22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • karajjj
    jajjhaggyadmármagadléccives

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most akkora hülyeséget írtál, hogy nemigaz... te végignézted egyáltalán ezt a részt????? a pilóta arc simán megmondta ránézésre, hogy az nem az nem a eredeti pilóta hullája, akkor meg valszeg a gép roncsa is kamu... gondolkozz már el ezen, vagy nézd meg mégegyszer!
  • tommyg
    sztem meg nem
  • mNzJean
    Egy gondolat .
    Szerintem megint az én "dimenziós" elméletem kapott megerősítést ,abban a világban ahonnan a kutatók jöttek tényleg lezuhant a gép , és tényleg nem voltak túlélők ,szerintem ez lessz a megoldás.
  • Bandy
    remélem én is :)
  • K Ace
    Ha ilyen részekkel folytatódik az évad akkor nem lesz gond. Nagyon nagy. A végén meg ben utolsó mondata már lol. Ezek mindenhova bejutnak? 10-es skálán 8-as nálam a rész. Remélem ilyen színvonalas részekkel lesz teli az évad.
  • Dave0092
    előző rész szerintem jobbvolt.
  • homeless
    Naomi valami kommandós. A "tudósokat" pedig szerintem azért vitték, mert mindegyikük rájött, hogy egy nagy átbaszás a roncs amit találtak. A pilóta rájött, hogy nincs gyűrű a hullán, a csaj talált egy dharmás nyakörvet vagy mit, a ferdeszemű komminukál a halottakkal, és nem volt meglepődve, hogy vannak túlélők, a szakállas csávónak is volt valami kínja a tv előtt, ami majd gondolom kiderül, hogy mi volt
  • Fabio Capello
    Túl egyszerű lenne... nem lenne méltó ehhez a sorozathoz egy ilyen egyszerű húzás :D
  • ProGabe #12937
    akkor minimum egy swat osztag jött volna,nem tudósok...

4x03 ABC promo

4x03 CTV promo
  • homeless
    Ben-t gondolom azért keresik, mert kinyírta az egész dharmát, és elfoglalta a szigetet. Tehát áruló aki átállt az őslakosokhoz.
  • Bandy
    nagyon odabaszosz rész volt, és a find 815 játékot is jól kapcsolták a sorozathoz :). Alig várom a következő részt, megint izgulhatunk ezerrel.:D
  • Fabio Capello
    Nahm megnéztem

Jó lenne tudni hogy ki a beépített ember, plusz hogy miért keresik annyira Bent - megvannak a magam teóriái - de gyanítom hogy a Ben-féle szál nagy szerepet játszik a sziget rejtélyének a megoldásában, kiváncsian várom a folytatást, bár sztem most rengeteg kavarás lesz a köv. pár részben :S
  • liverpool123
    És vajon a roncsot meg a hullákat ki rakta be az óceánba?
    Meg honnan tudott a Naomi Pennyről??
  • LasDen #12932
    sztem az a Winkowski v hogy híjják srác az embere.......
  • ProGabe #12931
    és a fénykép Benről?mintha egy reptéren készült volna!
    mióta tervezik elkapni?embere van a hajón?gondolom ez az egész a kulcsa a sorozatnak.arra gondolok,hogy ha kiderül miért is keresik Bent,akkor kiderül ki is ő valójában,tehát kiderül kik a sziget őslakosai (furcsa is volt hallani ezt a sok otherezés után :),onnan pedig egy lépes,hogy mi a sziget maga

legdurvább meg az volt,amikor Locke megkétdezte Bent arról,amire kb mindenki kíváncsi :) előre is dőltem a fotelben,aztán jött a válasz... :\
  • liverpool123
    !! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!

Érdekes rész volt....Csomó visszaemlékezés vt nagyon érdekesek vtak
    Aztán hogy ki a beépített embere Bennek és mit akarnak tőle azt sanszos hogy nem a kövi részekbe tudjuk meg.....

• LasDen #12929
    én a végén csak annyit tuttam knyögni akurvaanyukkat......(pozitív értelemben véve) :D
  • shad0w
    gondolom mert frissítgettél :)
  • toysoldier
    nagyon jó volt ez a rész, főleg a vége ^^ de most lehet megint 1 hetet várni :(

vajon miért akarják Bent? :o
  • liverpool123
    ezt meg miért csinálja???
  • liverpool123
    Kenny az Isten
  • liverpool123
    Kenny az Isten
  • liverpool123
    Kenny az Isten
  • zaki
    Zsír, thx! :)
  • liverpool123
    Kenny az Isten
  • liverpool123
    Kenny az Isten
  • Tecnamo
    http://www.janosekweb.com/hosszupuska/download.php?file=4736.zip

Köszönet érte Kennynek!
  • liverpool123
    kb mikkora várható a magyar felirat?
  • zerosdfd
    angolul
  • zerosdfd
    Itt a felirat a 720p-s, x264-eshez
  • alienslive
    Azaz. Nagyon ütött! Lesz itt még annyi WTF, hogy csak na:)
  • tommyg
    erre való a fejléctitkosítás :))
  • ProGabe #12913
    megnéztem.aztak*rva feeling megint megvan :)

számomra egy (na jó,nagyon) kicsit rendhagyó rész volt.valamiért más volt a hangulata,mint szokott.persze könnyen lehet,hogy csak a fáradság miatt éreztem így.de a betűtípus is más volt,szóval... :)

a lényeg:érezhető,hogy megint felépítik az évadot ezekkel a részekkel,és majd jön....aminek jönnie kell
  • karajjj
    asszem a "2hd" rilízhez, mert hosszúpuskán ahoz már van angol
  • Tecnamo
    A du. érkezőknek:

lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd
    lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd

Minden pénteken számíthatottok arra, hogy reggel 8 előtt fenn lesz a legújabb Lost rész :)
  • ProGabe #12910
    mindig a sima hdtv-hez,tehát az xvid-hez jön ki a felirat.utána azt időzítik a többihez.extrém esetekben már a fordító is megcsinálja az összeshez az időzítést

most pedig fogom magam,és megnézem az új részt.tudom hogy ez senkit nem érdekel :P
  • ancsie18
    Én egy 22 éves sorozatbolond bölcsészlány vagyok, kérem szépen, nekem fogalmam nincsen, miért ilyen a router, állítani meg biztos nem fogok rajta semmit, mert édesapám leharapja a fejemet. :P
    Én csak közöltem, hogy nekem ilyen sebességgel jön, nem áll szándékomban rajta változtatni. Mellesleg a kapott linken fél óra alatt lent volt, amit nagyon szépen köszönök! :)
  • Zomil
    azt nem tudom
  • Borg
    És melyik verzióhoz csinál? Az x264-hez, vagy az xvid-hez?
  • Zomil
    nah kicsit utánanéztem és lost-hoz is Kenny csinálja a feliratot mint Heroes-hoz, ezt irta hosszupuska forumába:
    "Ne számítsatok ma feliratra este hatnál korábban. "