22323
-
#11943 csáóü bocs hogy nem voltam de 40 fokos lázam volt tegnap még midnig hőemelkedés meg gyomorgörcs+fejfájás. ez a szigeten belélegzett gáz miatt van de moistmár itt vagyok:)
Tényleg beteg vagyok... -
#11942 Mint szinész,en akkor is Ben-re szavazok,felelmetesen hat rám az ö teljesitmenye.Itt nem csak a karakter zsenialitásábol adodoan jatszik fantasztikusan.Henry Gale alakja peldaul feltünöen különbözik Ben szemelyisegetöl,es mégis nagyon hitelesen eltudta jatszani a szinesz,bennem peldaul azon epizodok aladt folyamatosan elötört abizonytalansag,teljesen összezavarodtam,es nem tudtam volna biztosan allitani,hogy ö valoban a többiekhez tartozik.Raadasul az volt a tetöpont,mikor elöadta h ha ö a töbiekhez tartozna,csapdába ejtené Sayidékat,ott egy kicsit ledermedtem,aztan megint visszatert a szerencsétlennek tünö,jelentéktelen kis Henry szerepéhez.Csak akkor vált vilagossá mikor Sayid barátunk kis okosan kideritette az igazsagot :) Ebböl latszik,h ha en lettem volna Sayid,akkor hittem volna Ben-nek,amint meglatom a hölegballont. -
Szpecnyaz #11941 Egyébként szerintem is Sawyer a legjobb. -
Szpecnyaz #11940 Sawyert megnézheted a C&C Tiberium Wars c. pc játékban is ahol a Sawyeréhez hasonló szerepet alakít, és hozza a formát. -
#11939 Igaz is, az utolsó dupla részben pl nagyon jó volt, és teljesen más, mint pl abban a részben, ahol házasodott. Csak ugye mostanában "nem nagyon szeressük", mert olyan sok érthetetlen dolgot csinált, főleg ez a Juliet a védelmem alatt áll-dolog, meg már kicsit sok belőle, hogy történik valami, és egyből Hívjátok Jacket! vagy Jacknek szóltatok már? meg ilyenek. Dehát ennek semmi köze a színészi teljesítményhez, az nála is tökéletes. -
#11938 "Szerintem kifejezetten,feltűnöen rossz színész szóval a casting-ja jó a Lost-nak."
szerintem kimaradt egy-két szó :S
esetleg: ...nincs rossz színész,szóval a castingja...
gondolom valami ilyet akartál írni :D
nagyjából egyetértek,nálam még a kiemelkedők közé tartozik "Danielle","Desmond" és "Kate",zárójel nélkül :) viszont Sun és Sawyer nem,mert az ő szerepeit szinte ezekre a színészekre szabták,nem tudom elképzelni hogy meg tudnának formálni másmilyen karaktert hitelesen.remélem majd láthatom őket valami más mozgóképben,és jól rámcáfolnak... az én "zárójelesem" Jack!Foxnak időnként nehéz dolga van,és ezidáig nagyon jól állta a sarat.szerintem Jack karaktere a legösszetettebb.a flashbackeben,ill a forwardben teljesen más karaktert kell eljátszani!fiatalon,hosszú hajjal:még naív,buzog benne a bizonyítási vágy,főleg az apjának;már rövid haj,apja árnyékában:megismerkedik az igazi apucival,jönnek a nehézségek;a szigeten már jól tudja mit akar,mit várhat el magától;flashforwardben:hát azt a lelki állapotot meg nem kell ecsetelnem :) -
Vegas #11937 Sawyer a beszt :>
birom mikor gecigonoszan nez AS:D -
#11936 Bocs, "nekem már mindenki ismerni" nekem már mindenki isteni-t akartam. -
#11935 Hát nem tudom, én már úgy beleszerelmesedtem ebbe a sorozatba, nekem már mindenki ismerni. Én pl Hugot, Ekot és a többieket is imádom. Engem egyedül Claire nem győzött meg, bár ő nem is sok lehetőséget kapott, neki mindig csak nyávogni meg hisztizni kell és ahhoz ugye nem kell nagy teheség. De szerintem mindenki iszonyat jól játszik. -
Vegas #11934 azt valaki mondja el nekem hogy Jack kinek a temetesere ment el az utolso reszben.. amit Kate-tol is megkerdezett hogy miert nem ment. -
#11933 és DESMOND? -
#11932 Szerintem még Sayid is ide tartozik! -
henman #11931 Bár nem tudom érdekel-e valaki de megeresztek a kis megjegyzést a színészekről..:)
Szerintem a színészi játékot akkor lehet jól megítélni ha valaki eredeti nyelven nézi a sorozatot..
Szerintem kifejezetten,feltűnöen rossz színész szóval a casting-ja jó a Lost-nak.
Szerintem kiemelkedően játszó szinészek(karaterek nevei):Locke,Ben,Juliet,Sun,Sawyer,Charlie.(és Kate jobb pillanataiban)
A többiekkel sincs semmi gond..csak ők szimplám hozzák a szintet de semmi több..hát ennyi lett volna..köszönöm a figyelmet:D:D -
#11930 akkor jó -
Aspyrin #11929 Így van, volt az axn-en egy hogyan készült rész, és ott mesélték a szereplők, hogy mindig csak az aktuális rész tartalmát kapják meg. -
homeless #11928 Nem kapják meg előre. Még szerintem egy évadnyit se, max pár részt. De több évadra előre 100%, hogy nem kapják meg, nem is lenne mit. -
#11927 Hogyne tudnák előre megkapják a forgatókönyvet, nem részenként kapják! -
#11926 Azon gondolkodtam, hogy azért a szereplöknek is milyen furcsa lehet, hogy beszélnek dolgokról (pl. Ben) közben meg ök sem tudnak róluk semmit. Mármint, amikor egy filmet vagy egy 24-jellegü sorozatot forgat az ember, a forgatókönyvböl nagyjából tudja, mire számíthat. Itt meg nekem teljesen az jött le, hogy a szereplök sem tudhatják, hivá fog a sztori kilyukadni. -
#11925 Most nincs kedvem ezen elmélkedni, de most Locke-t sem kedvelik a tűlélők, az biztos. -
#11924 3.-hoz annyit, hogy ha nem tudjuk, mi tortent a season 3 tortenese, es a flashforward kozotti idoben. Csinalhatott Locke is valami olyan dolgot, amely miatt mindenki szemeben ellenseg lett, es ezert nem mentek el a temetesre.
Bar szerintem sem Locke van a koporsoban, de en is csak tippelek, ahogy mindenki mas is. A vilagon talan csak 2-3 ember tudja pontosan, hogy ki van benne, de egyszer majd ugyis kiderul ;] -
henman #11923 Nem tudom miért de nekem valahogy teljesen egyértelműnek vagy logikusnak tűnik hogy Ben van a koporosóban.
Hiszen:
1.ő a szigeten nőt fel...nincs senkije a szigeten kívül így ezért nem volt ott senki
2. Jack azért "siratta" meg mert Ben előre megmondta neki hogy minek akar visszamenni,jobb neki a szigeten..Jack utólag jött rá hogy igaza volt.
3.Meg ugyebár mikor Jack és Kate beszélgetnek, úgy tünt Kate-nek eszébe sem jutott elmenni a temetésre..Márpedig ha Locke lenne ott akkor azért páran elmentek volna....
Szerintem... -
#11922 :) -
#11921 Aha, tényleg több volt, arra én is emlékszem. Akkor ez megoldva. -
#11920 Azthiszem valaki már írta itt a fórumon, hogy több gránát volt a padlón, mikor felébredt Jack. -
#11919 Nem biztos hogy ugyanolyan gáz volt -
#11918 Én meg azon gondolkodtam, hogy az hogy lehet, hogy amikor a füstbombákkal elkábították Kate-t és Juliet mellett ébred, akkor egy nap telik el, mire visszaérnek az othersök falujába, és Jack még akkor is ott fekszik a földön, Kate ébreszti fel. Ez azért elég nagy baki szerintem. Ugyanattól a gáztól az egyik nlhány órát, a másik meg több mint egy napot van kiütve? -
#11917 amikor Charlie azt mondta hogy rossz úszó,ha jól emlékszem még durva elvonási tünetei voltak,úgy meg nem ildomos úszkálni,ráadásul tök paranoiás volt(egyik tünet).persze hogy hazudott róla -
#11916 Ja erre az úszós dologra már én is felfigyeltem! :D
Jack és Clair tesók nem Jack és Kate! :) -
sTaTiC90 #11915 sziasztok! olvastam amiket írtatok,hogy mekkora hülyék akik régebbről kérdeznek,merthogy miért nem olvassák vissza,de úgy gondolom tovább tartana megkeresni mint megkérdezni! Ezt fél óra keresgélés után mondom! Szal nekem csak egy kérdésem lenne a harmadik évadról és főleg Charlie-ról! Mikor megmentette dezmond,hogy nehogy vízbe ugorjon akor még úgy volt hogy nem tud úszni és meghal,de ez már korábbi részekbe is volt! Erre a végén meg mondja,hogy junior úszó volt,meg az apja tanította...Ez most hogy van? Jaa és még vmi Kate és Jack testvérek? -
#11914 Na igen ez igaz, és az is elég kétséges hogy Lockenak gyereke lenne, bár még ez is meglehet. Viszont tuti nem Sawyer, mivel neki nem fia, hanem lánya van. A koporsó hosszúsága egyébként nem mérvadó, tudtommal egységkoporsókat készítenek, kivétel az extra nagy ember és a gyerekek. -
#11913 A Johnatham a John rövídítése és biztos, hogy nem Locke van a koporsóba mert
1.Azok a képek amiket belinkeltél az egyik egy fegyvertartási engedély a másik valami betegbiztosítás amit Locke köt meg.
2.Az ő temetésére elment volna a volt nője akit majdnem feleségül vett.
3.Locke valószínűleg ottmarad a szigeten! -
#11912 Látod mennyi mindenre jó vagyok?:D -
#11911 Szerintem a papírfecnin simán lehetett a Johnatham név. Mégpedig azért, mert ha belegondoltok, sohasem szokták az újságokban, TV-ben a teljes nevét bemondani/leírni a halottnak. Lehet hogy a The body of Jo....ntham of New York éppen a New Yorki Johnatham testét jelenti. Vagy nem? Egyébként ez tök jó, hogy beírtátok ide, hogy Johnatham a teljes neve, nem is tudtam. -
#11910 Ti lttátok Jacobot? Szaklállas fickó. amikor bent odavágja a falhoz egy pillanatra visszamegya kamera és ott ül Jacob. -
#11909 Bazd azé megszorult a torkom:(:(:(:( -
#11908 Ezt nézzétek meg légyszives :'''( -
#11907 Ezt valahol olvastam van benne valami:
Szerintem Mikhail az a macska aki Sayid visszaemlékezésében volt vagy nem tom de szerintem egy macska mert azoknak 8 vagy hány életük van és ezzel magyarázható az hogy elvileg 2x is meghalt de még mindig él. És az biztos hogy 6 évados lesz a lost?? -
#11906 De nézd a másik oldalát. A többiek elől menekülsz ez melléktényező mindenki kapott cserébe vmit!! -
#11905 amikor locke megy felrobbantani a tengeralattjárót, igazűból nem robbantotta fewl ugyanis, amikor mutatták bennt a gépben száraz volt. És amikor kijött csurom víz. Amikor odament látni leehetett bal oldalon a tegngeralattjárót. Ezért sztem amikor robban akkor nincs ott a gép, és azért lett vizes locke mert arébb vitte a gépet, kiszott és mást robbantott fel. Nemde? -
#11904 Ja, és senkinek sem felhőtlen az élete. Te örülnél, ha a többiek elől kéne menekülnöd?