22323
-
#12825 Semmi gond nincs vele, nagyon könnyű a szövege. :) Viszont ez az első rész eléggé jó volt, hozta a szintet. -
#12824 a hangokat majd le tudod szedni INNEN,feltéve ha újra menni fog a szerver -
#12823 OK,köszi. -
#12822 Szia! Nincs, de szerintem nem is nagyon lesz, mivel az csak egy összefoglaló rész. Én legalábbis még nem láttam hozzá. -
#12821 Nem tudjátok hogy van e felirat a 4x00-részhez? -
#12820 köszönöm:-)
-
#12819 Nézzeétek meg, a játékról egy videó. Nagyon kira lesz:D
http://www.cybergen.hu/?q=node/2938 -
#12818 Hát én LOST albumot töltöttem le az egyik torrent oldalról, és ott ez volt névnek megadva. :S -
#12817 nem,nem,ez Mama Cass - Make Your Own Kind Of Music! :) -
#12816 nembaj, ezt is köszi :) -
#12815 Na egyelőre ennyi! Két szám van még, amit ismerek, az egyik ami akkor szól, amikor Hurley a hatchben bezabál és Jint látja csirkének öltözve / Slim Smith & The Uniques - My conversation /, a másik amit egyszer Kate hallgat a kocsiban / Csak a refrénjére emlékszem: "In the highway, after mindnight, I'm searching for you" /. Ja, van még egy harmadik is, de az nem tudom, mikor szólt / Skeeter Davis - End Of The World /.
-
#12814 The Mamas and the Papas - Make your own kind of music -
#12813 Petula Clark - Downtown -
#12812 sőt,nem úgy indult,ahogy szokott:valaki felébred,és a szemét mutatják premier plánban.ennek a hiánya az egyetlen nagatívum számomra a részben :) -
homeless #12811 Szerintem Locke vagy Jacob. -
#12810 valahol nincsenek ilyen lostos hangok különösen a füst hangja érdekelne pl csengőhangnak
és mi az az "az" ami mindent meg fog tenni hogy ők 6an visszamenjenek a szigetre? -
#12809 thx :) A Downtown már megvan, azt amint meghallottam letöltöttem :P -
#12808 nehogy már nem egyértelmű,hogy mikor játszódik az ff.Jack még csak egy kis vodka naranccsal indít,és még vissza sem akar menni
Hurley befolyásolhatóbb,kevésbé erős a személyisége,ezért ő már ott tart,ahol Jack csak x idő múlva fog.de ahogy beszélgettek a rész végén érezhető volt,hogy már ő (Jack) is érzi azt,amit Hurley,de még ellen tud neki állni
lehet majd látunk olyan ff-t is,ahol már Katinka is vissza akar menni... -
#12807 Kár hogy most nem lett ilyen 4. "évadnyitó" zene! -
#12806 Szia! Feltöltöm neked szívesen rapidra. Azért nem írtam együttest, mert egy zeneszerző komponálta. Ha kell a Downtown, vagy más LOST-os számok, van még nekem egy pár. Life and Death -
#12805 Igen igen közben rájöttem hogy így indul az évad :) Eleinte nekem még nem jött be a sorozat, aztán ahogy jött az egyre több rejtély, annál jobban megtetszett :D -
#12804 "azt mondta segitenie kell nekik"
hatan jöttek el,maradtak jópáran.ergó nekik kell segíteni és róluk érdeklődik a néger az intézetben.szerintem ez ilyen egyszerű.viszont van valami más is!a végén amikor Jack-kel beszél,már valami másra (is) gondolnak,szerintem
#12800:ezzel a számmal indul a 3-ik évad!ahogy Desmond száma a Make your own kind of music,úgy Juliet-é a Downtown.nagyon jó választás,mert a számok szövege ráhúzható a karakterek személyiségére.lost powaaaaa :) -
gabesz012 #12803 Na én is megnéztem, jó kezdés volt. :) Nem fogok tag-et használni, de innentől spoiler jön!
A kezdő képsorokkal már megint át akartak verni minket, de én tudtam, hogy úgysem a szigeten van az a gyümölcs kupac, mindenesetre vicces volt, amikor Hurley szállt ki a kocsiból (én Sawyer-re tippeltem elsőre, de mint később kiderült ő nem valőszínű, hogy benne lesz a 6-osban, viszont akkor egyre nagyobb kérdés, hogy Kate kihez "ment haza" a 3. évad végén lévő flash-forwardban). Dimenziózás szerintem sincs. Ez az előre-emlékezés sztem korábbi eseményeket mutat, mint a 3. évad végi, mert volt vmi szakállas beszólása Jack-nek, amikor Hurley-vel beszélt, továbbá még nem tűnt annyira idegroncsnak sem. Ez a Jákob-os rész viszont nem tetszik, mert erre sztem nem nagyon fognak tudni értelmes választ adni.
Ha már teóriák, akkor én azt mondom, hogy lehet, hogy az egész egy nagy pszichológiai kísérlet és be vannak gyógyszerezve, ezért hallanak és látnak fura dolgokat (és a Dharma valóban foglalkozott ilyenekkel). :) -
#12802 csütörtökön és itteni idő szerint péntek hajnalban felkerül a torrent 5 óra körül -
#12801 Látom elindult újra a sorozat... :D
Ez melyik napokon fog mennyi Amerikában? -
#12800 Köszönöm. Ami nekem most nagyon bejött az a Downtown az RTL-es promoból -
#12799 Ez tényleg jó lenne, ha bevezetésre kerülne! -
#12798 amúgy Michael Giacchino írta a zenét -
#12797 torrent lost ost, ezeket használd :D a keresőben -
#12796 Ezt a life and death számot honnan lehetne letölteni? (csak mert énekest/együttest nem írtál) :) -
#12795 bocs. spoiler.
Miért nem csináljuk azt amit a Prison breakes topicban? Felirat megjenlését követő következő nap éjféléig kell spoilerezni ott
asszem.. -
#12794 nincs itt semmi dimenziózás...szerintem (attól még lehet hogy van) :D
Mikor Hurleyt meglátogatta Charlie azt mondta segitenie kell nekik mert szükségük van rá (hurleyre) nyilván csak a büntudat vagy valami ilyesmi ami miatt mindenki megörül jack is meg hurley is... -
#12793 ha neked ez jót tesz, akkor: meg fog. -
Zsolcz #12792 :O dejotopik! LOST forevör!! egyébként csárli megfog halni? -
#12791 Szernitem is! Meg nem véletlenül van fent piros hátérrel a VIGYÁZZ SPOILER.. Aki nem akar teóriákat, vagy az aktuális résszel kapcsolatos infókat megtudni, nem kell bejönni ide!
Amúgy sem tudom abban mi a spoiler, ha belinkelek egy képet az utolsó részből, és leírom hogy ki van a képen! -
#12790 Túl erős a fantáziád...
Amugy ez a spoilerezés nagy baromság, aki nem látta az aktuális részt az minek jöni ide? -
#12789 Ez a rész is csak megerősítette a dimenziós teóriámat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jackék azért vannak úgy begolyózva ,mert nem oda vitték vissza őket ahonnan elindultak,ezért mondta Ben ,hogy lehetetlen hazajutni.És ezért akar jack annyira visszajutni a szigetre,szerintem -
#12788 Jól látom, csak a 4x01-hez van felirat? Mi van a 4x00-ás résszel? -
#12787 Szerintem a Life and Death című számra gondolsz, nagyon szép szám, először Boone halálakor ment, és azóta is minden szomorú pillanatban azt adják. Nagyon klassz. -
#12786 ABC promo
CTV promo