22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ancsie18
    Szerintem tökéletes lett! Ha itt lesz valami illetékes, be is tehetné, ez a régi már picit unalmas.
  • ancsie18
    Sopi! Egyértelműen kijutnak a szigetről, pont ezt akarta megmutatni az utolsó jelenet! A kérdés csak az, hogy pontosan kik, mikor, hogyan, milyen áron, és kik azok akik nem? És velük mi lesz? És Jack tényleg vissza akar menni? És vissza fog? És vissza tud? Ezenkívül pedig elkezdenek megválaszolgatni az eleddig felgyűlt kérdéseket, pl. négyujjú szobor, látomások, idő és tér problémái, Dharmások, Rousseau, hajóval érkezők, Jacob, füst, stb. Szerintem bőven lesz miről szólnia! :P
  • tommyg
    nekem teccik...
  • LasDen #12501
    seintem jó.....
  • karajjj
    megcsináltam
    szakvélemény? :D
  • Timbo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.find815.com/site/index.php
  • sopi
    nem nagyon értem a spoileres részedet
    lehet mondjuk a hajnali 2 órás utolsó epizód volt nehéz számomra lehet nem figyeltem de ki az akiröl beszélsz? és honnan tudod mikor tünt el? meg a rádioadás?
  • sopi
    Most ezt modnjuk nem értem h akkor kijutnak onnan? mert h kijutottak mert a doki is meg kate is a reptéren beszéltek...ha igy van és akik ott maradtak remélem nem fognak sirni h jajj hol vagyunk meg iylenek
  • sopi
    Valahogy a második évad után nem tetszett a lost modnom 3. évad és ott mitcsinálnak? :S de msot igy ebbe a hosszadalmas és kicsit meghosszabitottt téliszünetbe rávettem magam a 3. évadra..de ne mbántam meg söt még jó hogy megnéztem :)
  • grizzly21
    :D lebecsulitek Hugo-t..

en most ezt varom a legjobban..a szokes ellaposodott, a heroes meg ugy ahogy, de ez az igazi
  • sopi
    Most fejeztem be egyhusztomba a 3. évadot..hát mit is mondjak azt hittem a végén m egint elhúzzák :D de nem ez nagyon jó volt és várom a folytatást :)
    Sztem meg tuti Hugo várja haza Kate-et
  • tommyg
  • stargatelost
  • Oncsi
    akkor ne mondd:D
  • LasDen #12490
    tartózkodom....
  • AntiHero
    én is
  • Timbo
  • Phat Smoker
    én tudom, de nem mondom el ;-)
  • tommyg
    nemtudjuk
  • Oncsi
    ma megnéztem 3.évad utolsó részét !!!
    Ki van a koporsoban és ki várja haza Kate-et?
  • tommyg
    jaja :)
  • Grove4
    Jah,már kijöttek a 4. évados csoportképek.
  • karajjj
    dobjak össze új bannert? vannak új képek...
  • Klemice
    na már nem sok kell "pár" nap és itt az évad aztán megint telnek majd a hetek
  • Lostmania
    azt a fél nap különbséget csak kibírod :D
  • Blacktom
    webkamerán nem lehet nézni valahol 'élőben'?
    a sztájkról nincs hír? vagy hogy az ötödik évad így mikor fog kezdődni? (he, mintha a negyedik nem lenne épp elég)
  • Lostmania
    Lost mobizódok 1-5
    http://comment.blog.hu/2007/12/19/lost_mobizodok_1_5

.srt-k
    http://tv-download.extra.hu/downloads/index.php?dirpath=./LOST/Missing%20Pieces&order=0
  • Lostmania
    majd kell a címe :)
  • tommyg
    torrentről már vetítés után azonnal le tudod
  • Lostmania
    üdv, nem gondoltam volna, hogy kibírom :) már csak 21 nap... aggódom, hogy nem tudom majd honnan letölteni elsején, majd segítsetek!
  • ProGabe #12474
    bazzeg de jó ez a játék!és most sikerült nagyon megkavarniuk a dolgokat a
    rádióadással!Amelia Earhart?!ugyebár 1937-ben tűnt el.tényleg valami időutazós dolog lesz a fő megoldás?
    remélem nem,ha mégis,ajánlom hogy valami igazán jó megoldással álljanak elő!
    de ez a Lost,tehát ennyi utalás után biztos nem ez lesz a kulcs :)
  • precision
    meg hány notebook amin volt photoshop? :D
  • Szolnokboy1
    megcsináltam az áramkörös feladatot. és ennyi??! :-/ megint várni kell 2 napot??
  • tommyg
    nemtom de jófélék :)
  • Borg
    Vajon hány évre elegendő smink volt náluk a repülőn? :D
  • ProGabe #12469
    Hurley-t!!! XD

kevesebb,mint 8 és fél óra,és jön a következő fejezet a játékból,remélem valami finomság lesz benne,mondjuk a jelszó IDE

nem mellesleg lett egy új e-mail-je Samnek.persze lehet hogy a videóval együtt tették fel azt is,és csak én nem vettem észre.igaz,eddig azt sem tudtam,hogy az asztalán lévő noteszre is rá lehet kattintani :)
  • tommyg
    :)
    csak Jack helyére mondjuk el tudnám képzelni Claire-t :) vagy inkább Locke-ot? :O :D
  • AntiHero
    én is láttam már... Nem rosz kép:)
  • tommyg
    google-be találtam, am még én se láttam és elég jó télleg :)
  • karajjj
    nem láttad még, már elég régi...