22323
![128px-Dharma-logo.svg.png](http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20081223235527/lostpedia/images/thumb/b/b3/Dharma-logo.svg/128px-Dharma-logo.svg.png)
-
lost7M #13950 miért kék? (bocs, nem jártam még itt) -
[ valaki magyarázza el neki, h miért kék amit írtam ] -
lost7M #13948 Egyik ismerősöm mesélte, hogy pc-s játék lesz belőle áprilisban. Magyarítva ráadásul. Kíváncsi leszek rá -
-
soha -
lost7M #13945 Hallotta valaki, hogy a LOST lesz számítógépes játékban kapható? -
az orchid állomásról meg fogunk tudni valamit?
nomeg mondták hogy a füst is visszatér de semmi...
igaz még a következő öt rész (szünet utáni) is kérdéses -
jaaa értem -
4x00 összefoglaló rész gondolom feliratozva -
Haj amitt adnak majd március 29-én az AXN LOST: Past, Present & Future ez mi lesz réssz?? -
A nagykövet unokája nem Sun gyereke volt. Az nem Sun volt akit láttál. -
Imádom. -
sirdond #13938 a készítők nyilatkozták, és oda linkelte be valaki
nem fogok mégegyszer átolvasni minden hozzászólást... -
ez aztán konkrét bizonyíték -
sirdond #13936 vagy lost.hu fórumán vagy lostspoilers.org-on olvastam -
Én azt olvastam, hogy külön héten lesznek leadva, mert a Grey's Anatomy 2 órás évadzárója lesz előtte, és ezért nem tudják egy órával előbb kezdeni a Lostot, pedig csak úgy tudnák egyszerre leadni. -
na erre konkrét bizonyítékot kérek! -
sirdond #13933 de tudjuk mikor játszódik, a sayidos bérgyilkosos rész után :) -
"Locke neM?"
Nem hiszem hogy ő elmenne a szigetről... -
kilahbwoy #13931 3x már nemnaon akarom.meg mostmár képben is vok.(nagyjából) -
szerintem nézd meg mégegyszer azt a részt -
kilahbwoy #13929 jin is terhes volt? azt vmi más csatornán nézhetted
-
kilahbwoy #13928 nna.kimerevítettem.nem úgy néz ki mintha sun lenne -
nem!hogy lett volna ő???megmondta Jin az ápolónőnek,hogy csak 2 hónapja házas (szerk,mert először "terhes"-t írtam :D)!komolyan ennyire nehéz volt felfogni ezt a részt???
azt meg,hogy ki van a koporsóban felesleges találgatni,mert lehet maga az atya úr Isten is -.- majd megtudjuk!nem lehet tudni,hogy mikor játszódott,lehet az ott egy olyan személy is,akit még mi nézők nem is ismerünk -
Locke neM? -
kilahbwoy #13925 nade bekukkantott a szobába.akkó az ott nem sun vót? -
a halott -
Az ott szopatás volt: Jin múltját láttuk, mikor még verőlegény volt. Sunnak meg a jövőjét. -
liverpool123 #13922 Emberek mivan ha a koporsóban Naomi van?Akár Ő is lehet sztem.Ben biztosnem szvsz. -
kilahbwoy #13921 most néztem másodjára a legutóbbi részt,és vmit(najó,sokmindent:))nem értek.a végén jin átadja a pandát a nagykövetnek.akinek az unokája sun babyje.dehát akkó a nagykövet nem jin "régi apósa"???akkó mér nem ismeri??vagy elkerülte vmi a figyelmemet?kész vok ettől a sorozattól...qwa jó -
most pénteken lesz még 1 rész,utána 4 hét szünet,amit újabb 5 rész követ!az biztos,hogy az utolsó dupla rész lesz,csak azt nem tudom,hogy egyszerre adják-e le,vagy 2 külön héten -
Ez de jó poén volt! -
ViliBone #13918 Kérek valakit mostmár tisztázza ha tud pontos informáciot hogy hány rész lesz még az évben, mert ahány forumot olvasok annyi félét irnak
13 vagy 14, de olvastam már többet is, és utána várnunk kell megint 2009 februárig?
és hogy most hány hét szünet lesz?
Köszi -
útközben megjelent egy cipőboltban is..... -
Walt mar akkor jelengetett megfele amikor meg fogsagban volt , erdekesen a laban erdetileg feher cipo volt de amikor megjelent Jack-eknek fekete cipo volt...a ruha ugyanaz :D -
a köv résben valószínű, hogy erre fény derül (nagyon remélem :D)
az othersök meg elvannak ott ahol vannak nem kellenének ide :D -
stupido #13914 Ha Michael ott van a hajón, akkor hol van Walt?
Jól emléxem, hogy valamelyik évad végén Michael-től azt kérdezte az egyik other, hogy Walt nem tűnt fel néha olyan helyen ahol nem is kellett volna ott lennie, vagy valami ilyesmi?
És hol van a többi other most? Szerintem fognak ők még galibát okozni mostanság :D -
sirdond #13913 szerintem is ben.
egyébként a sayidos bérgyilkos rész a jackes ff előtt van ;) -
Ben irányítja a szálakat a jövőben, erre utalt ahogyan Sayiddal is bánt. -
bcrics #13911 nayf-nyaff