22323
-
#13065 szavakat nem találok -
#13064 Tudjátok mi jutott még eszembe? Eddig mindenkinek valaki olyan jelent meg, akivel kapcsolatban állt a külvilágban, vagy ismerte valahonnan és fontos szerepet töltött be az életében. Erre a 4x01-ben Hurley látja Jack apját... :O Ez hogy lehet? -
Blacktom #13063 Akkor pár videó:
3 évad 8 percben és egy hasonló, Evanescence-el (fura)
Összevágott videók a zuhanásról és erről-arról: 1
2
Bakik: első évad, második évad, harmadik évad
Speed painting (ez Locke, de van több is, pl. Kate, Sawyer, de nem néztem többet)
Az új kedvencem és egy kis levezető :)
Remélem mindegyik link jó... -
#13062 nagyon tuti:D -
#13061 valentin napi üdvözlőkártyák :P -
#13060 http://www.sorozatjunkie.hu/2008/02/13/mi-lesz-a-lost-sorsa/
Olvastátok?? jeeeee:D:D -
#13059 Nem értem, hogy bírod ki... :D
Ahogy lehetséges, én azonnal megveszem. Nem is előrendelem, mert akkor csak napokkal később kapnám meg, hanem lecsapok rá a TESCO-ban... :P -
#13058 tudom,de azért is írtam,hogy valami nagyon extra kiadást akarok,mert abba talán teljesen új,egységes lemezeket raknak majd,nem pedig csak egy nagy dobozba a már megjelenteket.ez mégiscsak a Lost :) -
#13057 A külföldi kiadás lemezei is ugyanígy néznek ki. -
Megjelenés: 03.19. Amit tudni vélünk... A teljes harmadik évad bővített változatban, hét lemezen, extrákkal. Sztereo magyar hang, valamint 5.1-es eredeti.
már csak annyit akarok megtudni,hogy mit takar a bővített változat
amúgy a lemezek csak szerintem undorítóak?miért nem lehetett szép színesben hagyni a képeket?bár nekem mindegy,én majd a 6-ik évad végén,egyben veszem meg,valami extra-extra kiadásban külföldről,ezt már eldöntöttem :) -
#13055 "winnie - 2008. 02. 13. 10:05
“volt arról szó hogy a lost stábja nyilatkozta h ha vége a sztrájknak bizonyos időpontig akkor még lehet teljes az évad…”
5 rész lesz még, a 8. rész után 4 hét szönettel."
13 rész még mindig jobb,mint 8... -
#13054 Vége a sztrájknak!!! -
#13053 akkor még jobb :) -
#13052 Az autót nem most vette Hurley, a visszatekintésében benne is volt, hogy kiskorában ezt szerelgették az apjával. -
#13051 Jah, 3. évad uccsó részében mondta Jack, hogy kapott egy ilyen kártyát, amivel akárhányszor repülhet. -
#13050 Szerintem simán igaz lehet mNzJean állítása, miszerint az egy másik dimenzió, vagy idősík, vagy ilyesmi. Az autót meg talán abból a pénzből vette, amit azután kaptak, hogy kijutottak. Mintha említettek volna valamilyen aranykártyát vagy mit amit a légitársaság adott nekik. -
#13049 azért Hurley egy olyan autóval szaladgált, amit nem ért utol a rendőrség, és nem tűnt annyira szarnak... -
#13048 hát igen,a 8 perc ütős lett,de nemhiába,hiszen az hivatalos :) -
#13047 én spec. örülnék neki:) -
Blacktom #13046 Köszikösziköszi!
Youtube-on van egy pár jó kis videó, nemárt körülnézni. Nekem a 8 percbe sűrített 3 évad a kedvencem:)
Ha lesz egy szabad délutánom, talán linkelek egyet-kettőt -
#13045 ha arra van pénz,hogy egy egész gépet az óceán aljára fektessenek,tele hullákkal (!),egy feketedoboz-hamisítás már csak egy ujjmozdulat :) -
#13044 Nemtom tudnak e fekete dobozt hamisítani, mert ha azt felhoznák, kiderülni tényleg a 815-ös járat e.
Amúgy a jegesmaciról a véleményem: Tunéziában simán lehetett egy másik kutatóállomás ugyan olyan néven. Lehet, mielött találtak volna maguknak egy “nyugott” szigetet, több helyen is kisérletezgettek. Miután áttelepültek a szigetre, felszámolták a régi állomásokat, amiknek már elötte is az volt a neve. -
#13043 ez tényleg jó videó :) -
#13042 valami kép nekem is rémlik,mármint egy kép amin van egy táblázat,vagy diagram.mindenesetre EZ elég részletes
egyik kedvenc fanvideóm pedig az,amiben időrendben vannak összevágva a lezuhanás jelenetei -
Blacktom #13041 Én gondolom:) Megnézhetnéd, hogy tudjuk hogy is van ez. Jó lenne egy kétszer hosszabb évad... mennyiszer el van ez itt ismételve
Más: régen láttam valahol egy táblázatot, talán, ahol időrendbe volt foglalva a LOST (szigeten lezajlott) története, hogy mi hanyadik napon történt, epizódokhoz kapcsolva. Nem tudja valaki, hol van ez? Vagy akármilyen hasonló időrendi valami? Köszi -
mentos-boy #13040 A 2. évad DVD-jének extra lemezén pontosan taglalják hogy mi mennyi idő, ha gondoljátok megnézem megint, hogy pontosan hogy van. -
#13039 megnyugodtam :D -
#13038 így is van! :) -
#13037 ezt viccnek szántad ? -
#13036 belógott egy faág a helibe a vihar közbe és gondolom akkor attól sérült meg! -
#13035 Igen, én amikor megláttam a karcmentes, gyönyörű helikoptert, egyből azt kérdeztem, hogy basszus, de a pali, aki vezette, mitől lett akkor olyan véres/mocskos/sebes? Szóval érted, letette rendben a helikopter egy tisztáson, de akkor mégis hogy a fenébe lett véres a feje, a ruhája, meg csupa kosz az egész teste? -
Blacktom #13034 Ez igaz, én sem tudom pontosan mi mennyi idő
Utána kéne járni, de ígyis-úgyis jönnek majd a hírek, ha lesz 'megváltás'
Olyan is volt a könyvben, hogy egyes (extra) jeleneteket hétfőn forgattak le, hogy szerdán adásba menjen az epizód...
Ne adjuk fel, ütögessük az ajtót mint Lokkbácsi, majdcsak felkapcsolják a lámpát -
#13033 Fura az a helikopter .. akkora viharban nem tudom, hogy tudtak leszállni :D de akkor is :D fura .. ^o) -
karajjj #13032 nade gondolom abba nincs benne a vágás meg az utómunkálatok, bár nemtom :S :D -
Blacktom #13031 Kicsit számolgattam és kijött, hogy a kilencedik epizód 45 nap múlva lesz, ha lesz. Ha nemsokára vége a sztrájknak, lesz még egy hónap, hogy újra beinduljon a dolog. A könyv szerint (Az eltűntek krónikája, első évad) 8 - 11 nap kell egy epizód leforgatásához, szerintem meg tudják oldani.
Látom még senki se beszélt a helikopterről. Azzal vajon mit kezdenek majd? Panorámás sétarepülés? Várom már a harmadik részt... -
#13030 ezt a kérdést Ancsie nevű játékosunk már feltette.így ön a következő körből kimarad
megerősítést kérek valamiben:
az első évadban talált csontvázak (a barlangban) a black rock-ról kerültek oda?rémlik,hogy volt rajtuk bilincs,ezért kérdezem.a dvd-k haveromnál vannak,így nem tudom megnézni :( -
#13029 visszamennye'...:D -
#13028 jóvanmána :D -
#13027 minden héten ugyan akkor adják, szoval szerinted mikor lesz?:D -
#13026 Sorry ha már volt, következő rész mikorra várható?