22323
-
#12785 hát gyerekek ez komoly volt....minden toszteletem a készitöké...
Promo van már valahol? -
#12784 Az teljesen reális két évad között. :) -
#12783 ha nem lesz több rész ebben az évadban, akkor a köv. évad 24 részes lesz és ha minden igaz akkor igy az 5. szeptemberben kezdődik és nem január-februárban. tehát legjobb esetben 5-6 hónapot kell várnunk. -
#12782 Üdv!
Tudja valaki, hogy mi annak számnak a címe, ami a 33.-dik percben megy?
Ha jól emléxem ez volt az előző évadzáró végén is. Nagyon fontos lenne, valaki... bárki...:)
-
#12781 Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem simán lehetséges!
Egyébként a részek címei még nem spoilersek. A középpontba lévő személyek kiléte viszont annál inkább! (>mint írad a spoiler miatt<)Pl. A wikipedian sincsenek kint, hogy ki lesz a középpontba. -
homeless #12780 Lehet tudni, mert már kiadták a részek címeit meg azt, hogy kivel fog foglalkozni a rész és hogy flashback vagy flashforward lesz. Akiknek flashforward lesz azok kijutnak. 1 személyt nem tud senki. Sokan arra gondolnak, hogy Aaron, de a készítőket ismerve azt is el tudom képzelni, hogy Jack apja nem halt meg és ő az a titokzatos személy. -
#12779 LOL rosszat linkeltem
-
#12778 lehet tudni 100%-ra?
ha valaki spoiler tag nélkül leírja,azt megkeresem,és elrugdosom a seggét egészen a szigetig! :) -
homeless #12777 Én sem olvastam el, hogy kik jutnak ki. -
#12776 Csakhogy én nem olvasok spoilereket... Bele lehet őrülni a várakozásba, de ha már egyszer nézem, akkor ne legyen ellőve előre a poén... -
homeless #12775 Már lehet tudni, hogy kik jutnak ki. 6+1 ember. Azt a +1et senki se tudja, hogy ki lesz. -
#12774 De akkor elvileg Jack apja is kijut a szigetről!! Így lenne értelme a harmadik évad kórházos részének.
Számoljunk csak eddig kiről tudunk:
-Jack
-Kate
-Hurley
*És akkor ide jönne még Jack apja is? -
homeless #12773 Vagy lehet, hogy ő Magnus Hanso:))) Le is fordulnék a székről ha így lenne:) -
#12772 Nem lepődnék meg ha a későbbi flashback-ekből kiderűlne, hogy midenkinek van valami köze hozzá.
pont ezt írtam le én is nemrég :) -
homeless #12771 Azt a képet is feljavították, amikor Ben beviszi Locke-ot Jacobhoz és ott is Jack apjára hasonlít. Lehet, hogy meg se halt(vagy feléledt a szigeten), és azért mondja Jack a 3 évad végén a másik orvosnak, hogy hívja le az apját. Meg az is érdekes, hogy Jack apjának elég sokmindenkihez köze van. Jack, Claire, Analucia, Sawyer, stb... Nem lepődnék meg ha a későbbi flashback-ekből kiderűlne, hogy midenkinek van valami köze hozzá. -
#12770 na mindjárt más.így már tényleg egyértelmű.nekem nem volt kedvem elindítani a ps-t :)
viszont spoilerezni nem kéne! -
#12769 ja és amúgy Lost mobisode utolsó részébe is ő volt. -
#12768 mondjuk azért Jack apja az... -
Dave0092 #12767 passz. Sztem elvileg senki, max egy munkatárs odament pozolni :) -
#12766 Erről már van "feljavított" kép, bár szerintem túl sok jelentősége nincs. Hurley össze vissza látott ebben a részben mindent! -
#12765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg jakob -
#12764 nem írok semmit,kíváncsi vagyok ti mit gondoltok,ki van a képen
gammát nyomjátok fel,ha mégjoban felhúztam volna a képen,teljesen szétesik.HD változatból is ki kéne lopni
terészetesen 4x01-es SPOILER,csak az nézze meg,aki már láttta!!!!
KATT -
runner78 #12763 kösz mindenkinek, megcsináltam magam a feliratot a HD verzióhoz...na nézem is -
#12762 Erről én is hallottam! Jól keresztbe tesz mindenkinek: készítőknek, nézőknek egyaránt
Nehogy az legyen, hogy kapunk 8 részt -jelent esetben már csak hetet-, ez március végéig, április elejéig elég, és várhatunk ebben az esetben több, mint 10-11 hónapot!!!! -
#12761 Ez a kérdés döbbentett le a legjobban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiszen elvileg ezért halt meg Charlie...!!! Vagy akkor ők a jók, és Penny + a Windmore-ok a "rosszak"? -
#12760 Pár éven belül megtudjuk... -
#12759 gondolom ez csak költői kérdés... -
Dave0092 #12758 ez durva volt -
#12757 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért sajnálta hurley hogy locke-al ment nem jack-el? -
#12756 a fene -
#12755 hat ez tenyleg K jo lett, odaver minden mas sorozatot szerintem. -
#12754 mindegy két hónap lost utána érettségi -
homeless #12753 nem -
#12752 De azért forgatnak ugye? -
#12751 tekintve h össz 8 rész van kész ez így viccesen hangzik :) -
#12750 a készítők lenyilatkozták,hogy ebben is az első 6,vagy 8 rész csak amolyan felvezetés-féle,utána jönnek az igazán jó részek.sztrájk kicsit betesz... -
#12749 Hali!
Huh hát izé nem semmi évadnyitás volt. -
Dave0092 #12748 te eszes, ez nem lost -
Dave0092 #12747 miez -
#12746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lost.S04E00.Past.Present.and.Future.HDTV.XviD-XOR
Ehez van már magyar felirat? Mert kerestem de nem találtam. :(