Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burki6
Biztos már sok helyen írták, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a cikkbõl ki lehet olvasni, h a halott neve J... ...ntham
Sztetek ez ki lehet?

Hali.
Emlékeztek még a számokra? akinek köze volt az meghalt.
Mi van ha azok akik hazajutottak, sorra meghalnak, és Jack
érzi felelösnek magát érte?
És ezért iszik és ezért akar mindenképpen visszamenni.

Afe
megnéztem méegyszer és igazad lehet, mert Kate csak annyit mond , hogy "aggódni fog", de azt nem mondja hogy ki, tehát elképzelhetõ hogy olyan akit Jack ismer. kizárásos alapon Sawyer.

btw elismerésre méltó a lecsúszott Jack-et megformáló szinész alakítása. <#eljen>

jax
Sztem a halott biztos nem Sawyer, mert a végén Kate mondja h vissza kell mennie hozzá, és szerintem akkor Sawyerhez kell visszamennie haza. Biztos összejöttek.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Gerbill
Bocs, ez lehet, hogy spoiler.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Én egészen a végégig azt hittem, hogy Jack az apja temetésérõl értesült. Aztán jött a nagy BUMM😊

Gerbill
Nekem még a Heroesban is tetszenek sokszor a befejezések, de a PB-ben, néha már annyira szánalmas cliffhangereket raktak, fõleg az évadzáróban az a bazinagy, hogy egy idõ után már nem, hogy kíváncsi nem voltam, de azon is elgondolkoztam, hogy érdemes e végignézni(utólag arra jutottam hogy NEM😄).

Afe
na ez állat volt😊
én már a 22-ben végig zavarónak éreztem a vissztekintõket, mert nem nagyon illett ahhoz ami éppen a szigeten zajlott, nem volt semmi összefüggés vagy olyan esemény ami esetleg alátámasztaná Jack döntéseit stb.
az elején próbáltam behatárolni, hogy kb mikor játszódhat a flashback, de nem nagyon jött össze. gondoltam a készítõk megint kitaláltak hirtelen egy gagyi szenvedõs storyt, de a végén kellemesen csalódtam.

sztem a halott Sawyer volt, mert talán Õ az egyetlen akinek nem lenne senki a temetésén, és akinek Jack szerint Kate-nek ott kellett volna lennie.

Szolnokboy1
Eddig óckodtam bevallani: megkönnyeztem Charlie-t. Nagyon szívszorító jelenet volt.<#rinya>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

GTheo
Ugyanígy vagyok teljesen, ezt a 3 sorozatot nézem énis, losttal ugyanígy kezdtem, de lostba jók a befejezések nagoyn, heroesba meg pb-be kevésbé tudják jól befejezni:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gerbill
Szerintem Jack csak elkeseredettségében mondta, hogy hívják le az apját, nemhiszem, hogy olyasmirõl lenne szó, hogy visszahozták volna.

LasDen
Mivel Jack apját csak megemlítették és nem mutatták hogy õ aztán nagyon él...szóval sztem Jack apja halott.....arra akart utalni, hogy ugye a csávó (aki ha jól ismertem meg szerepel a Las Vegasban) kérezgette errõl arról és hogy az apja meg közismerten ivott mint a gödény, arra akart utalni, hogy õ egy jó orvos.....

nsh most hülyeséget mondtam...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát nem vagy 1ül😊ugyanígy voltam vele énis😊)
most mi a szart fogok várni hétrõl-hétre??????

jax
Nah, szösszentek ide egy kis... szösszenetet a Lostról, ha már így évad vége stb.

Szal' Lost. Sorozat, ja, megy a retekklubbon, de nem nagyon értem, valami repülõvel zuhantak le, de nem nagyon értem a lényeget. Nem is tetszik annyira. Hagyom is. Aztán tavaly egy haverom ideadta az elsõ két évadot, hogy nézzem, mondja nagyon jó. Mondom jó, most odafigyelek rá, nem csak úgy bele-bele nézek. Elkezdem nézni, fú mondom ez nem is olyan rossz, 2. évad fú, aztakurva, ez teljesen más mint minden más sorozat. Közben megy egy kis Prison Break, Heroes... de ez a Lost... mondom ez sokkal... SOKKAL nagyobb minden más sorozatnál. Annyira, de annyira össze van rakva, hogy az valami félelmetes! Vége a 2. évadnak, jön a 3. Elsõ rész akkorát üt, hogy az hihetetlen, aztán megy tovább. Elérek odáig hogy 1 hetet kell várni az új részekre. Mindig visszajött a hangulat. Minden egyes újabb résznél. És aztán a 21. részben Charlie...
És most az évadzáró... hihetetlen. Azért írtam le ezeket a dolgokat, mer t a 23. rész... az utolsó 5 perc... mikor Jack mondja hogy visszavágyik a Szigetre... Én is... Én is visszavágyok.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

remélem a 4. szezon nem lesz gyenge mert megin kavarni kell valakinek a szrt
mint msot ben különben nem lesz nagyon izgalmas
elvileg uccso 3 évad tehát nem maradhatnak szégyenbe
ááááá,nem igaz olyn mintha vmit fecskendeztek volna a véredbe ,15 perce néztem meg de megint neki kell ugranom....ilyen nem lehet csinálni

A telefont én is bakinak hittem, pedig az is feltûnt. De ami az elejétõl fogva elaltatott az az hogy Jack borostája erõsen õszül már a szigeten (a valóságban is), a "flashbackekben" meg végig tiszta fekete volt, ebbõl végig azt hittem hogy megint a múltat nyomatják, az újabb telefont meg csak ellõtték. Úgy néz ki hogy szándékosan festették a szakállát hogy megvezessék a népet. Hogy az apja visszahozását már ne is említsem. Így aztán a legvége nálam jópárat ütött. Elõször mikor megláttam Kate-et elkezdett pörögni az agyam, hogy akkor a múltban ismerte egy hasonmását (a smink miatt annyira más volt hogy azt hittem erre akarnak utalni)? Aztán mikor elhangzott a neve jött az hogy már ismerték egymást a múltban is? Akkor miért nem emlékeznek rá? Aztán a végére még jutott egy aztak*rva, amikor végre leesett a beszélgetésbõl hogy mi az igazság.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sziasztok!

Szerintem nyilvánvaló volt, hogy úgyis kijutnak, és most biztos a jövõt láttuk: térképek, arany-repülõbérlet, meg amiket Jack beszél. És semmi értelem, hogy eljátszották, hogy nem ismerik egymást.
A halott vagy John, de akár Ben is lehetne, ezmajd a 4.bõl kiderül.
Jack apja jóval aggasztóbb, hiszen biztosan meghalt...ekkora hiba nem kerülhet bele.
Mikhail szerintem Darmás, mert emlegette a tiszogatást, és nem véletlenül fosott Ben is bemenni hozzá.
Az még izgi lehet mit láthatott Locke, amitõl ennyire biztos volt a dolgában. Bár ha biztosra akart volna menni, akkor leb*sz kettõt Jacknek, és elveszi a telefont.
Charlie-ékon a hajam téptem! 3szor is eszembe jutott, hogy abban a ruszkiban azért még meg kéne forgatni a szigonyt. A hülyegyerek meg tudja, hogy ki fog nyiffanni, és nem megy biztosra. Dehát ennek már jönnie kellett...
Kik a hajósok? Sztem nem a Dharma. Mert a többiek nyugodtan utazgattak a világban, meg kapják az égbõl a kaját. Szóval õket valahogy félrevezették, de gõzöm sincs hogyan, mert a projekt eléggé romokban hever...
Honnan tudnak Desmondról? Felmérték, hogy kik tûntek el a környéken? Akkor miért csak az õ képe volt a táskában? És hogy a fenébe kerül képbe Penny?
No itt már nagyon elvesztettem a fonalat...
Írjatok okosakat!
Ez a világ legjobb és legfordulatosabb sorozata, az bisztos!!!!

A vissza, vagyis az elõretekintésben Kate találkozik Jack-el.
Elméletileg kijutottak ,de minden lehet.
Majd Februárban meglátjuk 😞

alienslive
Atomrészegség februárig, majd gyors elvonó és jozanodás! Majdnem olyan mint a hibernáció, csak kevésbé veszélyes. Mellékhatásokról kérdzezze meg...

Magoo
Ezért tutira kapsz a fejedre hogy ezt nem írtad spoiler-be!

LasDen
honnan tudod, hogy kijutottaka szigetrõl????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ilyet sorozatot se lát mindennap az ember!!
és tényleg,inkább a szigeten játszódó story volt már a flashback,meg se lepõdnék ha a köv. évad már két idõben folytatódna;ahogy jack hõsünk próbál visszatalálni a szigetre,és a másik szálon pedig visszaemlékszik a történet folytatására vagyis hogy jöttek a szigetre a rossz emberek és evakuálták a népséget,,és stbstb
és nyilván ben lesz a koporsóban,,

Miért csak februárban folytatják?
Kijutottak a szigetrõl akkor kiváncsi vagyok h mi fog torténni.
Lost, ez na cím már nem lesz akkor megfellõ.
Valamit csak kitalál a rendezõ h mit is lehet még ebbõl kihozni.
lehet ezt az egészt csak Desmond álmodta 😄
Jó nem, de valami ilyesmit érzek h a 4. évad is a szigeten fog játszódni.
Csak ennyi: ??????????????????????????????

nah msot a lost egy darabig megtartja a fun táborát

Szolnokboy1
írjon egy pm-et aki vállal hibernálást pls! a pénz nem akadály!

Ez valami eszméletlen volt! mi az a mozifilm?? bahh! LOST FOREVER! Sorozat forever!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Gerbill
Nekem nagyon feltûnõ volt az a telefon, amit Jack használt, merthát tök régi kocsikat láttam csak, nameg flashback stb, és gondoltam, majd mint nagy megfigyelõ beírom, hogy mekkora baki😊. Erre kiderül, hogy itt most inkább a szigetes részek voltak a flashbackek. Nagyot ütött ez a befejezés. És szerencsére nem egy hatalmas cliffhangerrel végzõdött, csak egy kisebbel.

LasDen
Én csak annyit tudtam elolvasni, hogy holttestet találtak Manhattenben a Grand Aveneuve-n

és ez mitis jelent????

Komolyan aggódom magam miatt, hogy fogom kibírni jövõ februárig 😞
Én is +köszönöm a feliratokat a fordítóknak, ált az extra-s címet használom, de a legutóbbi négy részhez a hosszúpuskáról töltöttem: Kössszz
"Forbidden" !?
mukika
mukika
ultrabrutál egy finálé... <#eljen>

köszi! életet mentettél, sehonnan nem akart lejönni normális sebességgel a 22.rész <#nevetes1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

LasDen
iszonyat volt....
Sztem Jack azért akar visszamenni a szigetre, amit Ben mondott neki, hogy mi vár rá...nincs senkije, a korház maradt neki és mint látjuk nem megy igazán 😄. Mikhail azér él túl mindent, mer Orosz v szovjet utód államból jött, ezér jól bírja....

A másik hogy sztem ezzel megis alapozták a legvégsõ lezárását a sorozatnak....
és bázis....több mint 9 hónapot kell várni...... 😞(((

emlékezzünk a második évadnak is hasnló képpen lett vége hogy megtaláltuk
õket és semmi nme lett msot se azok jöttek de mégis tudtak desmondról
érdekes.Most már tudjuk hogy bennek volt végig igaza csak elmebeteg és
mindekit kinyir aki veszlyezteti a szigetet.
biztos hogy lock halt meg mer neki nincs családja meg senkije.
a telefonnál asztem elbuktak de hát az a jövõ
és igy már nem érdekes annyira.

10 hónap ááááá
jax
Jujj, halljátok ez a Lost final... akkorát ütött!!! És FEBRUÁRIG NINCS FOLYTATÁS???

Grave Digger
Ezt a zárást😮 Most miért, hogyan, merre meddig? 😮OOO

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

nah igen, nem ugy mitn vito, akire 3 napot kel várn hogy megcsináljon egy 22 perces sp részt amibe nincsnek oyan byonolult szövegek mitn pl a Lostban

Burkus a hosszupuskán van fennt mindig elõbb nem tudom te hol keresel, de nem írok csk úgy hülyeséget!

Hát de bisztos, meg is néztem4 😊

threeman
ez a kenny backi, nem kakszival gurigázik 😄

nem tudom hogy csinálja de ez rohadt gyors volt!!!!
lehet hogy a jövõbõl jött vicsa és már megvan neki mind a 6 évad feliratja😊

na fenn a 23 is

nem azért de lostfeliratokon még fenn sincs a 3/22 csak a hosszúpuskán,kennynek köszönhetõen!!!
reméljük igyekszik a 3/23al is😊

Szerintem a vége nem ütõs, hanem röhejes, de elnézzük a kedvenc sorozatunk készítõinek. Nekik is meg kell élni valamibõl. Konkrétan õk abból élnek, hogy mi megnézzük a következõ részt is.
Charlie halálát majdnem megkönnyeztem, Hurley hõstette megmelengette a szívem, Sayid kommandós mozdulata is tetszett mikor a lábaival nyírta ki a csákót, Sawyeren megdöbbentem kicsit mert azért durva dolog egy tüdõlövés és nem emlékszem, hogy annyira közel állt volna Walt-hoz, már pedig õ azt nevezte meg indokként. Lehet, hogy csak bepöccent és nem jutott más eszébe hírtelen. A vége viszont, kövezettek meg érte, de nekem nevetséges volt. Amint megláttam Kate-et kiszállni a kocsiból, elõször nem akartam a szememnek hinni, aztán sajnos elszállt az illúzió és a sorozatgyár meg nézettség meg ilyen hülyeségek jutottak eszembe. Márpedig amikor lost-ot nézek nem akarok ilyenekre gondolni. Szóval én rossz befejezesnek tartom ezt, de bocsánatos bûn. Alig várom a folytatást!

EmThor

De Jack a kórházban nem azt mondja, hogy hívhatod apámat? tehát az apja él?! vagy csak ugratja a dokit?

Mikhail-al lesz@phatnak, ez azért sok.
Charleit sajnálom, de tenyérre írt üzenet rulz!!

Desmond roxorz 😊

“Hurley, te csak hátráltatál minket” 😄

Ki halt meg? Biztos a jövõ volt? WTF

Naomi = Dharma? csak nem hagynak veszni egy szigetnyi kísérletet… de akkor kik Richard + Ethan-ék? mert õk is simán tevékenykedtek a szárazföldön…

Tom azt hittem arc lesz, hát így járt.

Susmus megvolt mikor Walt jött, tehát tuti fekete felhõ… Lock az isten akkor is.

Ben azt kapta amit megérdemelt (Ahogy Naomi is).

Mikhail kezd B múvi 1000szer megölt és feltámadt horrorsztár lenni 😊 Lost thingie-ként lehetne árulni fél-szemfedõt 😄 Bár õ lehet volt Dharmás, aki átállt Ben-hez?

Musician-nak beállított kód isten 😄

Amikor Ben megy az erdõben a "lányával", és Tom-ot hívja, balra fenn a hegy oldalán látszik egy fehér csõ.

Jack egy olyan új Motorla telefont használ, ami max 1 éve jelent meg. ("üveges raz3r")

Repülõn elején az újság hátuljára rá van ragasztva a cikk, kicsit benézték 😄

Ez lenne Aaron?
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/aaron.jpg
Ez a csõ véletlenül maradt benn, nem?
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/benesacso.jpg
Over 😞
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/charliemeghal.jpg
Ki ez a fazon a váróban?
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/fazonavaroban.jpg
Jack keresi a szigetet 😮
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/jackkeresiszigetet.jpg
Pont a halott nevére rakja az ujját 😄