22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • sirdond
    nem, ami a lostban volt az Petula Clark!
    nem egy fos remake -.-
  • xBIGMONEYx
    áááhh ezaz!!köszi!!:D:D
  • AntiHero
  • solikka
    Jó részletesen körúlírtad ezt a számot:D de azthiszem tudom mire gondolsz:
    Emma Bunton - Downtown
  • xBIGMONEYx
    hello!keresek 1 számot ami bennevolt a Lost-ba meg most valami reklámbais!
    és csaj énekel benne:D
    köszi!:D
  • ToCsEk
    áhhá, nfo olvasásról mostanában leszoktam de ugylátom vissza kell szokni. :)
  • davidka003
    Írja is az NFO-ba, hogy csúszik a hang a TvTime release-nél.

"I have to cut the movie at many places, because Axn channel hasn't played it in a standard 25fps way.
    It can be happen at longer conversations, that the movie is slipping."

Eltérőek az FPS számok az AXN-en és a külföldi ripnél. 25 FPS vs 23,976 FPS. Ezért kell megnyújtani a hangokat és ezért lesz a szereplők hangja vékony.
  • ToCsEk
    tudtommal csak egyet adtak még ki :D én nem is mondtam hogy az axn hibája :D
  • davidka003
    "nem elég, hogy kicsit csúszik a hang, erre még a szereplők hangja is omg, mintha fel lenne gyorsítva, vékonyítva, és egy kis héliumot is adtak volna hozzá.."

Azért, mert szar release-t szedtél az nem az AXN hibája.
  • ToCsEk
    nah megnéztem a 1. részt magyarul, hát gg neki, mekkora egy fos lett te omg, nem elég, hogy kicsit csúszik a hang, erre még a szereplők hangja is omg, mintha fel lenne gyorsítva, vékonyítva, és egy kis héliumot is adtak volna hozzá.. elérték hogy 2perc megnézése után kicsuktam a g*c*b*, már csak azt bánom hogy letöröltem az első részt ami angol volt xD :D
  • edikee
  • ProGabe #14139
    BIZTOS hogy 6 évadból fog állni az egész sorozat!csak ennyit tudunk :)
  • gabo91
    5. évad meynire elképzelhető? Tud valaki valamit róla?
    Cikk vége felé említik meg.

• Klemice
    de hogy beindult a topic :D
  • ikegami
    köszi.
  • LasDen #14135
    25-én....
  • ikegami
    Mikor lesz a 4x09?
  • 5c0rp330n
    ez a topic az ABC adás szerint megy és pont. ott van a topic címében is. akinek ez nem tetszik, nem kell idejárnia. aki az axn-en/rtl-en nézi és ennek ellenére bejön ide az ne csodálkozzon ha spoilerekbe fut vagy elküldjük a rákba mert ezerszer átbeszélt dolgokat dob fel. tom egyébként buzi.
  • LasDen #14132
    offolok ha baj :D

- Kate, te fingottál??

- Mi? Őőő....nem!

- Pedig biztos vagyok benne, hogy érzek vmit!

:DDDD Bocs :D
  • shad0w
    sztem meg jó poén volt. ha beírnád akkor az lenne kérlekszépen, h vétenél a zseniális szabályzat ellen, miszerint "SPOILER tag használata kötelező az aktuális rész MAGYAR feliratát követő napig!". itt viszont senki nem tett ilyesmit, csupán azt írták le ami már amúgy is szerepelt a topicban. itt már senki nem kíváncsi arra, h ki hogyan éli meg a részünkről már hetekkel-hónapokkal ezelőtt alaposan kibeszélt részeket, főleg h van saját topicja. aki viszont csakazértis ide jön h elmondhassa h "húdejólostmajjadejóóójeeeee" az ne sírjon amiatt h itt számára spoileres hszekbe fut bele. ez van.
  • Herold
    Gonosz vagy!
  • ancsie18
    Hogy ti mekkora bunkók és intoleránsak tudtok lenni! Mi lenne, ha s04e09 hajnalán minden, a részben található spoilert így kiírnék ide? Lehet, hogy nem az ABC-n nézték, DE! akkor már azonnal szét kell spoilerezni, hátha betéved még véletlen 1-2 emberke, aki tv-ben nézte, és elronthatjátok a következő 2 hónapját?! Szálljatok már magatokba!
    És különben is, annyira iszonyatosan gyerekes dolog, most ettől lesztek nagyfiúk, hogy ti ezt már tudjátok, és le is tudjátok írni ide?! Gratutálok!
  • homeless
    Azt ki ne hagyd, hogy akik a hajóval jöttek Bent keresik, Bennek pedig van egy kéme a hajón, aki nem más mint Michael.
  • Herold
    Hát igen, ami nekünk lerágott csont, az az AXN-eseknek spoiler.
  • toysoldier
    :DDDDD
  • Zomil
    :DDDDDDDDDD
  • SötétBarom
  • sweech
    :D
  • Klemice
    ja például kit érdekel hogy sayid is kijutott a szigetről és bennek dolgozik bérgyilkosként, vagy hogy aaron is kijut a szigetről és kate neveli, vagy az hogy sun megszüli a lányát jin nélkül

ajándék az offnak :)
  • shad0w
    ilyen alapon például a konzolos és pc-s topikokat sem kéne megkülönböztetni, mert ki nézi h melyik melyik. ez az abc-s lost topicja, aki kúlon rtlen axnen vagy bárhol máshol nézi az írja annak a topicjába. itt már senki nem kíváncsi arra hogy ti hogyan élitek meg ami x résszel ezelőtt történt.
  • Soldiers
    így van ki nézi hogy ez egy Lost (ABC)-s
  • LasDen #14119
    ez egy lost topik....a lostról beszélgetnek......hol itt az off???
    ha vmi érdekes történt veled felőlem leírhatod :D
  • ProGabe #14118
    amit majd szépen kibeszélhettek ITT

köszönjük! :\

LasDen:jobb okot mondj arra,hogy miért offolhatják szét a topikot!ennyi erővel amíg szünet van én ide írom le mit csináltam az adott napon
  • LasDen #14117
    nem tök mind1...? amíg szünet van had mondja.......aztán meg ha akar távozik :D
  • sweech
    észre vetted már, hogy az ABC-s Lost topikban vagy? :c
  • Soldiers
    sztem minden vasárnap lesz
  • FRenkie
    mikor jön új rész?
  • sweech
    je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Soldiers
    rohadt jó volt ez a Lost !!!!!!!!!!
  • Soldiers
    nállunk az AXN-en minden műsor 1 órával előbb kezdi pl ami 9re van kiírva az 8kor kezdődik LEGALÁBB ÉN HAMARÁBB LÁTOM AZ ÚJ RÉSZEKET