22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • AntiHero
    A megmentő csapaton azokat értettem akik mosta szigetre érkeztek. Ök pedig elvileg nem Penny emberei.
  • mNzJean
    Desmondnak mindenképp köze van a megmentő csapathoz ,hiszen a barátnője Peny keresteti őket , de azt már végkép nem értem ,hogy akkor ha ezek nem Penny emberei a hajón akkor mit keresett náluk Desmond fényképe.
  • AntiHero
    Még a végén kiderűl hogy Desmondnak köze van a "megmentő" csapathoz.
  • ancsie18
    - Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyről, hogyha egyszer Desmondért jöttek?

Bocsánat, ezt a kérdésemet javítanám:

- Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyről, hogyha egyszer Benért jöttek?
  • Zsolcz
    :O micsoda logó:O
  • JCSR ODIN
    "Miért nem lepődött meg és tört össze lelkileg Charlotte, amikor Ben kvázi lelőtte őt, és a mellény nélkül simán meghalt volna?"

Ben mondta, hogy van egy embere a hajón és meglehet, hogy pont Charlotte-ról beszélt, a golyóálló mellényről így tudott és a lövéssel csak kitűnően megalapozta, hogy ez még csak fel sem merülhessen. Igy Ben ismét hozza a formáját és Charlotte-on keresztül manipulál.
  • SötétBarom
    Sőt, ott van charlie is :)
  • mNzJean
    "- Mi lett Hurley lottónyereményével?
    - Hová lett az apja és az anyja, miért tűnt iszonyat magányosnak?
    - Hová lett a haverja az intézetből, akitől a számokról hallott?"

AZ én elméletem szerint abban a világban ahová visszamentek nem volt se lotto nyeremény ,se szülők ,se haverok ,vagy minden tök másként alakult mint az ő világukban ezért vannak befordulva.
  • karajjj
    hát azt a nyeremény tuti, hogy elszórták a rokonok... az úgy szokott lenni :D
  • ancsie18
    Eszembe jutott még néhány érdekes, de pusztán plátói kérdés:
    - Mi lett Hurley lottónyereményével?
    - Hová lett az apja és az anyja, miért tűnt iszonyat magányosnak?
    - Hová lett a haverja az intézetből, akitől a számokról hallott?
    - Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyről, hogyha egyszer Desmondért jöttek?
    - Miért nem lepődött meg és tört össze lelkileg Charlotte, amikor Ben kvázi lelőtte őt, és a mellény nélkül simán meghalt volna?
  • ancsie18
    WGA: Carlton back to work on Monday
    by Santa, Lostpedia staff
    WGA show-runners will report back to work Monday, according to Patric Verrone, WGA West chief, at a special press conference held today at WGA West headquarters in LA. This action is in advance of a 48-hour special membership vote to be conducted Monday and Tuesday to end the strike action. That vote is itself in advance of a 10-hour membership vote to ratify the new writers contract. But the bottom line for Lost fans, WGA negotiating board member and Lost show-runner Carlton Cuse will likely be among the show-runners returning to work tomorrow. So we'll await word from ABC's building 23 at the Disney lot tomorrow, as we assume he'll begin work reassembling the film crew and cast in Hawaii, and the post-production and writing teams with him in Los Angeles.
  • ancsie18
    Hát hogy te miért nem jársz be, azt én nem tudhatom, de ha engem kérdezel, én azért, mert elég megterhelő a szemináriumokra bejárnom is, annyi van belőle. :S
  • AntiHero
    és miért nem járok be előadásra?
  • ancsie18
    Vizsgáknál sokat segített már nekem a csajszi, és egyszer mikor megemlítettem a Lostot, megkért, hogy írjam ki neki a részeket, mert ő nem szereti a torrentet és nem tud onnan letölteni. Most elkezdődött az új évad, nincsenek már együtt óráink, és elég körülményes 2-3 részt kiírni neki, mikor fél óra alatt le tudja tölteni. Gondoltam hátha tud hozzá valaki egy linket adni. Én torrentezek, de ha ő nem, az az ő dolga, ő se kötött belém, miért nem járok be előadásra, én se kötök belé, miért nem torrentezik. :P
  • sweech
    senkinek nem kötelessége, de nem értem miért nem képes valaki letölteni egy 200kb-os torrent klienst amivel megoldhatná a problémáját :p mindegy, ő dolga.
  • 5c0rp330n
    a torrent tényleg nem árthat mondjuk senkinek, hosszútávon mindenképpen azzal érdemes letöltögetni. vannak néha rapidos linkek de ezek általában csak órákig/napokig élnek, más kényszermegoldások sem jobbak.
    SötétBarom: jó a logód :)
  • Fabio Capello
    pm ment
  • magus
    szerintem ha feltesz egy olyan kérdést, hogy honnan lehet letölteni direktben, akkor nincs meg torrent nélkül
  • ancsie18
    Miért is?! Szerintem meg senki sem kötelessége, tökéletesen megvan nélküle. Szerintem meg ne írj, ha nem tudsz semmi érdemlegeset.
  • SötétBarom
    :P
  • sweech
    torrentezzen :)
  • ancsie18
    A 4x01-hez nem tudnátok adni egy közvetlen linket? Mert egy ismerősöm, aki nem torrentezik, le szeretné tölteni, de a régebben kapott link már nem működik.
  • tommyg
    vip méret hm
  • SötétBarom
    :)
  • Borg
    Nade most hogy megoldottuk a szörny rejtélyét, felesleges is további elméleteket gyártani :)
  • mNzJean
    Komolyan nem értem ,hogy miért szívod magad egy elméleten ,egy olyan topicban ahol mindenki elméleteket gyárt, senkit nem bántok azzal ha megpróbálom kitalálni ,hogy mi lessz a sorozat megoldása.Flémelni meg menj máshová.
  • LasDen #12999
    igen az......a mobizódik ezen a címen futottak.........
  • Mayday
    Sracok,

A Lost - Missing Pieces (13 resze van neki) egyenlo a mobizodokkal? Vagy mas tema? Es van hozzajuk felirat? (En elso nekifutasra csak az elsohoz lattam)
  • karajjj
    szerintem jobblenne ha te fejznéd be a kioktatós hangnemedet... nagyon nem izgat, hogy mit gondolsz, mivel tudom semmi valóságalapja nincsen... ezt teis beláthatod, abban keresed az összefüggést, amiből még csak részleteket is alig láthattunk, hát gratulálok hozzá, ez olyan mintha te 2 téglából megmondanád, hogy milyen ház fog épülni belőle... profi vagy!
  • Mayday
    Itt legalabb felejtsetek mar el ezt az idetlen medvet!
  • LasDen #12995
    elsőre a terminator jutott eszembe :D
  • 5c0rp330n
    v.2 :)
  • Borg
    Piros szem kell neki!
  • zerosdfd
    Mindenki ebben reménykedik...
  • Casper007
    Esetleg testvérek?
  • Zsolcz
    tejóég:O
  • zerosdfd
    ...és tényleg így van! Megfogják egymás kezét, bizony!
  • 5c0rp330n
  • SötétBarom
    Holy shit! :O

Valaki azonnal fotosoppoljon nekem egyet!
    Albino Pedobear fanklúpp!!!!44
  • magus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Waltot igazából egy albino pedobear vitte el