22323
-
#13105 már van -
#13104 Nemtudjátok,mára várható a felirat? -
#13103 aha -
#13102 Én már megvárom a feliratot :) -
#13101 erre gondoltam én is.kifeküdtem tőle.meg amit Sayidnak szólt be,az sem volt semmi :) -
#13100 Hát én kész vagyok ettől a LOST-tól basszus...ez egyre bazmegosabb! :D A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!
GOOOOOOOOOOOOOOOD -
Zsolcz #13099 Szolnikboy szolnoki ugye? énis az vagyok -
#13098 "- Where the hell did they go,Tubby?
- Oh,awesome. The ship sent us another Sawyer."
Ezen akkorát röhögtem :DDDD -
#13097 4x04 ABC promo
4x04 CTV promo -
Jannus #13096 Ezer hála!!
már nagyon várom. -
#13095 mivel 6 évad lesz,nem is kell olyan sokat várnunk :)
Jannus:http://eltuntek-website.extra.hu/ -
#13094 ez valami nagyon durva volt. na most aztán :D nem értek semmit :D már csak azért imádkozok :D hogy a 20. évad végén rájöjjek mindenre :)a jegesmedvéktől kezdve a fekete füstön át mindenre.. :D -
Jannus #13093 Sziasztok, küldene nekem is valaki egy közvetlen linket?
Itthon fekszem btegen és nem birok estig várni.
Köszönöm. -
#13092 Take your shot,my friend! :D
volt még pár jó beszólás,főleg Hurley-től -
#13091 még csak most tartok a 6. percnél :D de végem van :D -
#13090 Iszonyat. Ha ezt tudják tartani egész évadra (most hagyjuk hány részes lesz), akkor aztahúb+. Amennyire nem tetszett a 3. évad vagy 2. évad kezdése, annyir ütős ez msot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor eddig ők biztos elhagyták a szigetet: Két, Dzsek, Hugó, Száid, Ben. Bár Ben nem hinném, hogy oceanic6-ként tette -
#13089 sajna most egyetem van:S
ugyhogy csak délután tudom meglesni, már nagyon kiváncsi vagyok rá
(tudom h ez senkit nem érdekel és most igy utolag nem is értem mért irtam le :D ) -
#13088 Jaj, ne is mondjátok, már tiszta kész vagyok, én is akaroooom... -
#13087 most már erre tényleg nincsenek szavak!ide a következő részt!a következő ötöt!az összeset!most!ááááááá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!31 perc!!
ketten elmennek!!
a szőke német sunán ugyan olyan karkötő volt,mint Naomin!!
lista!Sayid mint hitman!!Ben!!!!!Good! D:
-
#13086 Köszi! Jajjj, alig várom már hogy nézhessem! :D -
#13085 720p-s verzióhoz tud valaki közvetlen linket adni? -
#13084 pm ment -
#13083 Nem tudna valaki ismét közvetlen linket adni? Nálam olyan lassú a torrent, holnapra jönne csak le... :( -
#13082 A Lost 3. évada 2008. március 19-én jelenik meg az InterCom forgalmazásában. A hétlemezes kiadvány az évad mind a 22 epizódját tartalmazza összesen 946 percben. Az epizódokat eredeti (1.78:1) képarányban, surround magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében töprengheted végig. A rejtélyek megfejtésében valószínűleg a tonnnányi (feltételezhetően) magyar feliratos extra sem segít majd, melyek a következőképp lesznek szétszórva a csomag hét lemezén:
1. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz(közreműködők: Damen Lindelof executive producer és Elizabeth Mitchell színésznő)
2. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közreműködők: Carlton Cuse író/producer, Evangeline Lilly és Josh Holloway színészek)
4. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közreműködők: Edward Kitsis és Adam Horowitz író/co-executive producerek)
5. lemez
Audiókommentár az egyik epizódhoz (közreműködők: Damon Lindelof és Carlton Cuse executive producerek és Michael Emerson színész)
7. lemez
* Kisfilm: Lost – A forgatás helyszínén
* Kisfilm: Evangeline Lilly tiszteleg a stáb tagjai előtt
* Kisfilm: A Lost forgatásának egy napja (kb. 26 p.)
* Kimaradt jelenetek: 3 elveszett visszaemlékezés
* Kimaradt jelenetek: 9 kimaradt jelenet
* Kisfilm: A "többiek" világa (kb. 14 p.)
* Kisfilm: Terry O'Quinn, a késdobáló (kb. 2 p.)
* Bakiparádé
* Kisfilm: A Lost könyvklub (kb. 8 p.)
* Kisfilm: Így készültek a szereplőket formázó játékfigurák (kb. 5 p.)
* Kisfilm: A következő szint – A Lost videójáték készítése
* Rejtett extra
-
zerosdfd #13081 ésakkoraszongyahogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Good!
-
bcrics #13080 azta kurva...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2n elhagyják a szigetet?!? -
#13079 :D -
#13078 Lost 4x03
komolyan lesz@pom magam, én ilyet még nem láttam
11\10! -
#13077 Hagyd ,komunikálni csak ebben a stilusban képes,bár mit is írsz neki mindenre befeszül. -
#13076 JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
#13075 Nyugi van, gyerekek...
-
karajjj #13074 off: sajnálom, hogy miattam kellett koptatnod a billentyűzeted, de ha gondolod megszponzorállak pár forinttal, vagy esetleg pár gombbal hozzá... ha ez neked kirohanás, te még nem találkoztál szőke picsával... és nem kioktatásnak szántam, hanem közöltem hogy félreértetted a helyzetet, de sebaj, látom megmaradsz a gagyi poénoknál, a kritikával meg úgy vagyok hogy jöhet, ha van értelme -
#13073 az igen!én nem "mentem neked",te meg erre úgy kioktatsz,mintha minimum a felmenőidet szidtam volna.kb úgy kiakadtál,mint egy "kishülyeszőkep*csa".egyrészt nézd meg valahol,hogy mit jelent a teória szó,másrészt ajánlom ezt:
[ezt kétfilléres poénnak hívják,megfűszerezve egy kis szarkazmussal.ez meg egy jótanács:ne akadj fenn ilyen piti kis dologokon ennyire,ne rendezz ilyen kirohanásokat "élőben",mert úgy küldenek el melegebb éghajlatra,hogy csak pislogni tudsz majd.ha ennyire nem tűröd a kritikát (bár ez csak ellenvélemény volt),akkor inkább ne is szólalj meg!na megint koptattam a bill-t...] -
karajjj #13072 nem mondtam én, hogy húúúúúú ez tuti azért van... nem tom mit kell ezen fennakadni, a szavakat úgy használom, ahogy akarom és előre szólok, hogy nekem nincs semmilyen elméletem, meg teóriám, csak észrevettem valamit...
szóval ne gyere nekem, hogy rossz teória... -
#13071 Jack apjának a koporsója üres volt,lehet kiesett a zuhanáskor,és nincs is a szigeten a holttest :S eléggé liberálisan használod a szinte szót :P Walt sem halott,mégis megjelent Shannon-nak,ez szerintem is rossz teória
#13059:egyszerű.az extra verziók megjelenése után idegesítene,hogy ott figyel a polcon az első kiadás,ami jóval kevesebb,mint az új.persze a lényeg maga a sorozat,de én majd megpróbálom kihozni a DVD verzióból a maximumot :) -
#13070 Lehet ő Jacob :c -
karajjj #13069 ezért írtam, hogy SZINTE...
viszont a fontosabbaknak mind ottvolt, mint Jack apja, vagy pl. Yemi... -
#13068 Micsoda?! Se Ben anyja, se Kate lova nem volt ott a szigeten. Viszont pl a Kate-et szállító rendőr vagy Nicky és Paulo egyáltalán senkinek nem jelent meg, szóval nem, ezzel nem értek egyet. -
karajjj #13067 azt még nem vetted észre, hogy eddig még mindig szinte csak az jelent meg, akinek a hullája is ott a szigeten? -
#13066 Jack apja nekem alapból furcsa személy a sorozatban :S:D