22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • zaki
    Ki az a Jake?
    Az Jack...
  • Rusnyi
    köszi:)
  • ProGabe #13748
    igen,Kate-tel beszélt,az ugyanis (mármint az utolsó rész azon jelenetei,amik nem a szigeten játszódtak) a jövőt mutatták.angolul 'flashforward',tehát ez most nem visszaemlékezés volt!

ezen felül,a további kérdések elkerülése végett:

-nem tudjuk ki van a koporsóban
    -nem tudjuk miért őrült meg Jack (miért akar visszamenni)
    -ki várja otthon Katinkát (na jó,most már tudjuk,mert láttuk a 4-ik évad 4-ik részét :)
    -az apjára tett utalás nem hiba,hanem az alkoholizmus egy csúnya mellékhatása
    -nem tudjuk pontosan mikor játszódott

hirtelen kb ennyi :)
  • Rusnyi
    hello!

a 3. évad utolso részében Jake aKate-el beszélt??
    vagy hogy ez a jövője, mert nerm élrtem...
  • Szolnokboy1
    akkor volt mikor Sawyer átment Lockehoz és társasoztak, amig Kate megszöktette Milest. És Locke (most nem tok idézni) valami olyasmit kérdezett, hogy mit csinálhatnak most a parton az emberkék, és erre mondta Sawyer, hogy biztos "bé"getnek, mert a birkák azt szoktak.

És ez egy utalás Jack vezetéknevére (Shepard), ami pásztort jelent :)
  • ancsie18
    Amikor Bennel elmentek Jacob házába, a pasi arca csak oldalról látszott, és egy pillanatra bevillant szemből a szeme.
  • Sephi
    Hol látott Locke szemet?

Nos én szerintem az a japán csóka volt aki a tanitos videokbal beszel.
  • ancsie18
    Szerintem nekem nem, mert fogalmam sincs, miről beszélsz...
  • Szolnokboy1
    már napok óta akartam kérdezni, de mindig elmaradt.

nektek is leesett Sawyer birkás/bégetős poénja a 4x04ből? :D Nekem kellett fél perc mire koppant, de aztán akkorát röhögtem neki :D
  • ancsie18
    Japán pasas? Marvin Candle-re gondolsz? Honnan veszed, hogy ő volt az? Szerintem ugyanaz a szem volt, amit Locke is látott.
  • Sephi
    Az a japán pasas a videokbol volt az ablakban. Székben meg Jake apja.
  • ViliBone
    A 4. rész tényleg nagyon odavág.
    Szerintem is ugyanolyan gyorsan telik az idő a szigeten mint a "földön"
    máshol kell keresni a megoldást..
    csak ugy emlékeztetőül ( itt olvastam még valamikor régen.. amugy a megfigyelést :) )
    Amikor a 3. évadban mutatták a kis Bent ahogy a halott anyja után indult, összefutott Richardal, aki ugye nem öregszik, mert amikor már Ben felnött akkor is ugyan ugy nézett ki.
    Elég sok hozzászólást elolvastam, de nem találkoztam azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehetett az Jackob kunyhójában aki Hugora nézett az ablakból amikor arra tévedt... Vagy az maga volt Jackob... nem hiszem....
  • Superhamster
    ok sorry csak igy hirtelen
  • sirdond
    csak egy kicsit kellene utánaolvasnod
  • shad0w
    nem lesz, nem is volt, amúgy is szar
  • Superhamster
    na miaz most mivan ez a vége? ez igy nagyon szar
    most irok elöször ide
    lesz még évad?
  • shad0w
    nömtuggyuk...
  • sirdond
    most ahogy nézem a 3. évad végét a retek klubon, eszembe jutott egy kérdés. ki az akinek a temetésére egyedül csak jack ment el?
  • SötétBarom
    Ha egyszer bejön, majd osztozhatsz a többi idiótával, aki ezekkel játszik :]
  • zerosdfd
    1960. 29. hét - találatok száma: 3
    7
    8
    15
    23
    61
    2001. 51. hét - találatok száma: 3
    2
    15
    32
    42
    75

• danikarate
    Ezekkel a számokkal játszok 2 éve, de még csak 3-som sem volt a hatos lottón. Vagyis pénzt még nem nyertem vele!
  • Timbo
    Egyetértek.. mama2 más módon fogalmazz és ne írj be minden kis apró dolgot a topikba ( pl. naponta, hogy aktuálisan ki halt meg vagy mit nem értessz :\ ) majd ha felzárkóztál és még kérdésed van :D akkor még valószínű h maradni is fog :D de majd próbálunk megválaszolni párat :D .
  • SG rock
    Engem ez csak jobban összezavart :D
  • ProGabe #13727
    23 rész úgy,hogy az utolsó ketté van vágva!az első évad 24 úgy,hogy az első,és az utolsó rész van kettévágva,a 2-ik 24,de ott az első szimpla
    így már talán mindenkinek világos :)
  • Szolnokboy1
    ha annyit találsz, akkor annyi van. a 23 rész tekinthető 24nek is mert az utolsó duplarész.

mama2, te meg ne flémeld már össze a topikot a baromságaiddal. a barátok közt topikban még elférnek a faszságaid, de ide inkább ne irjál, thx.
  • zaki
    Annak semmi köze hozzá, hogy hány DVD-s, mert a 2. évad 7. lemezén csak extrák vannak.
  • mama2
    Lehet hogy a többi évadok kevesebb/több részesek. Mert például: Az első évad "csak" 5 DVD, a 2. évad meg 7 DVD.
  • SG rock
    oks
    "3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az első évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le." csak ezt írta mama2
  • ProGabe #13722
    mert annyi van!
  • SG rock
    ok
    torrenteken csak 23részt találok a 3.évadból :S
  • mama2
    3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az első évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le.
  • SG rock
    Nemtudjátok, hogy most az RTL klubon hányadik részt adják? Mert onnantól szeretném nézni.
  • zerosdfd
    priviztem...
  • SG rock
    HEllo!
    Én most kezdeném el nézni a Lost-ot a 3.évad utolsó pár részétől kezdve.
    Megmondanátok lécci, hogy honnan tudom letölteni? Mert én néztem fórumokon és nem találtam.

Köszi
  • zaki
    Az egy dolog, de nem hiszem, hogy ő az egyetlen, aki ezekkel a számokkal játszik... :D
  • mNzJean
    nem tom ,lehet ,hogy hülyeség de nem szeretnék ezekkel a számokkal lottot nyerni
  • shad0w
    4 8 15 16 23 42
  • mama2
    Mik az átkozott számok? 4,8,12,16, 48 vagy mennyi? Mert felhasználom lottóra hátha nyerek mint Hurley
  • Sephi
    off : megneztem! Nagyon ütött , köszönöm szépen!
  • Seth
    a Lost játék vége

off: nézd meg az i am legend alternatív végét,tegnap szedtem le. Az történt amit szerettél volna :D