22323
-
#13750 Ki az a Jake?
Az Jack... -
#13749 köszi:) -
#13748 igen,Kate-tel beszélt,az ugyanis (mármint az utolsó rész azon jelenetei,amik nem a szigeten játszódtak) a jövőt mutatták.angolul 'flashforward',tehát ez most nem visszaemlékezés volt!
ezen felül,a további kérdések elkerülése végett:
-nem tudjuk ki van a koporsóban
-nem tudjuk miért őrült meg Jack (miért akar visszamenni)
-ki várja otthon Katinkát (na jó,most már tudjuk,mert láttuk a 4-ik évad 4-ik részét :)
-az apjára tett utalás nem hiba,hanem az alkoholizmus egy csúnya mellékhatása
-nem tudjuk pontosan mikor játszódott
hirtelen kb ennyi :) -
#13747 hello!
a 3. évad utolso részében Jake aKate-el beszélt??
vagy hogy ez a jövője, mert nerm élrtem... -
#13746 akkor volt mikor Sawyer átment Lockehoz és társasoztak, amig Kate megszöktette Milest. És Locke (most nem tok idézni) valami olyasmit kérdezett, hogy mit csinálhatnak most a parton az emberkék, és erre mondta Sawyer, hogy biztos "bé"getnek, mert a birkák azt szoktak.
És ez egy utalás Jack vezetéknevére (Shepard), ami pásztort jelent :) -
#13745 Amikor Bennel elmentek Jacob házába, a pasi arca csak oldalról látszott, és egy pillanatra bevillant szemből a szeme. -
#13744 Hol látott Locke szemet?
Nos én szerintem az a japán csóka volt aki a tanitos videokbal beszel. -
#13743 Szerintem nekem nem, mert fogalmam sincs, miről beszélsz... -
#13742 már napok óta akartam kérdezni, de mindig elmaradt.
nektek is leesett Sawyer birkás/bégetős poénja a 4x04ből? :D Nekem kellett fél perc mire koppant, de aztán akkorát röhögtem neki :D -
#13741 Japán pasas? Marvin Candle-re gondolsz? Honnan veszed, hogy ő volt az? Szerintem ugyanaz a szem volt, amit Locke is látott. -
#13740 Az a japán pasas a videokbol volt az ablakban. Székben meg Jake apja. -
ViliBone #13739 A 4. rész tényleg nagyon odavág.
Szerintem is ugyanolyan gyorsan telik az idő a szigeten mint a "földön"
máshol kell keresni a megoldást..
csak ugy emlékeztetőül ( itt olvastam még valamikor régen.. amugy a megfigyelést :) )
Amikor a 3. évadban mutatták a kis Bent ahogy a halott anyja után indult, összefutott Richardal, aki ugye nem öregszik, mert amikor már Ben felnött akkor is ugyan ugy nézett ki.
Elég sok hozzászólást elolvastam, de nem találkoztam azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehetett az Jackob kunyhójában aki Hugora nézett az ablakból amikor arra tévedt... Vagy az maga volt Jackob... nem hiszem....
-
Superhamster #13738 ok sorry csak igy hirtelen -
sirdond #13737 csak egy kicsit kellene utánaolvasnod -
#13736 nem lesz, nem is volt, amúgy is szar -
Superhamster #13735 na miaz most mivan ez a vége? ez igy nagyon szar
most irok elöször ide
lesz még évad? -
#13734 nömtuggyuk... -
sirdond #13733 most ahogy nézem a 3. évad végét a retek klubon, eszembe jutott egy kérdés. ki az akinek a temetésére egyedül csak jack ment el?
-
#13732 Ha egyszer bejön, majd osztozhatsz a többi idiótával, aki ezekkel játszik :] -
zerosdfd #13731 1960. 29. hét - találatok száma: 3
7
8
15
23
61
2001. 51. hét - találatok száma: 3
2
15
32
42
75
-
#13730 Ezekkel a számokkal játszok 2 éve, de még csak 3-som sem volt a hatos lottón. Vagyis pénzt még nem nyertem vele! -
#13729 Egyetértek.. mama2 más módon fogalmazz és ne írj be minden kis apró dolgot a topikba ( pl. naponta, hogy aktuálisan ki halt meg vagy mit nem értessz :\ ) majd ha felzárkóztál és még kérdésed van :D akkor még valószínű h maradni is fog :D de majd próbálunk megválaszolni párat :D . -
#13728 Engem ez csak jobban összezavart :D -
#13727 23 rész úgy,hogy az utolsó ketté van vágva!az első évad 24 úgy,hogy az első,és az utolsó rész van kettévágva,a 2-ik 24,de ott az első szimpla
így már talán mindenkinek világos :) -
#13726 ha annyit találsz, akkor annyi van. a 23 rész tekinthető 24nek is mert az utolsó duplarész.
mama2, te meg ne flémeld már össze a topikot a baromságaiddal. a barátok közt topikban még elférnek a faszságaid, de ide inkább ne irjál, thx. -
#13725 Annak semmi köze hozzá, hogy hány DVD-s, mert a 2. évad 7. lemezén csak extrák vannak. -
#13724 Lehet hogy a többi évadok kevesebb/több részesek. Mert például: Az első évad "csak" 5 DVD, a 2. évad meg 7 DVD. -
#13723 oks
"3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az első évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le." csak ezt írta mama2 -
#13722 mert annyi van! -
#13721 ok
torrenteken csak 23részt találok a 3.évadból :S -
#13720 3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az első évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le. -
#13719 Nemtudjátok, hogy most az RTL klubon hányadik részt adják? Mert onnantól szeretném nézni. -
zerosdfd #13718 priviztem... -
#13717 HEllo!
Én most kezdeném el nézni a Lost-ot a 3.évad utolsó pár részétől kezdve.
Megmondanátok lécci, hogy honnan tudom letölteni? Mert én néztem fórumokon és nem találtam.
Köszi -
#13716 Az egy dolog, de nem hiszem, hogy ő az egyetlen, aki ezekkel a számokkal játszik... :D -
#13715 nem tom ,lehet ,hogy hülyeség de nem szeretnék ezekkel a számokkal lottot nyerni -
#13714 4 8 15 16 23 42 -
#13713 Mik az átkozott számok? 4,8,12,16, 48 vagy mennyi? Mert felhasználom lottóra hátha nyerek mint Hurley -
#13712 off : megneztem! Nagyon ütött , köszönöm szépen! -
#13711 a Lost játék vége
off: nézd meg az i am legend alternatív végét,tegnap szedtem le. Az történt amit szerettél volna :D