Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma meg lesz a 23.ik felirata is, ugye? mert este szeetném megnézni mind a 2-t

kill3r21
nah akkor holnap kettö rész csapo kettö felirattal..köszönjük kenny...mint a heroes nevében mint a lost nevében meg mindenki nevében 😄
alienslive
Én amikor felirattal néztem akkor chetory vs. Sunnyboy változatot használtam.
Én nekik köszönöm!

Ne nekik köszönd, hanem Kennynek 😊 Azért h a fél délutánjait arra szánta h lefordítsa a részeket, és ezzel mérhetetlen nagy boldogságot okozzon a nézõknek.

A 22. rész feliratja
URL http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2352.ziphttp://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2352.zip

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

zmeor
KÖSZÖNJÜK A LOSTFELIRATOK.EXTRA.HU- nak HOGY AZ EGÉSZ ÉVAD ALATT ELLÁTTAK MINKET FELIRATOKKAL

leszarom a konfigod...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én arra gondolok, hogy a dharma nem feltétlen kellett hogy jó dolgokkal kisérletezzen. ki tudja mit akartak ott csinálni még, msot pedig mivel kiderült h napominak nincs is köze a másik csajhoz akinek msot enmtom a nevét így lehet visszatalál a dharma. mivel ugye a tükör állomás az eddig "lefedte" az szigetet vagyis oylan mintha ott se lett volna. én erre gondoltam, mivel ben mondja a végén jack-nek hogy nem menti meg az embereket. legalábbis ezt vettem ki az egészbõl

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

alienslive
Emlékszem rá, mindig motoszkált a fejemben, hogy ennyre fanatikus vagy tényleg mi látjuk az eseményekt az ellenkezõ szemszögbõl. Bár, nemtom, ha annyira "jófiúk", akkor mért nyírták ki a D cég emberiet?
Bár azt se értem honnan volt ideggázuk...

emlékeztek még arra hogy : "mi vagyunk a jófiúk" - mármint Ben szájából hangzott ez el. lehet benéztem de sztem a köv évadban fog kiderülni, már msotis van rá utalás én legalábbis az utolsó rész utolsó 10 percébõl ezt vettem ki.
ja és remélem senki nem mondja h ez spoiler volt 😄

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

kill3r21
oks köszi én sem baszogatásnak vettem..értelek...de aztná nekem ugathatnak 😄:😄
Én nem is téged akartalak baszogatni. Nálam is alap dolog, hogy nem jövök ide amíg nem láttam.

Banner alatt:
"Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"

Tehát aki nem látta az aktuális részt az ne sírjon ha spoilert olvas.

Csak azért szóltam mert egyesek a múltkor fél oldalt végiganyáztak, mert valaki beírt egy olyan dolgot, ami nem is volt spoiler. Te meg apró spoilereket nem raktál spoiler tag-be.

Csak gondoltam szólok nehogy neked ugorjanak azok aki nem képesek értelmezni a banner alatt található mondatot.

kill3r21
jaja ez alap addig énse jövök ide mig nem láttam...ez alap dolog 😊
alienslive
Minden rész után megy a vita a spoiler dolgokkal. De kérem, az minek néz be, aki nem látta? Vagy csak nekem egyértelmû...:S

kill3r21
semmi extrát nem irtam remélem 😊 elég piros az a felirat...ha valakinek gáz sorry 😊
De ezeket szerintem spoilerbe kéne írnod.

kill3r21
de legalább a tutajt is megbosszulták 😄😄
kill3r21
én is igy tennék vagy elöremenni a jövöben azt leakasztani a polcrol az évadokat 😄
kill3r21
de ha felirat nélkül megnézi az csapo 2 alapbol bár én még megnézem párszor 😄😄
de ami kibaxxotul tetszik az a Flashback----->>>>>Flashnext téma...atomnagy 😄😄
Én hibernálom magam és anyáméknak megmondom, hogy olvasszanak ki ha kezdõdik a 4. évad.<#idiota>

Hát szerintem meg kúrvára nem éri meg megnézni felirat nélkül annak aki nem nagyon tud angolul, mert vannak benne olyan dolgok amik nagyon lényegesek és ilyen "lényeget le lehet szûrni" angollal nem lehet megérteni. Mindegy lenne ha némafilmet néznél.
Szóval bcrics szerintem várd meg a feliratot, jobban megéri úgy megnézni, hogy minden apró részletet érteni fogsz.

Ez tényleg nagyon durva befejezés volt...
De ilyet megcsinálni a nézõkkel 😄 most mindenki szerintem ezen fog februárig agyalni h "na most mi van?" 😄 Grat a készítõknek, nagyon jó volt

alienslive
Nem csak poénkodunk😄

Odatesz egy nagy lapáttal! Ha nem ütne, nem ilyen hsz-kat olvasnál!

kill3r21
ülj neki nem bánod meg....még ha nem is érted akkor is a lényeget le lehet szürni
én még várok a feliratra de a kommentek súlyából ítélve :húbazeeg😊)
lehet nekiülök így,

télleg odabasz a vége?

kill3r21
ha pl hurli autos témájára gondolunk az pihis volt de joo..😛 és látod az is kellett a filmbe ...az auto hehe :d
alienslive
Igaz, volt egy-két rész, ahol picit leült a történet fõ vonala, de a végére kaptunk olyat, hogy agyalhatunk februárig bõven.

kill3r21
Te is? !!! én sokkot kaptam....olyan jo volt...😛
és még aztmondják uncsi a lost....elszitam majd egy doboz cigit 😄😄
alienslive
asztahúb+

majdha találok szavakat "okoskodom". most még a hatás alatt vagyok.

kill3r21
áhh gyerekek nem találok szavakat........ez a flashback téma ez üt mindent...ez eccerüen kész...nem hiszem el...
de mostmát tudjuk hogy kijutnak a szigetröl és most már vissza akarnak menni...áhhh ez durva...mikor Kate jött a kocsival majdnem lehidaltam....
Geeryy
hát én még nem találok szavakat <#wow2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Charlie szvsz tisztában van vele hogy kívülrõl is bezárhatná az ajtót. Kifelejted hogy a látomás szerint neki meg kell fulladnia akkor is ha tehetne ellene ahhoz, hogy Claire beszálljon a helikopterbe. Ezért zárta be belülrõl és áldozta fel magát. /spoiler]

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Jack a kórházba szerintm csak viccelt vagy annyira be volt baszva. Szerintem Ben halt meg és Jack azért volt ki ennyire, mert csak õ tudta, hogy hogy lehet visszamenni. Charlie meg azért zárta be magát, mert Desmond azt mondta neki, hogy a többiek csak akkor menekülhetnek meg ha õ meghal. Amúgy minden úgy történt ahogy abban a spoilerben volt amit nemrég becopyztak. Nagyon örülök neki, hogy nem olvastam el csak most. Aki elolvasta szerintem egy hatalmas élménnyel lett szegényebb.

Magoo
Ez a rész kibebaszottul durva volt!!! EZ LOST! NINCS MESE! 😄
Végig kõkeményen markolásztam a székem karfáját az izgalomtól! Testi lelki örömet éreztem mikor Jack rongyosra verte Ben-t! Az meg milyen durva volt már hogy Sawyer lazán kinyírta Tom-ot! Ami nem nagy kár... 😊 Hurley bebizonyította hogy igenis ember a talpán, és tud segíteni!
Ez a Flash-Forward nagyon tetszett, de ott is sok a kérdés. Hogy lehet életben Jack apja? (Alternatív univerzum tán?) Mitõl van ennyire ki Jack? Ki halt meg? Miért akar visszamenni? Megváltozhat e a jövõ amit láttunk?
Lock természetesen ismét RULZ! 😄 Lock és Sawyer a Best of All Time karakter sztem 😊
Kate bambuló nézésétõl már rosszul vagyok amúgy...
De akkoris állat egy epizód. Bár Charlie picit hülye szegénykém ha nem tudja, hogy egy ajtót kívülrõl is be lehet zárni. Az hogy Penny-vel bezsélt pedig jó csavar! 😉
A végén annyira magával ragadott az epizód, hogy én is azt éreztem, hogy Vissza akarok menni a szigetre! 😄DD
Hogy a francba bírom ki 2008-ig??? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄

Laza
Ennek a zenenek a feldolgozott valtozata megy a Sunshine trailerjei alatt is 😊
Az jobb 😛

http://www.youtube.com/watch?v=WNZwrgFo3GE

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

csak a spoiler alattit olvastam, de:
késõbb elmondja azt a történetet, amit Ben flashbackjében látunk, szal nincs ott baki, tudja, hogy ott vannak Othersék, csupán a "nem találkozott senkivel" a hangokra, a sziget lakosaira utal.

Sõt utólag belegondolva feléled Jack apja? A kórházban az egyik "flashbeckben" azzal védekezik a másik orvosnál hogy hozza oda az apját, és ha õ részegebb mint az apja akkor kirughatja. Ez rendben is volt amíg úgy nézett ki hogy a múltat látjuk. De mint kiderült a jövõt, akkor a halott apja mégis ott dolgozik a kórházban?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Rettenetesen durva és hatásos az évadzáró utolsó pár perce, minden elismerésem a sorozatnak. Tetszik hogy megint változtattak a "szabályokon", ahogy az elõzõ évad végén is. Még azt is elnézem hogy a szemetek csaltak miatta végig az évadzáróban hogy nehogy leeshessen elõre.

Az Answers-t megnézve viszont rávilágítottak egy apró bakijukra. Megismétlik azt a részt mikor Sajid elõször találkozott Danielle-el az elsõ évadban, akkor nõ azt mondta hogy nem találkozott még senkivel a szigeten, de hallja õket. Erre már nem is emlékeztem. Ahhoz képest késõbb kiderült hogy csapdákat állítgat az Otherseknek meg leskelõdik utánuk.😊

Hát basszameg, a végén már röhögtem kínomban 😄 Ezt a kibaszást!

bocsi már megvan
hi van a 23. résszel?
én nem látom sehol, nem úgy volt hogy dupla rész lesz?
Pontosan

"Everything that happens, happens for a reason"

Pontosan

sick

ez most nagyon kritikai volt, vagy ilyen: "ÁÁÁÁÁÁÁ! B*sszák meg!! MIÉRT ÍGY VAN VÉGE?!??!!?" típusú?😄

Így nem lehet vége egy évadnak

ctv 1-2 4-5
abc 2-4

AntiHero
Azt nem tom De hogy amint kikerûl a netre töltöm le.
Úgyse alszom ma😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lele
Mikor is lesz hazai idõ szerint? 2kor?

threeman
AntiHero
Jaja asziszem sõt tuti😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun