Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ott lett volna, felzörgették volna személyesn 😄
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Command and Conquar Tiberium Warsban is feltunt a Sawyer baratunk , persze a NOD oldalan , tehat a rossz oldalon ...
Itt is hozza a formajat .............
Azt kérdezték tõle, amit ti is, hogy tudja-e merre tart a dolog, meg van e tervezve ez egyáltalán. A válasza az volt, hogy igen, haladunk elõre a történetben, a fõmezsgye meg van, és bár néhány változtatás volt (egyes szereplõk halála), döntõen egy se befolyásolta a cselekményt. Azt mondta hogy az eredeti tervei szerint 5 évad volt megtervezve. Ez a stúdió megváltoztathatja, de õ enyiben képzeli el a történetet. Eszerint is haladt.
Az elsõ évad volt a Kezdetek. A szereplõk bemutatása, a misztikus filing megteremtése.
A második volt a Bunker évadja. Ebben a farokrész túlélõirõl és a bunkerrõl terveztek mesélni.
A harmadik pedig az Others évad. Itt õk vannak a középpontban, mert ez az a rész ahol aktív szereplõvé kell elõlépniük. Ezután elmondta h az évadzárók mindig a következõ évad sztorivonalát mutatják meg. Az 1. évadzáró a bunker körül forgott még a második az othersök körül és ez a tendencia a 3-ik évadban is így lesz.
Erre a riporter trükkkösen megkérdezte hogy mirõl szól majd az évadzáró, vagyis mi lesz a központi téma a negyedik évadban és az esetleges (záró) ötödik évadban.
Lindelof minden gond nélkül elmondta h a Negyedik Évadban a Dharma áll a középpontban és errõl fog szólni az évadzáró természetesen.
Utána azt válaszolta h az ötödik évadról sajnos nem tud mit nyilatkozni, mivel nem rendelték meg, de azt mondta, h nem baj h ha lesz esetleg 6ik évad, mivel a történet befejezõ 5ik szegmense a lezárás, ezeknek a csoportoknak az összeütközésérõl szól majd, illetve a megmenekülésrõl és ez annyira mozgalmas, hogy két évadot is kitehet a történet.
A riporter rákérdezett, hogy tehát ez (vagy ezek) az évad(ok) lesz(nek) a Válaszok évadja(i). A válasz az volt, hogy igen, ha mindenképp elakarja nevezni. Szval ezzel engem megvett.
Anno a második évad felénél abbahagytam és utána egy unalmas nyári nap daráltam le a végét. És ujra megint kurvára tetszett. Ennek örömére ugy döntöttem h darálgatni fogok, és azóta 3-4 részes darákat csinálok ha van rá idõm. Az évadot is egy monstre 6 részes darával kezdtem el a 7es rész kiadása elõtti napon. A cliff nem viselt meg, így megint gyüjtögettem a részeket. Így nem unalmas, kapsz választ, és olyan mintha filmet néznél, havi egyszer. Egyébként rájöttem h hasonló a PB, 24 és Heroes is. Csak ezeknél nem tom rá venni magam a havi nézésre.
De h ne legyek annyira off a résszel kapcsolatban, nekem is az a bajom, h nagyon látszik h a készítõknek meg van h honnan hova akarnak eljutni (évadon belül persze... amugy nagyrészt fogalmuk sincs) és ha ugy hozza, full motivációval ellentétes dolgokat csinálnak, csakhogy elérjék a céljukat.
És kis spekuláció: (aprócska spoilerek)
Hátra van még az évadból 9 rész (7+a 2részes évadzáró).
Ha logikusak vagyunk (és nem mohók), akkor sztem ennyi idõ alatt a következõ várható. (néhány alkotó nyilatkozatot is figyelembevéve.)
1. Locke-ot olyan 3-4 rész mulva láthatjuk, kiderül mit csinált az apjával.
2. Charlie-t eléri a Desmond által jósolt végzete, (értsd vagy meghal, vagy örökre megmenekül - tippem a halál, eléggé jelentéktelen karakter.)
3. Többet megtudunk a Dharmáról, az évadzáró valószínûleg kapcsolatban áll majd a dologgal.
4. Még ilyen flashbackkek lesznek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyetlen dolog ami felbosszant, az a 2.-ik évadzáró. Nem vagyok én nagy igényû ember, szval csak abban az egy részben történt dolgokra szeretnék választ.
- Hogy élte túl Locke, Charlie, Eko (r.i.p.), Desmond a robbanást? (Nem érdekel senkit?)
- Mi lett Michaellel és Walttal? (Vagy az a vészmegoldás, hogy ha cancel van, õ hoznak segítséget és mindenki hazamegy?)
- Mi a franc az a négylábujju szobor? (És mekkora lehetett?!)
- Északi sarki kutató állomás? (WTF?! és Miért van ott Desmond nõje?)
Csak ennyi érdekel. Nem nagy kérés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És ha elõbb utóbb nem kapnak válaszokat, elpártolnak a sorozattól....ha elpártolnak tõle, zuhan a nézettség...ha a nézettség zuhan, cancel. 😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tehát teszem azt, tudják, hogy bármennyi baromságot behozhatnak, mert a szigetet idõutazó földönkívüliek lakták, akik annak reményében, hogy visszatérnek, különleges dolgokat rejtettek el a szigeten és a fekete füst azt védelmezi...bla bla bla...tehát valahogy így 😊
vagy csinálják az egyre bonyolultabb részeket a "majd kitalálunk a végére valamit" hozzáállással :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
És utána természetesen felszáll a repülõre (persze mutatják a többieket is a váróban):-p
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lehet a Huliet-et csak azért hagyták ott hogy informálódjon a táborból meg legyen köztük valaki az othersek közül! Mert a 16-os trailerben hiába kérdezi Sawyer is hogy mit keres itt, szépen elmondja hogy a gyerekeket meg a többi embert megmentették és hogy minde ok Jack meg csak igazolja hogy így van! Lehet tényleg Julietnek lesz flasbackje és abban lesz a tengeralattjáró, mert ahogy kivehetõ csak egy nõ áll ott.
Igen. De vszinu, hogy a kovetkezo reszben Juliet fog meselni, es a uboat csak flashback-ben fog szerepelni. Kivancsi leszek mi lesz. Azt speciel nem ertem, hogy Juliet csak ugy elindul veluk a taborba. Oda, ahol emberek haltak meg miatta/miattuk, oda, ahol Claire es Sawyer is varja ot, mint korabban elrabolt, es fogvatartott (majd persze megszokott) tulelok, stb. Bruce Willisnek konnyebb dolga volt a diehard3 elejen nyakaban a tablaval, mint most Julietnek ;]
Mindenesetre, tetszett az aktualis resz. Eszre se vettem, es mar vege lett. Ennyi nekem pont eleg ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
-Azt akarom, hogy mondjon el mindent amit tud!
-Ha mindent elmondok, akkor megöl!
-És mit gondol, mit csinálok ha nem teszi?
😄 Ez tetszik!! 😄
Várom a 3x16-ost!!! 😉
Nekem tetszett.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
méghozzá azért mert vegyük a 3/14 es részt példának
a storihoz köze se volt az egésznek... nem is tudtam hogy ezek léteznek, és nem is hiányoztak... amugy jó rész volt, mint egy kis 45 perces film... de még 1 részt kiejtettek mivel nem történt semmi az alapsztorival
leszarom a konfigod...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...