22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    Ez a kép meg honnan? Nem rossz :)
  • tommyg

ejnyemán
    serial?? azt hogy lehet elcsezni?? :D
  • karajjj
    gondolom serial number
  • tommyg
    nem lesz az 20 :) SN???
  • JP Forever
    Jajj tényleg elírtam, szal alig várom hogy kiadhassak rá 20 ezer forintot, aztán ne bírjam felrakni mert el van cseszve a sn:D:D
  • tommyg
    akkor bizony feljelentünk lopásért :d...na jó nem
  • karajjj
    úgyérted, hogy a boltban megvedd...
  • JP Forever
    De jó lesz alig várom hogy töltsem a Lost játékot:PP
  • 5c0rp330n
    Akkor nem lehet túl kidolgozott az ST háttere :) A barátok köztben annyi gubanc van, hogy szerintem a készítőknek sincs fogalmuk sem, hogy hogy áll össze az egész :)
  • karajjj
    Resistance is futile!
  • ProGabe #12454
    nem fogod tudni meggyőzni,ő A Borg,tehát minden ellenállás hasztalan :D
  • Szolnokboy1
    valóban? Nem vitázok, mert Star Treket mondjuk sosem néztem, viszont SW-s könyveket/képregényeket sokat olvastam, és nem mellesleg a két SW-KOTOR játék igen sokat nyom a latba :) Meg azt se felejtsük el, hogy a ST sorozat volt és megélt tizenakárhány évadot. "Picit" jobban kibonthatták a sztorit mint 6x2 órában. :D Lényegében a háttereket összehasonlítani inkább a ST-kel lehet, lévén, h mindkettő sorozat.

Off vége
  • Borg
    hátő.. SW hátterének kidolgozottsága a ST-hez képest kb olyan mint a barátok közt és a szex és newyork viszonya.
  • Szolnokboy1
    SW-re gondoltam. miért azzal mi a baj? :D
  • karajjj
    szerintem is inkább arra gondolt :D
  • Borg
    Akarod mondani a Star Trek-nek.
  • Szolnokboy1
    thx :) a képek alapján még tán el is fog futni a gépemen :P
  • PrisonMan
    Van már hivatalos megjelenési dátum, tegnap olvastam is róla meg borítót is láttam, csak a címet felejtettem el..
    Februárban jön az biztos, itt egy kicsit többet is olvas6sz róla
  • Szolnokboy1
    Köszi! végigolvastam, ez már hihetetlen! ennyire részletesen kidolgozott háttere max. a Star Wars sagának van, ha a könyv adaptációkat nem tekintjük.

A Lost - The Game-ről tudtok valamit? Állítólag a 4. évaddal egy időben jelenik meg, de eddig csak 1 trailert láttunk, azt is már hónapokkal ezelőtt.

• PrisonMan
    Pl azt írják le, hogy hogyan kell bepakolni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a dolgokat a táskába.
    Ilyen és effajta dolgokra érftem a leírást
  • stargatelost
    gondolom elolvassa, majd ő is megcsinálja a leírás alapján, vagy nemtom :)

• winnie
    "Én az ő leírásuk alapján játszok."

ezt nem értem. ha leírást nézel nem kell játszani, hiszen úk a megfejtéseket írják.
  • PrisonMan
    Ez a Find 815 naggggyon cool!!
    Ha még valaki esetleg nem tudna a magyar oldalról, itt a link:
    http://find815.extra.hu/
    Én az ő leírásuk alapján játszok. Rengeteg kép, jó leírások, fantasztikus oldal!
  • PrisonMan
    Végigtolni már nem hiszem, de nem is nagyon ismerem a sima Experience-t, de a megoldás, meg MINDEN amit történt, amit tudni kell az itt le van írva:
    http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=5
  • JP Forever
    Aaaaz gecc ebben lehet valami!
  • ProGabe #12439
    vééééégre eszembe jutott itt a gép előtt is,hogy van egy teóriám :) már jó régen "bevillant",csak mindeddig elfelejtettem ide leírni.bár igazság szerint olyan egyszerű,hogy már biztos leírták előttem páran :)
    nem egy átfogó dolog,sőt,nagyon is kicsi dolog.csak feltételezés,de azért spoilerezek.olvassátok el,és várom a véleményeteket!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a mentőcsapat:ugyebár nem Penny küldte őket.na de akkor ki?
    biztos emlékeztek a Flame stationre,ahol Mikhail volt.ugyebár volt egy számgép egy sakkjátékkal,amit Locke megfejtett,és tudott vele üzenni kifelé
    na,kezd üsszeállni a kép? :)
    tényleg Locke robbantotta fel,és ő küldött jelet a "mentőcsapatnak",ami pont elég volt ahhoz,megtalálják a szigetet.ezért nem lepedődött meg Johnny fiú,hogy ott vannak a közelben,és ezért tudja,hogy nem jófiúk

meg egy kis érdekesség:KATT
  • Szolnokboy1
    az előző lost játékot még végig lehet tolni, nem tudjátok? A Lost - Experience-t?
  • ProGabe #12437
    külön,csak az új játékkal foglalkozó magyar oldal:

KATT

ha nem tudsz angolul,csak szenvedés lesz az egész.itt mindent leírnak magyarul.nem mellesleg van,amit csak usa-ból lehet megtenni:felhívni a tel. számokat,és amit ott bemondanak,leírják itt az oldalon!

még 26 nap,nem csodálkoztam hogy csak egy 1.5 perces videót tettek fel.legalább így 3 naponta kapunk valami kis infót(mondjuk ez a vid csak egy "previously on find815.com" volt :D),és nem tudják le 5 nap alatt az egészet
  • JP Forever
    ...
  • Timbo
    Nem csak angolul nem tudsz.
  • JP Forever
    Má abban a sötét szobában vok lámpával és az szatalon ékszerdoboz meg a dharma csávó.
  • JP Forever
    homeless nem vennél fel msn-re és segítenél?:D
  • JP Forever
    A csajt az elején aki a képen van szőke. Sonya a neve?
  • JP Forever
    Van egy szoba 3 monitor egy laőp top egy kamera egy füzet benne az emberekkel. Mitk ellcsinálni. Nem értek angolul:( Csak picit.
  • JP Forever
    Nem értem a játékot:S
  • homeless
    igen
  • JP Forever
    A FIND815re kell regelni?
  • JP Forever
    Na mit kell ezen az oceanic oldalon csinálni? Megnéztem a videót amiben a csákó beszélt és?
  • Szolnokboy1
    kaptunk egy videót :-/ most megint várhatunk 3 napot :S
  • Blacktom
    Király, végre experience! Az elsőről lemaradtam, nemtom hogy történhetett Még 4 és fél óra és a story continues
    Beindult a fórum, képzelem mi lesz itt februárban...