hogy meg fog halni de mégis reménykedtem hogy nem!
2. Jack a jövőre gondolt vissza?!!!! VAgy mivan?! Arra goindolt hogy a jővőben szakállas öngyilkos akar lenni meg találkozik Kate-el! Magyarázza ezt el nekem valaki... -
#11851 az jóvóna egy körre kettőre is :D -
#11850 Kate itt a 3. évadban végig csak rinyált.....plusz még a pofáját se tudja tartani......... -
#11849 -
#11848 meg -
#11847 meghaltatok? -
#11846 Bocsi.. Igazad van.
Na szal Tommy hol tartottunk?
:P:P:P:P:P:P -
#11845 azért,mert senki nem ír egy topikba,még nem kell szétoffolni azt!tényleg nem kötekszem,csak van egy u.n. szabályzat.ez egy lost topik,nem itt beszélem meg a haverommal,hogy mit igyunk este -
#11844 Jajj figyelj senki sincs itt rajtunk kívül. Nyugodtan beleszólhat más is. Ha akar. Mi fórumozunk.. Talán nem szabad? Arról nem mi teehetünk hogy csak ketten vagyunk itt... -
#11843 okok.ez term. nem lecseszés,vagy valami hasonló akart lenni,hogy miért spoilerezi el neked,hiszen ebbe milyen jogon szólnék bele.inkább csak egy javaslat volt,hogy a legjobb úgy megtudni dolgokat,ahogy a készítők azt megálmodták,és vért izzadva kihozták belőle a legtöbbet :)
viszont az off-ot kicsit hanyagolhatnátok,privát beszélgetésre ott van az msn :S -
#11842 Ja nem kell beleszlni ott van a figyelmeztetés engem meg nem zavar -
#11841 nem kell
tudok annál jobbat
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1188151464
ez a topikunk. em a banner készítés a nehéz hanem nem tudtam berakni de rájöttem hogy html-el kell. szerencsére nagyon otthon vagyok ebbenn.
Ez lesz a klánunk lapja -
#11840 JP keresd fel a bannerműhelyt! :) -
#11839 tegnap is vele beszéltem meg a történéseket ne szólj bele pls -
#11838 Nyitottam egy topikor hogy tudok rá ilyen bannert rakni? -
#11837 de direkt elrontod a szórakozását? :)
nem az első spoiler amit leírsz neki.igaz,ez nem volt akkora,de mégis az
JP:majd meglátod!én is daráltam a sorit,mégsem jöttem ide megkérdezni minde teóriámat,sokkal jobb az,amikor szembesülsz a dolgokkal,méghozzá úgy,ahogy azt a készítők megálmodták -
#11836 Sztem Bent verte át azzal hopgy beépül és közben nem is. Igazam van ugye?:P -
#11835 majd meglátod hogy nem az -
#11834 Ez a Juliett egy rohadt szemét -
dashed_ #11833 latom ti is eltevedtetek ,de nem egy szigeten hanem a topicok kozott -
#11832 Mért csak nem te is?:) -
#11831 Leader vagyok:) -
#11830 Persze:) -
#11829 codozol? -
#11828 Én vok az JP Forever csak uj logo:)
Hát paintal megrajzolom és Easy GIF Animatorral. -
#11827 milyen progival csinálod? -
#11826 Kemény Paulo.... -
#11825 Na amig nem csinálnak logot csináltam magamnak:D -
#11824 Kemény Paulo....