22323
-
#13790 biztos lesz -
#13789 hali
ehhez van vagy lesz felirat?
lost.s04e06.hdtv.xvid-2hd -
#13788 Felirat a hosszupuskán! -
sirdond #13787 sry azt akartam írni,hogy "nem fan fiction" -
sirdond #13786 húú, meg nem mondom most,hogy hol olvastam mert nem emlékszem :(
majd estefelé szétnézek az előzménykeben :)
egyébként én úgy emlékszem,hogy fan fiction -
#13785 4x07 ctv promo
van egy kis spoiler,vagyis egy utalás,amiből simán ki lehet találni valamit,szóval csak saját felelősségre! -
#13784 hát az előző rész után ezt gyengének éreztem :) -
#13783 lesz még 2, aztán egy hónap szünet utána még 5. -
#13782 Sziasztok. Összesen hány részes lesz a 4. évad, mielőtt szünet lenne? Mert addig nem állok neki nézni, amíg nincs kint az összes. Köszi előre is. -
#13781 és ezt mégis honnan veszed?
gondolom valamilyen rajongói-fikcióból.azokban valahogy nem nagyon hiszek,sőt!ez a hattyús felvetés is nagyon nagy hülyeségnek tűnik számomra,már bocs :|
spoilert meg azért nem tettem,mert általánosságokat írtam csak.pl ha valakinek még nem esett le,hogy Locke egy kontrollálható ember,akkor nézze meg újra és újra addig az összes részt,amíg lesz erről erről fogalma :) -
sirdond #13780 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen időgép, a hattyú is az volt, amíg desmond el nem rontotta :)
jobb lenne ha spoilerban írnád, hogy aki nem akarja az ne lássa -
#13779 ez a whitmore a penny apja nem? benne volt a játékban [spoiler]hanso-ékkal kokettál, tudatmódosító technikákkal kísérletezve -
#13778 időgép?gondolom egy delorean-ben :)
mondta persze,de mégis kapcsolatban áll velük,és teljesítik amit kér.Locke-ot ott veszi hülyére bárki,ahol akarja.túlságosan hiszékeny,ez a karakter alapja... -
sirdond #13777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ez azért nem jó, mert ben az időgépet akarja megszerezni hansoektol aki ugye widmorerral együttműködik
az meg, hogy ben irányít nem teljesen igaz most :P mert ott van locke, meg most jut eszembe,hogy ben is mondta,hogy ha akarnák az emberei, akkor már rég kimentették volna :D -
#13776 várjál,átírom
tényleg nem volt ütős rész,de lehet,hogy csak így önmagában nem az,olyanokra gondolok,mint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whitmore-ról simán kiderülhet,mégis Benékkel van,és az egész felvétel csak megrendezett volt
az állomást még egészen másra is használhatják
Locke már tudja ki Ben embere
meg persze durva,hogy egyértelmüsítették:itt Ben irányít!kb mindenki csak báb,kivéve az "újakat"! -
zerosdfd #13775 AZ IMDB megfelelő részeit átnézve, ez egészen valószínűnek látszik..
-
sirdond #13774 valamiért nekem se, de igaz rossz sem volt
kiderült egy két dolog,de az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy michael van a hajón, szóval ő ben kéme az nem :P
na mindegy reménykedhetünk a következő részig :) -
#13773 hát, ez a rész most nem ütött valamiért... -
Jannus #13772 a tvrip.try.hu-ról nem engedi letolteni.
azt mondja: You don't have permission to access
de csak a 6-ik resznek az 5-ös simaj elindul.
lemaradtam valamiröl?
vagy csak elrontották? -
#13771 nah megin izgulhatok feliratig :D -
zerosdfd #13770 "See you guys at dinner!" -
#13769 :D -
#13768 Kövezzetek meg, amiért megkérdezem, de mama2, hogy állsz a nézéssel? Hol tartassz? Mit érzel most? Jó? Tetszik? Annyi irigyellek érte, hogy te minden részt most láthatsz először és most csodálkozhatsz rá, mekkora ez a sorozat. -
#13767 ja bocsi kimaradt az hogy "...hogy KI..." -
#13766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a tököm sül el, hogy nem mutatták mikor Ben elmondja Lock-nak, hogy az embere a hajón!
Ez a Whitmore figure is érdekes....annyira kemény kapcsolatban van itt minden mindennel és mindenkivel, hogy az már kész káosz. :) Már marhára kíváncsi vagyok mi sül ki ebből....pedig hol van még a 6. évad vége! :D -
#13765 Na ne mondd... -
#13764 fake. -
Blacktom #13763 Egyelőre úgy tűnik, igen
párszor már változtatták a tervet, de egyre valószínűbb, hogy így marad
wiki, pontos dátumokkal
ehhez mit szóltok? párszázam már töltik is az új részt
a legjobb az egy éves torrent...
na de majd holnap -
#13762 Arcok, hogy lesz akkor a Lost? Lehet már tudni? Lemegy a 8 rész utána szünet, majd újabb 5 rész?? -
#13761 Köszönöm mindkettőtöknek az infót. -
zerosdfd #13760 Vagyis holnap hajnalban... -
sirdond #13759 4x06 ma este -
#13758 Sziasztok!
Most kaptam meg a harom evadot + a negyedik evad ot reszet.
Kerdesem az lenne hogy hol tart most a sorozat?
Bocs a lama kerdest. -
#13757 ez mondjuk igaz, de kitudja mi lesz még itt -
sirdond #13756 én még azért se gondolnám,hogy locke, mert ő több mint valószínű,hogy nem hagyja el a szigetet -
#13755 pont azért gondolom hogy Locke, mert nem volt se barátja se rokona Jack-nek :) -
sirdond #13754 szerintem azért nem locke, mert a temetésnél a pasas megkérdezte jack-et,hogy barát vagy rokon, és azt felelte egyik sem. szerintem locke-ra nem volna azt,hogy nem barát (annál inkább ben-re), igaz nem ismerjük a fejleményeket, de szerencsére még ebben az évadban kiderül :) -
#13753 vagy ben vagy locke sztem -
sirdond #13752 de azt tudjuk hogy sayid ff-je után játszódik, szóval lehet hogy ben van a koporsóban :P -
#13751 ja, oké:))