Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Jó rész volt! A dolog akkor lett gyanús, mikor a mûanyag dobozról a frissen letört, vágott zöld gyomokat leszórta. Ha Eaton tette oda hetekkel korábban, akkor miért zöld? A végére megértettem, hogy b.....meg! Ez a nõ felk....ta az agyamat rendesen!

lol, jo volt a vége😄

Gerbill
Spoilert lehagytam bocs.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Én számítottam valami ilyenre, hogy Juliet jól átba**za a fejüket, de aztána v vége felé már inkább kezdtem elhinni(azért reménykedtem, hogy Sawyer meg Sayd nekiront a dzsungelben😄 én nem hagytam volna elsétálni, legfeljebb Clair egy kicsit tovább szenved, de legalább jól megkínozták volna Juli-t😛).

scorpeeon
Megnéztem, ez a vége ez már tényleg durva volt 😊 De ez az egész rész nem volt semmi <#buck>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
TÉK

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Petula Clark - Downtown
Nem egykönnyen megy ki az ember fejébõl. Nagyszerû dal.

PSN ID: Lord_Mortanius

nesster
kate meg sawyer van együtt. végén sawyer azt mondja hogy finish it ugye? amugy már ismernétek kéne a lost promókat, vagyis nem az aminek látszik. viszont valaki mondja meg nekem hogy ez mi(http://i92.photobucket.com/albums/l10/mcgery/knyvlost.jpg)
fekete-fehérrel van vagyis emlékeznem kéne de nem megy. 😛 meg hogy sun mit mondott ,,how do you know HE isnt working with them?,, HE nem she, tehát nem juliet-rõl beszélnek. jaj mikor lesz már jõvõhét?! 😄

Skynet723
Nem kis rész volt....😄
De a vége....<#wilting><#ravasz1>
Julet naon zsir kis szereplõõõ...nekem teccik...😄

scorpeeon
Van felirat <#worship>

Kemény rész volt! És a kövi promó is az, bár sztem ahogy modják benne hogy most kezdõdik a vége cselekmény vagy mi, lehet hogy az uccsó részek lettek egybe vágva, de ha nem akkor a 17. rész profi lesz!
szacsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a letölthetõ videónak nem annyira tömörített a képe, azon kivehetõ, hogy hosszú hajú a srác, akivel fetreng Kate...és visszatûrt zöld inget visel, pont mint Sawyeré...ergo... (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

LasDen
nemtudom, de én egyik részre se tudom azt mondani, hogy rossz volt.....az eddigi 3 évad minden részét élveztem vmilyen módon....és érzem, hogy ez az 5 rész iszonyatosan jó lesz.....még jó hogy nincs szünet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Magoo
Ha most a külsejérõl beszélsz, akkor valószínüleg csak egy nagyon apró része lógott csak ki a vízbõl a hajónak, és ezért tûnt picinek és szarnak...valószínüleg normális nagy tengeralattjáróról van szó.
Bár amilyen szögbõl lõtték, tényleg elég érdekesen festett, mint egy mûanyag játékhajó 😄

Magoo
Minden esetre érdekes lesz a köv epizódban ismét Desmond képessége...lehet hogy végre Charlie kampó lesz? Bár talán mondta volna a mély bemondó hang, hogy ismét elveszítenek valakit örökre. 😊
Amúgy nem hinném, hogy Kate Desmond-dal kavarna. Bár már semmin nem lepõdnék meg...na jó ezt nem mondom többet a Lost-nál, mert minden részben meglepõdök valamin, de Qrvára 😄

Hát bakker! Ennyire szar, gyagyi tengeralattjárót, hogy a picsába tudtak egyáltalán készíteni????? <#wilting>

én a Commander vagyok én

kill3r21
a promo a kövi 5 részböl van..és igen Sawyer üti le Lockot...engem az érdekelne Kate kivel kever..mert nem sawyer meg nem is Jack de akkor ki tán desmond? 😄😄
Magoo
kicsit jobban elemezve a köv rész promoját, sztem jön valami helikopter a sziget felé, Hurley pedig valami jelzõfénnyel próbálkozik. Lehull Juliet álcája. Valamint Sawyer leüti John-t....legalábbis mintha õt láttam volna leütni Lock-ot.
Bazz de imádom ezt a sorozatot!!! 😊

Magoo
Én is helikopter hangot hallottam! Szóval a következõ rész ütõs lesz!
naná mint általában 😊
Bár elképzelhetõ, hogy nem csak a következõbõl, hanem a következõ 5 részbõl mutattak epizódokat ezért az ütõs zene 😊

kill3r21
huu helikopter hangot hallani a promoban? 😄
erösitsetek meg😄
Valami jön a szigetre azt mondják 😄
kill3r21
ÉN is meglepödtem már már kezdett szimpi lenni a csaj meg minden erre meg ez átbaxxa az egész bagázst...bár valamien szinten érthetö ha haza akar menni...
Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
Egyetértek, bár engem már kezdettõl fogva idegesít, remélem gyorsan kiírják

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

kill3r21
tiszteletem
ha valaki megmondja hogy a mai rész elején lévö zene cimét örökre lekötelezne...nagyon szép zene....
elöre is thx ha valaki tudja
Ezt más is látta, vagy csak én?<#wow1>
Pár résszel ezelõtt (3x11)mondta az egyik other, ahol Locke robbantott, hogy nem Ben a fõ-fõmájer.

Magoo
Oh baxxameg!
Azért a rohadás álljon Juliet-be! Már megbocsásson mindenki!
Mi ez az újabb játék már megint????????????
Nekem senki ne mondja, hogy megint azért teszi, mert Ben rávette azzal a hamis ürüggyel hogy elviszi a szigetrõl! Ezt a csajt remélem Said és Sawyer megkínozza az infó reményében, majd kinyírják és csá!
Most lett totálisan idegesítõ!
Bocsi a felháborodást, de már picit durva! 😄 Lássuk be...van hatása a sorozatnak 😄

Mayday
Asszem osztoznunk kellene a fodijon, en minden heten jatszom oket 😉

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

scorpeeon
Az elméleted ott sántít kicsit h a hipermájer faj Ádámja egy olyanvalaki lenne akinek gericnvelõrákdaganatverése van/volt? Abból inkább egy ultrakorcs faj lesz, aminek inkább hiperlúzer nevet lehetne adni 😊

Shaman
egész hihetõnek hangzik <#idiota>

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

amúgy meg az others egy eugenetikai kis egyesülés, melynek során a májerek szaporodnak a még májerebbekkel és kialakul egy új hipermájer faj, aminek ben az Ádámja. ezért volt a lista stb.. az elektromágneses köd pedig egy lokális idõjárási jelenség. A Dharma a 60-as években alakult buddhista-japán-amcsi vegyes kutatóbrigád, akik a következõre keresték a választ: hogy lehet úgy bepörgetni egy mágnest, hogy senki se tudja majd leállítani? lehet-e a csõposta dobozokból hegyet építeni, mint absztrakt alkotás? és milyen essensist kell tenni a joghurtba, hogy eladható legyen? csak azt nem vették észre az építkezések alatt, hogy egy helyi tahó Ben a kis pajtásaival is ott él a szigeten, és mûanyag kardokkal, meg vízipisztolyjal sorra foglalják el a bázisokat
múlt héten megjátszottam ezeket a számokat a 6-os lottón, de még csak kettesem sem volt
Hello I'm the writer and the director of the LOST .
When do you have a question ,I answer at once !!!
For example ...
-What is that black smog ?
-Who are the Dharmas
-How many series will we make ...

[email protected]

Senki sem egy forgatokonyviro hogy tudjuk mi hogy lesz ? Csak uninportant sorozatfuggok vagyunk ...
<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck>

A II. évad kb. közepén, amikor a tutajon próbáltak menekülni 4-en és széttört a tutaj, lehetett látni egy cápát elúszni. A cápa farok uszonyán volt egy Dharma jel! Errõl mondtak már valamit a készítõk, vagy a nagy tudorok? Ez azt jelenti, hogy ott komoly kísérletek folytak, csak aztán elszabadúlhatott valami...
Talan. De ezek a cuccok nagyon ugy neztek ki, mintha tenyleg keritesek lennenek es csak sajat magassagukban mukodnenek... Felesleges is rajta filozni, en mar az adott reszt is letoroltem :-)

lele
Még rendezö sem tudja😄 majd kitalálja és ez lesz a jurassic park 4 😄 ahol isérleteket folytattak...!!!😄

Lényegtelen! 😊 <#lama>

én a Commander vagyok én

jax
A válaszokat nem tudja senki. 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

"- kik az Others-ek?
- kik a Dharmások
- ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok"

Az a baj, hogy ezeket a kérdéseket senki sem tudja pontosan!

én a Commander vagyok én

Shaman
"Az Othersek a Dharmanak dolgozó kutatók, vagy más pozíciót betöltõ alkalmazottak"

Ez így nem biztos,hogy igaz. Ha az orosznak igaza volt,akkor az othersek lerohanták õket....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

LasDen
de az nem biztos, hogy az Othersösök Dharma dolgozók....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gerbill
Az Othersek a Dharmanak dolgozó kutatók, vagy más pozíciót betöltõ alkalmazottak. A második kérdésedre majd a negyedik évadban kapsz választ. A fekete füst Rousseau szerint egy védelmi rendszer. Juliet állítólag nem ismeri az utolsó rész alapján, de simán hazudik szerintem. Majd fény derül mindenre egy idõ múltán.

Ramore
Juliet akkor "aldozata" az Otherseknek, hogy összebilincselték Kate kisasszonnyal, de biztos, ami biztos a zsebébe begyömöszöltek egy kulcsot...
Ramore
Az én legfontosabb kérdéseim a következõk:
- kik az Others-ek?
- kik a Dharmások
- ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok
talán ha megnézed a részt, juliet bekapcsolta azt a szerkezetet és ha hallottad volna mekkora hangja van, vszeg az egész teret levédték vele, mert amikor kate meg a többiek mentek, akkor csak úgy állt magában ha jól emlékszem hmmmm?

aztakarom h sawyer legyen a vezér, nem pedig jack 😊
PyRex
Aztõ piztos má tuggya xDDDDDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hát itt már annyira kusza minden,hogy én már a legtöbb kérdésre se emlékszek,ami egy-egy rész után felmerült...
Azért nézem minden héten,igy halványan felrémlenek dolgok.Jó ez...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
És arra nem is szeretnél választ mi az a fekete füst vagy miazisten?

Next PC upgrade: 2022

nesster
hell no, desmond lesz ez a legjobb! remélem megint visszamegy. ez a dharma flashback meg mi a szösz?