Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez hanyadik részben volt?
AntiHero
ty<#awink>
dcn úgyis lassan jött😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pontosan így van::én tegnap este szedtem le az albumot!!!
ha vki még érdekelne itt a link:

Requiem for a Dream OST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Challanger
Most a 18-as promo alatt nem nagyon hallottam, hogy ennek a zenének melyik változata megy, mert hangosan pofázott a narrátor...
De az 5 részt összefoglaló promo alatt nem konkrétan a Lux Aeterna megy, hanem egy "feltuningolt változata". Ezt hallhattuk a Sunshine c. film trailere alatt is. Ez a verzió is megtalálható a Requiem for a Dream OST-n...van rajta 2 bónusz szám, ez a Remix2 nevet viseli.
Mayday
En mar ateltem nehanyat, de nem is igazan unom, mert nagyon ritkan hallom eme zenet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gerbill
Sajnos még nem. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon csak egy naptár, vagy valami más is.<#hawaii>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

magus
aki már valaha is átélt legalább egy szalagavatót az már unja azt a számot -.-

Gerbill-tõl kérdezném: Neked már megjött az ajándékod?😛
Az egész Requiem for a Dream albumon Clint Mansell számai vannak, mivel õ szerezte a film zenéjét, a Lux Aeterna is azon van és az megy a trailer alatt is😛

lele
de nekem van egy sokkal jobb feldolgozásom
requiem for a dream album nagyon jó azt keresgéld

kösz!!

Clint Mansell - Lux Aeterna

nem tudod a dal pontos elõadóját és címét???

OFF ez is:
De te az 'aye' esetében gondoltad a katonai zsargont pl.?
ha igen, akkor az nem ugyanaz mint az 'aye-aye' (=igenis, uram!)
az aye-t ugyanis mindenki használja (aki Desmond-féle környezetben nõtt fel)
de amúgy ez csak kötözködés, és fölösleges is 😊
precision
Kitaláltam! A sziget maga a mátrix, Jack Neo, Kate Trinity, a füst Mr Smith az othersék a többi agent, Ben az architect és Desmond a férfi orákulum. <#idiota><#idiota><#wilting><#eplus2>

Bazinga!

Ja elég fotsoppos beütése van😊

Biztos a füst photoshop-olta oda😊

LasDen
mikor néztem nekem is feltûnt de nagy jelenetõséget akkor nem tulajdonítottam neki.....amúgy eléggé furcsa kép....olyan mesterkélt v milyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Akkor bocs.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

PiszkosFred
Az elmult par tucat hozzaszolasban csupan negyszer, de segond ;] Annyira feltuno volt ez a kep, hogy meg a magamfajta vakeger is kiszurta elsore, ellentetben a korabbiakkal. Ezt tamasztja ala az is, hogy ezt a kepet mindenki eszreveszi, es 10-20 kommentenkent jelzi is, hogy o is eszrevette... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Grove4
Nemtudom hogy írták e már de nektek feltûnt hogy amikor Des bemegy a paphoz a végén odadni a ruháját vagy mit akkor a képen az a nõ van akitõl vásárolta a gyûtrût?A Kép az asztalon van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Másik: Remélem nem Des hal meg a 21-es részben, az nagyon fájna, bár igyis-ugyis sajnos föszereplö lesz...bezzeg Mikhail meg túlélte az agyvérzést...érdekes.
Na mostantól felgyorsulnak az események.
A következõ rész, Sun-os, az nem izgat annyira, de aztán a 19-es, Locke-os, már annál inkább.
Kiváncsi leszek a Sayer - Anthony Cooper szembesitésre. 😊
Meg Naomi-ra is, hogy mi lesz a nagy titok a 815-ös járattal kapcsolatban.
Szerintem sok választ kapunk majd, és persze annál több kérdést megint...
Ramore
Hjúgó az kérdi, ha jól értem, hogy ez a csaj megmentõ, vagy az otherséktõl jött-e.
OFF:
Hát én nem vagyok egy Grécsi tanár úr de a wikipédia szerint mégis.
zsargon

"Most már azt is tudjuk, hogy miért használ Desmond olyan zsargon szavakat mint brother vagy aye. (Mert katona és papjelölt is volt)"

ezek nem zsargon szavak.
grebber
Dehogyis csak ezekre szeretnék választ kapni majd!

Next PC upgrade: 2022

AntiHero
Na meg a Regviem egy álomért zenéje amugy😊
A címet nem írtam le jól tudom, és nem fogom kijavitani<#beka2><#idiota>

nagyon jó muzsik ami a promó allat megy!!!!
anno ez volt a prince of persia:warrior within promoja allat is!!!
ott is ütött😊

LasDen
4. évad biztos lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

setuh
lesz negyedik evad vagy ezzel befejezik?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

precision
sztem költõi kérdések 😊

Bazinga!

Dynamic
Ezeket most komolyan kérdezed?Úgy értem a fórumozóktól várod a választ?
AntiHero
Majd adnak olyan tudományos választ, hogy a film végén Desmond felkel hót részegen és rájön hogy ezt csak beképzelte.<#idiota>

sztem replikátorok😄

Most már azt is tudjuk, hogy miért használ Desmond olyan zsargon szavakat mint brother vagy aye. (Mert katona és papjelölt is volt).

A fekete füst meg talán valami nanorobotok alkotta képzõdmény, az erõs nyikorgó gépzaj kiséretbõl tippelem. Amik talán képesek bármilyen alakot ölteni, mondjuk pókot, (vagy Jack meghalt apját az 1 évadban).

Ben is hablatyolt valamit, hogy a sziget képes teljesíteni a kívánságokat.

grebber
Akkor úgy fogalmazok mi a tetvest keresett azon a szigeten?

LasDen
a 2. kérdés technikailag nem jó, mivel Ben nem ment a szigetre.....õ már ott volt 😄

precision
a készítõk szerint minden kérdésre lesz "tudományos és logikus" magyarázat...hááát, a füst tudományos magyarázatára és a jövõbelátásra kíváncsi leszek 😄

Bazinga!

Magoo
Nekem több kérdésem is van...sokkal több....és nem tudom a válaszokat.
De nem baj...egyszer majd kiderül! 😊

grebber
Nekem még mindig ugyanazok a kérdéseim:

Hogyhogy Desmond "látja" a jõvõt?
Miért mentek Ben-ék erre a szigetre?
Mi a szar az a fekete füstizé?

AntiHero
naja azt én is észrevettem<#idiota>

jovolt ez a rész, elején sajnltam michealt😄

kill3r21
meg az " idén csak 108 üveg bor készült...😄😄😄
AntiHero
Jé tényleg, észrese vettem<#eljen>
Pedig még a kamera is ráközelitt, és mégse ugrott be csak hogy most mondtad és megint megnéztem<#smile>

PiszkosFred
Pedig asszem az a narrartor ugy kezdte, hogy "hogy a kovetkezo 5 resz, amely elvezet a megaszupergigaanyamtyukja finaleig....." ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dynamic
Ja jó, csak arra emlékeztem, hogy múlt héten láttam valami Locke-os promót, azt hittem ez a mostani lesz az😊
Az a következõ 5 rész össznép promója volt, duude 😛
Dynamic
Mi a f*sz volt az elõzõ promóban a Locke-os részek, mikor nem is volt most a 3x17-ben Locke?
Magoo
yess...a kövi epizódban megtudjuk ki is Sun kölkének apja! 😊

mukika