Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
igen ez a lost...itt bármi megtörténhet

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Épp most nézem újra a 3. évadot, ott járok amikor Ben megmutatja Sawyer-nek, hogy van egy másik sziget is. Azon gondolkodtam, hogy ha a sziget, A Sziget az, ahol a Dharma kutatóbázisokat épített és kísérleteket végzett, akkor azt a helyet, ahová Jackéket vitték, azt ki építette és miért? Dharma jeleket tudtommal ott nem látni, és valószínûleg felszerelésnek is híján volt a hely, mert az orvosi állomás minden mûszerét átvitték oda (legalábbis gondolom azért vitték el öket) Ráadásul mint megtudtuk a medvéket is ott tartották, hogy kerültek át a másik szigetre? És miféle víz alatti állomás az, ahol Jacket tartották? Mikor magukkal vitték zsákkal a fején Jacket, simán csak kisétáltak vele egy épületböl.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

nem lehet, lesz

Hátlyet, ma néztem meg az utolsó két részt, és most nemtom eldönteni hogy vajon lehete 4. évad....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tommyg
Hogy szarnád össze magad! <#banplz><#lama>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

precision
lol, te balfácán

Bazinga!

Innen leszedhetõ a lost összes évadának összes része feliratok és szinkronizált változatok mind ez pénz nélkül nagyon gondolkoztam beírjam e ide mert ez egy kincs de megesett a szívem :

http://href.hu/x/3b4j
The FlashBack
köszöntem, k*vasoká van mégaz

Casper007
2008 február

Hello World!

The FlashBack
öh, mikor is folytatódik?

ProGabe
elsõ sorozatban?akkor megnézem gyorsan mi volt az elsõ sorozat az emberiség történetében -.-

évad!!!!a sorozat az az egész lost!attól hogy a seson-t lehet szezonnak fordítani - ami ténylegesen sorozatot jelent - még nem helyes ebben az esetben

ez nem csak neked szól,hanem mindazoknak akik sorozatot mondanak évadra,ill. film-et sorozatra!igen,ez is filmre,mint anyagra készül és mozgókép,de akkor sem egy egészestés film!

bocs a kirohanásért,de ez olyan szinten bosszantó tud lenni :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
Akkor oszd meg velünk!

Ne aggódj, nincs bent semmi érdekes: wallok, ikonok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Herold
Akkor mesélj.

Már az elsõ sorozatban kiderül a fekete füst relytélye.
zaki
Kézzel írd be, és akkor beenged.

LasDen
én küldtem mailt....bár sosincs szerencsém úgyhogy... 😄
amúgy az AXN LOST maraton oldalán nemtok belépni az extrákba, mert nem fogadja el a kódomat.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
Lost nyereményjáték, és egy rövidke kvíz után néhány extra a sorozatjunkie-ról ITT
Jó szórakozást és sok szerencsét mindenkinek a nyereményjátékban!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

tommyg
Röviden annyi, hogy nem lesz Peter Stormare az eljövõ Lost évadban. A CSI - 7×21-bõl mindenki emlékszik ugye rá. Az a pletyka járta, hogy eltûnik kicsit, de mint kiderült ebbõl nem lesz semmi.

http://www.sorozatjunkie.hu/

tommyg
Akko zsír!<#taps>

Még nem lehet tudni mi az pontosan, de hogy mikor fog kiderülni azt #11441. hozzászólásan elolvashatod!

<#integet2>
tommyg
Kiderült már hogy mi az a fekete füst??
Mert már láttam mind a 3 évadot de nem nagyon jöttem rá!

AntiHero
Hát ha nem láttál sok részt akkor ajánlom kezd el elõrõl nézni a sorozatot. Nagyon összetett a sorozat, szóval simán elmesélni nem nagyon lehet. Megéri megnézni az elsõ évadtól a 3.-ig (még annak is aki már látta mindet).

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az rtl ismétli hétköznaponként az 1-2-ik(?) évadot, az axn pedig leadja majd két hétvége alatt a teljes 2-3-ik évadot (augusztus 18-19 és 25-26-án).

most lehet tök hülyének néztek.. de ennek az egész lostnak mi a története??? mert nekem valahogy nagyon nem akar össze állni.. az a baj h elég sok részt nem láttam.. és nem értem..hogy mi a lényege a számoknak.. meg ilyenen dolgok.. kik rabolták el az embereket.. ha nem gond valaki lécci mesélje el..😊 ha gondolja és ráér akkor msn-en is jó [email protected] és elõre is thx.. pusz
Hagyj 😄

hogy értsd, ezt nem jelentheted ki, mert egy csomót még ki sem próbáltál😊
PiszkosFred
"Ottsosevot" ahogy egy kedves ismerosom mondana. RTL probalkozott be vele, nem tul nagy sikerrel. Cimlapsztori vagy ilyesmi (volt?) a neve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lost 2. + 3. évad egyben, magyarul az AXN-en:
kepfeltoltes .hu/070807/lostmaratonAXN_www.kepfeltoltes .hu_.gif
Hogy értsd: a többi sorozat nem köt le, messze nem olyan jó, mint a lost <#alien2>

mivel kvázi minden sorozat itt van, ez evidencia. azért linkeltem a listát, hogy mindenki lássa, hogy melyik az az elsõ sorozat, amit nem látott. (nem azért, hogy "ezt már láttam")
2006. végén készült, de az csak bónusz, hogy hol megy - a tömegízlés a lényeg.
ancsie18
Na jó, ez az utolsó piszkálódásom, de a Heroes is ki van húzva, és ugye az is megy magyaron, plusz a 24 megy az m1-en is.

ancsie18
Ja, az Ugly Betty is ki van húzva, az nem megy már a TV2-n?

ancsie18
Winnie, ez mikori lista és honnan van? Mert pl a Las Vegas megy a Viasaton, mégis ki van húzva az az oszlop.

Hátöö, ezek közül van amelyiket rendszeresen nézem (ha fõmûsoridõben adják), legtöbbjükbõl elég volt egy rész.

heti rutin. ha nincs valami, kell másik😊 amúgy meg azért, mert annyi minden jóság van még.
http://kepfeltoltes.hu/070202/drama_www.kepfeltoltes.hu_.jpg - vedd az elsõ ötöt, amit nem ismersz😊 - nehogy azt mondja valaki, hogy a saját ízlésemet akarom rá tukmálni.

de most a flight of the conchords az über😊
Mayday
Soha nem ertettem, miert van az, hogy ha rovidebb-hosszabb szunet van az ember valamelyik favorit sorozataban, akkor miert kell ezt a szunetet masik sorozattal potolni, marpedig nagyon sok topicban olvasom ezt. "Lost szunet, van? Akkor addig marad a PB." Mintha a vilagon csak sorozatnezessel lehetne idot tolteni?!

Egyebkent Nekem egy Lostot soha, semmi mas nem tud potolni, annak ellenere, hogy meg jonehany sorozatot nezek!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

pl?

és ott vannak a sok nem ennyire kommersz sorozatok, amelyek jó rész még ezeknél is jobb😊
precision
a heroest és a dr house -t se hagyjuk ki

Bazinga!

jax
Így van 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Oncsi
*********** addig marad PB

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

jax
Február 😞

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Oncsi
4. évad mikor indul ?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

És addig még annyi minden változhat.

ancsie18
Ja... És a mobizódokat sem ngyon nyomják, pedig azt hittem, nyáron elkezdik.

LasDen
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#sir>
ooly messsze van méééég 2008...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Carlton Cuse producer és Jean Higgins sorozatproducer a múlt héten megjelentek a LATV fesztiválon ahol gyorsan meg is kérdezték õket pár dologról: A két leg lényegesebb;

Ami vagy aki a szigetre érkezik rosszabb lesz mint a "többiek"?
Igen, sokkal de sokkal rosszabb lesz, maga a pokol!

A mûholdas rádiótelefonálást követõen mi vagy ki érkezik majd a szigetre?
Egy teherhajó fog érkezni emberekkel, és ez a történet egyik vezérfonala lesz... A felirat ami Charlie a kezére írt (not Penny's boat) nagyon fontos szerpet játszik majd.

<#wave>