22323
-
#13145 topik elején(banneren) kicsit sem látszik ilyesmi
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !! igaz? -
#13144 ne olvasd el -
#13143 SPOILERT nem ismeri senkise?
Kicsit idegesít hogy lelőttök mindent:S -
liverpool123 #13142 odabaszás vt nemkicsit a rész:
Kérdések:
A német csajnak ki lehetett a főnöke?
Ki az új név a listán és egyáltalán milyen lista ez?
Mi ezaz időeltoldásos akármi?
Miért lett Hugo kétszínű kurva?:D
Honnan van Desmondról meg Pennyről képe Naominak?
Naominak meg a német csajnak miért van ugyanolyan karkötője?
Kik menekülnek meg?Kate Jack Hurley Sayid Ben?Julliet? Sawyer?
Miért akar annyira a hajóra menni Desmond meg Sayid?
-
#13141 ezt most nem értem. a csaj mondta h a csomag elindult, majd nagyjából 30 másodperccel később mondta h megérkezett. ezután nem tudjuk, h mennyi idő telik el, simán lehet 2 és fél óra, mint ahogy pár perc is. juliet mielőtt elindult mondta, h pár óra alatt teszi meg az utat a partig és vissza, és pont akkor ért vissza mikor a rakéta is megérkezett. ez nem jelenti azt egyértelműen h tényleg el is telt annyi idő, hiszen nem látjuk h az elindulásukhoz képest a tudós emberke mikor kezdte el a műveletet, viszont bizonyítja, h van rá esély h több órát ültek ott mire végre megérkezett a rakéta. -
#13140 Én abból is gondolom, hogy nem stopper volt, hogy a jelent szerint több mint két és fél óra nem telhetett el a csomag érkezéséig, hiszen Faraday és Regina mégcsak le sem tették a telefont, össz-vissz 2 perc telt el max, míg Regina a visszaszámolásban elért 0-ig. -
#13139 pont azt írtam h nem tudhatjuk biztosan h mi volt az. az időbeni csúszás mindenkét esetben megvan, de jelentősen eltérő arányban. röviden összefoglalva: ha 0:00-ról indultak az órák kilövéskor akkor a kb 30 másodperc helyett szigeti időben 2 óra 45 perc alatt ért oda a rakéta, ráadásul az "valós időben" még el is vesztett valahol fél órát. ha viszont óra volt, akkor nem tudjuk, h mennyit mutatott kilövéskor, így azt sem, h mennyi idő alatt ért oda, csak azt h akkor is vesztett valahol, valamiért 31 percet. -
#13138 Biztos, hogy azok stopperek voltak? Csak mert nekem egyszerű "mezei" óráknak tűntek. -
#13137 Ben nem biztos, hogy beszélt Richard-dal, csak egy felvételt láttunk, ami akár hamis újság felmutatásával is készülhetett. És szerintem nem 31 perc különbség van a külvilág és a sziget között, csak azóta csúszott annyit az idő, amióta Faraday és az ő órája ott vannak, tehát minél tovább lesz ott, annál nagyobb a csúszás. -
Zsolcz #13136 :O testvérem:D -
Dave0092 #13135 hát az utolso perc, az odavág -
#13134 ez így igaz, én arra gondoltam h ezt is figyelembe kell venni mikor az időeltolódásról gondolkodunk. -
#13133 azt s2 finálé óta (plusz Desmond visszatérése a hajóval) tudjuk,hogy csak egy irányban lehet elhagyni a szigetet,ez szerintem csak amolyan emlékeztető/megerősítés volt -
#13132 31 perc a különbség a két óra/stopper által mutatott időpont között, ez rendben. de azt nem tudjuk h az óra/stopper 0:00ról indult e a rakéta kilövésekor, vagy sem.
amúgy annak is nyilván lesz jelentősége, h a helikopterrel pontosan ugyan arra kell kimenni a szigetről amerre bejöttek, mint ahogy waltéknak is pontosan megmondta ben, h merre menjenek. mellesleg ben beépített embere a hajón akár michael is lehetne. -
#13131 a srác mondja,hogy 31 perc.tehát ezt biztosan tudjuk.ebben a részben is beszélt a hajóval,és nem volt eltolódás.inkább olyasmi lehet,hogy a hullámokra nem hat(rádió,tévé,műhold),viszont a részecskékből felépülő dolgokra igen
a fény ugyebár kettős(hullám-részecske),és az előző részben Ned (vagy Den,nem vagyok jó a nevekben) megjegyezte,hogy furcsák a fénysugarak!
eszméletlenül megcsavarták a dolgokat 3 rész alatt!ez a rész már egy kicsit lassabban indult (a főcímtől),de a végére megint hajmeresztő lett -
#13130 lehet a problémázás az idővel csak akkor kezdődött mikor nem lett kisütve a máig nem tudjuk pontosan micsoda a 108 perc leteltével :) sőt, igazából sztem egyelőre csak ez elképzelhető, hiszen mikor lezuhant a gép akkor még ugyan annyi idő volt a szigeten mint a "külvilágban".
amúgy utólag belegondolva ez az időeltolódás sokkal érdekesebb mint amilyennek először tűnik. azt sem tudjuk, h amit mutattak az stopper, vagy óra. ha stopper, és a kilövés időpontjában indította el a számolást akkor a szigeten lévő szerint 2:45 alatt kapták meg, tehát ennyi idő kellett míg a hajóról a szigetre ért, viszont repülés közben elveszett fél óra, arról nem is beszélve h a hajón lévő csaj visszaszámlálása alapján kb fél PERC alatt kellett volna odaérnie. ha viszont az nem stopper, hanem óra, akkor nyilván nem kellett 0:00-ról indulnia, ebben az esetben viszont nem tudjuk h mit mutatott mikor a hajóról kilőtték a rakétát, így azt sem h mennyi idő alatt ért oda, és azt sem h mekkora a csúszás.
amúgy hülye vagyok a matekhoz, ha valaki jobban érti nyugodtan írja meg ha baromságot írtam :) -
#13129 ja...
nagyon érdekes lesz ez
minél több részt látunk annál inkább bonyolódik az egész, nem hogy tisztább lenne :D -
Blacktom #13128 Ha van időeltolódás, akkor a hajó már nem a sziget 'időzónájában' van (ez hülyén hangzik, de nem tudtam más kitalálni) azonban rádión simát tudtak egymással beszélni, nem volt semmi eltolódás, torzulás, akármi. Gondoljatok csak az élő műholdas adásra, Ben még beszélt is Richard-al, az újságon is ott volt a dátum. Ezek szerint nincs semmi variáció az idővel...de ki tudja? Áh, tök jó, hogy nem tudunk semmit.
Ez az epizód, gyá... főleg a vége:) mindjárt megnézem felirattal is. -
#13127 plusz én már szúrtam be oldalt,ahol vannak linkek,és mindig kiteszik az új részhez.link kuncsorgásért nyugodtan mehet a warn,főleg miután le lett írva az abszolút megoldás:google-be lost+rapidshare/filecabinet/neked tetsző fájlmegosztó és kész
egy kis kreativitást,gondolkodást nyugodtan megengedhet magának bárki!
sg-n még mindig tilos a warez! -
liverpool123 #13126 annyira jó kb minden warezoldalon napokat ir....előző résznél be lehetett linkelni normális linket de most neeeemmm -
#13125 Jajj ne áskodjál! Nem igaz, hogy nem ismersz egyetlen warez oldalt sem?!
warez-bb >Legfogadom, hogy ha itt regisztrálsz és beírod a keresőbe, hogy Lost http biztos le fogsz tudni tölteni. Torrent meg miért nem jó? -
#13124 mininova, torrent, első helyen van ha beírod a keresőbe, több tízezren seedelik, legrosszabb esetben is pár óra alatt lejön -
#13123 én is kíváncsi vagyok, mint sztem még elég sokan. főleg, h már korábban is felvetődött ez az elmélet, miszerint a szigeten lasabban telik az idő, pl walt gyors növekedése kapcsán. viszont egy ekkora eltolódás nem elég nagy ahhoz, h megmagyarázzák vele. -
liverpool123 #13122 Nagyon örülnék ha tudnátok adni 1 linket ami nem fizetős várólistás torrentes linket
Köszönöm
-
#13121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de szerintem akár desmond is kijuthat mivel az oceanic 6 a repülőgéppel lezuhantak közül kerül ki nem?
ben is kinntvan ezek szerint bárki kinnlehet akár juliet is bár kétlem
a következő részben bemutatják az oceanic 6 érkezését mivel kate szállt ki egy autóból és mindenki őt fényképezte -
#13120 tessék -
Bandy #13119 SPOILER!
igazad van tényleg irtad :D, marha kiváncsi vagyok mit eredményez ez az időeltolodás majd :) -
#13118 nem fél perc, hanem 31 perc ^^ -
liverpool123 #13117 linket pls -
#13116 végül is én már megjegyeztem spoilerben
amúgy én azt hittem,hogy majd jobban pörög a topik,ha itt az új évad,ehhez képest...
shad0w:akarod mondani fél óra! :) -
#13115 vagy valahogy el van csúszva az időben/térben. a rakétában lévő órán 3:16volt, a szigeten lévőn 2:45. valahol valahogy elveszett kb fél perc amíg a rakéta a hajóról a szigetre ért.
mod.: #13116, igaz, fél óra, sry -
Bandy #13114 SPOILER!
Azt még senki nem említette, hogy ezek szerint a szigeten lassabban tellik az idő. -
#13113 nem.
Szépen beírod a Googlebe, hogy lost rapidshare vagy lost torrent és letöltöd. Vagy még azt is beírhatod, hogy sorozatok. -
#13112 SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
liverpool123 #13111 Hali!!
Linket vki tudna adni a részhez?? -
#13110 Akkor nézed a sima HDTV-t -
#13109 durrva volt jah :D bár én valahogy tudtam hogy a golyókivevő ben lesz.. valahogy éreztem :D -
#13108 Faszom:( Nem igen lesz ma 720p-s felirat:( -
#13107 azigen milyen rész volt -
#13106 http://www.janosekweb.com/hosszupuska/download.php?file=4846.zip