Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szal mikor bejön aképernyõ védõ, elkezd visszaszámolni, akár az elejétõl, akár a vége felé, és a gép még sípol is, remélme értitek, és hogy van ilyen a neten😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az elözetes arrol szol hogy kéjt meg a másik hapek menekül otta s zigeten, közbe tartják jackel akapcsolatot rádiova, de sunyiba a többiek üldözik kéjt éket
www.flickr.com/photos/soma62sco
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon kemények sztem! Jacknek összejön vmi ázsiai csaj, Katek menekülnek vmi csónakon, Lockéknál is van pörgés!
topik tetjérõl idéztem..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
annyi az egész, hogy lement három évad, és most elõlrõl elkezdték...
de legalább hamarabb lesz vége, mert hetente két részt adnak 😊
nah, OFF vége
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Aztán azt láttam, hogy az utolsó 2-3 részben már más volt a szinkron.
Akkor azt mondod simán leadták a 3. évadot, és kész, azt ismétlik?
Az a baj, nem emlékszek, mit láttam legutóbb, mert akkor kiderülne, melyik rész volt az.
a harmadik évad 12 részes, és ebben változott meg Johnny szinkronhangja Viczián Ottóról Holl Nándorra. Az már mellékes hogy a viasat "sikeresen" kihagyott egy részt (a 3x08-at)
És most elõlrõl elkezdték....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
OFF:
A Viasat 3-on nemrég elkezdtek egy új évadot a Holtsávból, most meg megint ismétlés van csütörtökön, és vasárnap is.
Ott is szünetelnek? De akkor mi a francnak adtak le 2-3 rész az új évadból?
Bocsi, hogy ide írtam, de csak ezért nem akartam új topikot nyitni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy tegnap az Rtl-en az a rész van, amikor Jin nek nem lehet gyereke.
Közben meg Sun terhes lesz. Nem volt valamikor egy olyan rész, hogy betör a szobába Sun apja és ott találja a lányát egy csávóval?
Vagy az Jin volt?