22323
-
karajjj #12945 jajjhaggyadmármagadléccives
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkora hülyeséget írtál, hogy nemigaz... te végignézted egyáltalán ezt a részt????? a pilóta arc simán megmondta ránézésre, hogy az nem az nem a eredeti pilóta hullája, akkor meg valszeg a gép roncsa is kamu... gondolkozz már el ezen, vagy nézd meg mégegyszer! -
#12944 sztem meg nem -
#12943 Egy gondolat .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem megint az én "dimenziós" elméletem kapott megerősítést ,abban a világban ahonnan a kutatók jöttek tényleg lezuhant a gép , és tényleg nem voltak túlélők ,szerintem ez lessz a megoldás. -
Bandy #12942 remélem én is :) -
K Ace #12941 Ha ilyen részekkel folytatódik az évad akkor nem lesz gond. Nagyon nagy. A végén meg ben utolsó mondata már lol. Ezek mindenhova bejutnak? 10-es skálán 8-as nálam a rész. Remélem ilyen színvonalas részekkel lesz teli az évad. -
Dave0092 #12940 előző rész szerintem jobbvolt. -
homeless #12939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naomi valami kommandós. A "tudósokat" pedig szerintem azért vitték, mert mindegyikük rájött, hogy egy nagy átbaszás a roncs amit találtak. A pilóta rájött, hogy nincs gyűrű a hullán, a csaj talált egy dharmás nyakörvet vagy mit, a ferdeszemű komminukál a halottakkal, és nem volt meglepődve, hogy vannak túlélők, a szakállas csávónak is volt valami kínja a tv előtt, ami majd gondolom kiderül, hogy mi volt -
#12938 Túl egyszerű lenne... nem lenne méltó ehhez a sorozathoz egy ilyen egyszerű húzás :D -
#12937 akkor minimum egy swat osztag jött volna,nem tudósok...
4x03 ABC promo
4x03 CTV promo
-
homeless #12936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ben-t gondolom azért keresik, mert kinyírta az egész dharmát, és elfoglalta a szigetet. Tehát áruló aki átállt az őslakosokhoz. -
Bandy #12935 nagyon odabaszosz rész volt, és a find 815 játékot is jól kapcsolták a sorozathoz :). Alig várom a következő részt, megint izgulhatunk ezerrel.:D -
#12934 Nahm megnéztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lenne tudni hogy ki a beépített ember, plusz hogy miért keresik annyira Bent - megvannak a magam teóriái - de gyanítom hogy a Ben-féle szál nagy szerepet játszik a sziget rejtélyének a megoldásában, kiváncsian várom a folytatást, bár sztem most rengeteg kavarás lesz a köv. pár részben :S -
liverpool123 #12933 És vajon a roncsot meg a hullákat ki rakta be az óceánba?
Meg honnan tudott a Naomi Pennyről?? -
#12932 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem az a Winkowski v hogy híjják srác az embere....... -
#12931 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a fénykép Benről?mintha egy reptéren készült volna!
mióta tervezik elkapni?embere van a hajón?gondolom ez az egész a kulcsa a sorozatnak.arra gondolok,hogy ha kiderül miért is keresik Bent,akkor kiderül ki is ő valójában,tehát kiderül kik a sziget őslakosai (furcsa is volt hallani ezt a sok otherezés után :),onnan pedig egy lépes,hogy mi a sziget maga
legdurvább meg az volt,amikor Locke megkétdezte Bent arról,amire kb mindenki kíváncsi :) előre is dőltem a fotelben,aztán jött a válasz... :\ -
liverpool123 #12930 !! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!
Érdekes rész volt....Csomó visszaemlékezés vt nagyon érdekesek vtak
Aztán hogy ki a beépített embere Bennek és mit akarnak tőle azt sanszos hogy nem a kövi részekbe tudjuk meg.....
-
#12929 én a végén csak annyit tuttam knyögni akurvaanyukkat......(pozitív értelemben véve) :D -
#12928 gondolom mert frissítgettél :) -
#12927 nagyon jó volt ez a rész, főleg a vége ^^ de most lehet megint 1 hetet várni :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon miért akarják Bent? :o -
liverpool123 #12926 ezt meg miért csinálja??? -
liverpool123 #12925 Kenny az Isten -
liverpool123 #12924 Kenny az Isten -
liverpool123 #12923 Kenny az Isten -
#12922 Zsír, thx! :) -
liverpool123 #12921 Kenny az Isten -
liverpool123 #12920 Kenny az Isten -
Tecnamo #12919 http://www.janosekweb.com/hosszupuska/download.php?file=4736.zip
Köszönet érte Kennynek! -
liverpool123 #12918 kb mikkora várható a magyar felirat? -
zerosdfd #12917 angolul -
zerosdfd #12916 Itt a felirat a 720p-s, x264-eshez -
#12915 Azaz. Nagyon ütött! Lesz itt még annyi WTF, hogy csak na:) -
#12914 erre való a fejléctitkosítás :)) -
#12913 megnéztem.aztak*rva feeling megint megvan :)
számomra egy (na jó,nagyon) kicsit rendhagyó rész volt.valamiért más volt a hangulata,mint szokott.persze könnyen lehet,hogy csak a fáradság miatt éreztem így.de a betűtípus is más volt,szóval... :)
a lényeg:érezhető,hogy megint felépítik az évadot ezekkel a részekkel,és majd jön....aminek jönnie kell -
karajjj #12912 asszem a "2hd" rilízhez, mert hosszúpuskán ahoz már van angol -
Tecnamo #12911 A du. érkezőknek:
lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd
lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd
Minden pénteken számíthatottok arra, hogy reggel 8 előtt fenn lesz a legújabb Lost rész :) -
#12910 mindig a sima hdtv-hez,tehát az xvid-hez jön ki a felirat.utána azt időzítik a többihez.extrém esetekben már a fordító is megcsinálja az összeshez az időzítést
most pedig fogom magam,és megnézem az új részt.tudom hogy ez senkit nem érdekel :P -
#12909 Én egy 22 éves sorozatbolond bölcsészlány vagyok, kérem szépen, nekem fogalmam nincsen, miért ilyen a router, állítani meg biztos nem fogok rajta semmit, mert édesapám leharapja a fejemet. :P
Én csak közöltem, hogy nekem ilyen sebességgel jön, nem áll szándékomban rajta változtatni. Mellesleg a kapott linken fél óra alatt lent volt, amit nagyon szépen köszönök! :) -
#12908 azt nem tudom -
Borg #12907 És melyik verzióhoz csinál? Az x264-hez, vagy az xvid-hez? -
#12906 nah kicsit utánanéztem és lost-hoz is Kenny csinálja a feliratot mint Heroes-hoz, ezt irta hosszupuska forumába:
"Ne számítsatok ma feliratra este hatnál korábban. "