Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak az a kérdés, hogy mivel érte el hogy a többi barom kövesse.
Amúgy szerintem szimpál egy manipulatív õrült Ben.
Bár az is kérdés, hogy a kaját annó miért küldte a Dharma?
Mindenesetre a többi barom is kezd ellenefordúlni.
Said és a többiek is felkészûltek a támadásra.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
én a Commander vagyok én
Vagy én értelmezem rosszul azt a nagybetûs szöveget a piros alapon?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Videó
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A füst meg lehet hogy Jacod, de akkor õ a halál vagy valami ilyesmi, és a füst, meg minden ide kapcsolódhat.
Tényleg érdekes, hogy miért nem öregedett, de én rögtön azt hittem, hogy õk mind nem öregszenek.
bár ez mondjuk régi infó, de így akkor is!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
???
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Õ a Dharma atyja 😊
De legalább már volt egy epizód Bennel is már épp ideje volt 😊
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
De továbbra is bassza a csõrömet az a nem öregedõ Richard. El tudom képzelni, hogy õ vagy nem ember, vagy pedig õ is halott.... 😄
Most komolyan mondom. Nem lehet? 😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Persze nem olvastam a Spoilert a resz megtekintese elott.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Next PC upgrade: 2022
Apropó....mi a fene ez a Jacob? Nagyon durva mit ki nem találnak....már nagyon várom a magyarázatot mindenre! 😊
Ráadásul mi a fenét csináltak a szigeten ezek az eredeti lakosok? Mert ugye õk nem Dharmasok, hanem õk a Sziget eredeti lakói.
Ja és még valami...ez a Richard nem öregedik? Mert eléggé állandó kinézete van. 20 év alatt szart se változott.
És miért lett Ben a vezetõ? Mi a fene történt vele? Hova vitte Richard mikor rátalált gyerekként az erdõben?
ÕRJÍTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ 😄
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Már csak három széria lesz a Lost-Eltûntek címû sorozatból, 2010-ben pedig végleg befejezõdik - jelentették be az ABC tévécsatorna illetékesei hétfõn.
Az alkotók "egy sokkoló" befejezést terveznek a világszerte népszerû sorozatból, amely az utóbbi idõben az Egyesült Államokban több millió nézõt vesztett. Az ABC azért döntött úgy, hogy a harmadik évad májusi befejezése után már csak háromszor 16 részt készít a "Lost"-ból, mert úgy gondolják, hogy még többen fordulnak el tõle, ha nem zárják le a cselekményvonalakat. Tavaly õsszel csak 6 új részt adtak le, majd idén februártól 16 résszel folytatódott a széria: a többhónapos kihagyás miatt több rajongót vesztett a "Lost-Eltûntek". A két ötletgazda, Damon Lindelof és Carlton Cuse producerek maradnak a stábbal 2010-ig.
A sorozat csúcspontján több, mint 20 millióan nézték a szigetre került, repülõgépkatasztrófát túlélõk kalandjait, de mostanában 12 millióan követik az eseményeket."
FORRÁS:Szabolcs-Online
Szted minek a ketrecébe zárták Sawyert meg Kate-et? A dagi, akivel jack labdázgatott, mondta is nekik, h medvéké volt..
Tudjátok volt 1 rész, amikor még otthon lakott az anyjával, és 1 madárról olvasott a könyvében, amikor nem figyelt rá se az anyja, se a nõ pasija, és ekkor egy pont olyan madár csapódott az ablaknak.
A szigeten meg Walt a képregényében látott jegesmedvét, szal tuti h õ képzelte oda. Szó is volt arról, hogy "õ 1 különleges fiú".
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Pl.: az erdõben lévõ hangok is mekkora misztikumnak tûntek akkor, most meg már simán meg lehet magyarázni, hogy az otherék csinálták, mivel a technikai hátterük megvan hozzá+mindenkirõl tudnak mindent.
Egyébként számomra Danielle homályos még egy csöppet, jó lenne róla is többet megtudni... Lehet, hogy õ is other, csak kitagadták. Ugyanis elviekben Alex apja Ben. Az s01e09-ben viszont Danielle azt mondja, hogy egy tudós csoport tagjai voltak, hajótörést szenvedtek. Roger volt a szerelme, illetve volt a lánya, Alex (azt nem lehet kivenni belõle, hol született). Ben nem lehet Roger, mert Ben a szigeten született.
A másik: találkoztak a "hordozókkal" a Fekete sziklánál, akiktõl a társai betegek lettek és mind meghaltak. Errõl sem tudunk még sokat; Desmond társa is ezzel a betgséges dumával etette be és tartotta a bunkerben Desmondot. Meg Ben-ék sem betegek...
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Imádom ezt a sorozatot, de lehet hogy el kellene kezdeni megnézni elõrõl, hátha sokmindent megértene az ember másodszorra!
De mondjuk az tényleg durva hogy vannak olyan dolgok amik az ELSÕ részben voltak és a mai napig nincs rá válasz! (jegesmedve, géphang-máig nem tudjuk pontosan miaz) Lock tudja mert látta, de nem mondja meg! :-)
Ha a füst csinálja, miért akarta lehúzni valami láncos izé a föld alá?
Meg amikor anno Lock valami kencét kent Boone fejére (ha jól emléxem) és olyan látomása volt hogy Shannon meghal???
Vagy nekem esik ki egyre több dolog, vagy tényleg szét szivatnak minket a készítõk! De nem baj, nekem tetszik!!! LOST POWAAA! :-)))
esetleg szójer, vagy csárli. vagy a titokzatos valakiakinagyonmeglepminketazzalhogymeghal
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.
<i>I’m told that when we see the “<u>game-changer</u>”, which the show’s writing team is calling “the snake in the mailbox,” at the end of the May 23 season finale, we will understand why the show cannot go longer than 48 more episodes.</i>
<i>The game-changer involves <u>Jack and someone else<>/u. A fan favorite will sacrifice himself for the good of the rest of the Losties. Source: Kristin on E!Online</i>
én tippem Lokkbá lenne, mert arról volt szó korábban, hogy kettejük között lesz <i>showdown</i>
vagy Lokkbá, vagy Szójer. eh
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.