22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Toodmayne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Senki nem mondta hogy Benék szedték le őket. Sőt, szerintem sokkal valószínűbb hogy a hajóról voltak az emberek.
  • Laza
    Azert erdekes, hogy ebben a reszben is a jofiusdirol pofaznak, aztan siman leszednek a vegen 2 embert Benek.
  • tommyg
    na ez eszembe se jutott :) de ennyi erővel lehetett volna neki egy nője is azért nem kellett neki Kate, mondjuk Kate-nek ellenállni nehéz lenne bárkinek... :))))
  • lele
    majd nem sokára várhatunk megint annyit :D
  • lele
    most 5 hét szünet? nem hisszem el. sejtettem h hasonló lezárás lesz de nem hogy ennyire sok szálon fejezik be ilyen "drasztkusan"
  • Klemice
    azért hogy lezárják azt a szálat amikor azt mondta katenek zuhanyozásnál hogy nem az esete
  • tommyg
    az nemtom miért kellett bele :D
  • gabesz87
    jó rész végre
  • Klemice
    podcastos spoiler
    bakker, jack apja élőholt...
  • Bulykin
    jaa:D én csak néztem, mondom mit csinál az?? lol:D
  • ProGabe #13980
    a rész legnagyobb vadafakkja

Mr. Friendley búza!!!!!!!!!444 XD
  • passatgt
    próbáld be a How I Met Your Mother-t, van belőle 3 évad, én ezzel kihúzom szerintem

bár 2 nap alatt tartok 11 résznél, sokáig ez se húzza:D
  • LasDen #13978
    ezt az 1 hónapot röhögve ki lehet bírni....semmi a 8 hónaphoz képest... :D
  • Bmx01
    egyenlőre nics több rész ??
    mostmár nem marad semmi sorozat ami jó lenne,
    mind szünetel
    áááá
  • tommyg
    addig meghalok
  • Tecnamo
    Pontosan 5 hét szünet lesz. Április 25.-én nézhetjük a következő részt (4x09).
  • Grove4
    4 asszem.
  • Dave0092
    uuu. ez nagyon jo rész volt. most hány hét szünet?
  • Klemice
    szokj hozzá a mai világban akármikor hirtelen leugatnak.. ez van
  • Japep
    Miért olvastam volna? Az egy dolog, hogy néha olvasok ebben a topikban, de egyáltalán nem szoktam rendszeresen, mert én hátrább járok a sorozatban, mint ti...
    Amúgy meg a számokban tévedtem, de a többit szerintem olvastam valahol (lehet a Sorozatjunkien), bár akkor gondolom csak feltevés lehetett.

Részemről sincs harag, csak meglepett ez a hirtelen leugatás... :S
  • ancsie18
    Nem akartalak megbántani, csak annyiszor le volt már írva részletesen, érthetően, ezek szerint olvastad is, mert valamire emlékeztél, de azért átgondolthattad volna, hogy logikus-e, ahogy gondolod, és ha rájöttél, hogy nem, kérdezhettél volna. Mindegy, részemről egyáltalán nincs harag, sőt, ha még nem tiszta valami, írhatsz nyugodtan akár fórumon, akár priviben, csak ez a 3x8 rész, EGYBEN, ez nagyon kiakasztott egy pillanatra.
  • Japep
    ...volt a terv, ha jól tudom. 3x8 rész...

Hát nem tudtam jól...elég lett volna ennyi is.
    De kössz!
  • 5c0rp330n
    a te agyadban lehet hogy volt ilyenről szó de máshol aligha :)
  • ancsie18
    Hát már bocs, de ilyet biztos, hogy sehol se olvashattál. Ha egyben akarnának leadni három rövidke évadot, akkor miért neveznék őket külön évadnak? Akkor egynek számítana. Na figyelj, csak hogy minden a helyére kerüljön:
    Igen, valóban három évad lesz még, a mostanival együtt, összesen 48 rész, három egyenlő részre osztva, tehát 3x16 rész. A sztrájk valóban közbeszólt, 13 vagy 14 részes lesz ez az évad, a fennmaradó részeket pedig az 5. vagy 6. évadhoz hozzácsapják. De azok az évadok 2009 februárjában és 2010 februárjában kezdődnek majd!
  • Japep
    Ezekről még akkor volt szó, mikor befejezték a 3.évadot...
  • Klemice
    szabad asszociáció különböző hírek félreértése esetleg félreolvasása következtében :)
  • ancsie18
    Már bocs, de ekkora baráomságokat honnan a fenéből szedtél?!
  • Tecnamo
    Felirat
    Köszönet érte Kenny-nek!
  • sirdond
    Danielle nem hal meg, úgyhogy megnyugodhatsz :P
  • Szolnokboy1
    Legyen igazad! :)
  • Japep
    Ugye most 3 évad lesz egyszerre (4-5-6), legalábbis ez volt a terv, ha jól tudom. 3x8 rész...ők azt mondták, hogy egyben leadják mind a 24-et, de a sztrájk miatt csak 8 lett kész...most szünet lesz, vagy közben már forgattak?
  • zerosdfd
    Ám, azt is tudjuk, hogy ha a Szigeten valakit meglőnek az nem biztos, hogy halálhoz vezet. Bár ez most elég erős volt, tényleg.
  • Szolnokboy1
    4x08

Már 3 éve várom, hogy legyen egy Roussou flashback, erre tessék! Haragszom.
  • Sephi
    Hülye :D
  • Klemice
    érdekes rész volt az a MKJ
    több helyen láttam hogy hű de hosszú flashback volt.. gyakorlatilag vizualizálták amit elmesélt sayidéknak, szóval nem tudom mi lenne vele a probléma, na várhatunk egy hónapot
  • Jobson
    Csakhogy a koporsós téma le legyen zárva.
    Szerintem senki sem volt benne nem, hiszen általában lezárt koporsóba nem szoktak színészek feküdni, mert ugyse látjuk őket. Ebből következik, hogy ües volt.
  • Klemice
  • Timbo
    Igen, tudjuk, hogy lesz belőle játék. Már sokunk játszott is vele. Azért kék az előző hozzászólás, mert az egy link. Katt rá ;)
  • lost7M
    oké, oké, megvan már :)
  • Timbo
    Na én inkább megyek :D:D