22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Csacsi
    Én csak azt nem értem, hogy ha semmi misztikus nem lesz benne, és minden reális keretek közt lesz megmagyarázva, ahogy a készítők ígérték, akkor Michael miért nem tudta megölni magát? Mirt volt benne olyan biztos buzi barátunk, hogy nem fog sikerülni.

Ennek így semmi értelme. Ez az egész egy nagy misztikum, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet bevallanni, hogy az? Vagy talán a nézettség esése miatt mondták azt, hogy mindenre ésszerű reális magyarázatot adnak?
  • Klemice
    amúgy én is azt hittem amikor néztem a részt hogy locke kukucskál ki.. hogy miután megölte naomit elment a kunyhóba vagy valami
  • tommyg
    jaja
  • Klemice
    érdekes...
  • tommyg
    http://youtube.com/watch?v=06UrdIDTBnU&feature=related
  • Klemice
    jacob ő jacob, jack apja meg élőholt
  • Laza
    Fent van az osszes mobizod a sorozatjunkiesen, nezd meg ...

Ez mar inkabb erdekes :)
    CS is Jacob?
  • NeoMaN
    vicces nick, vicces reg, biztos nem a seven m-nél melózik
    :DDD
  • precision
    ez az egyik mobizód, voltmár
  • Sephi
    WTF

Bocs ha votma de en kicsit meglepődtem.
  • Klemice
    van két buzi és azt hiszi hogy otherek
  • Hellsing47
    énsem értem
    összevissza beszél :|
  • AntiHero
    ?
  • magus
    én már mondtam, hogy vannak buzik a szigeten, nem megmondtam még pár résszel ezelőtt, hogy a két buzi mikor fogja meg egymás kezét? na azok az ő kémei, még mindig vannak beépült emberek a lakók között, csak várják, hogy eljöjjön az ő idejük
  • tommyg
    jövő vasnárnaptól amúgy axn.hu -.-
  • ProGabe #14015
    :D

kiírják a nevét az elején.igaz,én sem szoktam elolvasni a neveket,spoileres lehet...
  • orsus92
    mikor adják le az AXN-en a negyedik évadot?
  • davidka003
    Szerepel benne. Ana-Lucia a neve.
  • bertino
    bárki is az, hihetetlen jó segge van
  • bertino
    basszátokmeg én most járok a második évad elejénél, de télleg a michelle rodriguez szerepel a sorozatban ?
    vagy csak nagyon hasonlít valaki rá...
  • Klemice
    itt a válasz mindenki kérdésére
    Blake Bashoff, a Karl-t játszó színész elárulta,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy ő egy Broadway színdarab miatt, el kellett hagynia a sorozatot, ezzel megerősítette, hogy Karl halott. A készítők azt mondták neki, hogy eredetileg is hamarosan meghalt volna a karaktere, szóval pont időben jött ez a színdarab. Azt is elárulta, hogy a jelenetet igazából tovább forgatták, és azzal lett vége, hogy a magas fűből előjött egy pár felfegyverzett, egyenruhába öltözött katona.
  • Klemice
    jack apja volt
  • ToCsEk
    kik löttek a végén? tudja valaki? vagy csak simpla csapdák voltak?
  • tommyg
    de
  • passatgt
    sztem meg kamu volt és csak átb*szták alex-et, következő részben felkelnek és kiröhögik
  • Klemice
    de az is lehet hogy a füst vett fel gépfegyver alakot
  • EmThor
    [spoiler]de ben utálja a srácot + rousseau sem hiányzott neki, hisz ő egyedül volt eddig "apuci"
  • alienslive
    Meg Ben alatvalói mért lesből, bujkálva lőnének. Simán odamehetnének és bumm-bumm.
  • tommyg
    igen
  • Grove4
  • 5c0rp330n
    tuknád?
  • Klemice
    jaja nagyon szexi
  • 5c0rp330n
    láttátok már Jack-et az új l'oreal reklámban?
  • Grove4
    Ahogy írta kedves AntiHero.
  • Grove4
    Pár érdekes és WTF dolog.

* Az Oceanic 6 tagjai: Jack, Kate, Hurley, Sayid, Aaron, Sun
    * Mr. Friendly aka. Tom meleg.
    * Minkowski és Desmond ugyanazt a “betegséget” kapták el, mint Rousseau csapata.
    * A Hattyú állomás robbanásáról valószínűleg nem fogunk több részletet megtudni, de nem utoljára láttuk az eget lilának. Hamarosan lesz megint valami kavarás az elektromágnesességgel.
    * Látomások/állatok/emberek a szigeten: Ben anyja egy jelenés volt; A vaddisznók mind igazi állatok; Dave hallucináció illetve jelenés volt; A pók ami megcsípte Nikki-éket egyenlő a szörnnyel; Yemi egyenlő a szörnnyel (gondolom a füst); Walt szintén a füsttel/szörnnyel egyenlő; Mikhail macskája, Nadia = állat; Boone (Locke-nak) = álom; Kate lova, Christian Shephard = élőholt.
    * Rick Lapidus-nak (az Exposé forgatókönyvén van a neve) nincs köze Frank Lapidus-hoz.
    * Aaron veszélyben van a jövőben.
    * A Fekete Sziklát és a négy lábujjú szobrot is látni fogjuk még.
    * A 4. évad fináléjában nem lesz akkora WTF mint a 3. évad végén, és a csavar nem is az utolsó jelenet lesz. A 3. évad végi csavarnak a “kígyó a postaládában” nevet adták, a 4. évad végi csavarnak pedig “a fagyott szamár kerék” lesz a neve. [LOLL]
    * A 4×09 címe “The Shape of Things to Come” lesz.
  • AntiHero
    Nem volt rossz rész.
    A Podcastot Spoilerek meg 1-2 WTF:)
  • Toodmayne
    Úgy lennének, hogy előző részben Sayid észrevette hogy nincs ott a helikopter, szerinted hova mentek?? És milyen íjak? Amikor Karlt meglőtték te láttál nyilat benne? Hangtompítós fegyverekkel lőttek, ami méginkább azt bizonyítja hogy a hajós emberek voltak. Ráadásul sztem nem véletlen mutatták azt a részt Michael fb-jében amikor lövöldöztek.
  • Klemice
    és szerinted hova tűnt az előző részben a helikopter?..
  • DJ BP
    [spoiler]
    Hajóról hogy lennének? Nem mehet senki, szünetel az akció, amíg motort nem javítják meg.
    Sztem Ben közössége volt, ki más íjazna arrafelé?
  • tommyg
    tuti h nem ők voltak