Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem a sziget maga Atlantis. Nem lehetséges? Ez most nem a mindent megmagyarázó tényezõ, hanem sztem a készítõk egy õsi mítoszt fogtak...magát Atlantis-t és feltúrbózták...jóformán idõn kívül helyezték. Nagy marhaság ez? 😊
Sztem a sztori legvége az lesz hogy a sziget eltûnik. És valamiért csak a múltban lesz látható (több ezer éve) az eltûnése...amikoris megszületik az õsi legenda Atlantisz pusztulásáról! 😊 És azért sem találják nyomát mert eltûnt az "idõben" a sziget. 😊 És ez magyarázná Atlantis fejlettségét is...az UFO-s sztorikat Atlantis-ról és stb, stb stb...
Sõt talán még a 4 lábujjú szobor is megmagyarázható ezáltal (legalábbis korát tekintve)
Nagy marhaság amit mondtam? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Átkonvertáltam a feliratot, és hopp. 😉
3*23-nál nem megy a felirat. Tudtok segíteni?
( spoilerek miatt nem olvasok bele a hozzászólásokba. )
Köszi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az a bumm pedig nem Lost-os...minõsége alapján egy SVHS kamerás valami aminek semmi köze a Lost-hoz...
MELYIK RESZBEN VOLT BENNE AZ A LAB??? EN NEM EMLEKSZEM ARRA A SZOBORRA BAZE.... ES HOL VOLT A VIZALATTI ROBBANAS????
Jezusom. Valaki arulja mar el melyik reszben voltak ezek plz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézzétek meg ezt a videót nagyjából az egész 1 újabb összefoglaló DE a második perc után van egy rész amit nem lövök le elõre midnenki nézze meg, ahogy lehet látni valami "robbanás?!" következményeként a törénik valami a vízben... <#wow1>#wow1>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Azt hittem valami jó kis zaftos spoilert olvashatunk... : (
Azon gondolkodtam amúgy, hogy Boone-nak is valami olyasmi jövõbelátó képessége volt, mint Desmondnak, nem? Csak mintha õ nem tudta volna úgy használni. Meg régebben Locke is többet vizionált, mint mostanában. Vagy lehet csak régen volt már olyan rész, ami ilyesmivel foglalkozott volna. De Boone és Shannon halála környékén, meg a repülõgép megtalálásáig sok ilyesmi történt. Mostanában már nem igazán lát senki "semmit", úgy értem lovat, apucit, ilyesmit.
Evangeline Lilly valaszol...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
:S
Már alig várom, merre megy tovább a történet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Koporso = szerintem Sawyer nem lehet mert tul kicsi az a koporso... valaki naon kozeli kellet benne legyen akinek semmi rokona/ismerose nem volt. Teszem azt itt lehet barki aki kedves volt Jack-eknek.... Ben? Lehet joban lesznek mert en nem ugy latom hogy Ben annyira gonosz lenne.
A masodik evad vegen meg ugye tisztan latni hogy az egyik pasi a hajoban az Jack. Ez megnyissa amaz elmeletet miszerint tobb ido van a sorozatban. Vagy mivel maga a sziget egy nagy ido csapdaban van ezert megtortek a "dimenziok"? Mert eleg erdekes hogy a ejtoernos kiccsaj is megmondta hogy megtalatak a 815-ost es mindeki halott.... de ez megint azt hozza fol hogy ha megis mindeki meghalt , akkor meg amikor megkerultek ok a szigetrol... nem volt durva hogy "feltamadtak" ?
Ahhh bonyorult 😄
De ez mire volt jo? Megmutattak hogy abban a pontban ahol megvan a radiojel es hivjak a mento hajot/repulot akkor onnan ha nem valtozik semmi akkor siman megmenekulnek es Jack-bol egy alkoholista lesz.
DE ITT A HIBA!!!! HA AZ IGENIS A JOVO AKKOR HOGY LEHET AZ HOGY JACK APJA MEG ELETBEN VAN? MERT A NEGER DOKINAK MEGMONDTA HOGY HIVJA LE AZ APJAT ES NEZZE MEG HOGY TUTI RESSZEGEBB MINT O! ES AMIKOR GYOGYSZERT AKART VENNI AKKORIS AZ APJA NEVEN AKARTA MEGVENNI!!
Tehat en mar semmit sem ertek oszinten.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Láttam a napokban 3 könyvet a boltban nem tudom hova tenni õket. Itt biztosan tudjátok mik ezek. Köszi a segítséget
Ben ugyan nem hagyta el a szigetet, de Richard és Ethan ott volt Portland-ben amikor meggyõzték Julietet, hogy álljon be közéjük. Komoly irodaházuk van Portlandben, aminek még saját repülõtere is van (Juliet mondta), ennek a fenntartását mibõl fizetik? Ha meg tele vannak lóvéval, akkor nem nagy dolog nekik titkosszolgálati eszközökkel bárkit lenyomozni.
Juliet pasiját kicsinálták (elrendezték, hogy balesetnek tünjön és ehhez Juliet adta a buszos ötletet). Locke apját is úgy vitték a szigetre (nyilván nyomozással kiderítették, hogy õ az), hogy autóbalesete volt (valaki direkt nekiment) és a segítségére sietõ mentõorvos vigyorgása (aki nyilván a bamba vigyorú Ethan lehetett) után elaludt és már a szigeten ébredt fel megkötözve. (Egyébként Juliet is alvás közben került a szigetre.)
Valamilyen modon Ben-ek mindent tudnak a 815-os jarat utasairol. En szerintem valami eros intel accesuk van ... de figyeld ezt meg. Locke soha sem jelentette fol az apjat hogy "meglopta" es nem igazan meselt senkinek rola... honnan a turobol tudtak ezek errol.
Es nem beszelve a masik tenyrol hogy tulsagosan sok story folyik egyben egymassal... en azt is mondom hogy lehet ez egy nagy megprobaltatas nekik. Dharma vissza megy az idoben es ezeknek az emberekenek direkte ugy alakitja ki az eletet hogy azok osszelegyenek kotve szemelyenkent es vegul ugyanarra a repulore keruljenek.
De mondom hogy annyiminden lehet a lenyege hogy itt ulnenk egy evet.
Masik, hogy ottvan Alex csavokaja, az sem lehet sokkal idosebb. O hunnan puttyant oda? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
JAAJ itt meg lehetne am orulni ha minden varianst felteteleznenk 😄
Elõbb vagy utóbb biztosan kiderül, hogy valamivel min a négyen foglalkoztak.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Bentham
Nézzétek meg a képe alatti adatokat. Érdekes, hogy David Hume-ra és John Locke-ra is hatással volt a filozófiája. Lassan kezd összeállni ez a része is a dolognak, remélem kiderül, hogy nem véletlenül hívják õket úgy, ahogy.