22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • tommyg

Megtévesztő hasonlóság!
  • tommyg
    szerintem ezt a gyűrűk ura topikba folytassátok :)
  • scorpeeon
    Pont az utolsó kapott 11 Oscar-t. Sztem az összes Gyűrűk Ura qrvajó volt, nagyon eltalálták a hangulatát az egésznek.
  • zaki
    Jó reggelt... :D
    ProGabe: Nekem megvannak DVD-n a bpvített változatok, 12 DVD... :D Bocs az offért.

On: 1ébként van olyan, aki megvette már DVD-n a 2. évadot?
  • Gerbill
    Már láttam a gyűrűk urát. Sajnos mind a 3 részt. Az utolsó siralmasan unalamas volt, főleg a vége. Lehet, hogy most sem vettem volna észre ha nem szól testvérem:D.
  • ProGabe #11978
    ezt tényleg nem tudtad?ezek szerint nem láttad még a GyU-t!?
    akkor pótold,de ne a tv-n!4:3-as,reklámok,nem 5.1,pfuj! :)
    az olyan a filmekben,mint a Lost a sorozatokban:látni KELL!
  • scorpeeon
    Ezt én már az első részben észrevettem :)
  • Gerbill
    Az rtl-en most megy a gyűrűk ura, és mit látok? Az egyik hobbit Charlie
  • scorpeeon
    Én mindet láttam, kettőben már nincs Ben. (az 1 vége után elég nehezen lehetne :))
  • JP Forever
    Aha fűrész. Én láttam egy-kettőt ott is van a Ben:D
    És ott is nagyot alakít:))
  • toysoldier
    létezik válasz gomb is....
  • Klemice
    baszod kérdezte valaki lentebb
  • scorpeeon
    Amúgy nemrég láttam a Fűrész 1-et és feltűnt benne egy ismerős színész, itt Ben-t alakítja. Ott sem semmi amit csinál :)
  • Szolnokboy1
    úristen! leleplezted a rejtélyt
  • sweech
    :O
  • stargatelost
    LOL
  • LasDen #11967
    aha tudjuk....és?
  • Klemice
    a 3. évad finálében nem egy eddigi megszokott flashbacket láthatunk hanem úgynevezett flash forwardot ami a jövőben játszódik a sziget után
  • JP Forever
    :)
  • Gerbill
    Igen, 22-23.
  • LasDen #11963
    az évad 23 részes, de az utolsó dupla epizód volt....
  • ancsie18
    24. rész?! Az mi az? Nálam csak 23 rész van... Gondolom máshogy van nálad számozva. Na de... A befejező, évadzáró részre gondolsz? Mert az nemcsak "mintha" játszódik a jövőben, hanem az valóban előretekintés. De ezt elég egyértelműen meg is mutatják a végén.
  • scorpeeon
    mintha...
  • pazdet
    A 3 évad 24. epizódjának visszaemlékezéseiről ki fog még derülni valami a későbbiekben? Az mikor játszódik?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mintha a visszaemlékezés az később játszódna mint maga a rész tartalma..
  • JP Forever
    Húúha...
  • ancsie18
    Hát tányleg mások vagyunk. Én egyébként is mindenen sokat rágom magam, valószínűleg ezért szeretem ebben a sorozatban is ezt a leginkább.
    Na de hogy témába vágjak, azt hiszem rátaláltam a Lost.hu-n, hogy kik vannak Naomi hajóján:
    "Rachel tovább folytatta a Hanso nyomozását. Miután jó párszor feltörte a Hanso Alapítvány honlapját, és rájött, hogy Alvar Hanso és más igazgatóságbeli tagok eltűntek, megkezdi publikálni blogjait és videóit a felfedezéseiről. Ez idő alatt, Rachel megtudja hogy a Hanso igazgatója, Thomas Werner Mittelwerk valamilyen okból kifolyólag szigetek után nyomoz, egy speciálisan felszeret hajóval, a Helgus Antonius-szal."
  • henman
    kb egyetértek tommyg-al.
    Én is imádom a Lost-ot de nem tudnék ezen agyalni hogy most mi lehet a dolgok mögött meg izé.
    Ez "csak" egy sorozat...Én is alig várom mindig a következő részt de vannak annál fontosabb dolgokban mint hogy ezen agyaljak..de hát mások vagyunk
    ("Te is más vagy te sem vagy más":D -Fábry)
  • tommyg
    :D:D:D
  • Grove4
    Vízet nem engedsz?:D
  • JP Forever
    Ez így van. Én is szoktam.. Beülök a fürdőkádba egy olyan 2 órára:D és gondolkodom Mit mi okozhat....
  • ancsie18
    Furcsa, a párom is éppen ezt mondta ma... Jól össze is vesztünk. De azt hiszem én meg nem tudnám "csak úgy" nézni, muszáj mögé látnom a dolgoknak, vagy legalábbis megpróbálni. Szerintem olyan izgalmas megpróbálni hamarabb kitalálni a dolgokat, mint ahogy a válaszokat a képünkbe nyomnák. Pont ezt imádom ebben a sorozatban.
  • tommyg
    ez csak egy sorozat kitalálnak itt mindent az a lényeg hogy jó de kell ennyire elméjedni a részletekbe én azt mondom!
  • ancsie18
    Eddig ez a legérdekesebb, amit ezzel kapcsolatban találtam:

"Kiderült, hogy a Föld mágneses tere még az ókori görögök idejében is kb. 1,5-szer erõsebb volt, mint napjainkban. A vulkáni kõzetek megõrizték azon idõk mágneses lenyomatát, amikor még nem élt ember bolygónkon"

Nem lehet, hogy a vulkánból kiömlő láva befedte az egész szigetet, és megmaradt alatta a mágnesesség, nem csökkent úgy, mint a Föld többi részén? Nem tudom, elvben lehetséges egyáltalán az ilyesmi?
  • freecom
    A Sawyer rajongóknak:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A 4. évad első epizódja Sawyer centrikus lesz, és lesznek benne flash-forwardok is, tehát előreugrások is... (pl.: rendőrautók összetördelése Sawyer módra)

• ancsie18
    Ha jól emlékszem, valaki nemrég felvetette, hogy honnan jöhet a sziget ereje. Ehhez szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy a Ben-flashbackes részben amikor a tanórán ül, a tanárnő vulkanikus reakcióról beszél, és amikor Annie megkérdezi, hogy ezen a szigeten is ez történt-e, akkor azt mondja, hogy igen, de ez már nagyon régen volt. Valaki aki ért hozzá, írja már meg nekem, hogy a mágnesességnek lehet-e, van-e köze a vulkánkitöréshez.
  • tommyg
    az csicska volt :D
  • ancsie18
    Én tudok egyet, aki kevesebbet mosolyog. Az a Danny nevű others fickó, aki meg akarta ölni Sawyert.
  • LasDen #11946
    sztem a legjobb Sawyertől:
    - Szeretném ha írnál neki egy levelet.
    - És mit írjak? Kedves gugugágá?

xDDDD
  • Zillo
    sawyer pajtarsnak rengeteg jokis beszolasa van,egyszer össze lehetne gyujteni telleg a legjobbakat,mert ez csak töredéke...:) meg hurley-nek is vannak hasonlo poenjai,bár nala nem is a szöveg,hanem maga ahogy elöadja az a nagyon mokás,birom a grimaszait.

szerintetek melyik az a szereplö aki a legkevesebbet mosolyog?:) lehet h rosszul emlekszem,de nekem hatarozottan az remlik,h Sayid alig mosolyog a 3 evad alatt,konkretan csak 1re emlekszem,azis az egyik flashback-ben volt,es epp hogy felhuzta kicsit a szajat.Nemtudom,h jutott ez most eszembe.Tegnap este lefekvés elött ilyen es ehhez hasonlo ostobasagokon tünödtem,de azert erdekes dolog ez,mivel az arab emberekre nem jellemzö,h ilyen kis buskomorak.(hiaba vesztette el shannont,elötte se volt egy big smiley tipus:))
  • JP Forever
    Best of Sawyer:

-Van egy ragtapaszod?

-Ahogy penge felnyitja lesz egy kis meglepetésem neki

-Rambokisasszony :D

-Úgy néz ki mint mr proper csak a söprű hiányzik a kezéből!

XDXD