Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve szökésbõl melyik volt?(nincs kedvem átmenni másik topikba😊)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
de hogy tudok spoilerezni?
Mayday ez tuti?
Ringat a víííííííz!
Erre sztem nincs átfogó szabály,de általában 2-3 napig a megjelenéstõl spoilereben szoktak az emberek írni,hogy addig mindenki megnézhesse.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem értem ezt a spoilert, mármint hogy most ide minek, ez nem rtlklubos fórum hanem abc- s, és ott már két napja ment ez a rész!
Ringat a víííííííz!
A mostani részrõl meg csak annyit hogy elég furcsa, mert mi van ha Lock nem megy el hozzájuk? Mert a 2 évad végén azokat az embereket írták össze Michaelnek hogy hozza el nekik akikrõl azt mondták hogy fontos emberek, erre ott van a végén Lock apja! Az biztos nem fog kiderülni hogyan került oda és mikor, meg hogy az anomália óta nem tartják a kapcsolatot a külvilággal, háááát ha elõtte tartották akkor csak tud vki a külvilágban arról hogy mivel szórakoznak ezek a szigeten, ja és hogy kikkel!?
De sztem is ez eddig a legjobb ilyen sorozat, bár hasonló nem is nagyon volt!
A következõ rész megint töltelék rész lesz tuti egy kicsit csigázzák a nézõket!
Holnap este megnézem az új részt, aztán elolvasom miket írtatok! Sziasztok!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Erdemes visszaolvasni a fan forumok 1-2 evvel ezelotti kommentjeit, amelyek a szamsorra vonatkoztak. Talan az elso szezon kozepen jart meg a sorozat, de maris volt tobb tucatnyi "jelenseg", amelyet a szamokhoz kapcsoltak a nezok. Marmint kiszamoltak - most persze csak hasrautok - hogy ha Locke meg Sawyer szuletesi adatait osszeadjuk, es kivonjuk beloel Kate magassagat, akkor mondjuk 816ot kapunk, ami ugyebar a szamsor ket tagja. De ha megnezzuk a Sawyer altal olvasott konyvet, akkor epp a 23. oldalon jar, ahol talalhato egy fejezetcim: "a negy kismalac tortenete", ami szinten a szamsorozat ket ismert tagja. Es igy tovabb, vadabbnal vadabb otletek, es peldak ;] De ezert van az egesz, ezert csinaljak ezt a keszitok, hogy akinek van kedve, az "tombolja" ki magat a forumokon az otleteivel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kétszakos bölcsész vagyok, ezek közül az egyik szakom a filozófia. Gondolom másoknak is feltûnt már, hogy John Locke egy 19. századi angol filozófus volt. És nagyon meglepõdtem, amikor kiderült, hogy Desmond teljes neve pedig Desmond David Hume, ugyanis David Hume egy szintén angol, és szintén 19. századi filozófus volt, kortársak, és ráadásul ugyanazzal a témával is foglalkoztak, ami szintén érdekes a sorozat szempontjából:
Azzal foglalkoztak, hogy mi van, ha a világon rajtunk, a belsõ tudatunkunk kívül nincs is semmi, hanem minden, ami körülöttünk van, csak a tudatunk kivetülései?
Hát, azért remélem nem erre fog rájátszani a sorozat, mert azért elég nevetséges lenne ha egy 3-4 évados sorozat egy egyszerû elmélet példázata lenne. Mindenesetre tudva, hogy mivel foglalkozott ez a két filozófus és hogy mindketten megjelentek (legalábbis nevükkel) a filmben, több mint érdekes... Locke-nál még véletlennek tartottam, de Hume-mal együtt már nem lehet az... Kíváncsian várom Berkeley felbukkanását! <#kacsint>#kacsint>
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Igen. Nem mindegy. Mondjuk egy "Ir gyerek" biztos meglincselne erte, ha ilyet mondanek rola is skot lenne. Es Vica Versa ! Erre szokas a barati koromben mondani, hogy "Bucarest, Budapest ?! Kit erdekel ?!" 😊
fellegh
Ez a rész tényleg kemény volt!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Totál kész lesz az ember ezektöl!!!
Skót
majd az évadzáróban felbukkannak a szigetnél tuti!
fellegh
Röviden és spoiler mentesen ennyit róla 😊
Azert az is fura, hogy senki nem tudja elhagyni a szigetet, meg az Ir gyerek sem vitorlassal (pedig O tudhat valamit, mert vitorlasversenyre nevezett a fold korul, vagy mi a szosz...) es az others-ek meg adnak egy iranyt valakinek, meg egy motoros halaszhajot (ami nem jo a nyilt vizen semmire, csak partkozelben...) es voila ! 😊
Szoval jo ez a kis sorozat. Pedig utalom a sorozatokat...
Te a Commander vagy Te : Te meg ne huzdd fel magad, mert nincs ertelme 😊 Nyugi... Ha valaki nem ert veled egyet, az nem baj, az a jo, lehet vitatkozni. De sajnos ha nem lehet felnott modon vitatkozni, akkor hagyni kell az egeszet!...
Na minden jot Mindenkinek !!
fellegh
Igen, mert mielött elindultak volna kaptak pontos kordinátákat, hogy merre kell menni! Viszont ez az információ biztos semmit nem jelent pár itteni okoskodó birkának!
én a Commander vagyok én
Cmdr : Osztom a velemenyed, abban, hogy ha ki akarsz kerulni a szigetrol, az egyik ut, hogy meg kell halnod. De szerintem nem ez az egyetlen ut. Michael es a fia is kijutottak, szerintem... 😊
kandzsai : "Jaja ez már kicsit olyan mit egy brazil szappanopera már szinte mindenkinek van köze a másikhoz 😄😄:😄" Ez nem veletlen szerintem. Nem csak azert csinaljak, hogy meg misztikusabbank tunjon.
Ugy nez ki, hogy mindenkinek azon a szigeten megvan a maga keresztje, es amig le nem rakja, addig ott is marad a szigeten 😊 Jack mar felig letette. 😊 Es az others-ek sem akarnak semmit, csak segiteni az embereknek ezt belatni... Aztan mindenki mehet haza... 😊
a "felszemu" Mikhail, pedig SZERINTEM igen is megkoszonte, hogy elhagyhatja a szigetet... Es gondolom ket okbol nem oli mindenki meg magat, hogy elhuzhasson onnan.
Az egyik mert valoszinu, hogy faj ! Boone-nak is voltak fajdalmai meg a legikisero faszinak mikor haldokoltak. (gondolom abban megegyezunk, hogy ha Te biztosra tudnad, hogy ha itt meghalsz akkor egy masik "eletbe mehetsz" amire vagysz, akkor sem szivesen veszel a szadba egy 9mm es magnumot es lovod agyon vele magad 😊
A masik. Ezek az emberek valami cegnek dolgoznak (SZERINTEM: azt a magneses anomaliat kutatjak, ami a 815-os jaratot is "odarantotta" a szigetre)(nem veletlenul irtam "odarantotta") Es mint olyan, akik egy cegnek dolgoznak azoknak van szerzodesuk. Szerintem senki nem mondja a munkahelyen a fonokenek (akarmennyire is utlaja a munkajat) hogy "kapd be, kileptem" ! 😊 Nem, mert nem szep dolog, es gondolom ugrott egy csomo lehetoseg is a kesobbiekben. Szoval, ez a logikat kovetve, Juliette csak fel akart mondani annal a cegnel, ahol Ben a fonok. 😊
Valoban nem akarok vitatkozni, de en kizart dolognak tartom, hogy akik rendezik a sorozatot, es irjak a forgatokonyvet, hogy ne tudnanak semmit a tortenetrol. Van egy tortenet vonal, ami a fo szal, es attol fuggoen, hogy nyujtjak-e vagy kurtitjak, hozzairnak, vagy elvesznek belole. Azt azert nem mondja nekem senki, hogy semmi elkepzelesuk nincs a sztorirol, es ott talaljak ki a szigeten 😊 Az eleg mokas lenne
na jol van eleg volt ennyi belolem mara !
Minden Jot mindenkinek !
fellegh
én a Commander vagyok én
én válaszoltam: "...a legtöbb sorozat úgy készül, hogy legyártják a pilotot, levetítik, ha jók a nézettségi adatok, leadják az elsõ évadot. Évad közben már kiderül, hogy mennyire népszerû a sorozat, és a készítõk a nagy dohány reményében új évadot, esetleg új storyline -t írnak..."
Ergo, nem tudják elõre, hogy mi lesz a történet. Asszem neked vannak értelmezési gondjaid.
Bazinga!