Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 3x13 nagyon utos, nagyon jok a szoveget, a kis csipkelodesek benne 😊
May the force serve you well!
Az AXN csatornát elvileg mától lehet fogni a T-kábel csomagban is. De nem találom a tévén. Érdemes még várni 2-3 napot, mielõtt reklamálok a szolgáltatónál? <#conf>#conf>
De ettõl függetlenül ez egy töltelék rész volt teljesen elrugaszkodva a lost megszokot stilusától...ez egy nagyon régi filmes motivum...ezt lehetne elemzgetni hogy mi minden benne volt...Én is azt mondtam a végén hogy "bazd Meg" de ha márilyenekhez folyamodnak nagy baj lehet 😄 és érdekes hogy ebben a részben beszéltek más sorozatokról😄 azt birtam 😄
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
iszap bunyó 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Paralizis /= halal, vagyis az eletfunkcioid lelassulnak, de nem allnak meg. Ha megall, meghalsz. Ez vonatkozik a levegovetelre is, amely elegge necces egy kozel masfel meteres godor aljan, foleg ha van rajtad 2 meter fold/homok, mert hat Sawyerek jol megpupoztak azt a sirt ;] Masik dolog a paralizissel, hogy nem egyik pillanatrol a masikra mulik el. Az hogy kinyitotta Nikki a szemet, azt jelenti, hogy a folyamat elkezdodott. Innentol kezdve meg kell ido ahhoz, hogy elkezdje kiasni magat (vegtagok feletti iranyitas visszaterese, stb). Szal a keszitok legnagyobb baklovese lenne, ha tulelne. Sajnos 5 percen mult az egesz, ha valaki meg mond egy beszedet, vagy kesobb kezdik el asni a sirt, akkor tuleli. Igy viszont igy jart, mi pedig mondhattuk a resz vegen, hogy "baaaaazdmeg"... ;]
Nagyon jo resz volt, tetszett. Azok a filler fanok, akik meg csatat akarnak, halomra lott hullakat vagy felrobbano bunkereket, azok menjenenek el a legujabb rambo filmre, hamarosan erkezik ugyis. Jo volt latni par regi arcot, de a legerdekesebb az volt, hogy kb ket evvel ezelott forgatott jelenetek koze kellett beilleszteni a nikki/paulo szerepleseket, ugy, hogy az meg hiheto is legyen. Egyetlen dolog nem tetszett, hogy Boone es Shannon az elejen tul sok jelenetben szerepeltek, kisse eroltetettnek tunt. Bar gondolom a ket szinesz kapva kapott az alkalmon, hogy ismet ott lehettek a tobbiek kozott, meg ha flashbackben is. Arzt meg, szoval o Arzt ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
SPOILER a köv hozzászolás...bocsi
JOSH MÉG BENT VAN!
Garantáltan nagy jelentõsége lesz a késõbbiekben.......sztem 😄
Nem,semmi köze a lost-hoz. De elég jó kis sorozat,szó szerint kicsi,mivel 3 részes.Egy motelszobáról-ami valójában nem is létezik,de egy kulccssal bármilyen ajtót nyitsz abba a szobába jutsz- és az onnan elõkerült tárgyakról szól. Mindegyiknek vannak speckó tulajdonságai. Ilyen sci-fi,thriller szerûség.
On
Nah minnyá töltöm az új részt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- halló, ööö pizzázó? 2 margaritát kérünk.
- ?!
<#vigyor3>#vigyor3>
Tényleg csak filler epizód, de feelingje volt...
Örülök hogy ezzel kinyírták ezt a két cseszett szereplõt....legalábbis remélem, hogy a következõ rész elején nem fognak valahogy kikászálódni a homok alól 😄
Szal nekem bejött...
Plusz most érdekes lesz az Other-ök rádiója! Fel lehet használni ellenük! 😉
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
3 részes sorozat,de nem 40 perc 1 rész,hanem rendesen film hosszúságú (cirka másfél óra)
Nekem tetszett,lehet megérne egy bõvebb sorozatot.
Mint általában mindent ezt is nyitottan fejezték be,szal akármi lehet :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ami szvsz tényleg hiba az az hogy sehol egy agyonmikrózott döglött állat a kerítés körül, pedig a valóságban biztosan lenne. De akkor meg elmaradt volna a meglepetés ereje a jelenetbõl.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
én a Commander vagyok én
és mikorra várhatóak a többi részek szinkronosan?
ugyanis most vettem rá magam hogy elkezdjem megnézni és hát kb3-4 nap alatt eljutottam ideáig gondolom akkor már innen csak feliratosan lesz tovább!
hát ilyen ez ha elkap a gépszíj!
na kösz a válaszokat!
és akkor csak az AXN adja most?