22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • shad0w
    kinyomod az upnp-t és portforwardolsz, vagy akár dmz-vel is meg lehet oldani, akkor nem lesz gond a router.

én max angol felirattal szoktam nézni, az már van, de múlthéten a megjelenés napján késő délután már a magyar feliratot is láttam kirakva.
  • Zomil
    amugy router miatt is lehet lassu:)
    nekem amiatt szokott néha problémázni

amugy felirat mikor szokott lenni kb? este fele?
  • shad0w
    utólag belegondolva, ha viszont chello/upc-ről vagy, akkor nem csoda h lassú napközben a p2p, de akkor sem kéne annyira.

mellesleg nekem jobban tetszett a második rész mint az első... :)
  • shad0w
    nem tudom honnan szoktad szedni, de értelmes helyekről torrenten maxal kéne jönnie. még ha nem is vagy beregelve semmi értelmesebb oldalra, akkor is tolsz rá egy keresést isohunton, thepiratebayon, mininován bárhol, mindenhonnan jön mint az állat, főleg h általában az első seedelő szerverről seedel, a lost meg elég népszerű ahhoz, hogy pár perc alatt már ezres nagyságrendű seeder+leecher szokott lenni...
  • Tecnamo
    Direct Link
  • Lbaxta
    S04E02 download
  • ancsie18
    Hello! Ha tudsz a 2. részhez ilyen jó kis linkeket adni, adhatnál újra, mert max 1 óra alatt lejött az egész, torrenten meg fél - háromnegyed nap is van. Köszike! :P
  • K Ace
    Elkezdtem nézegetni az 1.évadot. Eddig csak tv-n láttam, most gépen nézem. Tv-n nem vettem észre, de nagyon nagy királyáság mikor a 1x21-ban half-life al játszanak :D
  • Timbo
    vagy későn feküdni ;)
  • Timbo
    pont befér suli előtt :D csak korán kell kelni
  • K Ace
    Jaj de várom már. Csak ott áll még egy pici dolog a lost előtt. Suli :(
  • tommyg
    4:40??? azthittem 4:39, a franc :D
    fentlesz az már 3 kor is :)
  • zerosdfd
    A következő (S04E02) rész holnap, hajnalban 4:40-től lesz elérhető a megfelelő helyekről.
  • zerosdfd
    Off
    Teljesen mindegy milyen régóta vagy regisztrálva. A te színvonalad óvodás marad örök életedre. Ez olyan gyenge, hogy innen egyszerűen nem lehet fejlődni.
    ON
    Ezzel a Lost-S04E01 letöltéssel meg jó 5 napot késtél, mivel már előző pénteken elérhető volt kb. akárhonnan.
  • tommyg
    tök mind1 mióta vagy itt mellesleg igaza van, és nem kell bejelenteni hogy töltöd főleg nem azt hogy hány percnél jár, felirat meg ottvan a feliratok.hu-n...nem értem

ja és azzal egyenlő hogy újreg vagy!
    tipikus gyerekes felfogás
  • toysoldier
    azzal, hogy nem tudsz olvasni?

te: Regisztráció időpontja: 2007. 04. 08.
    ő: Regisztráció időpontja: 2004. 10. 19.

:|
  • JP Forever
    svícs fod már be pls:)

Szerintem régebb óta vagyok itt mint te.... Szal ez mivel egyenlő?
  • karajjj
    most szerinted ez kit izgat???? meg már amúgyis látta mindenki lassan egy hete...
  • toysoldier
    olvass vissza
  • sweech
    hagyd már abba a szpemmelést D: senkit nem érdekel mennyi idő alatt töltesz le egy részt. akárhányszor látlak ebben a topikban, mindig csak a spam
  • JP Forever
    5 perc:D:D
  • JP Forever
    Gecc lement 15 percre:D:D
  • JP Forever
    Gyáá 30 percés lennt van az első rész!:) Feliratot tudna valaki linkelni?
  • K Ace
    Helosztok. Ez az évad már mindenképp 8 részes lessz??
  • tommyg
    holnap hajnalban lesz fent
  • AntiHero
    Eltájolódtál:)
  • trogerzsiger
    nem! mert ma éjszaka adják!
  • mentos-boy
    épp most keresem nagy erőkkel az új részt, de nem lelem sehol, én vagyok ma rossz passzban, vagy télleg nincs még fent sehol?

Azért nyugtassatok meg jól tudom h tegnap atták le amcsiba, ugye?
    mert ha jól emléxem múlt héten ilyenkor már néztem a 00-s részt
  • AntiHero
    MA / HOLNAP LOST
  • Mayday
    Hat, nekem is ma hozta az Alexandra meg :)

Egyebkent, meg ne add el, majd kesobb lesz idod rajuk. Konyv, barmikor eloveheto.
  • ProGabe #12875
    nem azt,mondta,hogy "így már rendben lesz",hanem azt,hogy "dolga van"

He has work to do.

ha ezt a kifejezést igazán jól le kéne fordítani,akkor:"feladata van,amit el kell végeznie."angol nyelv rulz... :)

nem hiszem,hogy az a "sziget kutyája",mert az elég nagy hülyeség lenne,ha az egyik látomás (hirtelen nem jut eszembe jobb szó) a másiktól kapna utasításokat

inkább az jöhet szóba,amit egyszer már leírtam:Vincent is találkozott már az öregebbik Sheperd-el,és az a kutya látomása volt.persze lehet,hogy Jack-ét "vetítette oda" a füst,hiszen olyan ruhában van,amiben ő szokta látni
  • ancsie18
    Jut eszembe, nem kellenek valakinek a filmhez kapcsolódó kisregények? Egyiket se olvastam, a lapjaik töretlenek, vadi újak, nagy hévvel megvettem őket, aztán rájöttem, hogy nincs nekem kedvem egyetem mellett még olvasni. :P
    500.-/db áron, amennyiért én is vettem.
  • zaki
    Ezt muszáj lesz megvennem... :p
  • Klemice
    hát lehet ki tudja? lehet a 6. évad végén mennek ki a szigetről de addig megtudjuk hogy visszamentek flashforwardban ^^§
  • tommyg
    szerintem meg nagyon is elfogják:D
  • Klemice
    jacob loves you
  • ancsie18
  • ancsie18
    LOST 3. évad dvd megjelenés időpontja: 2008. március 19. !!!
  • Klemice
    szerintem az évad végén mennek el a szigetről szóval a 16. rész végén
    de könnyen meglehet hogy már a 8. rész végén
    nem hinném hogy elhúzzák nagyon
  • alienslive
    Szerintem halál mind1 ki az a 6 ember, mert biztos visszamennek a szigetre és az lesz a lényeges, utána ki menekül meg...
    Nem olvastam erről spoilert, ezért lehet nagy hülyeséget mondok.