Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dolgozom, haggy44
Na de hogy témába vágjak, azt hiszem rátaláltam a Lost.hu-n, hogy kik vannak Naomi hajóján:
"Rachel tovább folytatta a Hanso nyomozását. Miután jó párszor feltörte a Hanso Alapítvány honlapját, és rájött, hogy Alvar Hanso és más igazgatóságbeli tagok eltûntek, megkezdi publikálni blogjait és videóit a felfedezéseirõl. Ez idõ alatt, Rachel megtudja hogy a Hanso igazgatója, Thomas Werner Mittelwerk valamilyen okból kifolyólag szigetek után nyomoz, egy speciálisan felszeret hajóval, a Helgus Antonius-szal."
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Én is imádom a Lost-ot de nem tudnék ezen agyalni hogy most mi lehet a dolgok mögött meg izé.
Ez "csak" egy sorozat...Én is alig várom mindig a következõ részt de vannak annál fontosabb dolgokban mint hogy ezen agyaljak..de hát mások vagyunk
("Te is más vagy te sem vagy más"😄 -Fábry)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Kiderült, hogy a Föld mágneses tere még az ókori görögök idejében is kb. 1,5-szer erõsebb volt, mint napjainkban. A vulkáni kõzetek megõrizték azon idõk mágneses lenyomatát, amikor még nem élt ember bolygónkon"
Nem lehet, hogy a vulkánból kiömlõ láva befedte az egész szigetet, és megmaradt alatta a mágnesesség, nem csökkent úgy, mint a Föld többi részén? Nem tudom, elvben lehetséges egyáltalán az ilyesmi?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 4. évad elsõ epizódja Sawyer centrikus lesz, és lesznek benne flash-forwardok is, tehát elõreugrások is... (pl.: rendõrautók összetördelése Sawyer módra)
<#wave>#wave>
- Szeretném ha írnál neki egy levelet.
- És mit írjak? Kedves gugugágá?
xDDDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerintetek melyik az a szereplö aki a legkevesebbet mosolyog?😊 lehet h rosszul emlekszem,de nekem hatarozottan az remlik,h Sayid alig mosolyog a 3 evad alatt,konkretan csak 1re emlekszem,azis az egyik flashback-ben volt,es epp hogy felhuzta kicsit a szajat.Nemtudom,h jutott ez most eszembe.Tegnap este lefekvés elött ilyen es ehhez hasonlo ostobasagokon tünödtem,de azert erdekes dolog ez,mivel az arab emberekre nem jellemzö,h ilyen kis buskomorak.(hiaba vesztette el shannont,elötte se volt egy big smiley tipus😊)
Alah Alik Ya Sidi!
-Van egy ragtapaszod?
-Ahogy penge felnyitja lesz egy kis meglepetésem neki
-Rambokisasszony 😄
-Úgy néz ki mint mr proper csak a söprû hiányzik a kezébõl!
XDXD
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Tényleg beteg vagyok...
Alah Alik Ya Sidi!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
szerintem kimaradt egy-két szó :S
esetleg: ...nincs rossz színész,szóval a castingja...
gondolom valami ilyet akartál írni 😄
nagyjából egyetértek,nálam még a kiemelkedõk közé tartozik "Danielle","Desmond" és "Kate",zárójel nélkül 😊 viszont Sun és Sawyer nem,mert az õ szerepeit szinte ezekre a színészekre szabták,nem tudom elképzelni hogy meg tudnának formálni másmilyen karaktert hitelesen.remélem majd láthatom õket valami más mozgóképben,és jól rámcáfolnak... az én "zárójelesem" Jack!Foxnak idõnként nehéz dolga van,és ezidáig nagyon jól állta a sarat.szerintem Jack karaktere a legösszetettebb.a flashbackeben,ill a forwardben teljesen más karaktert kell eljátszani!fiatalon,hosszú hajjal:még naív,buzog benne a bizonyítási vágy,fõleg az apjának;már rövid haj,apja árnyékában:megismerkedik az igazi apucival,jönnek a nehézségek;a szigeten már jól tudja mit akar,mit várhat el magától;flashforwardben:hát azt a lelki állapotot meg nem kell ecsetelnem 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
birom mikor gecigonoszan nez AS😄
Szerintem a színészi játékot akkor lehet jól megítélni ha valaki eredeti nyelven nézi a sorozatot..
Szerintem kifejezetten,feltûnöen rossz színész szóval a casting-ja jó a Lost-nak.
Szerintem kiemelkedõen játszó szinészek(karaterek nevei):Locke,Ben,Juliet,Sun,Sawyer,Charlie.(és Kate jobb pillanataiban)
A többiekkel sincs semmi gond..csak õk szimplám hozzák a szintet de semmi több..hát ennyi lett volna..köszönöm a figyelmet😄😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hello World!
Bar szerintem sem Locke van a koporsoban, de en is csak tippelek, ahogy mindenki mas is. A vilagon talan csak 2-3 ember tudja pontosan, hogy ki van benne, de egyszer majd ugyis kiderul ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hiszen:
1.õ a szigeten nõt fel...nincs senkije a szigeten kívül így ezért nem volt ott senki
2. Jack azért "siratta" meg mert Ben elõre megmondta neki hogy minek akar visszamenni,jobb neki a szigeten..Jack utólag jött rá hogy igaza volt.
3.Meg ugyebár mikor Jack és Kate beszélgetnek, úgy tünt Kate-nek eszébe sem jutott elmenni a temetésre..Márpedig ha Locke lenne ott akkor azért páran elmentek volna....
Szerintem...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.