22323
-
#12905 kinyomod az upnp-t és portforwardolsz, vagy akár dmz-vel is meg lehet oldani, akkor nem lesz gond a router.
én max angol felirattal szoktam nézni, az már van, de múlthéten a megjelenés napján késő délután már a magyar feliratot is láttam kirakva. -
#12904 amugy router miatt is lehet lassu:)
nekem amiatt szokott néha problémázni
amugy felirat mikor szokott lenni kb? este fele? -
#12903 utólag belegondolva, ha viszont chello/upc-ről vagy, akkor nem csoda h lassú napközben a p2p, de akkor sem kéne annyira.
mellesleg nekem jobban tetszett a második rész mint az első... :) -
#12902 nem tudom honnan szoktad szedni, de értelmes helyekről torrenten maxal kéne jönnie. még ha nem is vagy beregelve semmi értelmesebb oldalra, akkor is tolsz rá egy keresést isohunton, thepiratebayon, mininován bárhol, mindenhonnan jön mint az állat, főleg h általában az első seedelő szerverről seedel, a lost meg elég népszerű ahhoz, hogy pár perc alatt már ezres nagyságrendű seeder+leecher szokott lenni... -
Tecnamo #12901 Direct Link -
Lbaxta #12900 S04E02 download -
#12899 Hello! Ha tudsz a 2. részhez ilyen jó kis linkeket adni, adhatnál újra, mert max 1 óra alatt lejött az egész, torrenten meg fél - háromnegyed nap is van. Köszike! :P -
K Ace #12898 Elkezdtem nézegetni az 1.évadot. Eddig csak tv-n láttam, most gépen nézem. Tv-n nem vettem észre, de nagyon nagy királyáság mikor a 1x21-ban half-life al játszanak :D -
#12897 vagy későn feküdni ;) -
#12896 pont befér suli előtt :D csak korán kell kelni -
K Ace #12895 Jaj de várom már. Csak ott áll még egy pici dolog a lost előtt. Suli :( -
#12894 4:40??? azthittem 4:39, a franc :D
fentlesz az már 3 kor is :) -
zerosdfd #12893 A következő (S04E02) rész holnap, hajnalban 4:40-től lesz elérhető a megfelelő helyekről. -
zerosdfd #12892 Off
Teljesen mindegy milyen régóta vagy regisztrálva. A te színvonalad óvodás marad örök életedre. Ez olyan gyenge, hogy innen egyszerűen nem lehet fejlődni.
ON
Ezzel a Lost-S04E01 letöltéssel meg jó 5 napot késtél, mivel már előző pénteken elérhető volt kb. akárhonnan. -
#12891 tök mind1 mióta vagy itt mellesleg igaza van, és nem kell bejelenteni hogy töltöd főleg nem azt hogy hány percnél jár, felirat meg ottvan a feliratok.hu-n...nem értem
ja és azzal egyenlő hogy újreg vagy!
tipikus gyerekes felfogás -
#12890 azzal, hogy nem tudsz olvasni?
te: Regisztráció időpontja: 2007. 04. 08.
ő: Regisztráció időpontja: 2004. 10. 19.
:| -
#12889 svícs fod már be pls:)
Szerintem régebb óta vagyok itt mint te.... Szal ez mivel egyenlő? -
karajjj #12888 most szerinted ez kit izgat???? meg már amúgyis látta mindenki lassan egy hete... -
#12887 olvass vissza -
#12886 hagyd már abba a szpemmelést D: senkit nem érdekel mennyi idő alatt töltesz le egy részt. akárhányszor látlak ebben a topikban, mindig csak a spam -
#12885 5 perc:D:D -
#12884 Gecc lement 15 percre:D:D -
#12883 Gyáá 30 percés lennt van az első rész!:) Feliratot tudna valaki linkelni? -
K Ace #12882 Helosztok. Ez az évad már mindenképp 8 részes lessz?? -
#12881 holnap hajnalban lesz fent -
#12880 Eltájolódtál:) -
#12879 nem! mert ma éjszaka adják! -
mentos-boy #12878 épp most keresem nagy erőkkel az új részt, de nem lelem sehol, én vagyok ma rossz passzban, vagy télleg nincs még fent sehol?
Azért nyugtassatok meg jól tudom h tegnap atták le amcsiba, ugye?
mert ha jól emléxem múlt héten ilyenkor már néztem a 00-s részt -
#12877 MA / HOLNAP LOST -
#12876 Hat, nekem is ma hozta az Alexandra meg :)
Egyebkent, meg ne add el, majd kesobb lesz idod rajuk. Konyv, barmikor eloveheto. -
#12875 nem azt,mondta,hogy "így már rendben lesz",hanem azt,hogy "dolga van"
He has work to do.
ha ezt a kifejezést igazán jól le kéne fordítani,akkor:"feladata van,amit el kell végeznie."angol nyelv rulz... :)
nem hiszem,hogy az a "sziget kutyája",mert az elég nagy hülyeség lenne,ha az egyik látomás (hirtelen nem jut eszembe jobb szó) a másiktól kapna utasításokat
inkább az jöhet szóba,amit egyszer már leírtam:Vincent is találkozott már az öregebbik Sheperd-el,és az a kutya látomása volt.persze lehet,hogy Jack-ét "vetítette oda" a füst,hiszen olyan ruhában van,amiben ő szokta látni -
#12874 Jut eszembe, nem kellenek valakinek a filmhez kapcsolódó kisregények? Egyiket se olvastam, a lapjaik töretlenek, vadi újak, nagy hévvel megvettem őket, aztán rájöttem, hogy nincs nekem kedvem egyetem mellett még olvasni. :P
500.-/db áron, amennyiért én is vettem. -
#12873 Ezt muszáj lesz megvennem... :p -
#12872 hát lehet ki tudja? lehet a 6. évad végén mennek ki a szigetről de addig megtudjuk hogy visszamentek flashforwardban ^^§ -
#12871 szerintem meg nagyon is elfogják:D
-
#12870 jacob loves you -
#12869 -
#12868 LOST 3. évad dvd megjelenés időpontja: 2008. március 19. !!! -
#12867 szerintem az évad végén mennek el a szigetről szóval a 16. rész végén
de könnyen meglehet hogy már a 8. rész végén
nem hinném hogy elhúzzák nagyon -
#12866 Szerintem halál mind1 ki az a 6 ember, mert biztos visszamennek a szigetre és az lesz a lényeges, utána ki menekül meg...
Nem olvastam erről spoilert, ezért lehet nagy hülyeséget mondok.