22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • tommyg
    szavakat nem találok
  • ancsie18
    Tudjátok mi jutott még eszembe? Eddig mindenkinek valaki olyan jelent meg, akivel kapcsolatban állt a külvilágban, vagy ismerte valahonnan és fontos szerepet töltött be az életében. Erre a 4x01-ben Hurley látja Jack apját... :O Ez hogy lehet?
  • Blacktom
    Akkor pár videó:
    3 évad 8 percben és egy hasonló, Evanescence-el (fura)
    Összevágott videók a zuhanásról és erről-arról: 1
    2
    Bakik: első évad, második évad, harmadik évad
    Speed painting (ez Locke, de van több is, pl. Kate, Sawyer, de nem néztem többet)
    Az új kedvencem és egy kis levezető :)
    Remélem mindegyik link jó...
  • Bulykin
    nagyon tuti:D
  • sweech
    valentin napi üdvözlőkártyák :P
  • Bulykin
    http://www.sorozatjunkie.hu/2008/02/13/mi-lesz-a-lost-sorsa/
    Olvastátok?? jeeeee:D:D
  • ancsie18
    Nem értem, hogy bírod ki... :D
    Ahogy lehetséges, én azonnal megveszem. Nem is előrendelem, mert akkor csak napokkal később kapnám meg, hanem lecsapok rá a TESCO-ban... :P
  • ProGabe #13058
    tudom,de azért is írtam,hogy valami nagyon extra kiadást akarok,mert abba talán teljesen új,egységes lemezeket raknak majd,nem pedig csak egy nagy dobozba a már megjelenteket.ez mégiscsak a Lost :)
  • ancsie18
    A külföldi kiadás lemezei is ugyanígy néznek ki.
  • ProGabe #13056

Megjelenés: 03.19. Amit tudni vélünk... A teljes harmadik évad bővített változatban, hét lemezen, extrákkal. Sztereo magyar hang, valamint 5.1-es eredeti.

már csak annyit akarok megtudni,hogy mit takar a bővített változat

amúgy a lemezek csak szerintem undorítóak?miért nem lehetett szép színesben hagyni a képeket?bár nekem mindegy,én majd a 6-ik évad végén,egyben veszem meg,valami extra-extra kiadásban külföldről,ezt már eldöntöttem :)
  • ProGabe #13055
    "winnie - 2008. 02. 13. 10:05

“volt arról szó hogy a lost stábja nyilatkozta h ha vége a sztrájknak bizonyos időpontig akkor még lehet teljes az évad…”

5 rész lesz még, a 8. rész után 4 hét szönettel."

13 rész még mindig jobb,mint 8...
  • ProGabe #13054
    Vége a sztrájknak!!!
  • N1ggA
    akkor még jobb :)
  • ancsie18
    Az autót nem most vette Hurley, a visszatekintésében benne is volt, hogy kiskorában ezt szerelgették az apjával.
  • zaki
    Jah, 3. évad uccsó részében mondta Jack, hogy kapott egy ilyen kártyát, amivel akárhányszor repülhet.
  • N1ggA
    Szerintem simán igaz lehet mNzJean állítása, miszerint az egy másik dimenzió, vagy idősík, vagy ilyesmi. Az autót meg talán abból a pénzből vette, amit azután kaptak, hogy kijutottak. Mintha említettek volna valamilyen aranykártyát vagy mit amit a légitársaság adott nekik.
  • magus
    azért Hurley egy olyan autóval szaladgált, amit nem ért utol a rendőrség, és nem tűnt annyira szarnak...
  • ProGabe #13048
    hát igen,a 8 perc ütős lett,de nemhiába,hiszen az hivatalos :)
  • Zomil
    én spec. örülnék neki:)
  • Blacktom
    Köszikösziköszi!
    Youtube-on van egy pár jó kis videó, nemárt körülnézni. Nekem a 8 percbe sűrített 3 évad a kedvencem:)
    Ha lesz egy szabad délutánom, talán linkelek egyet-kettőt
  • ProGabe #13045
    ha arra van pénz,hogy egy egész gépet az óceán aljára fektessenek,tele hullákkal (!),egy feketedoboz-hamisítás már csak egy ujjmozdulat :)
  • alienslive
    Nemtom tudnak e fekete dobozt hamisítani, mert ha azt felhoznák, kiderülni tényleg a 815-ös járat e.
    Amúgy a jegesmaciról a véleményem: Tunéziában simán lehetett egy másik kutatóállomás ugyan olyan néven. Lehet, mielött találtak volna maguknak egy “nyugott” szigetet, több helyen is kisérletezgettek. Miután áttelepültek a szigetre, felszámolták a régi állomásokat, amiknek már elötte is az volt a neve.
  • Zomil
    ez tényleg jó videó :)
  • ProGabe #13042
    valami kép nekem is rémlik,mármint egy kép amin van egy táblázat,vagy diagram.mindenesetre EZ elég részletes

egyik kedvenc fanvideóm pedig az,amiben időrendben vannak összevágva a lezuhanás jelenetei
  • Blacktom
    Én gondolom:) Megnézhetnéd, hogy tudjuk hogy is van ez. Jó lenne egy kétszer hosszabb évad... mennyiszer el van ez itt ismételve

Más: régen láttam valahol egy táblázatot, talán, ahol időrendbe volt foglalva a LOST (szigeten lezajlott) története, hogy mi hanyadik napon történt, epizódokhoz kapcsolva. Nem tudja valaki, hol van ez? Vagy akármilyen hasonló időrendi valami? Köszi
  • mentos-boy
    A 2. évad DVD-jének extra lemezén pontosan taglalják hogy mi mennyi idő, ha gondoljátok megnézem megint, hogy pontosan hogy van.
  • Timbo
    megnyugodtam :D
  • tommyg
    így is van! :)
  • Timbo
    ezt viccnek szántad ?
  • tommyg
    belógott egy faág a helibe a vihar közbe és gondolom akkor attól sérült meg!
  • ancsie18
    Igen, én amikor megláttam a karcmentes, gyönyörű helikoptert, egyből azt kérdeztem, hogy basszus, de a pali, aki vezette, mitől lett akkor olyan véres/mocskos/sebes? Szóval érted, letette rendben a helikopter egy tisztáson, de akkor mégis hogy a fenébe lett véres a feje, a ruhája, meg csupa kosz az egész teste?
  • Blacktom
    Ez igaz, én sem tudom pontosan mi mennyi idő
    Utána kéne járni, de ígyis-úgyis jönnek majd a hírek, ha lesz 'megváltás'
    Olyan is volt a könyvben, hogy egyes (extra) jeleneteket hétfőn forgattak le, hogy szerdán adásba menjen az epizód...
    Ne adjuk fel, ütögessük az ajtót mint Lokkbácsi, majdcsak felkapcsolják a lámpát
  • Timbo
    Fura az a helikopter .. akkora viharban nem tudom, hogy tudtak leszállni :D de akkor is :D fura .. ^o)
  • karajjj
    nade gondolom abba nincs benne a vágás meg az utómunkálatok, bár nemtom :S :D
  • Blacktom
    Kicsit számolgattam és kijött, hogy a kilencedik epizód 45 nap múlva lesz, ha lesz. Ha nemsokára vége a sztrájknak, lesz még egy hónap, hogy újra beinduljon a dolog. A könyv szerint (Az eltűntek krónikája, első évad) 8 - 11 nap kell egy epizód leforgatásához, szerintem meg tudják oldani.

Látom még senki se beszélt a helikopterről. Azzal vajon mit kezdenek majd? Panorámás sétarepülés? Várom már a harmadik részt...
  • ProGabe #13030
    ezt a kérdést Ancsie nevű játékosunk már feltette.így ön a következő körből kimarad

megerősítést kérek valamiben:

az első évadban talált csontvázak (a barlangban) a black rock-ról kerültek oda?rémlik,hogy volt rajtuk bilincs,ezért kérdezem.a dvd-k haveromnál vannak,így nem tudom megnézni :(
  • AntiHero
    visszamennye'...:D
  • Fabio Capello
    jóvanmána :D
  • Zomil
    minden héten ugyan akkor adják, szoval szerinted mikor lesz?:D
  • Fabio Capello
    Sorry ha már volt, következő rész mikorra várható?