22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    Szó nincs róla :) Ez a topic mindig is az amcsi részek szerint ment. 2 napig mondjuk kitesszük a spoilert, annyi. TV-seknek van más topcija.
  • Borg
    Akkor addig itt tessék spoilerben rejszolni majd az új évad letöltött részeire :)
  • Bulykin
    Okés, thx
  • karajjj
    AXN. Újdonság semmi, ami volt, arról írtunk, visszatérők ellenben vannak.

* Április második hetétől jön a Lost - Eltűntek 4. évad.
  • Bulykin
    Az AXN fogja adni magyarul a 4.évadot??? Gondolom:D, de mikor? Tudja valaki?
  • Blacktom
    nem hittem volna, hogy van még olyan, amit nem láttam...
    ahogy nézem van pár ilyen special, nem fogok unatkozni
    egyébként tényleg a végén nézd meg, ahogy ProGabe mondta
    és még vannak mobizódok és a find815 is, valahogy kihúzom ezt a pár napot
  • karajjj
    csütörtök reggelig még ki kell húzni valahogy
  • The FlashBack
    bakkker, mindjárt LOST!:)
    Már nem nagyon bírom:D
  • ProGabe #12616
    Így csinád e! :)

nem air date szerint van,tehát azt nézd.na jó a lényeg:3x00 az első 2 évad összefoglalója,az answers pedig az utolsó (dupla) rész előtt ment le
  • fifi
    itt van a full 3...
    kérdés:
    a az S03E00 gondolom az évadbevezető rész, de mi a "Lost.S03.The.Answers" tehát az évad végén , vagy az elején nézzem meg? mert ugye ez vmi dokufilm, de nem merem megnézni nehogy szétspoilerezzenek valamit. tehát időrendben hogy nézzem?
  • ProGabe #12614
    semmi hírértéke ennek a cikknek.ezt eddig is tudtuk.biztos úgy érezték kevés a Lost-tal kapcsolatos írás...
  • AntiHero
    Még van esély a teljes Lost 4. évadra
  • tommyg
    linkt
  • Larvin
    basszus de kár volt megnézni a promot, nagyon spoileres! nem ajánlom senkinek, hogy megnézze, aki izgulni akar még egy kicsit
  • 5c0rp330n
    Teljesen mind1, párezer forint különbség az tényleg csak hozzáállás kérdése, hogy kijön-e vagy sem, ha tényleg akarsz olyan netet, akkor az a minimális pénzkülönbség semmit nem számít és át tudod variálni a beosztást, hogy jusson kicsit több rá.
    Ancsie: Vidéken élsz, ahogy látom, elhiszem, hogy ott sok ember nem engedheti meg magának a kábeltv-t sem, tudom, hogy milyen szar helyzetek vannak sok helyen. Inkább úgy értettem amit mondtam, hogy elég sok helyen van kábeltv, dsl viszont messze nincs ennyi helyen, holott a net már szinte helyettesíti a tv-t is, és kicsikét többet tud nyújtani.
    Most viszont tényleg nem akarom tovább fejtegetni a témát, inkább privátban folytassuk, ha valakinek igénye van rá, tényleg nem itt kéne ezt megbeszélni.
  • ancsie18
    Kisfiam, te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy mindenhol van kábeltévé... Nagyon sok olyan embert ismerek, aki igenis nem engedheti meg magának. De tényleg felesleges most itt villogni, hogy ki honnan fogja tölteni, attól nem lesz senki nagyobb király mert gyorsabb a nete. Attól viszont igen, ha olyan idióta kérdéseket nem jön ide feltenni, amilyeneket ProGabe is említett. Pedig figyeljétek meg, tele lesz velük a fórum...
  • LasDen #12608
    nem számít luxusnak de nálunk az a pár ezer differencia igenis sok.....és nem sajnáltatom magam, mert kicsi a net.....én választottam.......
  • 5c0rp330n
    Már bocsi, de 4 megabit a legalapabb sávszélesség annak aki tölteni is akar, úgy beszélsz róla, mintha valami luxus lenne, párezerért hozzádvágnak ma már ilyet még itt is, más országokban töredékéért a többszörösét. Mivel nem kerül sokkal többe, mint egy nyavajás kábeltévé (ami szinte mindenhol van), elég gyenge idok az, hogy nem mindenki engedheti meg magának. Csak az nem engedheti meg magának, aki nem akarja megengedni magának. Nekem ez is (4mbit) iszonyatosan lassú, lefele is, fölfele pedig kritikán aluli a sebesség. (ezelőtt 8 megabites volt, ami a trécomnak köszönhetően 5 megabitet nem ért el) Miért csodálkozol, hogy lassan jön le, ha a neted fizikailag nem tud nagyobb sávszélességet?
    De itt tényleg befejeztem.
  • ProGabe #12606
    na ezt most itt hagyjátok abba pls!

senkit nem érdekel,hogy milyen neted van,honnan fogod tölteni,stb

és majd 1-én sem kell az infó arról,hogy hol tart a letöltés,a kérdések hogy honnan lehet leszedni (ha nem találod meg magad,meg sem érdemled,ez mindenhol fenn lesz!),stbstb

előre is köszönöm mindenki nevében!a warn meg gondolom nem kell senkinek...
  • tommyg
    10 megabit rulzzz
  • LasDen #12604
    nem mindenki engedheti meg magának a 4 megabites netet......
  • 5c0rp330n
    Még egy szar 4megabites nettel is lent kell lennie 15-20 perc alatt. Ha nem szar helyről szeded.
  • LasDen #12602
    hát az azért már net függő......nekem átlag 40-50 perc alatt van meg.......
  • 5c0rp330n
    Nem ismered te a torrentet, ha ilyentől félsz :) 10-20 perc alatt lent lesz, mint mindig.
  • karajjj
    terjedni fog ezerrel mint az antrax
  • tommyg
    1 trackr is elég lenne hozzá, prison break nél már délután van 1000 seed meg 200 leech szal semmi gondd nem lesz itt se
  • LasDen #12598
    plusz van annyi tracker hogy ezt bírja :D
  • shad0w
    micsoda szerencse h a torrent pont h gyorsul attól ha többen vannak...
  • tommyg
    ettől ne félj sztem :)
  • Klemice
    félek hogy annyian fognak rátapadni a 401re torrenteken hogy lehetetlen lesz majd letölteni
  • JP Forever
    HAJRÁ LOST!!:P
  • Klemice
    új smallville rész is akkor lesz :P sőt más valami is lesz akkor valami sorozat csak az nem izgat annyira :D
    összehozták
  • karajjj
    9 hónapot vátunk rá, és most végre megszületik
  • ancsie18
    És bizony addig már csak 10 nap van! Életemben nem vártam még semmire ennyit!
  • toysoldier
    remélem elsején már mi is látjuk majd
  • karajjj
    jaja, 31. a szent nap :D
  • 5c0rp330n
    pedig jól állna neked :)
  • toysoldier
    pedig tök jó :D

31én kezdődik a 4. évad ugye?
  • AntiHero
  • ancsie18
    Akkor asszem ezt a trendet most kihagyom...