Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem egykönnyen megy ki az ember fejébõl. Nagyszerû dal.
PSN ID: Lord_Mortanius
fekete-fehérrel van vagyis emlékeznem kéne de nem megy. 😛 meg hogy sun mit mondott ,,how do you know HE isnt working with them?,, HE nem she, tehát nem juliet-rõl beszélnek. jaj mikor lesz már jõvõhét?! 😄
De a vége....<#wilting>#wilting><#ravasz1>#ravasz1>
Julet naon zsir kis szereplõõõ...nekem teccik...😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:-O http://www.ashes.hu O-:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár amilyen szögbõl lõtték, tényleg elég érdekesen festett, mint egy mûanyag játékhajó 😄
Amúgy nem hinném, hogy Kate Desmond-dal kavarna. Bár már semmin nem lepõdnék meg...na jó ezt nem mondom többet a Lost-nál, mert minden részben meglepõdök valamin, de Qrvára 😄
én a Commander vagyok én
Bazz de imádom ezt a sorozatot!!! 😊
naná mint általában 😊
Bár elképzelhetõ, hogy nem csak a következõbõl, hanem a következõ 5 részbõl mutattak epizódokat ezért az ütõs zene 😊
erösitsetek meg😄
Valami jön a szigetre azt mondják 😄
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost%2B3x17/video/x1oyei_lost-3x17-catch-22
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ha valaki megmondja hogy a mai rész elején lévö zene cimét örökre lekötelezne...nagyon szép zene....
elöre is thx ha valaki tudja
Mi ez az újabb játék már megint????????????
Nekem senki ne mondja, hogy megint azért teszi, mert Ben rávette azzal a hamis ürüggyel hogy elviszi a szigetrõl! Ezt a csajt remélem Said és Sawyer megkínozza az infó reményében, majd kinyírják és csá!
Most lett totálisan idegesítõ!
Bocsi a felháborodást, de már picit durva! 😄 Lássuk be...van hatása a sorozatnak 😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
When do you have a question ,I answer at once !!!
For example ...
-What is that black smog ?
-Who are the Dharmas
-How many series will we make ...
[email protected]
Senki sem egy forgatokonyviro hogy tudjuk mi hogy lesz ? Csak uninportant sorozatfuggok vagyunk ...
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
én a Commander vagyok én
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
- kik a Dharmások
- ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok"
Az a baj, hogy ezeket a kérdéseket senki sem tudja pontosan!
én a Commander vagyok én
Ez így nem biztos,hogy igaz. Ha az orosznak igaza volt,akkor az othersek lerohanták õket....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- kik az Others-ek?
- kik a Dharmások
- ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok
aztakarom h sawyer legyen a vezér, nem pedig jack 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Azért nézem minden héten,igy halványan felrémlenek dolgok.Jó ez...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.