22323
-
Borg #12985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és Pedobear üldözi őket! Szóval az nem jegesmedve! Ezért veszélyes a szigeten a gyerekeknek. -
#12984 ezt én is mondhatnám -
#12983 na most aztán jól megmondtad :D -
#12982 ostoba primitív "ember" vagy -
#12981 RÁJÖTTEM!!!
A részlet, ami mindenki szemét elkerülte és teljesen megváltoztathatja az értelmezést!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BUZIK VANNAK A SZIGETEN! s04e01-ben, 35:24-nél, két buzi fogja meg egymást kezét és indul el Lockeval, egy édeshármas reményében
amúgy ez a Charlotte milyen idegesítő egy csaj, és a szokásos Lost, megint lófaszra nem válaszoltak, ugyanaz mint eddig -
Zsolcz #12980 ááááááááá:D -
#12979 ha így lesz vége én tuti leverem a monitort. -
K Ace #12978 Jah az kemény lenne. Egyszercsak Jack felébredne a repülőn majd mondja, hogy hú de furcsát álmodtam, és lost THE END. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előző írásom közben a kis gúny mellett azért tényleg nagyon sajnálom, hogy Locke megölte. [raknék egy szomorú smilet, de az spoilernek hathatna..]
Új karaktereket jól bemutatták, nevekre nem nagyon emlékszek. Az első nagyon szimpatikus, Miles nagyon nem! Charlotte szintén szimpi +jócsaj Pilóta is szimpatikus. De azért nagyon remélem, hogy az Othersek nem fognak teljesen kiszorulni a sorozatból!!!
Kiváncsi vagyok a hajó rejtélyére, de az Othersek nagyon jók voltak, kár volt akkora vérfürdőt rendezni a 3. évad fináléjában!!! -
#12976 Veled kell hogy egyetértsek elméletek terén. -
#12975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naomi tényleg valami kommandós lehet vagy valami katona. Azért tök szívás, hogy meghalt, pedig még mondta is, hogy nélküle nem lenne meg a csapat. Sucks.. Hát meglesznek valahogy
Tudósok meg szerintem nem rájöttek valamire (szakállas pilótacsávó kivételével), hanem tudnak valamit a szigetről. -
#12974 OK köszi! -
#12973 Amerikában az ABC vetíti a Lostot! A CTV (=Canadian Televison) Kanadában vetíti -szinte- ugyanabban az időpontban -
#12972 "jajjhaggyadmármagadléccives" te meg ezt a hangnemet fejezd be ,az én elméletem sem nagyobb marhaság mint a többi ,és ha érdekel megnéztem azt a bizonyos részt és ha az én elméletem az igaz akkor ez egy olyan filmes trükk volt amivel elterelik a megoldásról a figyelmet.Persze lehet sok más megoldása a filmnek de én ezt tartom a legelképzelhetőbbnek.
-
#12971 A mágneses anomáliák, hihetetlen gyógyulások, szellemek, gyanús szobrok, a szárazföld közepén álló kalózhajó, meg az, hogy a tutaj visszaért a szigethez, pedig egy irányba haladt mind mind arra utal, hogy van teljesen logikus magyarázata a dolgoknak, nem? -
#12970 Igazad van,sokkal jobban hihető az,hogy it "komoly tér-idő problémák" vannak. -
#12969 De, elvitték a szigetről, majd ledobták a sivatag közepére, aholis kristály tisztára bomlott a csontváza néhány év alatt.. -
#12968 és? a Lostban nem lehetnek egyszerű magyarázatok???? :D
-
karajjj #12967 áááá ez a LOST, az tűl egyszerű magyarázat lenne... -
Dave0092 #12966 és ha az egészet Jack álmodta a repülön miközben alszik? -
#12965 Azt nem tudjátok,hogy már amerikában a CTV is vetíti a LOST-ot,ez így volt vagy most adták el? -
#12964 Én is ezt feltételezem,vagy azt hogy építettek egy másik bázist,majd lebontották,miután már nem használták. -
#12963 mért feltétlenül tér-idő problémának kell lennie??? Egyszerűen elvinni nemtutták a szigetről mi???? -
#12962 Ez:
-
#12961 Ha jól megfigyeltétek, akkor a Hydra állomás logoja volt a csontváz nyakában. És ha ez így van, akkor az komoly tér-idő problémákat vet fel :) -
#12960 Kérdés aez a mikowsky vagy ki a franc ez nem az az ember aki sakkozik az északi sarkon a 2ik évad végén? -
#12959 nem gondolom hogy egy ilyen csontváz kb 60 év allatt igy letisztuljon... és ha ott kiséerleteket csinálnak akkor hol a bázis? -
#12958 Juliet-nek mi az igazi neve?? -
#12957 Hallotátok,elvileg vége az írósztrájknak!? -
#12956 Szobor!!!44 FanklÚúpP!!!4 -
#12955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem sincs itt semmi dimenzióugrálás.Az én elméletem,hogy az egész "gépazóceánban"-t Ben és csapata csinálta,hogy ne keressék őket,és ne találjanak rá a szigetre,sztem a zavaróberendezés is azért volt.A jegesmedve a sivatagban meg sztem azért volt,mert a DRAHMA nem csak a szigeten létesített központokat,hanem a Föld többi pontján is.Számomra a füstön (és még millió dolgon) kívül a szobor relytéje érdekel a legjobban.
Mi a véleményetek? -
Larvin #12954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt nem értem mivel vette rá Vólt Lokkot arra, hogy kinyírja a csajszit. Az apját nem bírta megölni, Ben-t se, a beépített rendőrt se a drogültetvényen. Most meg habozás nélkül hátbadobta a csajt egy késsel -
#12953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg kiderült a tegnapi részből, hogy amikor azt kérdezte Hurley-től, hogy életben van-e, akkor Benre gondolt. -
karajjj #12952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem egyszerű, itt még a Benes ügyön dolgozik, utánna majd őt állítják a túlélőkre... -
#12951 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na akkor innen volt ismerős a néger... Mondjuk szerintem nincsen semmi térbeli eltolódás, szerintem csak ez a csapat cég vagy nemtudommi, elakarják vmiért tűntetni a túlélőket, és ben kell nekik... Majd gondolom nem lesz meg nekik ben, és ezért akarják visszavinni őket a szigetre, mint Hurley flashbackjében. Na jó ez is csak 1 gondolat, úgyse ez lesz... :D -
TNormi #12950 SPOILER ! SPOILER! SPOILER !
igen elég érdekes hogy a csaj a csontváznál tunéziában találja meg a dhramas jegesmacit,meg ez a néger is pont ez járt a jövőben Hurleynél én most ezzel a eésszel az időbeli síkot elvesztettem! -
karajjj #12949 azt is megmagyarázták, hogy hogykerült a szigetre... :D -
Dave0092 #12948 jah. Fura lesz ez az évad is.... 8 rész, semmitse tudunk meg, aztán várhatunk megint szeptember-oktoberig :S -
#12947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a jegesmedve a sivatagban?
vannak itt komoly "térbeli" problémák -
#12946 ő mindig elmondja ezt...az lenne nagy ha végén tényleg így lenne...be is tintáznék :)