Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casper007
Tudna valaki mondani egy olyan torrentes oldalt, ahonnan magyarul le tudom tölteni a 3. szezon 11. részét?

Hello World!

LasDen
sorozatjunkien írt róla winnie....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ramore
Attól még, hogy most a topon van a sorozat, nagyon könnyelmû kijelentés a 2010-es befejezés, hiszen nagyon gyorsan el lehet rontani, és ez által veszíteni a nézõket. Persze remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni.
Ramore
Attól még, hogy most a topon van a sorozat, nagyon könnyelmû kijelentés a 2010-es befejezés, hiszen nagyon gyorsan el lehet rontani, és ez által veszíteni a nézõket. Persze remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni.
fureszlap
hol olvastad h még 3 évad és egyenként 16 rész??? ez hülyeség. 2 évad, a maga 24 részével...

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

B@ldrick
Én minden percét élvezem, hihetetlenül jól össze van rakva, olyan apró momentumoknak is van jelentõsége (hateccik válasz) mint pl. kezdõjelenetben Juliet lelkiállapota a tükör elõtt, de lehetne sorolni, s mindezek a dolgok átszövik az egész sztorit vegyítve misztikussággal, homorral, remekül kidolgozott karakterekkel estébé.
Amúgy 3.szezon eddig mindent visz 😛

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

PyRex
Nekem sem tetszett az SG-1 amikor bejött az a majom új színész, de aztán megszoktam és a harc az Ori ellen szerintem rohadt jó.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Magoo
Egyetértek.
Pl sztem a Csillagkapu volt az egyik sorozat ami nagyon "elkurvult" az idõk során! Akkora baromság lett belõle, hogy én a 7. évad végén abbahagytam a nézését. Azóta nem is érdekel az SG-1 sorozat....az sem, hogy cancelezték...nem izgat már semmi azzal kapcsolatban. Pedig nagy rajongója voltam. Atlantis-t se nézem
A LOST eddig nagyon jól tartja magát. Ezért becsülendõ az alapos kidolgozottság és a precizitás!

Ha nem lenne sikeres, akkor már a 3. évad végén lezárnák a storyt. Vagy csinálnának egy fél évadot lezárásnak. De sikeres, ezért nyomatják. És örülök neki, hogy csak 6 évad lesz. Az ilyen sikeres sorozatokat SOKKAL tovább szokták húzni, aminek legtöbbször bukás a vége.

És lehet, hogy sokan elpártoltak a sorozat mellõl, de sokan csak a 2. vagy 3. évadnál kattantak rá. Én pl. a 2.-nál. Tv-be összesen kb 2 részt láttam, ami alapján megtetszett és leszedtem a többit. Sokan vannak így vele.

Lehet, hogy neked unalmas a 3. évad, de szerintem meg messze a legjobb évad az eddigiek közül.

Magoo
winnie-nek kell szólni...õ a spíler ilyen téren! 😄

kirol
Csak félõ, hogy ez se fog menni 2010-ig. Gondolj már bele, addig még majdnem 4 év van hátra.

Én már egy csomó olyan embert ismerek, akik elkezdték nézni mert hûde jó meg minden, aztán belefáradtak a pöcsölésbe.

Tudunk most nézni egy nézettségi adatot a kezdetektõl mostanáig?
Mert ha tudsz egy linket megnézhetnénk, kíváncsi lennék!

Magoo
Ellenkezõleg. Egyre több dolog történik, és egyre több a kérdés.
Sztem becsülendõ, hogy nagyjából minden sorozatnak hátat fordítva kitûztek egy VÉGE dátumot! Ilyet más sorozatnál nem látsz.
Általában az a trendi, hogy felhalmoznak egy rakás hülyeséget, majd rányomják a sorozatra a Cancel-t és mindenki hülyén marad mikor félbeszakad az egész...

kirol
Hát nem tetszik de nézem, ha már ennyi idõt elcsesztem rá, akkor már csak muszáj megnézni, de ne mond már azt nekem, hogy sokminden történik, mert ezt a hülye is látja, hogy nem.

Lassan már azt is megtudjuk, hogy Sayid õsnagyapja hogyan sérült meg a mamut elejtése közben, de hogy a szigetrõl az egyes részekben kb 5 perc a viszonylag hasznos infó az is biztos.

LasDen
sokminden történik......ha nem tetszik ne nézd....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
Hát szerintem elég szar, hogy ezek a köcsögök 2010-ig el akarják húzni.

Remélem, hogy már 2008-ban se fogja nézni csak kb a kezdeti nézõk 17,6 %-a. A f@sz kivan már velük, így se történik semmi.

LasDen

Nem tudom mennyire új nektek az info de gondoltam szólok!!
2010-ben lesz vége a Lost-nak úgyhogy még 3 rövidített (16 részes) évad lesz.Tehát összes 117 részes lesz!!
http://www.origo.hu/teve/20070508megharom.html
Szolnokboy1
És valójában nem szakállas 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MilaWRC
A neve Tom.

LasDen
az a csávó aki a mûtõben is ott volt mikor Bent mûtötték....Jack-kel dobálta a labdát... 😄

itt az utolsó részek egyikében amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a faterját akarták megöletni vele,mondta a fõkolompos hogy locke hozta a szigetre az öregjét!!csak lock nem emlékszik!!nyilván lehet átvitt értelemben is de a sorozat nem arról híres:o

Scrat
Na most lehet hogy megköveznek a fanatikus rajongók, de nekem az jutott eszembe hogy ki az a szakállas fickó aki közli Jackékkel hogy ez a mi szigetünk és csak azért lehettek még itt mert megengedjük!
Aki a hajón közli hogy nekik csak a fiu kell (Walt)

Régen volt...lehet hogy csak kiesett...

Toodmayne
"és a 2évad elején amikor lemennek a katakombába desmond amikor meglátja locke-ot azt mondja hogy te vagy az?-hát eljöttél!!!
vagyis akkor már télleg járt a szigeten locke ahogy azt ben mondta!!!"
azért mondta h te vagy az?, mert azt hitte, hogy leváltják, és elmehet, nem azért mert felismerte Locke-ot. És mikor mondta azt Ben h Locke már járt a szigeten? én ilyenre nem emlékszem

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

jax
Sztem nem. De rohadt jó!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Mayday
Az egy tok masik szerep, ez tutisan kizart. A 28 hettel kesobb-ben is fog szerepelni, akkor a Lost meg majd zombikrol szol? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

biztos volt már de ez a michal/walt faterja/játszotta a matrixban 2-3ban az egyik söfõrt a hajón!!!eheh a rasztás fickó volt az...ezis easter eggg->lehet hogy a lostis 1fajta matrix????az kicsit durva lenne!!!

és a 2évad elején amikor lemennek a katakombába desmond amikor meglátja locke-ot azt mondja hogy te vagy az?-hát eljöttél!!!
vagyis akkor már télleg járt a szigeten locke ahogy azt ben mondta!!!

Shaman
Russo lánya Alex nem biztos,hogy a szigeten született,nem?
Sztem hamarabb,s Russo-ékkal került oda,vagy nemtom....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mayday
Jajdejo, akkor remelem, nekunk is megjon a heten!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MilaWRC
😊 Inkább Jack,Locke,Juliet,Sawyer,Kate...Még akár Ben és Tom is jöhet..😄

AntiHero
Hát ki a fenének kéne Rousseau😊

Gerbill
Ezt úgy értettem, hogy nincsenek többen. Pl nincs Juliet, Rousseau, Alex stb

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

scorpeeon
Ez kemény 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AntiHero
"hûtõmágneseken meg pont azok a szereplõk vannak, akik a bannerban."
Ki a fene gondolta volna😊<#idiota>

PyRex
olyan hely nincs ahol fent lenne a 17-23-ig...

Gerbill
A fényképezõ gép most nncs kéznél, úgyhogy csak egy telefonos képet katok😛. Ez a fagyi papírja:

maga a fagyi meg egy tégla test, amit ha a szádba veszel akkor egybõl olvadt fagyi lesz belõle😊 A szigeten biztos örülnék neki, de pénzt nem adnék érte😄. A póló sajnos nem Lost-os, hanem AXNes. Egy fekete póló, egy AXN logóval. A hûtõmágneseken meg pont azok a szereplõk vannak, akik a bannerban.

AntiHero
Fotótttttt

Gerbill
Végre megjött az ajándék. Egy AXN-es póló, egy rakat hûtõmágnes a fõszereplõkkel, meg egy "Dharma Intézet fagyasztva szárított fagylalt".

LasDen

MilaWRC
Hali!Tudna valaki adni1 FTP szerver címet,ahol le lehetne tölteni a Lost 3.évad 17-23 részeket?A 16.ig már megvan....THX elõre is!

AntiHero
Hát elfujta szél<#idiota>

Azért az elég fura, hogy a Sydneybõl Los Angelesbe tartó gépet Bali partjainál találták meg, ami baromira nem esik útba de végülis mind1 majd ezen is átsiklanak késõbb 😊
PyRex
igaz

MerlinW
De így mégis csak lesz Lostunk még 3 évig😊

[merlinw.org]

PyRex
16 rész egyben levetítve? Az fasza, majd mindig várunk 8 hónapot a folytatásra, ehh...

Mayday
Igy akkor a keszitok orome is megvan, nem nagyon szethuzni a tervezett 100 reszt, meg az ABC is orulhet, mert harom evadot kap meg a sorozat.

Szerintem ez igy oke, bar kesobb kapunk "vegeredmenyt".

Koszi a hirt Neked is es Winnie-nek is termeszetesen! 😊

MerlinW
"Hogy hisszük-e vagy sem, az más kérdés, de a meglebegtetett végdátum bejelentés megtörtént. Az ABC több éves többmilliós szerzõdést kötött Damon Lindelof-fal és Carlton Cuse-szal, a két Lost-atyaúristennek, melynek tartalma szerint a két showrunner a fináléig a Lost-tal marad. A fináléig, amely 2010-re lesz várható, ami még plusz 3 évadot jelent, vagyis összesen 6 Lost-évad kerülne a nagy sorozatos könyvbe.

És a forma? 3 évad, évadonként 16 résszel, ismétlések nélkül, azaz mindösszesen 48 rész. (Annyi, amennyi az elsõ 2 évadban volt összesen.) A kezdési dátumról nincs hivatalos bejelentés, de a február és a május fontosságát elnézve a 16 rész ismeretében szinte biztos, hogy 2008. februárban fog indulni a 4. évad."

szerzõ: winnie
forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/05/lost-mizeria/

[merlinw.org]

Toodmayne
Ha a Többiek se tudnak kommunikálni a külvilággal, mivel Locke felrobbantotta a házat, és a tengeralattjárót is, akkor ha eseleg Naomi egy egy olyan emberük volt, aki épp nem tartózkodott a szigeten, hogy szóltak volna neki, hogy szerezzen egy helikoptert, és tettessen balesetet? Meg amúgyis elmondta h Desmondot keresi, ha a Többiekhez tartozna, biztos nem ilyen mesét talált volna ki...

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

fureszlap
naomi nem ádör, tényleg kutató, meg ilyesmi

kövrészben dzsékob, aki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
állítólag ben kpzeletbeli "barátja", a trailerben van egy faragott botocska. ha figyelembe vesszük, hogy azt állították dzsékob még nem szerepelt a sorozatban, és hogy még nem hírdették ki játssza- elég valószínûnek tûnik

Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.

fureszlap
már nem azért de a készítõk már hetek/hónapok óta minden lehetséges médiumban megcáfolják a purgatórium-elméletet... tehát az KIZÁRVA. sokadszorra.