22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • zaki
    Sztem kicsit többre gondolt... :D
  • philcollins
    Spoiler!

Hoppá, rájöttem. A Dharma Alapítványt egy bizonyos Alvor Hanso hozta létre, gondolom rokona lehetett az alant említett Toward Hansonak, akinek a tulajdona volt a Fekete Szikla elsőtisztjének a naplója, amiben leírás lehetett a hajó útjáról és gondolom a szigetről és/vagy azt körülvevő anomáliákról.
  • philcollins
    Spoiler!

A Fekete Szikla hajó első tisztjének a naplója, melyet éppen Penny faterja nyert meg az árverésen, a tulajdonosa Toward Hanso volt. A Dharma céggel kapcsolatosan ismerős nekem ez a Hanso név, de nem tudom hogy honnan.
    Tudna segíteni valaki?
  • tommyg
    500 ér megveszem
  • ProGabe #13665
    ez de jó :)
    gondoltam,hogy újranézem azt a részt,mert a podcastban is utaltak rá,de így már nem is kell.mondhatni kitaláltad a gondolatomat,és "adtál"/megspóroltál nekem 40 percet.szóval nagyon köszi! :)
  • ancsie18
    Még mindig megvan a Shannon figura szépen mindennel együtt visszacsomagolva, privátban várom rá az ajánlatokat, aki a legtöbbet és viszonylag elfogadható árat ajánlja rá, viheti, mert kellene a pénz a 3. évadra. :P
    A plusz tárgy hozzá Rousseau térképe a szigetről. Itt egy kép is róla:

Bocs a reklámért.
  • ancsie18
    Ráadásul a ksézítők már réges-régen bejelentették, hogy nyugodjon meg mindenki, nem így lesz vége. Még a Hurley-s Dave c. rész után.
  • The FlashBack
    szerintem meg lehet nyugodi. biztos hogy nem lesz ilyen befejezés.
    Nem tudom, hogy nektek feltűnt-e, de a LOST-ról beszélünk :)
    Nincs benne semmi amatőrökre jellemző húzás... Ha lenne nem is néznénk.
  • Larvin
    Igen a múltban írhatta miután találkozott Des-zel. Mert ő múltban is és a jelenben is elérhető
  • PrisonMan
    A WTF az egész részre értendő
    “Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm." ->ezt csak durvulásként írtam be. Do most komolyan ezt Daniel mikor írti? Még '96-ban vagy később?
    Ezen gondolokozom mióta felkeltem
  • passatgt
    igen

ebbol arra kovetkeztettem hogy a folotte levo sorban idezett mondat tartalmi mivoltaval nem ert egyet
  • tommyg
    MAF?
  • passatgt
    "WTF!!!"
  • ancsie18
    Újranéztem a Flashes before your eyes című részt, főleg arra a részre összpontosítva, ahol az öregasszonnyal beszél Des. Azt mondja neki a nő, hogy sajnálja, de a gombnyomogatás lesz a legfontosabb dolog, amit életében valaha tenni fog, valamint azt válaszolja Desmondnak, amikor az azt mondja, hogy Pennyvel fogja leélni az életét, hogy sajnálja, de nem így lesz, mert a sziget az ő végzete. Amennyiben ezt a részt nem álmodta Desmond (és abból, hogy ekkor kezdte el látni a jövőt, én úgy gondolom, nem álmodta ezt a részt), akkor bizony Desmond nem fog lejutni a szigetről és sosem lesz újra együtt Pennyvel. Az is lehet, hogy ez volt az utolsó beszélgetésük... :(
  • tommyg
    mondott ő ilyet hogy gond lenne??? :)
  • passatgt
    Des pennyt használta állandónak és nem történt vele semmi baj.

Miért lenne gond, ha felhasználná állandónak?:)
  • PrisonMan
    Eddigi kedvenc részem!!! Egy 10-es listán 20-as
    “Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm."
    WTF!!! Csak Des jusson ki a szigetről/hajóról és találkozzon Pennyvel!!
  • Zomil
    pedig az lenne ám az igazi wtf befejezés :DDD

(csak viccel) :)
  • precision
    " Már a 3. évad elejétől volt időutazás" - Lemaradtam valamiről? :) Én nem emlékszem rá.

Azt, hogy valaki álmodja az egészet nagyon remélem hogy nem sütik el... az óriási baklövés és amatőr megoldás lenne.
  • homeless
    Nem értem azokat akik fel vannak háborodva ezen. Már a 3. évad elejétől volt időutazás, akkor miért csak most háborodnak fel egyesek. Sőt ott van még a füst, Jacob, vándorló kunyhó, stb... Soha nem lesz racionális válasz ezekre, max úgy tudnák megoldani, hogy valamelyik szereplő csak álmodta az egészet, de azthiszem, hogy ezt a lehetőséget kizárhatjuk. Én se hiszek az időutazásban, egy nagy paradoxon az egész, de attól még lehet jó egy időutazásról szóló film. Pl Donnie Darko. Meg sok helyen olvastam, hogy emiatt abbahagyják a sorozat nézését, komolyan nem értem őket. Eddig mit néztek, hogy csak most esett le nekik???
  • zaki
    6 lesz, ja, nem tudtad? :)
  • passatgt
    lesz 6. évad?:O
  • ProGabe #13647
    biztos a NASA-val kötött szerződés kötelezi őket arra,hogy csak a 6-ik évad végén hozhatják nyilvánosságra a megoldást :)
  • precision
    Úgylátszik csak engem idegesít ez a hülyeség hogy vándorol az ember elméje az időben? :) Nem is érdekelne a dolog, van képzelőerőm, szeretem a scifit, a fantasyt, a kitalált és irreális dolgokat... csakhát itt meg lett mondva hogy mindenre lesz tudományosan alátámasztható magyarázat... NA, ezt ha nekem megmagyarázzák úgy, hogy azt mai technológiával meg lehet oldani és még el is hiszem akkor megelemem a kalapomat.
  • AntiHero
    Veled értek eggyet:)
  • sweech
    omg, értem én, hogy 100-at ad neki 10-ből, mert annyira tetszett neki a rész. elemezzétek itt hogyan osztályoznak

de legyen igazatok, csak ne szpemmeljük már szét a topikot hülyeségekkel
  • stupido
    Ez a rész eddig az összes közül a legjobb...
    100-as listán 1000-es :D
  • tommyg
    hát úgy néz ki te nem érted :)
  • sweech
    értsétek már miről beszélek, htx
  • Grove4
    10/100
    skálán/100-at ért!
  • Grove4
    Nem,ezzel azt akarta kifejezni,hogy nagyon tetszett neki a rész,nem írta el.
  • sweech
    értjük mi, de 10/100=10-es 100-as skálán. 100/10 helyesen

na, off vége.
  • tommyg
    10es skálán 100as rész...nemtom mit nem lehet ezen érteni
  • AntiHero
    Hát na kiemelkedően jó rész volt. Eddigi legjobb rész a 4. évadból.
  • The FlashBack
    elvezstettem a fonalat. kérem a következő részeket...
    :)
  • Bulykin
    10/100?XD
  • AntiHero
    Nem mert 10-ből 100-at kapot:D
  • passatgt
    semmi gond
  • sweech
    akarod mondani 100/10 :)
  • AntiHero
    10/100-as rész volt:D

Bár tudtommal az eddigi Desmondos részek mind 10/10-esek voltak. Iszonyat jó színész és iszonyat jó történetet találtak ki neki.