22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Zsolcz
    azsokávan...
  • Klemice
    áprilisban...
  • Zsolcz
    ezjoszám:) egyébként AXN mikor fogja adni a Lost 4. évadot?
  • toysoldier
    k. gtfo

"Nincs itt semmi warezolás. :)"

télleg nincs, csak épp mindenhol a faszságaidat reklámozod.
    ennyi.
  • karajjj
    nekem mértnem válaszolsz? :)
  • Gudakes
    Nincs itt semmi warezolás. :)
    Ha valakit nem érint mit kotyog bele?
    Sokan örülnek, hogy segítek nekik, mert így hozzájutnak, és jót filmeznek.
    Ennyi.
  • karajjj
    bizony, kereken mind a nyolcat...
  • ProGabe #12858
    igen,egyben adják le a 8 (nyolc) részt.....
  • Dave0092
    és ez nem spam?

---
    Egybe adják le ugye a 16 részt? Mármint szünet nélkül
  • zerosdfd
    Drágám!
    Most nem arról van szó, hogy ki milyen nemű hanem, hogy Gudakes mindjárt be fog gyűjteni egy akkora bant, hogy elgondolkozik szabad -e ilyen topicban reklámozni a saját kis sorozatocskáit. Elárulom neki és neked, hogy kurvára nem szabad!
    A "bunkóság" valójában az, hogy bespammeli a topicot olyasmivel, amiért akár meg is baszhatják a sg.hu-t warezolás miatt és akkor nem lesz majd topic, ahol majd jól pofán vágok mindenkit, akit akarok, meg te se sírhatsz, hogy "jaj, de sok a bunkó"..és így tovább.
  • karajjj
    van egy sanda gyanúm, hogy ez bizony itt sg-n reklámnak minősül...
  • ancsie18
    Na ez meg a másik, mindenki le tudja tölteni magának, ha meg nem, majd szól. Most mit kell idejönni reklámozni magát? Szerintem nem ő az egyedüli itt, akinek megvan a LOST minden része... :D
  • ancsie18
    Annyira megnyugtató, hogy nőtársaim nem jönnek ide ilyen módon lejáratni saját magukat, egész nemüket és valahol magát az emberi fajt is... :P Ha ilyen megnyilvánulásokat olvasok, mindig tudom, hogy ez csakis hímnemű lény lehet...
  • karajjj
    magyarul te a lámáktól akarsz pénzt lehúzni?
  • danikarate
    Nekem megvan a Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség is. Olyan emberekről szólnak akik nincsennek benne a filmben. Mind a 3 könyv más-más emberről szól.
  • trogerzsiger
    Mi van ezekben a könyvekben?
  • Gudakes
    Azt hittem bunbkók nem szokták nézni ezt a sorozatot. :)
    Te ne írj kérlek, neked nem segítek.
  • ToCsEk
    ú de király, akkor kérném mind a 7évad díszdobozos változatát magyar nyelven!
  • zerosdfd
    Aggyá sorozatot most, mert ha nem beverem a pofád!
  • sweech
    o_O
  • Gudakes
    Sziasztok!
    Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
    Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
    Egy sorozatgyüjtő :)
    [email protected]
  • karajjj
    jaja
  • Zsolcz
    de az eddigiek azo két.dzsek(i)meg hörli ugy?
  • karajjj
    szerintem meg mind1, hogy szerinted kik azok... mert úgyse lehet még tudni a másik hármat
  • zaki
    Most komolyan... Szerinted ki emléxik már erre?

Egyébként megrendeltem az Alexandrán a 4 Lost könyvet, elég vicces áruk van, Az eltűntek krónikája 999ft, a van még 3 (Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség) aminek 499ft darabja. 3 rongyért nagyon megéri, amiben benne van a szállítási díj is...
  • Zsolcz
    Bayern drukker vagy?:O mer én igen:)
  • Zsolcz
    :O szerintem akko ez az a 6:szójer,dzsekk,HÖRLI,Két,szán,jin. Bár ezt ebben nemvok biztos
  • goger
    ezt még nem lehet tudni, de az "oceanic 6" kifejezésről annyit már tudni, h nem azt jelenti h 6an maradtak éálve csak 6an kerültek haza.
  • France men
    Mármint nem a szám 8 hónapos hanem érted na... :)
  • France men
    Köszönöm!

Nem gondoltam volna, hogy ebben a topicban még egy 8 hónappal ez előtti számot pont ezen az oldalon megtalálok ;)
  • ancsie18
    Megint csak egy párat kellett volna visszaolvasni...
  • Máté94
    Petula Clark - Downtown
  • France men
    Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki ismeri-e annak a számnak a címét és előadóját amit Juliet hallgat a '3x16 One of us' részben?
  • Zsolcz
    :( pedig ővolta az 1ik kedvencem:( de Sawyer nemhalmeg soha ugye?:)
  • Klemice
    hogyha a sziget kutyája lenne miért húzta volna le nikiről és paulóról a takarót, ezzel jelezve hogy nem halottak
    mert amikor megjelent a rengeteg pók füsthang volt előtte
    esetleg csak niki halálát kívánta a sziget pauloét nem?
    sok kérdést felvet ez a dolog
  • Fabio Capello
    Érdekes feltevés, szvsz nem lehetetlen, az a kutya kb minden második részben eltűnik és megkerül vhogy, nem kizárt hogy a kutya a "sziget teremtménye"
  • ancsie18
    Bemásolom ide is egy hozzszólásomat, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla: Nekem a legutolsó mobizódban igazán a vége volt érdekes, amikor Vincentet már odaküldte Jackhez: miért mondta azt, hogy így rendben lesz, vagy micsoda? Szóval, miért volt fontos, hogy Jacket felkeltse valaki? Gondolom a kutya nélkül is magára eszmélt volna hamarosan. Most azt fordult meg a fejemben, hogy ez vajon valóban Walt kutyája-e, és nem a sziget küldött közéjük egyet, miközben Walt kutyája régen halott?
  • tommyg
    könnyen meglehet, de ki emléxik már az s01e01re :D
  • ancsie18
    Lenne egy röpke kérdésem... Az s01e01-ben nem ugyanolyan cipő volt egy fára akadva, amilyen az s04e01-ben a Jacob házában a székben ülő emberen van?
  • Klemice
    köszönöm