Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
jah, most találtam én is, dúrva😄 szedem lefele

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Kedves Lostosok, keresek olyan képernyõvédõt( vagy vmi programot), ami a lost 2. évadjában lévõ visszaszámlálós darmaizét teszi a gépre😄

Szal mikor bejön aképernyõ védõ, elkezd visszaszámolni, akár az elejétõl, akár a vége felé, és a gép még sípol is, remélme értitek, és hogy van ilyen a neten😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akkor te faket láttál 😄
az elözetes arrol szol hogy kéjt meg a másik hapek menekül otta s zigeten, közbe tartják jackel akapcsolatot rádiova, de sunyiba a többiek üldözik kéjt éket

soma62
Halihooooo gyerekek olyan elözetest láttam beszartok mindenki meghal looooool !!!!!!!!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/soma62sco

Attól mert ki van írva hogy vigyázz spoiler, egy kics.szett taget még használhatnál...

SötétBarom
Ööö... Egyszer beszéltük, hogy az olyan spoilereket, amiket ilyen spoilerfix szerû szenny oldalakról szednek arcok, azokat ha lehet rakjuk spoilerbe, mert elõrebb mutatnak mint az aktuális az epizód.. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

/OFF
megtanultad mar hasznalni a google-t? 😊

macselek
Na már megint a gnóóm...

sweech
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!

na, ez volt a spoiler LOL!

Láttátok az abc.com- on a rövid videókat a következõ részekrõl?
Nagyon kemények sztem! Jacknek összejön vmi ázsiai csaj, Katek menekülnek vmi csónakon, Lockéknál is van pörgés!
nem irtam hogy az. egyébként szerintem határeset 😊

Eko halála már elég régen volt és amúgy is ki van írva fent hogy spoileres a topik ugyhogy nincs szükség a spoiler makróra.

mr. eko halála nem spoiler. az lenne a spoiler, ha valaki leírná, hogy ki lesz a következõ, nem?
macselek
de aki a miami viceban volt az néger...<#idiota>

Banano007
Spoiler?:/

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

SötétBarom
"!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!"

topik tetjérõl idéztem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dejo, dejo, ooo spoilerezni joo...

kill3r21
Hi! ha jol láttam az egyik lost trailert február 7.én kétórás résszel kezdenek???
Banano007
Kár hogy meghalt Mr.Eko:-(..amúgy a tv-ben mikor lesz a 3.évad?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Challanger
A Miami Vice-ban az nem Sayid volt akire gondolsz, hanem Justin Theroux. Bár ebben a filmben tényleg hasonlított rá, de amugy teljesen másképp néz ki.
stargatelost
figyelj...
annyi az egész, hogy lement három évad, és most elõlrõl elkezdték...
de legalább hamarabb lesz vége, mert hetente két részt adnak 😊
nah, OFF vége

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kirol
Fogalmam nincs, ami megy én az felveszem videóra, ha van idõm, akor megnézem. Nem vagyok egy elvakult Holtsáv fanatista. De én emlékszek, hogy 32/x -re mentek, ahol az x>32 volt. Tegnapira azt írták 32/3.
Aztán azt láttam, hogy az utolsó 2-3 részben már más volt a szinkron.

Akkor azt mondod simán leadták a 3. évadot, és kész, azt ismétlik?
Az a baj, nem emlékszek, mit láttam legutóbb, mert akkor kiderülne, melyik rész volt az.

stargatelost
te most milyen három részrõl beszélsz?
a harmadik évad 12 részes, és ebben változott meg Johnny szinkronhangja Viczián Ottóról Holl Nándorra. Az már mellékes hogy a viasat "sikeresen" kihagyott egy részt (a 3x08-at)
És most elõlrõl elkezdték....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

lele
ezt a sok agyalást 😄

kirol
Hát az újság szerinte elértek 32/32-ig (ez most csak példa szám ,nem tudom mennyi volt 😊) aztán jött a 32/33, 32/34, ebben már más volt a csávó szinkronhangja is. Azért gondoltam új évad, mert már azt a 3 rész cska kibírta volna, nem?

stargatelost
leadták a harmadik évadot, majd elõlrõl elkezdték megint :S

sweech
hm

kirol
Mondassz valamit.

OFF:
A Viasat 3-on nemrég elkezdtek egy új évadot a Holtsávból, most meg megint ismétlés van csütörtökön, és vasárnap is.
Ott is szünetelnek? De akkor mi a francnak adtak le 2-3 rész az új évadból?

Bocsi, hogy ide írtam, de csak ezért nem akartam új topikot nyitni.

macselek
Jin az apa, mert ha a kopasz lenne akkor már látszana. Már legalább 2 hónapja vannak ott nem?

Vagy a jegesmedve...<#idiota>

kirol
Vagy a füst, esetleg a kutya, nem?

zaki
😄DDDD

sayid az apa <#beka2>

PiszkosFred
Ezt nem lehet tudni ;] Van olyan trukkos sorozat a Lost, hogy en mernem ezt igy kijelenteni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kirol
Én meg anno azt hittem, hogy valahogy mégis Jin az apa. 😞

sweech
igen

kirol
Köszi. Akkor most az lenne az apa?

sweech
3. évad 2. rész

PiszkosFred
Igen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kirol
Akkor aki tanította angolul? Ez melyik részben volt, a tegnapi RTL-es elõtt, vagy után?

sweech
nem jin volt

macselek
na az vagy a "Láng"-ban volt vagy valamelyik kérdõjelben

macselek
télleg félreértettem

kirol
Na 1 hónap és lesz Lost.

Amúgy tegnap az Rtl-en az a rész van, amikor Jin nek nem lehet gyereke.
Közben meg Sun terhes lesz. Nem volt valamikor egy olyan rész, hogy betör a szobába Sun apja és ott találja a lányát egy csávóval?
Vagy az Jin volt?

nem felrobbanni látják a bunkert, hanem a felrobbant bunkert látják - így értette az ifjú padawan. egyébként szerintem egy teljesen ép bunkerben jelenik meg a félszemû csávó.

sweech
de

trogerzsiger
A liby a hurley nõje volt nem?

Gerbill
Amúgy a félszemû ember már régóta félszemû, mert amikor Liby megtalálja az üvegszemet nemsokkal az elõtt ölte meg, vagy ütötte le Desmond A társát, annyi idõ alatt meg nem gyártanak le üvegszemet meg gyógyítják meg.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.