22323
-
#12464 Ez a kép meg honnan? Nem rossz :) -
ejnyemán
serial?? azt hogy lehet elcsezni?? :D -
karajjj #12462 gondolom serial number -
#12461 nem lesz az 20 :) SN??? -
#12460 Jajj tényleg elírtam, szal alig várom hogy kiadhassak rá 20 ezer forintot, aztán ne bírjam felrakni mert el van cseszve a sn:D:D -
#12459 akkor bizony feljelentünk lopásért :d...na jó nem -
karajjj #12458 úgyérted, hogy a boltban megvedd... -
#12457 De jó lesz alig várom hogy töltsem a Lost játékot:PP -
#12456 Akkor nem lehet túl kidolgozott az ST háttere :) A barátok köztben annyi gubanc van, hogy szerintem a készítőknek sincs fogalmuk sem, hogy hogy áll össze az egész :) -
karajjj #12455 Resistance is futile! -
#12454 nem fogod tudni meggyőzni,ő A Borg,tehát minden ellenállás hasztalan :D -
#12453 valóban? Nem vitázok, mert Star Treket mondjuk sosem néztem, viszont SW-s könyveket/képregényeket sokat olvastam, és nem mellesleg a két SW-KOTOR játék igen sokat nyom a latba :) Meg azt se felejtsük el, hogy a ST sorozat volt és megélt tizenakárhány évadot. "Picit" jobban kibonthatták a sztorit mint 6x2 órában. :D Lényegében a háttereket összehasonlítani inkább a ST-kel lehet, lévén, h mindkettő sorozat.
Off vége -
Borg #12452 hátő.. SW hátterének kidolgozottsága a ST-hez képest kb olyan mint a barátok közt és a szex és newyork viszonya. -
#12451 SW-re gondoltam. miért azzal mi a baj? :D -
karajjj #12450 szerintem is inkább arra gondolt :D -
Borg #12449 Akarod mondani a Star Trek-nek. -
#12448 thx :) a képek alapján még tán el is fog futni a gépemen :P -
#12447 Van már hivatalos megjelenési dátum, tegnap olvastam is róla meg borítót is láttam, csak a címet felejtettem el..
Februárban jön az biztos, itt egy kicsit többet is olvas6sz róla -
#12446 Köszi! végigolvastam, ez már hihetetlen! ennyire részletesen kidolgozott háttere max. a Star Wars sagának van, ha a könyv adaptációkat nem tekintjük.
A Lost - The Game-ről tudtok valamit? Állítólag a 4. évaddal egy időben jelenik meg, de eddig csak 1 trailert láttunk, azt is már hónapokkal ezelőtt.
-
#12445 Pl azt írják le, hogy hogyan kell bepakolni SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen és effajta dolgokra érftem a leírásta dolgokat a táskába. -
#12444 gondolom elolvassa, majd ő is megcsinálja a leírás alapján, vagy nemtom :)
-
winnie #12443 "Én az ő leírásuk alapján játszok."
ezt nem értem. ha leírást nézel nem kell játszani, hiszen úk a megfejtéseket írják. -
#12442 Ez a Find 815 naggggyon cool!!
Ha még valaki esetleg nem tudna a magyar oldalról, itt a link:
http://find815.extra.hu/
Én az ő leírásuk alapján játszok. Rengeteg kép, jó leírások, fantasztikus oldal! -
#12441 Végigtolni már nem hiszem, de nem is nagyon ismerem a sima Experience-t, de a megoldás, meg MINDEN amit történt, amit tudni kell az itt le van írva:
http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=5 -
#12440 Aaaaz gecc ebben lehet valami! -
#12439 vééééégre eszembe jutott itt a gép előtt is,hogy van egy teóriám :) már jó régen "bevillant",csak mindeddig elfelejtettem ide leírni.bár igazság szerint olyan egyszerű,hogy már biztos leírták előttem páran :)
nem egy átfogó dolog,sőt,nagyon is kicsi dolog.csak feltételezés,de azért spoilerezek.olvassátok el,és várom a véleményeteket!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mentőcsapat:ugyebár nem Penny küldte őket.na de akkor ki?
biztos emlékeztek a Flame stationre,ahol Mikhail volt.ugyebár volt egy számgép egy sakkjátékkal,amit Locke megfejtett,és tudott vele üzenni kifelé
na,kezd üsszeállni a kép? :)
tényleg Locke robbantotta fel,és ő küldött jelet a "mentőcsapatnak",ami pont elég volt ahhoz,megtalálják a szigetet.ezért nem lepedődött meg Johnny fiú,hogy ott vannak a közelben,és ezért tudja,hogy nem jófiúk
meg egy kis érdekesség:KATT -
#12438 az előző lost játékot még végig lehet tolni, nem tudjátok? A Lost - Experience-t? -
#12437 külön,csak az új játékkal foglalkozó magyar oldal:
KATT
ha nem tudsz angolul,csak szenvedés lesz az egész.itt mindent leírnak magyarul.nem mellesleg van,amit csak usa-ból lehet megtenni:felhívni a tel. számokat,és amit ott bemondanak,leírják itt az oldalon!
még 26 nap,nem csodálkoztam hogy csak egy 1.5 perces videót tettek fel.legalább így 3 naponta kapunk valami kis infót(mondjuk ez a vid csak egy "previously on find815.com" volt :D),és nem tudják le 5 nap alatt az egészet -
#12436 ... -
#12435 Nem csak angolul nem tudsz. -
#12434 Má abban a sötét szobában vok lámpával és az szatalon ékszerdoboz meg a dharma csávó. -
#12433 homeless nem vennél fel msn-re és segítenél?:D -
#12432 A csajt az elején aki a képen van szőke. Sonya a neve? -
#12431 Van egy szoba 3 monitor egy laőp top egy kamera egy füzet benne az emberekkel. Mitk ellcsinálni. Nem értek angolul:( Csak picit. -
#12430 Nem értem a játékot:S -
homeless #12429 igen -
#12428 A FIND815re kell regelni? -
#12427 Na mit kell ezen az oceanic oldalon csinálni? Megnéztem a videót amiben a csákó beszélt és? -
#12426 kaptunk egy videót :-/ most megint várhatunk 3 napot :S -
Blacktom #12425 Király, végre experience! Az elsőről lemaradtam, nemtom hogy történhetett Még 4 és fél óra és a story continues
Beindult a fórum, képzelem mi lesz itt februárban...