22323
-
#12023 mindegy, hagyjuk, úgysem fogod megérteni... -
#12022 most ugyan azt játszod mint annó a PB topikban!
úgy kezdődik a hsz,hogy "Feltámad a Lost egyik halottja
ha ebből nem jöttél ráhogy spoiler,és tovább olvastál,akkor nem tudom miért vagy ennyire felháborodva!
félre ne érts,nem b@szogatásból írom,egyet értek veled,miszerint ez spoiler,de úgy mint a másik esetnél,itt is rögtön rá lehet jönni!
ha te a hsz-ek közepével kezded az olvasást,újfent én kérek elnézést :\ -
#12021 Miért lenne spoiler, hiszen a Desmondos részben is visszatért már. -
#12020 nemtom, szerintem minden spoiler, ami a sorozat még le nem adott epizódjaival, cselekményével kapcsolatos információ. -
#12019 Sztem sem vészes.. Sőt.. -
#12018 Bocs:) Bár ez hír SPOILER szerintem. Szval nem nagy szám. Kár spoilerezni sztem. -
#12017 áhh feladom... spoiler tag mi a f*szra való szerinted? -
#12016 "Feltámad a Lost egyik halottja
Idehaza nemsokára indul a harmadik évad, de a hír már a negyedik szezonra vonatkozik, amely 2008 februárjában indul Amerikában, így csak akkor olvassuk tovább a hírt, ha nem fekszi meg a gyomrunkat az erős spoiler.
A hírek szerint ugyanis Carlton Cuse és Damon Lindelof, a Lost - Eltűntek két főgéniusza jelezte, hogy Cynthia Watros, alias Libby vissza fog térni a sorozatba vendégszerepelni.
Persze a sorozat felépítése miatt nem jelent különösebben nagy sokkot a hír, hiszen a visszaemlékezések eddig is terepet nyújtottak annak, hogy egyes, a jelenben már elhunytnak számító karakterek, hacsak egy villanásnyira is, de feltűnjenek. Viszont Libby visszatérése azért lesz különleges, mert több epizódban (vagyis több személy flashbackjében) is szerepelni fog, valamint az ő karaktere úgy távozott, hogy meglehetősen sok nyitott kérdés maradt vele kapcsolatban. Visszahozása esetén segítségével ezek is megválaszolásra kerülnek.
Na, igen. Hisszük, ha látjuk." by: SG.hu -
#12015 na arra gondoltam, már este van bocs :D:D:D:D -
#12014 úgy néz ki benne mint egy v... áhh, inkább nem is mondom lol :) -
#12013 Az ingje rózsaszín, de tényleg érdekes... :D -
#12012 habár a rózsaszín öltöny elég mókás -
#12011 grat neki :) -
#12010 Ehh, most kaptam levelet, jó tudni, hogy Terry O'Quinn (John Locke) nyerte a dráma kategória "legjobb férfi epizódszereplőnek" járó díját az Emmy-n... :D
-
#12009 ezen kívül az egyik 8 szög a másik 5 ... amúgy télleg teljesen ugyanaz! -
#12008 Oppá, télleg
Wáháháhá. -
#12007 Szép ték -
#12006 Te beteg vagy, a Dharma logóban ősi Ji Csing szimbólumok vannak. -
freecom #12005 Szerintem ennél a sorozatnál sosem lehet mondani hogy tudunk előre valamit is hiszen a készítők sokszor változtatnak a dolgokon akár az utolsó pillanatban is amire volt is már jó pár példa: többek közt az 3. szezon fináléjában meg akarták mutatni ki van a koportsóban (többen már ki is találtátok ki volt az) aztán az utolsó pillanatban még sem mutatták meg mert valószínüleg csavartak egyet az egész történeten... -
#12004 winnie mindent tud így semmi sem zavarja :D -
#12003 és mikor nézed a részt, nem zavar, hogy tudod mi fog történni? :/ -
winnie #12002 ". De továbbra sem értem, hogy ennek mi értelme van. Valaki ebből hasznot húz vagy mi?"
van, aki mindent szeretne hamarabb tudni, a spoilervadászatnak nagy hagyománya van. én is elolvastam, hogy mi lesz a heroes - 2x04-ben, mert érdekelt. -
#12001 MENT PRIVI. -
#12000 Valaki tudna adni tippet, honnan tudnám leszedni a harmadik éved befejező dupla részét szinkronnal? Ilyen egyszavas torrent, DC stb. válaszokat hanyagoljuk légyszi..
Köszönöm.. -
homeless #11999 Én el szoktam olvasni a spoiler tag-es dolgokat is, mert egy csomóan még az aktuális rész után hónapokkal is spoilereznek, de ha olyat látok, hogy egy még nem látott részről van szó akkor nem olvasom tovább, ilyen egyszerű. De továbbra sem értem, hogy ennek mi értelme van. Valaki ebből hasznot húz vagy mi? Lehet, hogy én nem olvasom el, de sokan elolvassák saját felelősségre, csak namtudják, hogy ezzel elbasszák az egész részt. -
freecom #11998 Csak 1 kis apróságra hívnám fel a figyelmed: SPOILER! Ha nem érdekelt volna nem jelölöd ki elolvasásra (még 1 jelentre sem) ilyen egyszerű... Ez olyan mint a tv műsor ha nem tetszik az adás átkapcsolsz itt meg nem olvasod el ennyi...
(és ez sem neked szól, csak azoknak akik hasónló véleményen vannak) -
homeless #11997 Az évadzáróról is volt egy teljes leírás a vetítés előtt pár hónappal, és mennyira örültem, hogy nem olvastam el amikor megnéztem a részt, sokkal nagyobb élmény volt így és csak sajnáltam azokat akik elolvasták, mert számukra el lett baszva az egész évad. -
homeless #11996 Ezeknek mi értelme van és egyesek miért izgulnak arra, hogy idő előtt megszereznek bizonyos információkat egy még le nem vetített részről? Ja hogy az interneten ők lesznek a janik 2 napig? Abba is hagytam az olvasást az első jelenet után...
(amúgy ez nem neked szól, hanem azoknak akik ezeket az infókat szerzik) -
freecom #11995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van egy kis infó két jelenetről a 4×02 részből, és most azt osztom meg veletek:
Akiket láttak a forgatás helyszínén:
Jorge Garcia [Hurley], Terry O’Quinn [Locke], Mira Furlan [Rousseau], Josh Holloway [Sawyer], Michael Emerson [Ben], Evangeline Lilly [Kate], Emilie De Ravin [Claire] egy babával [Aaron], és Jeremy Davies [Daniel - ÚJ SZEREPLŐ].
Akiket nem láttak, de hallották a nevüket:
Alex, Carla, Fuzzy, és Blake.
Első jelenet:
Semmi nem volt látható, csak hallani lehetett, ahogy Sawyer [Josh Holloway] és Ben [Michael Emerson] veszekednek/verekednek és végül Sawyer nyeri meg a vitát.
Második jelenet:
Ebben a jelenetben már csak hárman szerepeltek. Matthew Fox [Jack], Evangeline Lilly [Kate] és Jeremy Davies [Daniel]. A jelenet abból áltt, hogy Kate, Jack, és Daniel mentek fel egy hegyen majd Jack és Kate megállnak pihenni. Daniel - aki olyan ruhát hord mint Naomi amikor a szigetre zuhant - viszont elővesz egy telefonszerűséget [talán Naomi telefonja lenne az?] és belebeszéli a következőket: “George, itt Daniel. Igen, teljesen megőrültek a szerkezetek. Mintha valami elektromos vihar lett volna. Itt vagyok egy pár túlélővel.”
Utána Daniel még beszél egy kicsit Jack-el, és vége a jelenetnek. Az egész jelenet kb. 2 perces lehetett.
-
#11994 -
#11993 :DSA -
#11992 ja az a south park bocs:D
az első évad első része 42 perc, ha pontosabban kell megnézem -
#11991 22 -
süsü a sárkány #11990 Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy hány perc hosszú pontosan az eredeti dvd kiadáson a Lost 1.évad/1.része?
Előre is köszi. -
#11989 XD -
#11988 klemm d.??? -
#11987 lol -
#11986 okoskodjál már összevissza...
on: engem meglepett a 7. állomás valamin hogy sayidtól hipp hopp előtűnt egy rakat akta a flameból
mindez a swan logóról jutott eszembe -
#11985 hjaaa :D -
#11984 Pentagon és oktogon:D?