22323
-
Zsolcz #12865 azsokávan... -
#12864 áprilisban... -
Zsolcz #12863 ezjoszám:) egyébként AXN mikor fogja adni a Lost 4. évadot? -
#12862 k. gtfo
"Nincs itt semmi warezolás. :)"
télleg nincs, csak épp mindenhol a faszságaidat reklámozod.
ennyi. -
karajjj #12861 nekem mértnem válaszolsz? :) -
Gudakes #12860 Nincs itt semmi warezolás. :)
Ha valakit nem érint mit kotyog bele?
Sokan örülnek, hogy segítek nekik, mert így hozzájutnak, és jót filmeznek.
Ennyi. -
karajjj #12859 bizony, kereken mind a nyolcat... -
#12858 igen,egyben adják le a 8 (nyolc) részt..... -
Dave0092 #12857 és ez nem spam?
---
Egybe adják le ugye a 16 részt? Mármint szünet nélkül -
zerosdfd #12856 Drágám!
Most nem arról van szó, hogy ki milyen nemű hanem, hogy Gudakes mindjárt be fog gyűjteni egy akkora bant, hogy elgondolkozik szabad -e ilyen topicban reklámozni a saját kis sorozatocskáit. Elárulom neki és neked, hogy kurvára nem szabad!
A "bunkóság" valójában az, hogy bespammeli a topicot olyasmivel, amiért akár meg is baszhatják a sg.hu-t warezolás miatt és akkor nem lesz majd topic, ahol majd jól pofán vágok mindenkit, akit akarok, meg te se sírhatsz, hogy "jaj, de sok a bunkó"..és így tovább.
-
karajjj #12855 van egy sanda gyanúm, hogy ez bizony itt sg-n reklámnak minősül... -
#12854 Na ez meg a másik, mindenki le tudja tölteni magának, ha meg nem, majd szól. Most mit kell idejönni reklámozni magát? Szerintem nem ő az egyedüli itt, akinek megvan a LOST minden része... :D -
#12853 Annyira megnyugtató, hogy nőtársaim nem jönnek ide ilyen módon lejáratni saját magukat, egész nemüket és valahol magát az emberi fajt is... :P Ha ilyen megnyilvánulásokat olvasok, mindig tudom, hogy ez csakis hímnemű lény lehet... -
karajjj #12852 magyarul te a lámáktól akarsz pénzt lehúzni? -
#12851 Nekem megvan a Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség is. Olyan emberekről szólnak akik nincsennek benne a filmben. Mind a 3 könyv más-más emberről szól. -
#12850 Mi van ezekben a könyvekben? -
Gudakes #12849 Azt hittem bunbkók nem szokták nézni ezt a sorozatot. :)
Te ne írj kérlek, neked nem segítek. -
#12848 ú de király, akkor kérném mind a 7évad díszdobozos változatát magyar nyelven! -
zerosdfd #12847 Aggyá sorozatot most, mert ha nem beverem a pofád!
-
#12846 o_O -
Gudakes #12845 Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
Egy sorozatgyüjtő :)
[email protected] -
karajjj #12844 jaja -
Zsolcz #12843 de az eddigiek azo két.dzsek(i)meg hörli ugy? -
karajjj #12842 szerintem meg mind1, hogy szerinted kik azok... mert úgyse lehet még tudni a másik hármat -
#12841 Most komolyan... Szerinted ki emléxik már erre?
Egyébként megrendeltem az Alexandrán a 4 Lost könyvet, elég vicces áruk van, Az eltűntek krónikája 999ft, a van még 3 (Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség) aminek 499ft darabja. 3 rongyért nagyon megéri, amiben benne van a szállítási díj is... -
Zsolcz #12840 Bayern drukker vagy?:O mer én igen:) -
Zsolcz #12839 :O szerintem akko ez az a 6:szójer,dzsekk,HÖRLI,Két,szán,jin. Bár ezt ebben nemvok biztos -
goger #12838 ezt még nem lehet tudni, de az "oceanic 6" kifejezésről annyit már tudni, h nem azt jelenti h 6an maradtak éálve csak 6an kerültek haza. -
#12837 Mármint nem a szám 8 hónapos hanem érted na... :) -
#12836 Köszönöm!
Nem gondoltam volna, hogy ebben a topicban még egy 8 hónappal ez előtti számot pont ezen az oldalon megtalálok ;) -
#12835 Megint csak egy párat kellett volna visszaolvasni... -
#12834 Petula Clark - Downtown -
#12833 Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki ismeri-e annak a számnak a címét és előadóját amit Juliet hallgat a '3x16 One of us' részben? -
Zsolcz #12832 :( pedig ővolta az 1ik kedvencem:( de Sawyer nemhalmeg soha ugye?:) -
#12831 hogyha a sziget kutyája lenne miért húzta volna le nikiről és paulóról a takarót, ezzel jelezve hogy nem halottak
mert amikor megjelent a rengeteg pók füsthang volt előtte
esetleg csak niki halálát kívánta a sziget pauloét nem?
sok kérdést felvet ez a dolog -
#12830 Érdekes feltevés, szvsz nem lehetetlen, az a kutya kb minden második részben eltűnik és megkerül vhogy, nem kizárt hogy a kutya a "sziget teremtménye" -
#12829 Bemásolom ide is egy hozzszólásomat, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla: Nekem a legutolsó mobizódban igazán a vége volt érdekes, amikor Vincentet már odaküldte Jackhez: miért mondta azt, hogy így rendben lesz, vagy micsoda? Szóval, miért volt fontos, hogy Jacket felkeltse valaki? Gondolom a kutya nélkül is magára eszmélt volna hamarosan. Most azt fordult meg a fejemben, hogy ez vajon valóban Walt kutyája-e, és nem a sziget küldött közéjük egyet, miközben Walt kutyája régen halott?
-
#12828 könnyen meglehet, de ki emléxik már az s01e01re :D -
#12827 Lenne egy röpke kérdésem... Az s01e01-ben nem ugyanolyan cipő volt egy fára akadva, amilyen az s04e01-ben a Jacob házában a székben ülő emberen van? -
#12826 köszönöm