22323
-
sirdond #14150 nem, ami a lostban volt az Petula Clark!
nem egy fos remake -.- -
xBIGMONEYx #14149 áááhh ezaz!!köszi!!:D:D -
#14148 -
solikka #14147 Jó részletesen körúlírtad ezt a számot:D de azthiszem tudom mire gondolsz:
Emma Bunton - Downtown -
xBIGMONEYx #14146 hello!keresek 1 számot ami bennevolt a Lost-ba meg most valami reklámbais!
és csaj énekel benne:D
köszi!:D -
#14145 áhhá, nfo olvasásról mostanában leszoktam de ugylátom vissza kell szokni. :) -
#14144 Írja is az NFO-ba, hogy csúszik a hang a TvTime release-nél.
"I have to cut the movie at many places, because Axn channel hasn't played it in a standard 25fps way.
It can be happen at longer conversations, that the movie is slipping."
Eltérőek az FPS számok az AXN-en és a külföldi ripnél. 25 FPS vs 23,976 FPS. Ezért kell megnyújtani a hangokat és ezért lesz a szereplők hangja vékony. -
#14143 tudtommal csak egyet adtak még ki :D én nem is mondtam hogy az axn hibája :D -
#14142 "nem elég, hogy kicsit csúszik a hang, erre még a szereplők hangja is omg, mintha fel lenne gyorsítva, vékonyítva, és egy kis héliumot is adtak volna hozzá.."
Azért, mert szar release-t szedtél az nem az AXN hibája.
-
#14141 nah megnéztem a 1. részt magyarul, hát gg neki, mekkora egy fos lett te omg, nem elég, hogy kicsit csúszik a hang, erre még a szereplők hangja is omg, mintha fel lenne gyorsítva, vékonyítva, és egy kis héliumot is adtak volna hozzá.. elérték hogy 2perc megnézése után kicsuktam a g*c*b*, már csak azt bánom hogy letöröltem az első részt ami angol volt xD :D -
#14140 -
#14139 BIZTOS hogy 6 évadból fog állni az egész sorozat!csak ennyit tudunk :) -
#14138 5. évad meynire elképzelhető? Tud valaki valamit róla?
Cikk vége felé említik meg.
-
#14137 de hogy beindult a topic :D -
#14136 köszi. -
#14135 25-én.... -
#14134 Mikor lesz a 4x09? -
#14133 ez a topic az ABC adás szerint megy és pont. ott van a topic címében is. akinek ez nem tetszik, nem kell idejárnia. aki az axn-en/rtl-en nézi és ennek ellenére bejön ide az ne csodálkozzon ha spoilerekbe fut vagy elküldjük a rákba mert ezerszer átbeszélt dolgokat dob fel. tom egyébként buzi. -
#14132 offolok ha baj :D
- Kate, te fingottál??
- Mi? Őőő....nem!
- Pedig biztos vagyok benne, hogy érzek vmit!
:DDDD Bocs :D -
#14131 sztem meg jó poén volt. ha beírnád akkor az lenne kérlekszépen, h vétenél a zseniális szabályzat ellen, miszerint "SPOILER tag használata kötelező az aktuális rész MAGYAR feliratát követő napig!". itt viszont senki nem tett ilyesmit, csupán azt írták le ami már amúgy is szerepelt a topicban. itt már senki nem kíváncsi arra, h ki hogyan éli meg a részünkről már hetekkel-hónapokkal ezelőtt alaposan kibeszélt részeket, főleg h van saját topicja. aki viszont csakazértis ide jön h elmondhassa h "húdejólostmajjadejóóójeeeee" az ne sírjon amiatt h itt számára spoileres hszekbe fut bele. ez van. -
#14130 Gonosz vagy! -
#14129 Hogy ti mekkora bunkók és intoleránsak tudtok lenni! Mi lenne, ha s04e09 hajnalán minden, a részben található spoilert így kiírnék ide? Lehet, hogy nem az ABC-n nézték, DE! akkor már azonnal szét kell spoilerezni, hátha betéved még véletlen 1-2 emberke, aki tv-ben nézte, és elronthatjátok a következő 2 hónapját?! Szálljatok már magatokba!
És különben is, annyira iszonyatosan gyerekes dolog, most ettől lesztek nagyfiúk, hogy ti ezt már tudjátok, és le is tudjátok írni ide?! Gratutálok! -
homeless #14128 Azt ki ne hagyd, hogy akik a hajóval jöttek Bent keresik, Bennek pedig van egy kéme a hajón, aki nem más mint Michael. -
#14127 Hát igen, ami nekünk lerágott csont, az az AXN-eseknek spoiler. -
#14126 :DDDDD -
#14125 :DDDDDDDDDD -
#14124 -
#14123 :D -
#14122 ja például kit érdekel hogy sayid is kijutott a szigetről és bennek dolgozik bérgyilkosként, vagy hogy aaron is kijut a szigetről és kate neveli, vagy az hogy sun megszüli a lányát jin nélkül
ajándék az offnak :) -
#14121 ilyen alapon például a konzolos és pc-s topikokat sem kéne megkülönböztetni, mert ki nézi h melyik melyik. ez az abc-s lost topicja, aki kúlon rtlen axnen vagy bárhol máshol nézi az írja annak a topicjába. itt már senki nem kíváncsi arra hogy ti hogyan élitek meg ami x résszel ezelőtt történt. -
#14120 így van ki nézi hogy ez egy Lost (ABC)-s -
#14119 ez egy lost topik....a lostról beszélgetnek......hol itt az off???
ha vmi érdekes történt veled felőlem leírhatod :D -
#14118 amit majd szépen kibeszélhettek ITT
köszönjük! :\
LasDen:jobb okot mondj arra,hogy miért offolhatják szét a topikot!ennyi erővel amíg szünet van én ide írom le mit csináltam az adott napon -
#14117 nem tök mind1...? amíg szünet van had mondja.......aztán meg ha akar távozik :D -
#14116 észre vetted már, hogy az ABC-s Lost topikban vagy? :c -
#14115 sztem minden vasárnap lesz -
#14114 mikor jön új rész? -
#14113 je!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14112 rohadt jó volt ez a Lost !!!!!!!!!! -
#14111 nállunk az AXN-en minden műsor 1 órával előbb kezdi pl ami 9re van kiírva az 8kor kezdődik LEGALÁBB ÉN HAMARÁBB LÁTOM AZ ÚJ RÉSZEKET