Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ancsie18
Hát a 3. évad végére egyértelmüen Kate lett, pedig eleinte ki nem állhattam a pattogását, meg hogy mindenben benne akar lenni... De mint nö én nem igazán ilyen szempontból nézem... <#crazya>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

LasDen
az elsõ tök jó.... 😄 jó lenne háttérnek is csak kicsit nagyobb lehetne... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

JP Forever
Photoshopp powa😛

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever

Kemény

Ez isP

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
ancsie 18 ki a kedvenced? Kate?

Egyértelmûen Kate<#finom>

JP Forever
Igen szerintem is ki fog derülni legalább is remélem. Nézi majd vki 25-26odikán a 3 évad maratonját? Én biztosan! Nagyon várom már. Amúgy sajnáltam Lybbit mikor Michael lelõtte.
Ana luciáról azt gondolom hogy van rossz oldala és jó oldala is. Ja és vágjátok a kis szûz mária szobrokat. Van egy ugyanolyan szobra a mamámnak pesten most vettem észre ott voltunk ma felköszönteni. Ugyanolyan szobor és üreges is. Lehet drog van bennexD

JP Forever
Az nagyon megütött amikor a végén meghmutatták Lybbit. És amikor kiderült hogy nincs David.😄
Hugit nagyon bírom😄
Amúgy sztetek melyik a legjobb csal ezek közül?:
Ana Lucia
Shannon Rutherford
Kate
Sun
Klerr

Na melyik? Sztem Kate meg Shannon

JP Forever
Én a 3. évad 5. részéig láttam azt hiszem.

Casper007
Mondjuk, hogy igazad van. Ana Lucia elõször tényleg elég tré alak, de ha belegondolunk, hogy elvesztette a gyerekét egy idióta miatt... elég szar ügy. Az meg, hogy Shannon-t lelõtte, már túl sok volt. Aztán Michael megadta a kegyelemdöfést.

Hello World!

LasDen
sztem már nem nagyon létezik a Dharma a történtek óta....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Herold
Szerintem a Dharma intézet nyomására terjesztették el ezt a hírt, hogy a hozzátartozók ne keressék tovább a gép utasait.

ancsie18
Szerintem az elkövetkezendö évadokban meg fogjuk tudni, hogy mit keresett Libby azon a klinikán, biztos lesz még szó róla.

Így második nézésre én már megértem Ana Luciát, de elsöre tényleg én is nagyon utáltam. Tudod, hogy mióta meglötték gondja volt a fegyverekkel, ráadásul a visszaemlékezéseiböl kiderül, milyen dolgok történtek vele, mielött a szigetre került, biztos rendesen össze volt zavarodva, értéktelennek érezte magát, és ami az elsö napokban történt, azok után nem bízott már senkiben, na és persze a látszat ellenére teljesen be volt tojva. De szerintem miután találkozik Jackkel, egészen helyre kerül (mármint agyilag)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Közvetítsd légyszíves <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Végre ITT VAN!!! Elérkezett a 4. évad elsõ forgatási napja...

<#taps>
zaki
Az a rész nálam nagyot ütött... 😄

LasDen
Én nézem, de csak frissítem a memóriám kicsit..... 😄

De te meddig láttad, hogy Libby a klinikán vót rész õj dolog?

Amúgy most rájöttem, hogy mért örültem, mikor Ana Lucia meghalt.....húú én Sayid helyébe fejbe lõtte.....micsoda egy rohatt picsa..... 😄

JP Forever
Nézi vki a maratont? Mekkora libi is a klinikán volt. Ezt nem igan értem valaki help pls😄

tommyg
Akkor ok! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PiszkosFred
Annak a mondatnak a valosagtartalma egyelore kerdeses... (nem volt meg ra sem cafolat, sem megerosites - vagy en legalabbis nem emlexem ilyesmire)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tommyg
Na és mivan azzal a dumával amit a helikopterbõl kiugró csaj mondott, hogy megtalálták a gépet és benne mindenki hulláját??<#wow2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Hát nem tudom... Szerintem meg a többiek minden egyes tette két dologrs vezethetö vissza. Az egyik az, hogy ugye Jacob mit mond nekik. A másik meg az, hogy nem akarják, hogy a külvilág megtudja, hol van ez a sziget és mikre képes. És abban igazuk is van, hogy a gyógyturizmus biztos egyböl megindulna. Éppen ezért nem akarnak senkit hazaengedni. Ahhoz azonban, hogy hatással tudjanak lenni rájuk, és irányítani öket bizonyos mértékben, meg kell félemlíteniük öket és elhitetni velük, hogy ök mindent látnak, mindent hallanak, stb. Mert enélkül a túlélök röhögnének egyet rajtuk, betörnének az épületeikbe és felhívnák az otthoniakat, hogy hol vannak. Persze nem szó szerint így, de gondolom a lényeget értitek. Szóval szerintem ez a két dolog minden tettük oka.

Másik: tegnap néztem a s03e08 részt, amelyikben kiderül, miket látott Desmond amikor elfordította a kulcsot. Nem is emlékeztem erre a részre, és amúgy is nagyon jó volt, teljesen a hatása alatt vagyok... De majd jövöhéten ha mindenki megnézte a marathont, beszélgetünk róla.

stargatelost
már bocsi, de sztem ez a két állítás nem igazán állja meg helyét 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Attól, hogy a másik szigetnek nincs gyógyító ereje még építhettek oda is állomásokat. Az eredeti szigetre se biztos, hogy azért építettek állomásokat mert csodákat tett. Lehet, hogy csak késõbb derült ki.

A túlélõk meg azért nem látták a másik szigetet, mert nem léphettek át egy bizonyos pontot. Pont ezért találták ki a többiek, hogy nem léphetik át azt a pontot, hogy nehogy meglássák a másik szigetet.

tommyg
hm

ProGabe
szerintem van!Ben ott is gyorsabban gyógyult a mûtétbõl ha jól emlékszem

JP:szerintem te logóra gondolsz!fáradj át IDE 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

JP Forever
Csináljatok nekem ilyen avatart légyszike.

JP Forever
Csináljatok nekem ilyen avatart léccike😛

JP Forever
A filmbõl😊
Jajj de jó lesz ma meg mikor lesz a 3 évad maratonja? 25-26? Ma lesz az elsõ meg a második évad? Meg holnap ugye?

tommyg
És honnan tudod hogy a másik szigetnek nincs gyógyító ereje??

ancsie18
Bocs ha valaki számára ez most kioktatónak tünt, nem annak szántam, csak el akartam kerülni a további félreértéseket, mert valahogy most rendesen félreértettük egymást, gondoltam tisztázzuk a dolgokat. Remélem senki nem haragszik. <#vigyor2>

ancsie18
Úristen, most én vagyok a hülye, vagy csak az félreérthetö amit mondok?! Mert mintha mindkét hozzászólásomból teljesen mást értettek volna ki, mint amit mondani akartam... <#szomoru1>
Szóval: Az elsö hozzászólásom lényege az akart lenni, hogy van a sziget, A SZIGET, ami a film központ témája, ahol az elsö két évad játszódott. Ott történnek úgymond csodák, mint pl. a látomások, csodálatos felépülések, számok, Jacob, stb. És van a msáik sziget, ahová Jacket, Katet és Sawyert magukkal viszik. És csak annyit akartam kérdezni, hogy ha ez nem az a sziget, ami olyan különleges, akkor miért építenek ide állomásokat? Mert gondolom a másik szigetre azért építettek, mert megérte ott vizsgálódni. Na, ezt nem értettem, de már túlt tettem magam rajta.
A második hozzászólásomhoz meg annyit, hogy nem, ott semmi sem történik, ott nincsen füst, az azon a szigeten van csak, ahol a gép lezuhant. Locke sem ott épül fel. Azon a szigeten, ahol Jack megmûti Bent és ahol a medveketrecek vannak, csak a harmadik évad elején vannak. Mégegyszer mondom, ott nincs füst, nincs csoda, semmi.

Casper007
Még nem derült ki. Annyi bizonyos, hogy valami védelmi szerkezet, de a többieket sem kíméli. Jhon még az elsõ évad negyedik részében találkozott vele, de megúszta, aztán a szezon végén ismét feltûnt, majd Eckot náspángolta el, elég rendesen, és menekült elõle Kate és Juliet is. Boone álmában is jelen volt. Na mindegy, még nem tudni, hogy mi is az, de az emberek életébõl villanak fel képek a füstben. Majd kiderül...

Hello World!

JP Forever
Jajj tényleg van a füst a biztonsági rendszer az mi? Vagyis az hogy van. Mondjátok már el mert nekem ez nem tszta.

JP Forever
Mondjuk erre Lock jött rá elõször hogy végülis csodát tesz ugye. Elején õ volt a kedvencem. De most már Sayid, Sawxer, és Lock.

JP Forever
Ja értem. 1000 bocs😊

Casper007
Hát, ott is vannak csodák. Pl. a szörny, vagy Lock felépülése (olyan közelrõl kapott lövést, hogy csoda, hogy túlélte).

Hello World!

ancsie18
Úgy értettem, hogy ha AZ A sziget tesz csodát, ahol lezuhant a gép, ÉS van egy másik sziget, ahol most vannak...

JP Forever
Vmi olyat mondtál hogy: "ha az a sziget tud csodákat tenni, ahol lezuhant a gép is" de bocs ha félreértem tényleg bocs ha félreértem😊

ancsie18
Figy már, ezt most nekem írtad?! Mert én egy szóval sem mondtam, hogy a sziget miatt zuhant le a gép.

De majd még lesznek mini webepisodeok mint a BSGnél.

toysoldier
nincs mit 😊 Sawyer télleg nagyon nagy arc ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JP Forever
EZAZ!! kköszi az infot. Imádom a LOST-ot! Sayid and Sawyer forever😛

toysoldier
nem, februárban kezdõdik a 4. évad, utána meg még lesz 2 évad ha jól tudom

szal összesen 6 évados lesz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JP Forever
a 3. a legutolsó évad?😞

JP Forever
A gép nem azért zuhant le mert a sziget csodátt tett hanem mert Desmond nem noymta meg a gombokat és a mágnesesség lehozta a gépet. Finoman szólva lehozta😄

JP Forever
Sziasztok! Ki nézi ma meg 25.én a maratont?!:😊)

ancsie18
Na jó, de én sehol sem láttam Dharma állomás-jeleket. Másrészt, ha az a sziget tud csodákat tenni, ahol lezuhant a gép is, akkor minek épített valaki másik szigetre is kutatóállomást, és az othersök miért jöttek el onnan? Csak azért, hogy Sayerék ne tudjanak megszökni? Mert az tiszta sor hogy azért vitték Jacken kívül öket is magukkal, hogy majd ha Jack együtt látja öket, hátha nem akar már visszamenni és csatlakozik hozzákujuk. Meg azt se értem, hogy pl Sayid meg Locke már bejárta az egész szigetet, Ekoék is a sziget egyik végéröl a parton mentek végig a másik végéig, hogy nem látták eddig hogy másik sziget is van? És hogy nem látta Desmond sem, miközben elhajózott? Vagy amíg fel nem robbant a hatch, az az elektromágneses valami megakadályozta?

ProGabe
ha most nézed újra figyelhetnél jobban 😛

az egész egy Dharma bázis,csak ez nem egy bunker hanem egy sziget 😊 végig bekamerázva,bemikrofonozva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
A másik szigeten lévõ bázis is a Dharmaé.......a föl alatti hely meg sztem a cpákon meg egyéb vizi élõlényeken végzett kiesérletekhez kellett... 😄