Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tévedtem én kérek bocsánatot=).De majd csak akkor😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Csütörtökön majd kiderül...én csak annyit tok hogy az uccsó két rész lesz.=)

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

PiszkosFred
Miket olvastal meg? Meselj, isszuk szavaid.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Igen. De az elso reklamblokk vegen bennemaradt egy focim, kb 4-5 sec, azt kell majd korrigalni. Vagy manualisan, vagy ha a lejatszod amit hasznalsz tudja ezt, akkor azzal.

scorpeeon
Aha. Valószínû.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ti fogtok 7 nap pontosabban 6 nap múlva bocsánatot kérni =).

Magoo
fú de okos ember vagy! Te aztán marhára tudod....zseni palánta...

ha így folytatod, neked se lesz itt sg-n.

LasDen
igen....biztos.....okos vagy....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem viccbõl mondtam=)...télleg nincs tovább...😞

Mármint nem a 3.évadban hanem véglegesen...vagyis nuku folytatás😞((

Készüljetek fel arra hogy 6 nap múlva azaz csütörtökön lesz az uccsó lost rész 😞(((

Laza
Nemtudjatok, hogy a Caph fele 21. reszhez keszult felirat elketyeg a Proper felevel is?
Mert a Caph felet nukeoltak 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

így van, +ha õk lettek volna, igen érdekes módon parkoltál le a hajót, gyak. a sziget közepére😊

alienslive
Szerintem a Black rock legénysége nem lehet õslakos. Kizárt, hogy õk építették volna a 4 lábujjú szobrot...

Dynamic
Lehet, hogy poénnak szántad, de én meg pont arra gondoltam a múltkori résznél, hogy az others-szök esetleg a hajó legénysége és ott élnek már pár száz éve.
kirol
Megnézném, ha lenne felirat hozzá.

Grove4
Akkor elnézést kérek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Magoo
Sztem nagyon sok mindent megválaszolt a két készítõ ebben az answers részben 😊 Pl már tudjuk miért lõtte le Ben Lock-ot. (Sokat gondolkodtunk, hogy netán tesztbõl, vagy más terve van...a válasz a kisfilmben) 😊
De rakás másra is választ adnak amiben bizonytalanok vagyunk! Nézzétek meg!

PiszkosFred
Nem a sorozathoz keres, hanem ahhoz a musorhoz, amelyben a keszitok valaszolnak par dologra, es magyaraznak meg egy-ket kerdeses szituaciot a sorozatkal kapcsolatban.

Bar ketsegtelen, ha lesz hozza sub, a harom oldal valamelyiken lesz.

Grove4
Igen, itt:http://home.of.donsystem.hu/
vagy itt:http://lostfeliratok.extra.hu/
esetleg itt:http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.php
próbálkozz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kirol
A lost.s03.the.answers.hdtv.xvid-xor -hoz van valahol felirat?

de Lock bácsi nagyon jól érzi magát a szigeten /a lövést leszámítva/ hogy nem kell toószékeznie, viszont a srácok nélkül meg unalmas lenne neki egyedül, szal valahol érthetõ h nem akar elmenni, az a tengeralattjáró pedig nagyon alkalmas lett volna arra <#nevetes1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

nem megsemmisíteni akarják, hanem lekapcsolni a zavarást.
Amúgy a vezetékre értettem.
+ #10632

A kábelt, ha elvágják akkor lõttek a tervnek, mert arról valszínû értesülnek azonnal!

Nekem elõször az ugrott be, hogy a szõke az a csaj akit hasbalõttek Desmond hajóján, de nemtom lecsekkolni mert nincs meg az a rész. A puskás csaj is ismerõsnek tûnik valahonnan... de lehet tévedek

Gerbill
Elvileg ha megsemmisítik nem lesz rá többé szükségük, mert jön a segítség. Épp az a cél, hogy megsemmisüljön.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

grebber
Az jó mert én ilyet nemláttam 😞

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Szerintem a Dharma nem tette volna a víz alá az áramellátót. Oda volna a legnehezebb eljuttatni az áram elõállításához szükséges alapanyagot. Napenergiával nem mûködhet, mert víz alatt van, ugyan emiatt nem jó a szél sem, vízenergia meg megint nem lehet, mert hiába van körülöttük az óceán nem mozog olyan mértékben, hogy az egész szigetet eltudná látni energiával. Szerintem biztos, hogy nem onnan jön az áram, de majd meglátjuk mi lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ez bennem is felvetõdött. Meg sztem badarság lenne megsemmisíteni vmit, amit késõbb használhatnának (ugye, Locke????<#circling>)

LasDen
már tegnap láttam, de most jutottam el a véleményezéséhez......
nagyon jó rész volt....és jó felvezetése a grande finale-nak.....és megin bebizonyosodott, hogy Sayid a legjobb arc.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
új szereplõk

Bazinga!

magus
és ki az a 2 csaj a végén amúgy?

precision
De az nem lehet amúgy hogy nem a sziget ad áramot a vízalatti hatchnek hanem fordítva? Szal hiába vágják el a vezetéket, a bunker mûködik tovább "csak" a szigeten lévõ bunkerek áramellátása szünik meg, hm?😊

Bazinga!

precision
gondolom azért nem vágták el mert Desmond látomását követik...bár ez nem mentség arra hogy Saidnak ez miért nem jutott eszébe...mármint a vezeték elvágás 😄

Bazinga!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ha a Sziget õslakossága a kalózok leszármazottai? Na? Vagy maguk a kalózók? 😊
PyRex
ugyanez jutott eszembe nekem is... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

1. Lyan Kyj: anyum is azt mondta, hogy a kapitánya, de miért lenne pont a kapitánya?
2. Nagyon bírnám, ha az új szezon egy 17. századi kalózcsatával indulna 😊
4. igaza van, a hajó (Black Rock) kapitánya Jacob. De ettõl még bárki lehet, ha ugye az idõsíkkal gondok vannak a szigeten.

Azt a vezetékes dolgot én sem értem....
Még a második és a harmadik évad között volt ilyen Answers szerõ dolog és ott lettek felsorolva hogy kb mik várhatóak ebben az évadban és akkor mondták hogy lest majd egy víz alatti állomás, erre ez is a fináléban derül ki! Pedig azt hittem hogy az volt ahol Jacket tartották fogva, emlékeztek azt is elárasztotta a víz egyszer!
Amúgy ebben a Dharmaás akármiben az a jó hogyha már végleg kifogytak az ötletekbõl (amit kétlek) akkor mindig elõhoznak egy új még eddig nem látott bunkert!
mukika
Lost.S03.The.Answers.HDTV.XviD-XOR - "Visszatekintés a két fõmufti segítségével pár kérdésre, amire választ adott a Lost.
--
A series recap exploring questions that have been answered and those that
haven't. Executive producers Carlton Cuse and Damon Lindelof host"

1. Ez most poén, vagy mi? LOST: The Final Episode
http://youtube.com/watch?v=jAh08snnydo

2. Grebber: a 3/12-ben, 25 percnél mondja Jack apja Claire-nek, hogy "az apád vagyok"

3. Tükör állomás: mindent olyan profin álcáztak, csak ezt az egy vezetéket nem ásták volna be 20 méterre a föld alá!?

4. Anyum szerint kapcsolat van Jacob és a hajóroncs (fekete szikla)között 😊

5. Van egy mondat a 3/16-ban, Ben mondja Julietnek 20 percnél, hogy "Jackob azt mondta, maga gondoskodik róla". Ennek a mondatnak Jacob feltûnéséig nem volt értelme.
Én a félszemût nem tudtam kivenni a lassítottból, mindegy! De akkor vagy nem jó már Des képesége vagy tudta az egészet hogy így lesz!
Mayday
Nezzuk a filmet 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AntiHero
Slow Motionból sokminden kiderûl!

pl:
- Jackék találkoznak útközben Bennel! (valószínüleg 2 csapat indult Benék táborából)
- Sayidékat elfogják és megkötözik (csapdába esnek).
- A félszemû csávó is lent lesz a víz alatti bunkerba.
- Charlit megkötözik és vallatni próbálják.
- Desmond le megy Charli után.
- Desmond lelövi a nõt akinél a nagy stuki van.

Imádom ezt a sorozat, Heroestõl 5x jobb<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Magoo
A sorozatból mikor mutatták...

grebber
Ezt a Claire apja ugyanaz mint Jack apja cuccot honnan szedtétek?

Next PC upgrade: 2022

Magoo
Sztem ha az írók olyan dolgokat kitaláltak elõre, hogy kinek mi a fax fityeg az ujján és annak mi a jelentõsége majdnem 60-70 résszel késõbb, akkor biztosra vehetjük, hogy nem hülyeségbõl találták ki a lemenetelt, és a kábelben nem csak áram megy.

PiszkosFred
Nem, legalabbis szerintem nem. En is ra gondoltam eloszor, meg is neztem alaposan a ket jelenetet, de szerintem nincs azonossag.