22323
-
#12504 Szerintem tökéletes lett! Ha itt lesz valami illetékes, be is tehetné, ez a régi már picit unalmas. -
#12503 Sopi! Egyértelműen kijutnak a szigetről, pont ezt akarta megmutatni az utolsó jelenet! A kérdés csak az, hogy pontosan kik, mikor, hogyan, milyen áron, és kik azok akik nem? És velük mi lesz? És Jack tényleg vissza akar menni? És vissza fog? És vissza tud? Ezenkívül pedig elkezdenek megválaszolgatni az eleddig felgyűlt kérdéseket, pl. négyujjú szobor, látomások, idő és tér problémái, Dharmások, Rousseau, hajóval érkezők, Jacob, füst, stb. Szerintem bőven lesz miről szólnia! :P -
#12502 nekem teccik... -
#12501 seintem jó..... -
karajjj #12500 megcsináltam
szakvélemény? :D -
#12499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.find815.com/site/index.php -
#12498 nem nagyon értem a spoileres részedet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet mondjuk a hajnali 2 órás utolsó epizód volt nehéz számomra lehet nem figyeltem de ki az akiröl beszélsz? és honnan tudod mikor tünt el? meg a rádioadás? -
#12497 Most ezt modnjuk nem értem h akkor kijutnak onnan? mert h kijutottak mert a doki is meg kate is a reptéren beszéltek...ha igy van és akik ott maradtak remélem nem fognak sirni h jajj hol vagyunk meg iylenek -
#12496 Valahogy a második évad után nem tetszett a lost modnom 3. évad és ott mitcsinálnak? :S de msot igy ebbe a hosszadalmas és kicsit meghosszabitottt téliszünetbe rávettem magam a 3. évadra..de ne mbántam meg söt még jó hogy megnéztem :) -
#12495 :D lebecsulitek Hugo-t..
en most ezt varom a legjobban..a szokes ellaposodott, a heroes meg ugy ahogy, de ez az igazi -
#12494 Most fejeztem be egyhusztomba a 3. évadot..hát mit is mondjak azt hittem a végén m egint elhúzzák :D de nem ez nagyon jó volt és várom a folytatást :)
Sztem meg tuti Hugo várja haza Kate-et -
#12493 -
#12492 -
#12491 akkor ne mondd:D -
#12490 tartózkodom.... -
#12489 én is -
#12488 -
Phat Smoker #12487 én tudom, de nem mondom el ;-) -
#12486 nemtudjuk -
#12485 ma megnéztem 3.évad utolsó részét !!!
Ki van a koporsoban és ki várja haza Kate-et? -
#12484 jaja :) -
#12483 Jah,már kijöttek a 4. évados csoportképek. -
karajjj #12482 dobjak össze új bannert? vannak új képek... -
#12481 na már nem sok kell "pár" nap és itt az évad aztán megint telnek majd a hetek -
Lostmania #12480 azt a fél nap különbséget csak kibírod :D -
Blacktom #12479 webkamerán nem lehet nézni valahol 'élőben'?
a sztájkról nincs hír? vagy hogy az ötödik évad így mikor fog kezdődni? (he, mintha a negyedik nem lenne épp elég) -
Lostmania #12478 Lost mobizódok 1-5
http://comment.blog.hu/2007/12/19/lost_mobizodok_1_5
.srt-k
http://tv-download.extra.hu/downloads/index.php?dirpath=./LOST/Missing%20Pieces&order=0 -
Lostmania #12477 majd kell a címe :) -
#12476 torrentről már vetítés után azonnal le tudod -
Lostmania #12475 üdv, nem gondoltam volna, hogy kibírom :) már csak 21 nap... aggódom, hogy nem tudom majd honnan letölteni elsején, majd segítsetek! -
#12474 bazzeg de jó ez a játék!és most sikerült nagyon megkavarniuk a dolgokat a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rádióadással!Amelia Earhart?!ugyebár 1937-ben tűnt el.tényleg valami időutazós dolog lesz a fő megoldás?
remélem nem,ha mégis,ajánlom hogy valami igazán jó megoldással álljanak elő!
de ez a Lost,tehát ennyi utalás után biztos nem ez lesz a kulcs :) -
#12473 meg hány notebook amin volt photoshop? :D -
#12472 megcsináltam az áramkörös feladatot. és ennyi??! :-/ megint várni kell 2 napot?? -
#12471 nemtom de jófélék :) -
Borg #12470 Vajon hány évre elegendő smink volt náluk a repülőn? :D -
#12469 Hurley-t!!! XD
kevesebb,mint 8 és fél óra,és jön a következő fejezet a játékból,remélem valami finomság lesz benne,mondjuk a jelszó IDE
nem mellesleg lett egy új e-mail-je Samnek.persze lehet hogy a videóval együtt tették fel azt is,és csak én nem vettem észre.igaz,eddig azt sem tudtam,hogy az asztalán lévő noteszre is rá lehet kattintani :) -
#12468 :)
csak Jack helyére mondjuk el tudnám képzelni Claire-t :) vagy inkább Locke-ot? :O :D -
#12467 én is láttam már... Nem rosz kép:) -
#12466 google-be találtam, am még én se láttam és elég jó télleg :) -
karajjj #12465 nem láttad még, már elég régi...