22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    !!!!44
  • Soldiers
    NA KEZDŐDIK A LOSt!!!!!!!!!!!
  • SötétBarom
    LoLz
  • edikee
    :D
  • zerosdfd
    Welcome to Lost(ABC) topic!
    De azért értelek:-)
  • LasDen #14105
    Sztem meg semmi köze a Losthoz....Abramsnek is már nagyon kevés köze van a Losthoz....
  • Soldiers
    de jóóóóóóó ma lesz a Lost
  • gabr
    Hát jó, de ez így teljesen értelmetlen! A M:I3-ban sem volt ilyen jel... a star trek-ben lesz? Totál hülyeség.
  • AntiHero
    J.J. Abrams mond neked valamit?
  • gabr
  • gabr
    Valaki mondja már meg nekem, hogy a Darma logo mit keres a Coverfield cimű film elején????
  • homeless
    visszamennyé!!
  • SötétBarom
    A füst Jacob kutyámajma -.-
  • timantes
    pfffff.... nemtudtam , kösz hogy szóltál
  • LasDen #14096
    április 25-ig szünet van.......
  • timantes
    Most akkor ma sincs LOST ?? 2 hete semmi ???
  • Sephi
    Szerintem alap dolog , hogy egy barati tarsulat elkezdjen errol beszelni... igy szuletnek a teoriak. Meg a net is tele van , de tudod , a baj az az, hogy mar 4 evad lement es megsem tudunk meg semmit. Bar lehet, hogy pont ezt akarjak elerni a keszitok. Mondjuk ettol is van mindenki odaragadva a TV ele amikor egy uj resz megy :D

Szerintem neked is van egy sajat teoriad :D
  • Toodmayne
    Ez egyszerű: Nekem nincs teóriám. Úgyse találnám ki hogy a készítők mire gondolnak, innentől kezdve meg felesleges kombinálni. Majd megtudjuk... Én nézem a sorozatot és csak élvezem, nem gyötröm magam azzal hogy teóriákat gyártsak, amik a végén úgyse jönnének be.
  • Sephi
    De az a fekete por ami Jacob haza elott talal Locke- az nem attol van vajon?
  • Herold
    Ha léteznének kis nanodarazsak, akkor se tudnák azt megtenni, amit a füst tett Mr. Ekoval.
  • Sephi
    Igen de a masodik evad ota szo nem esett a szamokrol... majd par sorozat utan megint jon egy WTF jelenet roluk... :D
  • ancsie18
    Úgy látszik az elméletekkel tele van a padlás. Sokat gondolkozok mostanában ezen, hogy akarom-e egyáltalán, hogy elkötelezzék magukat a készítők bármelyik irányban is. Onnantól kezdve valahogy megszűnne a varázs, meg a tátott szájjal felkapkodás, és egy egyszerű kalandfilm lenne, sejthető befejezéssel és megoldásokkal.
  • Sephi
    Ha eleg nagy hulyesegnek tartod akkor a te teoriad bisztos nem az.

En is neten olvastam es eddig ez volt a legjobb varians. De tevedtem.
  • sirdond
    Én is olvastam valahol az időutazásos dolgot.
    Elvileg úgy van/volt, hogy a bunkerben azért kellett beírkálni a kódot, mert akkor utaztak vissza '96-ba.ami azért kellett, mert abban az időben még nem volt olyan veszélyes az a mágneses cucc. és a terhes nők is azért halnak meg, mert nem bírja a szervezetük.

na,de szerintem felesleges ezzel foglalkozni, mert a írók, készítők úgy is mindent megmagyaráznak.
    ugye ismeritek: curiosity killed the cat ;)
  • Klemice
    ezt is cáfolták azt hiszem a nanotechnológiát
  • JP Forever
    A fekete füstre én is..
    Hallottam Ancsietól, hogy ő olvasott vmi olyat hogy kis nanodarazsak alkotják:)
  • Toodmayne
    Én nem is tudtam erről az elméletről de szerintem elég nagy hülyeség :)
  • Sephi
    Pff tényleg.... most akkor a "1996"-os elmélet sem all meg...
  • Herold
    Hát kíváncsi lennék a fekete füst tudományos magyarázatára.
  • kirol
    Akkor terhes csaj a szöszi mire lezuhant el kellett volna hogy tűnjön a gyereke a hasából nem?

Mert nem 96-ban zuhantak le ugye?
  • Sephi
    Nem úgy volt, hogy a sziget az 1996-ban van lealva az időben? Azért tudd Locke járni es azért nem rakos a masik...
  • kirol
    Oké, de pl. az első 3 évadban kiderült mondjuk a nagy semmi, most meg azért már elég sokminden.
  • shad0w
    na akkor most készítsd fel magad rá, h kb SEMMIT nem tudunk még a szigetről, valamint még számtalan dologról, legfeljebb azt hisszük, h tudjuk. ez még mindig a lost, ne felejtsd el.
  • kirol
    Nem. De mi az hogy halvány utalás?
    Walt -ék is egy fix utvonalon mentek, a helikopter is csak azon mehet, hajó is, vagyis az átjárón. Ez eléggé egyértelmű a filmben szerintem.

A sziget meg egyértelműen gyógyító hatása van többek között, ezért kell annak a csávesznek, és ezért meg is tesz mindent, hogy csak az övé legyen.

Most így nem látom, hogy min fogunk még meglepődni. Bár valami talán lesz, de szerintem a lényeg azért már kiderült.
  • ProGabe #14076
    - mi ez az egész sziget dolog

na ez az!mi a f.szom ez az egész sziget dolog?én nem tudom!most komolyan.ez mikor derült ki?

- hogy ez az egész, csak egy idősík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között

naaaa!erre csak igen halvány utalások vannak!

hm,ugye nem április bolondját készíted éppen az én főszereplésemmel? :)
  • kirol
    :D Jó.

Pl.:
    - mi ez az egész sziget dolog
    - hogy ez az egész, csak egy idősík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között.

• ProGabe #14074
    mi?milyen legfontosabbakat? :S

pont azokat nem tudjuk!mondj egy-két példát pls,hadd cáfoljunk meg :)
  • zaki
    Megvettem a 3. évadot is DVD-n...
  • kirol
    Na én is megnéztem. Már csak azt nem értem, hogy a legfontosabbakat már nagyjából tudjuk. Akkor mit akarnak 2010-ig adni?
  • ProGabe #14071
    ilyet csak public torrentre tesz fel egy-két agyament (nem kell ehhez árp 1.).priváton nem az arányt cseszné el egyeseknél,hanem a feltöltőt vágnák ki...