22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #12384
    1:50-es promo,az eddigi legjobb minőségben egy kis reklám után.persze csak akkor jó a minőség,ha a fast beállítást választod.inkább leírom,mielőtt valaki beleköt ebbe is^^
  • ancsie18
    Láttam ma kb. 2 percet az AXN-en a Dr. House-ból, a páciens kissrác apja Richard Alpert volt, az anyja meg a vízalatti állomásról a szőke csaj. :P
  • akyyy
    már nem kell, itt fent van mindegiyk effekt, visszaemlékezésektől a felhőig, a pittyegések , szóval jeah:D

ls nem ment félre, mert a lostos hangok kelletek, de már megvan és össze is vágtam:)

meg leltem iylen honlapot, ahol a számokat kell beirni, és toplistát készitenek belőle, hogy ki mennyi ideje irja a számokat:D első helyen(vagyis másodikon, első jézus:S) 6 nap ál
  • tommyg
    ez picit félrement
  • akyyy
    szeretnék csinálni vistához egy ébresztő gadgetet, ami a számitógép hangjait használja.
    nem tudjátok honnan tudnám letölteni?

kéne az a kis vékony pittyogás, meg amik utánna jönnek sorba végig.
  • Ramore
    Pontosan mennyit érne meg neked?
  • tommyg
    akkor töltsd le a netről :D
  • skinnyman
    Blu-Ray lehet hogy lesz még akkor is :)
  • Magoo
    Áhh tudod most jöttem vissza onnét, de csak holochip-en árulták...azt mondták hogy sem BLu-ray-t sem DVD-t nem gyártanak már 4 éve....szal nincs min megnézni..
    :D
  • ancsie18
    LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST

Itt lenne az ideje, hogy valamelyikőtök feltalálja az időgépet. Mondjuk elmehetne 2020-ba a teljes sorozatért. Jó áron megvenném! :P
  • ancsie18
    Találtam egy pár nagyon szépen sikerült LOST ikont. Gondoltam megosztom veletek.

• karajjj
    nemsemmi :OOOO
  • ProGabe #12372
    azt én is,meg a Kate-et.vannak igazán vájt fülűek úgy látszik :) köszi!
  • skinnyman
    Jah, Sawyer ezt mondja benne: "Same thing I've always done, Kate. Surviving". Megmodnom őszíintén, hogy csak a "surviving"et értettem meg belőle, valaki beírta egy hozzászólásba és így lett tiszta.
  • ancsie18
    LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok.

LOST-ot akarok.
  • skinnyman
    Ez büntetni fog!
  • AntiHero
    ZSííírrr!!
  • ProGabe #12367
    az új, bővített Lost 4. évados előzetest. 100 másodpercnyi Lost-manna

ez nagyon oda*basz!és valaki elmondhatná,hogy mit mond Sawyer 1:23-tól 26-ig.általában mindent értek ami angol,legyen az bármilyen akcentus,tájszólás,bármi,de ezt a csukott szájjal odaböfögött,húdemacsóvagyok stílust nem bírom értelmezni! első 3 évadot felirat nélkül néztem,de a Sawyer monológoknál néha be kellett kapcsolnom,főleg az elején.a színész alapból így beszél,vagy ezt így találták ki?
  • karajjj
    közben megtaláltam
  • AntiHero
    vannak
  • tomsh
    Még három évad lesz de eztmá tudtuk.
  • ikegami
    Étem. thx
  • ancsie18
    Érdekes mondjuk a lentebb linkelt spoilert összevetni a 3. évad végi Jack - Kate beszélgetéssel...
  • LasDen #12360
    ezekre senki nem tud konkrét választ adni.......találgatások vannak.....vagyis a Kate JAck beszélgetés az jövőben van a sziget után.....
  • ikegami
    Lenne két kérdésem a 3.évad utolsó két részével kapcsolatban:
    Tudja valaki, hogy ki van abba a koporsóban, akinek a ravataljára senki
    nem ment el,csak Jack?
    És, hogy az utolsó pár perc amikor Jack és Kate beszélget az most az a jelen, hogy már megmenekültek a szigetről, vagy ez csak egy előretekintés?

ötlet?
  • The FlashBack
    navégre, február 1.-én már lehet is szedni:D
  • skinnyman
    Muszáj ezt pont itt? :)
  • AntiHero
    szeretlek
  • ancsie18
    Most olvastam a Buddytv.com-on.
  • ancsie18
    JANUÁR 31-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN ESTE 21:00 ÓRAKOR LOST 4. ÉVAD 1. RÉSZE AZ ABC-N!!!
  • Ramore
    Nofene, örökbefogadás? Ezt hogyan kell értelmezni?
  • gercse
    én nem tudom, csak olvastam :)
  • ancsie18
    Ez örökbefogadás kérem, és nem üzlet! :P
  • Ramore
    Áhh, szóval itt komoly biznisz folyik??? :)
  • gercse
  • Ramore
    Hogy jön ide Shannon?
  • AntiHero
    LOL:DDDD Előbe hazavinném:)
  • ancsie18
    Nem szeretné valaki még karácsony előtt gyorsan hazavinni Shannont?! :D 3 mondatot ismételget, de azt nagyon jól nyomja! És pusztán 4500.- forintért örökre hű marad! Hmmm?
  • AntiHero
    ez egy visszaemlékezés valszeg.
  • ancsie18
    Pedig ez egy olyan kép.