Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Gerbill
Igen, 22-23.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

LasDen
az évad 23 részes, de az utolsó dupla epizód volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
24. rész?! Az mi az? Nálam csak 23 rész van... <#lookaround> Gondolom máshogy van nálad számozva. Na de... A befejezõ, évadzáró részre gondolsz? Mert az nemcsak "mintha" játszódik a jövõben, hanem az valóban elõretekintés. De ezt elég egyértelmûen meg is mutatják a végén.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

scorpeeon
mintha...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A 3 évad 24. epizódjának visszaemlékezéseirõl ki fog még derülni valami a késõbbiekben? Az mikor játszódik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mintha a visszaemlékezés az késõbb játszódna mint maga a rész tartalma..

dolgozom, haggy44

JP Forever
Húúha...

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

ancsie18
Hát tányleg mások vagyunk. Én egyébként is mindenen sokat rágom magam, valószínûleg ezért szeretem ebben a sorozatban is ezt a leginkább.
Na de hogy témába vágjak, azt hiszem rátaláltam a Lost.hu-n, hogy kik vannak Naomi hajóján:
"Rachel tovább folytatta a Hanso nyomozását. Miután jó párszor feltörte a Hanso Alapítvány honlapját, és rájött, hogy Alvar Hanso és más igazgatóságbeli tagok eltûntek, megkezdi publikálni blogjait és videóit a felfedezéseirõl. Ez idõ alatt, Rachel megtudja hogy a Hanso igazgatója, Thomas Werner Mittelwerk valamilyen okból kifolyólag szigetek után nyomoz, egy speciálisan felszeret hajóval, a Helgus Antonius-szal."

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

kb egyetértek tommyg-al.
Én is imádom a Lost-ot de nem tudnék ezen agyalni hogy most mi lehet a dolgok mögött meg izé.
Ez "csak" egy sorozat...Én is alig várom mindig a következõ részt de vannak annál fontosabb dolgokban mint hogy ezen agyaljak..de hát mások vagyunk
("Te is más vagy te sem vagy más"😄 -Fábry)
tommyg
😄😄😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Grove4
Vízet nem engedsz?😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

JP Forever
Ez így van. Én is szoktam.. Beülök a fürdõkádba egy olyan 2 órára😄 és gondolkodom Mit mi okozhat....

ancsie18
Furcsa, a párom is éppen ezt mondta ma... Jól össze is vesztünk. <#wow3> De azt hiszem én meg nem tudnám "csak úgy" nézni, muszáj mögé látnom a dolgoknak, vagy legalábbis megpróbálni. Szerintem olyan izgalmas megpróbálni hamarabb kitalálni a dolgokat, mint ahogy a válaszokat a képünkbe nyomnák. Pont ezt imádom ebben a sorozatban.

tommyg
ez csak egy sorozat kitalálnak itt mindent az a lényeg hogy jó de kell ennyire elméjedni a részletekbe én azt mondom!<#ejnye1><#nyes>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Eddig ez a legérdekesebb, amit ezzel kapcsolatban találtam:

"Kiderült, hogy a Föld mágneses tere még az ókori görögök idejében is kb. 1,5-szer erõsebb volt, mint napjainkban. A vulkáni kõzetek megõrizték azon idõk mágneses lenyomatát, amikor még nem élt ember bolygónkon"

Nem lehet, hogy a vulkánból kiömlõ láva befedte az egész szigetet, és megmaradt alatta a mágnesesség, nem csökkent úgy, mint a Föld többi részén? Nem tudom, elvben lehetséges egyáltalán az ilyesmi?

A Sawyer rajongóknak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 4. évad elsõ epizódja Sawyer centrikus lesz, és lesznek benne flash-forwardok is, tehát elõreugrások is... (pl.: rendõrautók összetördelése Sawyer módra)

<#wave>
ancsie18
Ha jól emlékszem, valaki nemrég felvetette, hogy honnan jöhet a sziget ereje. Ehhez szeretnék annyit hozzáfûzni, hogy a Ben-flashbackes részben amikor a tanórán ül, a tanárnõ vulkanikus reakcióról beszél, és amikor Annie megkérdezi, hogy ezen a szigeten is ez történt-e, akkor azt mondja, hogy igen, de ez már nagyon régen volt. Valaki aki ért hozzá, írja már meg nekem, hogy a mágnesességnek lehet-e, van-e köze a vulkánkitöréshez.

tommyg
az csicska volt 😄

ancsie18
Én tudok egyet, aki kevesebbet mosolyog. Az a Danny nevû others fickó, aki meg akarta ölni Sawyert.

LasDen
sztem a legjobb Sawyertõl:
- Szeretném ha írnál neki egy levelet.
- És mit írjak? Kedves gugugágá?

xDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zillo
sawyer pajtarsnak rengeteg jokis beszolasa van,egyszer össze lehetne gyujteni telleg a legjobbakat,mert ez csak töredéke...😊 meg hurley-nek is vannak hasonlo poenjai,bár nala nem is a szöveg,hanem maga ahogy elöadja az a nagyon mokás,birom a grimaszait.

szerintetek melyik az a szereplö aki a legkevesebbet mosolyog?😊 lehet h rosszul emlekszem,de nekem hatarozottan az remlik,h Sayid alig mosolyog a 3 evad alatt,konkretan csak 1re emlekszem,azis az egyik flashback-ben volt,es epp hogy felhuzta kicsit a szajat.Nemtudom,h jutott ez most eszembe.Tegnap este lefekvés elött ilyen es ehhez hasonlo ostobasagokon tünödtem,de azert erdekes dolog ez,mivel az arab emberekre nem jellemzö,h ilyen kis buskomorak.(hiaba vesztette el shannont,elötte se volt egy big smiley tipus😊)

Alah Alik Ya Sidi!

JP Forever
Best of Sawyer:

-Van egy ragtapaszod?

-Ahogy penge felnyitja lesz egy kis meglepetésem neki

-Rambokisasszony 😄

-Úgy néz ki mint mr proper csak a söprû hiányzik a kezébõl!

XDXD

JP Forever
csáóü bocs hogy nem voltam de 40 fokos lázam volt tegnap még midnig hõemelkedés meg gyomorgörcs+fejfájás. ez a szigeten belélegzett gáz miatt van de moistmár itt vagyok😊

Tényleg beteg vagyok...

Zillo
Mint szinész,en akkor is Ben-re szavazok,felelmetesen hat rám az ö teljesitmenye.Itt nem csak a karakter zsenialitásábol adodoan jatszik fantasztikusan.Henry Gale alakja peldaul feltünöen különbözik Ben szemelyisegetöl,es mégis nagyon hitelesen eltudta jatszani a szinesz,bennem peldaul azon epizodok aladt folyamatosan elötört abizonytalansag,teljesen összezavarodtam,es nem tudtam volna biztosan allitani,hogy ö valoban a többiekhez tartozik.Raadasul az volt a tetöpont,mikor elöadta h ha ö a töbiekhez tartozna,csapdába ejtené Sayidékat,ott egy kicsit ledermedtem,aztan megint visszatert a szerencsétlennek tünö,jelentéktelen kis Henry szerepéhez.Csak akkor vált vilagossá mikor Sayid barátunk kis okosan kideritette az igazsagot 😊 Ebböl latszik,h ha en lettem volna Sayid,akkor hittem volna Ben-nek,amint meglatom a hölegballont.

Alah Alik Ya Sidi!

Egyébként szerintem is Sawyer a legjobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sawyert megnézheted a C&C Tiberium Wars c. pc játékban is ahol a Sawyeréhez hasonló szerepet alakít, és hozza a formát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ancsie18
Igaz is, az utolsó dupla részben pl nagyon jó volt, és teljesen más, mint pl abban a részben, ahol házasodott. Csak ugye mostanában "nem nagyon szeressük", mert olyan sok érthetetlen dolgot csinált, fõleg ez a Juliet a védelmem alatt áll-dolog, meg már kicsit sok belõle, hogy történik valami, és egybõl Hívjátok Jacket! vagy Jacknek szóltatok már? meg ilyenek. Dehát ennek semmi köze a színészi teljesítményhez, az nála is tökéletes.

ProGabe
"Szerintem kifejezetten,feltûnöen rossz színész szóval a casting-ja jó a Lost-nak."

szerintem kimaradt egy-két szó :S
esetleg: ...nincs rossz színész,szóval a castingja...

gondolom valami ilyet akartál írni 😄

nagyjából egyetértek,nálam még a kiemelkedõk közé tartozik "Danielle","Desmond" és "Kate",zárójel nélkül 😊 viszont Sun és Sawyer nem,mert az õ szerepeit szinte ezekre a színészekre szabták,nem tudom elképzelni hogy meg tudnának formálni másmilyen karaktert hitelesen.remélem majd láthatom õket valami más mozgóképben,és jól rámcáfolnak... az én "zárójelesem" Jack!Foxnak idõnként nehéz dolga van,és ezidáig nagyon jól állta a sarat.szerintem Jack karaktere a legösszetettebb.a flashbackeben,ill a forwardben teljesen más karaktert kell eljátszani!fiatalon,hosszú hajjal:még naív,buzog benne a bizonyítási vágy,fõleg az apjának;már rövid haj,apja árnyékában:megismerkedik az igazi apucival,jönnek a nehézségek;a szigeten már jól tudja mit akar,mit várhat el magától;flashforwardben:hát azt a lelki állapotot meg nem kell ecsetelnem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sawyer a beszt :>
birom mikor gecigonoszan nez AS😄

ancsie18
Bocs, "nekem már mindenki ismerni" nekem már mindenki isteni-t akartam.

ancsie18
Hát nem tudom, én már úgy beleszerelmesedtem ebbe a sorozatba, nekem már mindenki ismerni. Én pl Hugot, Ekot és a többieket is imádom. Engem egyedül Claire nem gyõzött meg, bár õ nem is sok lehetõséget kapott, neki mindig csak nyávogni meg hisztizni kell és ahhoz ugye nem kell nagy teheség. De szerintem mindenki iszonyat jól játszik.

azt valaki mondja el nekem hogy Jack kinek a temetesere ment el az utolso reszben.. amit Kate-tol is megkerdezett hogy miert nem ment.

AntiHero
és DESMOND?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tommyg
Szerintem még Sayid is ide tartozik!

Bár nem tudom érdekel-e valaki de megeresztek a kis megjegyzést a színészekrõl..😊
Szerintem a színészi játékot akkor lehet jól megítélni ha valaki eredeti nyelven nézi a sorozatot..
Szerintem kifejezetten,feltûnöen rossz színész szóval a casting-ja jó a Lost-nak.
Szerintem kiemelkedõen játszó szinészek(karaterek nevei):Locke,Ben,Juliet,Sun,Sawyer,Charlie.(és Kate jobb pillanataiban)
A többiekkel sincs semmi gond..csak õk szimplám hozzák a szintet de semmi több..hát ennyi lett volna..köszönöm a figyelmet😄😄
tommyg
akkor jó

Így van, volt az axn-en egy hogyan készült rész, és ott mesélték a szereplõk, hogy mindig csak az aktuális rész tartalmát kapják meg.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem kapják meg elõre. Még szerintem egy évadnyit se, max pár részt. De több évadra elõre 100%, hogy nem kapják meg, nem is lenne mit.

tommyg
Hogyne tudnák elõre megkapják a forgatókönyvet, nem részenként kapják!

ancsie18
Azon gondolkodtam, hogy azért a szereplöknek is milyen furcsa lehet, hogy beszélnek dolgokról (pl. Ben) közben meg ök sem tudnak róluk semmit. Mármint, amikor egy filmet vagy egy 24-jellegü sorozatot forgat az ember, a forgatókönyvböl nagyjából tudja, mire számíthat. Itt meg nekem teljesen az jött le, hogy a szereplök sem tudhatják, hivá fog a sztori kilyukadni.

Casper007
Most nincs kedvem ezen elmélkedni, de most Locke-t sem kedvelik a tûlélõk, az biztos.

Hello World!

PiszkosFred
3.-hoz annyit, hogy ha nem tudjuk, mi tortent a season 3 tortenese, es a flashforward kozotti idoben. Csinalhatott Locke is valami olyan dolgot, amely miatt mindenki szemeben ellenseg lett, es ezert nem mentek el a temetesre.

Bar szerintem sem Locke van a koporsoban, de en is csak tippelek, ahogy mindenki mas is. A vilagon talan csak 2-3 ember tudja pontosan, hogy ki van benne, de egyszer majd ugyis kiderul ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem tudom miért de nekem valahogy teljesen egyértelmûnek vagy logikusnak tûnik hogy Ben van a koporosóban.
Hiszen:
1.õ a szigeten nõt fel...nincs senkije a szigeten kívül így ezért nem volt ott senki
2. Jack azért "siratta" meg mert Ben elõre megmondta neki hogy minek akar visszamenni,jobb neki a szigeten..Jack utólag jött rá hogy igaza volt.
3.Meg ugyebár mikor Jack és Kate beszélgetnek, úgy tünt Kate-nek eszébe sem jutott elmenni a temetésre..Márpedig ha Locke lenne ott akkor azért páran elmentek volna....
Szerintem...
JP Forever
😊

ancsie18
Aha, tényleg több volt, arra én is emlékszem. Akkor ez megoldva.

Gerbill
Azthiszem valaki már írta itt a fórumon, hogy több gránát volt a padlón, mikor felébredt Jack.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

JP Forever
Nem biztos hogy ugyanolyan gáz volt

ancsie18
Én meg azon gondolkodtam, hogy az hogy lehet, hogy amikor a füstbombákkal elkábították Kate-t és Juliet mellett ébred, akkor egy nap telik el, mire visszaérnek az othersök falujába, és Jack még akkor is ott fekszik a földön, Kate ébreszti fel. Ez azért elég nagy baki szerintem. Ugyanattól a gáztól az egyik nlhány órát, a másik meg több mint egy napot van kiütve?

ProGabe
amikor Charlie azt mondta hogy rossz úszó,ha jól emlékszem még durva elvonási tünetei voltak,úgy meg nem ildomos úszkálni,ráadásul tök paranoiás volt(egyik tünet).persze hogy hazudott róla

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
Ja erre az úszós dologra már én is felfigyeltem! 😄
Jack és Clair tesók nem Jack és Kate! 😊