Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lele
vagy akár ma éjelre multkor is fenn olt már éjjel!!!!

Mayday
Gugliban nyomtam kepkeresest tobbfelekeppen megadott keresoszora, de nem lett meg :/

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csacsi
Igen ma lost, de nekünk csak holnapra lesz abból vmi 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lele
illetve kérdõjel nélkül volt ott..=D

lele
huha...Volt régebben 1 német fan site...ott volt? Gugli?

lele
Végre MA LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mayday
Sziasztok,
Egy keresem lenne. Tudtok valahol egy ilyen season 3-as (mint a banner) hatterkepet? Valami normalis felbontasban, 1280x1024 koruli minosegben. Meg csak allo, plakat verzioban lattam.
Nagyon koszi, ha tudtok segiteni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lele
már csak alig 20 óra...

zaki
Lesz majd az RTL Klubbon is biztos, csak késõbb.

na akkor most vmit nagyon nem értek. A lost 3. epizód csak az AXN-en lesz majd?? Vagy az rtl klubon is folytatják?
EmThor
de így is durva! ertéel meg talán õsszel, lol 😊

lele
nem 😄 mert már ott lement 6 rész, bocs hulla vok

lele
nah izgi lesz..,1 hetes csuszásal...
Jol gondolom?

EmThor

lele
de már nincs sok hátra

lele
ezzel 1et értek =D

😊 valamivel el kell ütni az idõt addig, míg nem lesz csütörtök reggel😊
lele
de az csak egy oriási szégyen.. én meg már végig nézem a lostot
mellesleg nem kell mindent szószoros értelmében venni, sorry lehet hogy én voltam túl Komoly azzal a smilével... de abban meg1ezhetünk hogy mostmár ideje lenne leállni a losttal...

a barátok közt nem sorozat.
A barátok köztnek sose lesz vége<#mf1>

"de ez 22-es csapdája... =)"

épp, hogy nem. ez sokkal tisztább, mint a film, amit akkor is megcsinálnak, ha nézik, ha nem.

"Én addig nézem amig vége nem lesz,"

ez alapból hülyeség. (bocs) elég nagy sz*rban lenne az emberiség, ha minden sorozatoz, amibe belekezd, végig kéne néznie😊

" õk meg addig csinálják amig nézem. szal vicces ebbõl ne induljunk ki... Addig csinálják amig bõven nyereséges"

addig nyereséges, amíg nézik.

egy sorozat evolúciója két féle lehet. (durva közelítés)

1. sorozat elkészül --> nem érdekli az embert/nem jut el a nézõhöz/rossz reklám --> nem nézik/nézik, de nem tetszik --> cancel.

2. sorozat elkészül --> érdekli az embert, nézik --> tetszik nekik (ez tart x évadig) --> (valamikor úgyis) csökken a színvonal --> egyre többen hagyják abba --> cancel, mivel már nem nézik elegen.

vagyis, ha mindeni úgy godolkodna, hogy végignéz egy sorozatot, akkor paradoxon állna elõ. sosem lenne vége a sorozatnak, mert nem csökkenne a nézettsége. (most nem levertem bele a nem nézettség, hanem alkotói döntés alapján leállított sorikat, pl. friends)
lele
de ez 22-es csapdája... =) Én addig nézem amig vége nem lesz, õk meg addig csinálják amig nézem. szal vicces ebbõl ne induljunk ki... Addig csinálják amig bõven nyereséges

magus
jah amikor még régen töltögettem én is ilyet akkor találkoztam életem legundorítóbb videóival, nyugodtan próbálkozz csak-.-

á, én ilyenkor inkább utánaolvasok (5 perc, ld. heroes) vagy megnézek egy elõzetest vagy egy elõzõ részek tartalmábólt😊

viszont jó döntés, mert elvileg le fog zárulni a mostani storyline - lesz nyilván cliffhanger is, de az már az új sztorit fogja felvezetni.
Gerbill
Én speciel azért nézem a PB-t mert annak ellenére, hogy lapos még érdekel hogy mi fog történni. Ezt az évadot még végignézem, utána valószínûleg abbahagyom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

szerintem spec a pb jobb, mint valaha - de igazából sosem értettem egy sorozat végérõl szóló sirámokat, hiszen feltéelezem mindenki akkor hagyja abba, amikor egy picit elkezd nem tetszeni. (ezért lep meg mindig a "lapos a pb", "lapos a lost" komment, mert ha lapos, akkor én tuti abbahagyom és x rész múlva nem tudhatom, hogy tényleg lapos maradt-e😊

nekem is elég volt a jóbarátokból 1,5 évad (és még nyilván számos sorozatból), utána már nem szóltam senkinek, hogy jaj, miért nincs vége a 4., a 6., a 8. végén😊 (egyszer úgyis vége lesz)
"Hát a PB már szerintem is kezd ellaposodni, ráadásul még harmadik évadot is terveznek."

naná, mert... sorozat. lesz negyedik évad is, ha engem kérdezel. sorozatokat nem szokás akkor lelõni, ha jól muzsikálnak és érdeklik az embert.

" A Lost az viszont nagyon tetszik ennek ellenére nem sajnálom, hogy vége lesz 4 évad alatt, nem volna jó, ha csak a bevétel miatt túlnyûjtanák.""

nem lesz vége 4 évad alatt, mark my word. semmi értelme nem lenne. annyit mondtak a készítõk (ld. magoo), hogy a mostani sztori 100 részt bír el, de a folytatás nem a készítõkön múlik, hanem a csatornán (maga a bejelentés szerintem amúgyis csak a nézõk megnyugtatása miatt volt és ilyenkor szoktak elõállni azzal, hogy találtunk egy kijátszható szálat, amellyel még több rész lehet). a színészek épp egy éve hosszabbították meg szerzõdésüket 5-rõl 6 évre.

"állitolag ugy lesz..."

nem úgy lesz. errõl soha nem volt szó.

általában lrdemes abban kiegyezni, hogy menjen a lost 6-7 évadig, aki meg 3-4-et akar, az kiszáll akkor. no harm, no foul. mindenki jobban jár-.
lele
állitolag ugy lesz...
nem tudom én apb-t is nézem szerintem a kettõ teljesen más és mind2 érdemes nézni mert "Újszerû"... és nem a régi lerágott csont. de ha tul hosszu akkor fárasztó...

LasDen
én annak örülnék ha pl a 4. évad végén egy 1,5h-s filmmel lezárnák az egészet...... 😄DD
de én se bánnám ha vége lenne a 4. évaddal... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gerbill
Hát a PB már szerintem is kezd ellaposodni, ráadásul még harmadik évadot is terveznek. A Lost az viszont nagyon tetszik ennek ellenére nem sajnálom, hogy vége lesz 4 évad alatt, nem volna jó, ha csak a bevétel miatt túlnyûjtanák.

LasDen
nem tudom de benne eddig soha nem vetõdött fel a cancel gondolata ellenben a Prison Breakkel, ahol például a múltkori résznél felvetõdött benne.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lele
sajna nagyon sokan már most igy állnak ezzel. kezd bennem is felvetõdni h elegem van de már csak azért is megnézem mert annyi idõm belement 😄
az elsõ évadot 1szerre néztem meg...:s

Magoo
Valószínü így lesz, hacsak el nem baxxák azzal, hogy az anyacég rájuk nem szól, hogy ha nem csináljátok ti, akkor majd valaki más, és átadja a staféta botot más gárdának akik írnak még részeket amik persze totál xarok lesznek.
Szóval én úgy tudom igaz a hír...elég régóta mondogatják, hogy õk kb 100 epizódra kalibrálták be a sztorit. Egyet értek velük, hogy nem kell tovább húzni! Jöhetnek a válaszok és bumm 😊 jobb mintha majd a 8. évad közepén amikor már tele a tökünk az egésszel és semmit sem értünk, cancel-t kap a sorozat és ott állunk, hogy 8 évet csesztünk el az életünkbõl a semmire! 😄

nesster
Tényleg marhajó, bár az elején a ,,ki kit ismer,, kicsit hülyén van megfogalmazva.

Csacsi
Most olvasta a barátnõm a !hot-ban. Tudom nem tlejesen hiteles forrás, de ott azt írták, hogy a sorozat készítõi nyilatkoztak, hogy lassan befejezik a lostot. Bár még mindig töretlen sikernek örvend, és még a harmadik évad sem ment le, de állítólag a 4. évad lesz az utolsó, mert szerintük különben a lost unalomba fulladna.

Nem tudom mennyire kell komolyan venni a hírt, bár én szerény véleményem szerint örülnék neki, ha a 4. évaddal vége lenne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

lele
nemsokára....

jah a lényeget elfelejtettem...isét nagyon igényesen van megcsinállva!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Ajánlom figyelmetekbe az AXN honlapját, különösen annak a LOST 3-mal foglalkozó részét!
Nyereményjáték is van!!!<#nevetes1>
LOST 3 az AXN-en

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

lele
már csak 5 nap 😄 Cooool

EmThor
február 11-tõl kizárólag az AXN-en, meg hogy mennyi nézõje van, bocs mobillal készült, fény az meg nem nagyon volt :/

zaki
Február 11-tõl meddig? Nem látom a pontosan a végét.

1ébként zsír... <#eljen>

EmThor
Batthyány tér, pár órája

Mayday
3 ilyen konyv van mar!

Kettõt kellett volna visszaolvasnod, jajj...<#wilting><#wilting>

mit szóltok ehhez a könyvhöz? szerintem érdekes lehet egy eddig ismeretlen szereplõ szemszögébõl az egész. Lehet megveszem.

hey

zaki
Igen, igaz történet alapján készült a film. De ez már off... 😊

Gerbill
De ez igaz történet nem? Én valami dokumentumfilmben láttam szerintem.

zaki
Ez az a film. Magyar címe pedig életben maradtak.