22323
-
#12584 Ez kúlll zsíírr sirályságg!!! -
karajjj #12583 most ez a trendi -
#12582 Mondjátok már meg, mi ez a sok Hello Kitty cica itt? Járvány van? -
#12581 sztem a mostani jobb. -
karajjj #12580 egy hete csináltam újat, ne fesztiválozzá már itt -.- -
062020 #12579
Szerintem jó lenne bannerbe -
#12578 Ami elvileg lehet, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz.7 -
#12577 Azthiszem megtaláltam a számot.
Szigetet elhagyók száma? -
#12576 Durva 4. évados Lost-előzetesek -
#12575 és eléggé kiszámítható 1-2 eltéréssel hogy ki jut ki a szigetről, szóval lehet sejteni -
homeless #12574 Szerintem ez nem igazi spoiler, hogy mennyien fognak megmenekülni. Ha pl leírnák egy teljes résznek a tartalmát és elolvasnám, akkor valószínüleg kúrvaideges lennék, de ez semmi. Kb annyira spoiler, mint a 4. évad részeinek a címe. -
#12573 Nálad a pont. Én nem tudom, és ez jól is van így -
#12572 AntiHero, nem akarlak megbántani, de oka van annak, ha valaki nem olvas spoilerek. Valószínűleg nem akar tudni róluk. Szóval ne feszegesd ezt a témát. Én is tudom, amit te tudsz, de valószínűleg nagyobb meglepetések érnének, ha nem tudnám. Ne rontsuk el mások szórakozását. -
#12571 tudjuk sajna:( lostspoilerről. -
karajjj #12570 van egy olyan érzésem, hogy nem tudunk mi itt még semmit se :D -
#12569 Honnan tudnánk? Csak azt, hogy min. mennyien. Nem? -
#12568 azt már tudjuk hogy mennyien menekülnek meg. -
homeless #12567 egyik se -
#12566 8,9,6 lehet. ezek közül vmelyik szerintem. -
#12565 Megfordítottam a képet, hátha nem tűnik fel valakinek a lényeg :)
Még azt nem sikerült kivennem, hogy a város felett az milyen szám lehet?! Olvastam, hogy valaki szerint "6"-os, mások szerint "9"-es.
Lehet, hogy butaságnak fog hangzani, [nem olvasok spoilereket, nehogy lelöjjék az izgalmat] de ez az én teóriám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy annyian fognak kijutni, ahányas szám van a képen. Lehet hogy ez a 6 lesz, vagy a 9. Az is lehet, hogy teljesen mást jelent.. :))
-
#12564 sztem is :D -
karajjj #12563 tetszetős :D -
#12562 Sztem arra utal,hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még ebben az évadban kijutnak a szigetről páran -
#12561 ja egy városnak néz ki -
#12560 Hehe, elsőre nem voltam túl figyelmes, most vettem csak észre hogy a vízben más tükröződik :) -
#12559 zsír -
#12558 -
#12557 igen,már jó régóta!
Lost helyszínek Google Maps-en -
#12556 jaj...haggyadmámagadlécives...még kézenfekvő... :D:D:D:D:D -
karajjj #12555 tudtátok, hogy csak 8 rész lesz? -
#12554 tippelem, sztem kézenfekvő -
#12553 Hát ezt meg honnan tudtad?!
Breaking News: A LOST játék február 26-án kerül a boltokba. -
#12552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár......pedig egyszer vmit eltalálok......micsoda sikerélmény lett volna........ -
#12551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vszinu, mert a sorozatbeli hajóról katonák vagy mik jönnek majd a szigetre. Sam hajóján meg nem sok katona van. -
#12550 spoilerbe írom, me kitudja.....(nemtom mé)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ma olvasom azta a find815 blogot és hirtelen felsejlett bennem vmi (jött vissza a kaja :D).....szóval a find815.com játékban Sam egy hajón zúz.....na most mivan ha ez a hajó az a hajó ami azt a feka csajt is a szigetre hozta.....ugye a játékból nem derül ki mikor is játszódik pontosan.....bár lehet, hogy ez baromság és én vagyok hülye..... -
#12549 VeronicaMars :) -
#12548 Nah... :P
Egy kis sorozatkvíz egy nem-sorozatkvíz topikban:
Honnan való az alábbi kép? -
Blacktom #12547 nálam is:)
valaki megcsinálta már a find 815-öt a második clue hunt jegyzetelős részét? én magamtól akarom, csak kár hogy hosszú a szöveg, megunom a végére, megjegyezni se tudom, pedig már vagy négyszer végighallhattam:)
sebaj, mire jön a következő rész meglessz ez is -
#12546 Most miért? Tényleg nagyon jól sikerült. Mondjuk maga az alapkép is szuper jó szerintem. -
karajjj #12545 loool :D
kicsit tulzás, de azért köszönöm szépen