Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na látom a nézettség is jól visszaesett, bár nem is csodálom.

Máskor ilyenkor volt már vagy 300 hsz.

magus
sztem a szája miatt nem, annyira jellegzetes az exférjnek a szája

nesster
Neeeeeeeeem.

amugy sztem a félszemü csávó fiatalabb mint az exférj.

precision
hm tényleg, errõl az _apró_ dologról meg is felejtkeztem 😊)

Bazinga!

zmeor
nekem bejött...

már hiányzott ez a pszihopata Lost! Tökre depis az egész és ezt szeretem benne

leszarom a konfigod...

zaki
Nagy a hasonlóság... Csak 1 a bibi: J exférjét elütötte egy busz... <#buck> Bár a Lostban bármi megtörténhet... 😊

sweech
most akarom megnézni

jah nekem is unszimpatikus nagyon, úgy is mint színész és mint karakter...
Írják ki!Írják ki!<#levele>

Vaze. Nemtom mi bajotok van ezzel az új résszel. Szntem tök feelinges volt. A második évad sokkal gagyibb volt. Ez az elsõ olyan évad ami úgy igazán tetszik.

Az a szõke csaj, amúgy elég nagy paraszt! Régen ilyen nyivákolós csajszi volt, mostmeg....

precision
Legutóbbi részt nem láttad?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Juliette exférje

Bazinga!

sweech
mér õ ki? 😄

precision
elképzelhetõ hogy õ

Bazinga!

tegnap néztem sokadszorra a black hawk down-t abba is játszott a színész..

Egy érdekes kép: Õ vagy nem õ ? <#conf>

precision
Én már csak azért nézem a lostot, hogy választ kapjak a tonnányi kérdésre ami eddig a durván 2,5 évad alatt felgyülemlett. Nem is várom soha a következõ részt, de ha kijön akkor megnézem, mindenféle várakozás v. elvárás nélkül. A mostani rész sem tetszett.

Bazinga!

zaki
Buszos jelenet jó volt... 😊

Bár sejtettem, hogy ez lesz a faszival... 😊

Csacsi
Ha nem lenne flashback, akkor nem nézném tovább a sorozatot.Így tudtam épp most meg Juiláról, hogy régen nem volt szemét, persze most sem biztos,hogy az.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Igaza van annak aki tobbet vart volna ettol a ket honapos szunet utani elso resztol ! Fiuk ??!! Ennel en is tobbet vartam volna . Egy ' semmitmondo' reszt lathattunk amibol megint 2 reszen at szovodo flashbackek lesznek es mar alig varjuk hogy a rendes """ szigeten """ tortenjen mar a fiukkal valami izgi .
En nagy Lost rajongo vagyok , de a Prison B kezd egyre jobban kiteljesedni es erdekesebbe valni . Es ezzel parhuzamosan jobban beferkozni a szivembe .
Csak annyit szeretnek , hogy ne legyen egy 10 evados , nyulos ragogumi sorozat a LOST , hanem legyen egy kicsit porgosebb . Oke hogy van flashback de kezdodjon mar megint a lavina , es tortenjen mar valami .

Mayday
Hat, gyerekek, ez a resz most is fantasztikus volt. Tizenegynehany sorozatot nezek mar, de meg mindig nincs semmi mas, ami ezt a hangulatot, sztorit, meg ugy az egeszet megkozelitene!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
Hát jah. PB 1. része a szünet óta ütött nagyot, de ez... Mind1, várom a jövõ hetet... 😊

magus
azt hogy nem sütik el azt az ócska és szar poént, hogy mikor elkezdené mondani, akkor félbeszakítja vmi. a lila égrõl beszélek. egyszerûen ócska

Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kirol
Hát nem estem hanyat ettõl a résztõl. De azért elment.

Shodan
miért mit vártál?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

magus
sokkal beljebb vagyok bazze...

elmehetnek a picsába a lost készítõi, de komolyan, várok x hónapot erre ez

mukika
igazán folytathatták volna dupla résszel. 9/10 ez a rész szvsz.

AtiRadish
Vmiert nem jott be nekem a link, de mindegy koszi, mar talaltam youtubeon.
Ez nem a szokasos fel perces promo, hanem egy 1 perces izelito a kov. reszbol.

Haaat, ez egy elegge semmis resz volt, a vege meg teljesen egyertelmu dologra vilagitott ra, ha valoban ez hangzott el. Valahogy egyre inkabb lecseng nalam a Lost...

Mayday
Mehet lassan a bannermodositas is... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ackro
nyugi a forgatóköny vége is elveszett... <#vigyor1>

kill3r21
3x8 Promo MPG (19M😎
Parancsolj 😄
AtiRadish
3x08-as promot ide nekem

kill3r21
Gyááá mekkora rész volt! megint érdekes befejezés, jön a kérdés hmm most mivan? 😄😄
Magoo
Bazz de odavágott ez a rész!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁ
Isteni!!! 😄

EmThor
bááá isten volt 10/10 hiányzott 😊

Zs0lt1
Nnah végre:
Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

zaki
Én meg várom, hogy feltegyék a ß!tG@t3-re... 😛

EmThor
báááámárkinnvanlennvannézem 😊

magus
van már felirat????

😄

lele
=D

Gerbill
Már nagyon várom, lehet hogy felkelek, hogy hamarabb leszedjem. a PB eheti része, még a múlthetinél is unalmasabb volt, úgyhogy épp itt az ideje egy kis Lostnak.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

lele
LOST!!!!
Fasza nekem az már tuti h ma lehet szedni az már maga az öröm 😄

LOST!
ui: Csütörtök és rá 8 napra lesz meg a yorkshire terrier kis kutyám 😄

nesster
milyen nap lesz holnap, emberek? 😄 Mindenki egyszerre azt hogy... LOOOOST!

Ki szavaz arra, hogy Michaelt öljék meg?<#gun>

idén 4-tõl 5-ig megy a tv-ben, egy órával hátrébb rakták.

sweech
Csacsi
Asszem legkorábban reggel 3-4 felé várható. aztán mire seedelik, max reggel 5-re lehet meg. Úgyhogy nekem bõven ráér délután, meghát felirat is. Bár úgyis megnézem felirat nélkül, majd felirattal 😄

lele
én se naon találtam 😞