Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na látom a nézettség is jól visszaesett, bár nem is csodálom.
Máskor ilyenkor volt már vagy 300 hsz.
Máskor ilyenkor volt már vagy 300 hsz.
amugy sztem a félszemü csávó fiatalabb mint az exférj.
nekem bejött...
már hiányzott ez a pszihopata Lost! Tökre depis az egész és ezt szeretem benne
már hiányzott ez a pszihopata Lost! Tökre depis az egész és ezt szeretem benne
leszarom a konfigod...
Nagy a hasonlóság... Csak 1 a bibi: J exférjét elütötte egy busz... <#buck>#buck> Bár a Lostban bármi megtörténhet... 😊
jah nekem is unszimpatikus nagyon, úgy is mint színész és mint karakter...
Írják ki!Írják ki!<#levele>#levele>
Írják ki!Írják ki!<#levele>#levele>
Vaze. Nemtom mi bajotok van ezzel az új résszel. Szntem tök feelinges volt. A második évad sokkal gagyibb volt. Ez az elsõ olyan évad ami úgy igazán tetszik.
Az a szõke csaj, amúgy elég nagy paraszt! Régen ilyen nyivákolós csajszi volt, mostmeg....
Az a szõke csaj, amúgy elég nagy paraszt! Régen ilyen nyivákolós csajszi volt, mostmeg....
tegnap néztem sokadszorra a black hawk down-t abba is játszott a színész..
Egy érdekes kép: Õ vagy nem õ ? <#conf>#conf>
Én már csak azért nézem a lostot, hogy választ kapjak a tonnányi kérdésre ami eddig a durván 2,5 évad alatt felgyülemlett. Nem is várom soha a következõ részt, de ha kijön akkor megnézem, mindenféle várakozás v. elvárás nélkül. A mostani rész sem tetszett.
Bazinga!
Ha nem lenne flashback, akkor nem nézném tovább a sorozatot.Így tudtam épp most meg Juiláról, hogy régen nem volt szemét, persze most sem biztos,hogy az.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Igaza van annak aki tobbet vart volna ettol a ket honapos szunet utani elso resztol ! Fiuk ??!! Ennel en is tobbet vartam volna . Egy ' semmitmondo' reszt lathattunk amibol megint 2 reszen at szovodo flashbackek lesznek es mar alig varjuk hogy a rendes """ szigeten """ tortenjen mar a fiukkal valami izgi .
En nagy Lost rajongo vagyok , de a Prison B kezd egyre jobban kiteljesedni es erdekesebbe valni . Es ezzel parhuzamosan jobban beferkozni a szivembe .
Csak annyit szeretnek , hogy ne legyen egy 10 evados , nyulos ragogumi sorozat a LOST , hanem legyen egy kicsit porgosebb . Oke hogy van flashback de kezdodjon mar megint a lavina , es tortenjen mar valami .
En nagy Lost rajongo vagyok , de a Prison B kezd egyre jobban kiteljesedni es erdekesebbe valni . Es ezzel parhuzamosan jobban beferkozni a szivembe .
Csak annyit szeretnek , hogy ne legyen egy 10 evados , nyulos ragogumi sorozat a LOST , hanem legyen egy kicsit porgosebb . Oke hogy van flashback de kezdodjon mar megint a lavina , es tortenjen mar valami .
Hat, gyerekek, ez a resz most is fantasztikus volt. Tizenegynehany sorozatot nezek mar, de meg mindig nincs semmi mas, ami ezt a hangulatot, sztorit, meg ugy az egeszet megkozelitene!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
azt hogy nem sütik el azt az ócska és szar poént, hogy mikor elkezdené mondani, akkor félbeszakítja vmi. a lila égrõl beszélek. egyszerûen ócska
miért mit vártál?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
sokkal beljebb vagyok bazze...
elmehetnek a picsába a lost készítõi, de komolyan, várok x hónapot erre ez
elmehetnek a picsába a lost készítõi, de komolyan, várok x hónapot erre ez
Vmiert nem jott be nekem a link, de mindegy koszi, mar talaltam youtubeon.
Ez nem a szokasos fel perces promo, hanem egy 1 perces izelito a kov. reszbol.
Ez nem a szokasos fel perces promo, hanem egy 1 perces izelito a kov. reszbol.
Haaat, ez egy elegge semmis resz volt, a vege meg teljesen egyertelmu dologra vilagitott ra, ha valoban ez hangzott el. Valahogy egyre inkabb lecseng nalam a Lost...
Mehet lassan a bannermodositas is... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
3x8 Promo MPG (19M😎
Parancsolj 😄
Parancsolj 😄
Már nagyon várom, lehet hogy felkelek, hogy hamarabb leszedjem. a PB eheti része, még a múlthetinél is unalmasabb volt, úgyhogy épp itt az ideje egy kis Lostnak.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
LOST!
ui: Csütörtök és rá 8 napra lesz meg a yorkshire terrier kis kutyám 😄
ui: Csütörtök és rá 8 napra lesz meg a yorkshire terrier kis kutyám 😄
Ki szavaz arra, hogy Michaelt öljék meg?<#gun>#gun>
idén 4-tõl 5-ig megy a tv-ben, egy órával hátrébb rakták.
Asszem legkorábban reggel 3-4 felé várható. aztán mire seedelik, max reggel 5-re lehet meg. Úgyhogy nekem bõven ráér délután, meghát felirat is. Bár úgyis megnézem felirat nélkül, majd felirattal 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.