22323
-
#14390 erre még reagálnék és befejezném: már rég le volt zárva a téma amikor ancsika újra felhozta ma, én már el is felejtettem azóta -
#14389 hát te kajak beteg vagy esküszöm, neked kellene felnőni, nemtudom miért baj ha tetszik egy nő és poénkodunk róla egy kicsit, na még1x nőjj fel és lépj ki végre az álomvilágodból -.- -
#14388 én már felvetettem ezt pár hete...
szökőévente egyszer benéz ide egy modi,a sok szar meg csak halmozódik és halmozódik
#14387:letaglózott ez a 2 hét szünet.a vicces,hogy olvastam azt a posztot,úgy látszik nem elég figyelmesen.belegondolva persze "meg kell fizetnünk" a plusz egy részt :\ -
#14387 sorozatjunkieról:
"Most már biztos, 14 részes lesz az idei Lost-évad, ami tripla finálét jelent. Ráadásul a Grey’s Anatomy is kap plusz egy részt, így Seattle-ben is dupla lesz az évadzáró. A Lost esetében ezt viszont csak úgy lehet megvalósítani, hogy az első “óra” május 15-én lesz, majd a 4×13-14 május 29-én, ergó május 22-én a GA zár. Szegény Swingtown-premier…" -
#14386 Gyerekek , a fust az nem olte meg a katonakat... mert ha megolte volna oket, akkor nem lettek volna ott az uj reszbe nemde? -
#14385 akkor még van a cabin fever meg a finálé első része a két hetes szünet előtt ugyebár..
után egy este lesz a 2. és 3. évadzáró? -
gabeszg #14384 CitizenX írásának 2.(!!!)felével amúgy egyetértek mert ez olyan egyértelmű, hogy csak na.Attól még lehet szerelmes stb az ember.Amúgy nagy hülye kérdés de a héten lessz 1rész, meg jövő héten befejezők vagy hogy? -
#14383 sephi: nem spamnek, hanem flamenek hívják ezt.
de mindenkép azokhoz csatlakoznék, akiket nagyon nem érdekel a ki kit és ki kit mért nem...
magus: amúgy még 4 rész lesz, ebből 3 lezáró rész és nem egy napon adják le, ha jól tudom.
-
#14382 Kicsit már fárasztó szinte egy egész oldalon keresztül ezt olvasni... Teljesen felesleges tovább veszekedni, úgyse tudja egyik fél se meggyőzni a másikat hogy neki van igaza. Már rég vége van a szünetnek, és nemhogy a lostról lenne szó, hanem feljövök ide és még mindig ezen veszekednek az emberek. Nem ancsie a hülye, nem magus, nem tommyg hanem mindannyian, amiért ilyen gyerekes baromsággal tartják fel a témához kapcsolódó értelmes beszélgetés folyamát. Ha már mindannyian azt hiszitek hogy igenis nektek van igazatok, akkor legalább nőjetek már fel és hagyjátok abba, vagy ha tovább akarjátok ezt folytatni, akkor nyissatok egy külön topicot. -
#14381 csak szerintem kéne ide egy házigazda, aki kitörölné ezt a sok szart? -
#14380 Jo lenne abbahagyni ezt az egész spam fergeteget. -
-
#14378 maradjunk annyiban, hogy szimplán nem foglalkozom azzal amit írtál és talán megtarthatod az általad felépített illúziókat, a kiskirálylányoskodásodat, és majd vki más basz pofán az életben, bár az fájni fog.
szóval, hány rész van még? -
#14377 -fav -
CitizenX #14376 Nagy gáz, hogy nem téged, hanem egy másik nőt istenítenek, és ezt marha nehéz elviselni, igaz? A kérdés az, hogy ha kitennél magadról egy képet, akkor mit tennénk? Jönnének az "istennő vagy", vagy a kiröhögős kommentek. Szerintem utóbbi. És akkor már kettő null a Kate-t megformáló szinésznő javára. 1-0: Ezerszer jobban néz ki mint az, aki itt és most rosszul van attól, hogy nő létére nincs valamiféle kivételezett, központi szerepben. 2-0: Kate megformálója ráadásul tehetségesebb is, hiszen közismert. :D
Vágom én, hogy a nők közötti csendes háború egyik derék résztvevője vagy, de most kurvára vesztettél. Csalódj a férfiakban, legyél leszbikus, írjál róla könyvet, és akkor kompenzáltad a frusztációdat.
A kedves párod meg HA-ZUD-IK. Az egészséges férfiakban alapvetően felvetődik a kavarás lehetősége, ha meglátnak egy kívánatos nőt. Ez akaratlan. A hűség teljesen más tészta: A hűség az, hogy legyőzzük késztetéseinket, és úrrá leszünk ösztöneinken. De ezek az ösztönök reflexszerüek, és ennél fogva a te párod is gondolt már "úgy" nőre, még a te jelenlétedben is. Ha ezt nem veszed tudomásul, akkor Wake Up Trin... -
homeless #14375 Az egyetlen aki itt el van szállva az te vagy, csak van pár balfasz aki úgy gondolja, hogy neten ki kell nyalni a seggét minden csajnak, így nem szembesülsz vele. És ezt úgy írom, hogy nem ismerem se magus-t, se tommyg-t. Ha neked a sexmánia egyenlő azzal, hogy tetszik neki egy színésznő, akkor inkább ne beszélj mások ostobaságáról, inkább menj vissza gyakorolni a tízenakárhány évvel idősebb párodhoz. -
#14374 Magus és tommyg, igazából egyáltalán nem érdekel, miket írtok és gondoltok rólam vagy bármiről, amit írok, ugyanis minden egyes hozzászólásotokkal a tökéletes ostobaságotoknak adjátok jelét,és valahogy ilyen emberek véleménye nem érdekel. tommyg, példának okáért, olyan iszonyatosan el vagy szállva így 18 évesen, a nagy szexmániáddal, csak nem tudom miért, gondolom nincs kivel gyakorolni, aztán színésznőcskékről álmodozol. Hajrá. -
#14373 um, most akkor csak 4 rész van még? nem 24 részes az egész? -
#14372 azaz -
zerosdfd #14371 Nofene!? -
#14370 nofene -
#14369 te hagyhatod de sok mindenkit erdekel :) szal ez van... -
#14368 PONTOSAN! -
zerosdfd #14367 Ja, tényleg, végülis minek gondolkodni egy ilyen sorozaton, ez csak egy film, mi? Nézzük csak bambán, vakarjuk a hasunkat és ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van szó és ezt beírja egy fórumba, azt küldjük el a faszba, ugye? -
ManoNegra #14366 "ugye nem a 3. évadzáró rész lesz az egész sorozat lezárása?!"
Az max az évad lezárásával lesz egy időbe szvsz. -
gabesz012 #14365 Lehet benne SPOILER
Szerintem jó rész volt. Nem mondom, hogy túl sok wtf volt benne, de legalább jól rajzolódik ki a jövő, kezdenek összeállni az ff-ek. Mondjuk Claire eltűnése, meg apuci jövőben való megjelenése elég fura, engem kicsit kezd zavarni Jack papa. :) Gondolom Miles jelenete azért kellett, hogy ne agyaljon azon senki, hogy Danielle, meg Karl életben maradt -e. Mellesleg engem eléggé sokkolt ennek a 3 szereplőnek a kiírása, főleg Rousseau-é. :( A nagy kérdés: ugye nem a 3. évadzáró rész lesz az egész sorozat lezárása?! :S Időben idáig az volt a legtávolabbi történés... (nem hinném, hogy ez lesz, de felvetődött bennem ez a lezárás) Ja még valami: Sawyer kérése szerintem a lányával kapcsolatos volt, azért nem beszélhetett róla Kate senkinek. -
homeless #14364 Szerintem addig nem lehetett tudni, hogy mikor játszódik a flashforward, amíg Jack nem mondta Hurleynek, hogy a tárgyalás után meggondolta magát. Meg kb így az évad végére kezd összeállni a kép, hogy mi mikor játszódik, de sokáig a legtöbb ff-ről nem lehetett tudni. -
#14363 amúgy nem értem mit nem lehet azon érteni hogy milyen sorrendben játszódnak a flashforwardok... ha nagyon szenved valaki a logikával akkor ajánlom a lostpedia post-island timeline részét -
#14362 Tul kicsi a koporso. -
#14361 meg nem fért volna bele -
r4pt0r #14360 Szerintem nem Hurley, mert oda biztos elment volna Kate is. De majd kiderül. -
r4pt0r #14359 Ahogy volt már nem is fogják bírni egymást sokáig. Ez már itt is látszik. Jack is meg fog kattani, és vissza akar majd emnni a szigetre mint ahogy ezt látuk nem is tudom már melyik részben.
Mindenesetre kiváncsi vagyok mit ígért Kate amit nem mondhat el Jacknek. -
#14358 Kate tárgyalásánál még rendben voltak.
ez a ff a 3. évadzáró rész előtt játszódik. Jack még csak ezután fog megzuhanni, gondolom az apja látogatásai hatására ( ezért beszélt akkor részegen úgy az apjáról mintha még élne)
a koporsóban meg egyre inkább úgy érzem, hogy Hurley volt-lesz:) -
#14357 most bírják -
#14356 Most ezt a kate meg jack leendő férj feleséget nem értem.Korábban nem igazán birták egymást a jővőben! -
#14355 haggyuk már ezt a megmagyarázás hülyeséget, film és kész nem kell itt semmit magyarázni -
#14354 azon döbbentem le, amit Hurley mondott -
#14353 5:46-nál a falon lévő képről nekem a szigeten lévő lábfej jutott eszembe:) -
#14352 ha mégis,akkor elég macerás lesz átírni a fizika (tan)könyveket :)
mert ezeket kb. egy relativitás elmélethez hasonló,pontosabban azzal felérő felfedezéssel lehetne megmagyarázni.ki tudja,lehet így szoktatják hozzá a világot ezekhez a dolgokhoz :) -
#14351 ez már misztikus sci-fi sorozat, 100%-os tudományos (és nem elméleti tudományos9 magyarázat nem lesz.