Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy keresem lenne. Tudtok valahol egy ilyen season 3-as (mint a banner) hatterkepet? Valami normalis felbontasban, 1280x1024 koruli minosegben. Meg csak allo, plakat verzioban lattam.
Nagyon koszi, ha tudtok segiteni!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mellesleg nem kell mindent szószoros értelmében venni, sorry lehet hogy én voltam túl Komoly azzal a smilével... de abban meg1ezhetünk hogy mostmár ideje lenne leállni a losttal...
épp, hogy nem. ez sokkal tisztább, mint a film, amit akkor is megcsinálnak, ha nézik, ha nem.
"Én addig nézem amig vége nem lesz,"
ez alapból hülyeség. (bocs) elég nagy sz*rban lenne az emberiség, ha minden sorozatoz, amibe belekezd, végig kéne néznie😊
" õk meg addig csinálják amig nézem. szal vicces ebbõl ne induljunk ki... Addig csinálják amig bõven nyereséges"
addig nyereséges, amíg nézik.
egy sorozat evolúciója két féle lehet. (durva közelítés)
1. sorozat elkészül --> nem érdekli az embert/nem jut el a nézõhöz/rossz reklám --> nem nézik/nézik, de nem tetszik --> cancel.
2. sorozat elkészül --> érdekli az embert, nézik --> tetszik nekik (ez tart x évadig) --> (valamikor úgyis) csökken a színvonal --> egyre többen hagyják abba --> cancel, mivel már nem nézik elegen.
vagyis, ha mindeni úgy godolkodna, hogy végignéz egy sorozatot, akkor paradoxon állna elõ. sosem lenne vége a sorozatnak, mert nem csökkenne a nézettsége. (most nem levertem bele a nem nézettség, hanem alkotói döntés alapján leállított sorikat, pl. friends)
viszont jó döntés, mert elvileg le fog zárulni a mostani storyline - lesz nyilván cliffhanger is, de az már az új sztorit fogja felvezetni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nekem is elég volt a jóbarátokból 1,5 évad (és még nyilván számos sorozatból), utána már nem szóltam senkinek, hogy jaj, miért nincs vége a 4., a 6., a 8. végén😊 (egyszer úgyis vége lesz)
naná, mert... sorozat. lesz negyedik évad is, ha engem kérdezel. sorozatokat nem szokás akkor lelõni, ha jól muzsikálnak és érdeklik az embert.
" A Lost az viszont nagyon tetszik ennek ellenére nem sajnálom, hogy vége lesz 4 évad alatt, nem volna jó, ha csak a bevétel miatt túlnyûjtanák.""
nem lesz vége 4 évad alatt, mark my word. semmi értelme nem lenne. annyit mondtak a készítõk (ld. magoo), hogy a mostani sztori 100 részt bír el, de a folytatás nem a készítõkön múlik, hanem a csatornán (maga a bejelentés szerintem amúgyis csak a nézõk megnyugtatása miatt volt és ilyenkor szoktak elõállni azzal, hogy találtunk egy kijátszható szálat, amellyel még több rész lehet). a színészek épp egy éve hosszabbították meg szerzõdésüket 5-rõl 6 évre.
"állitolag ugy lesz..."
nem úgy lesz. errõl soha nem volt szó.
általában lrdemes abban kiegyezni, hogy menjen a lost 6-7 évadig, aki meg 3-4-et akar, az kiszáll akkor. no harm, no foul. mindenki jobban jár-.
nem tudom én apb-t is nézem szerintem a kettõ teljesen más és mind2 érdemes nézni mert "Újszerû"... és nem a régi lerágott csont. de ha tul hosszu akkor fárasztó...
de én se bánnám ha vége lenne a 4. évaddal... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az elsõ évadot 1szerre néztem meg...:s
Szóval én úgy tudom igaz a hír...elég régóta mondogatják, hogy õk kb 100 epizódra kalibrálták be a sztorit. Egyet értek velük, hogy nem kell tovább húzni! Jöhetnek a válaszok és bumm 😊 jobb mintha majd a 8. évad közepén amikor már tele a tökünk az egésszel és semmit sem értünk, cancel-t kap a sorozat és ott állunk, hogy 8 évet csesztünk el az életünkbõl a semmire! 😄
Nem tudom mennyire kell komolyan venni a hírt, bár én szerény véleményem szerint örülnék neki, ha a 4. évaddal vége lenne.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Nyereményjáték is van!!!<#nevetes1>#nevetes1>
LOST 3 az AXN-en
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE