Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
büszek vagyok rá, majdnem minden itt leírt easter egg-et megtaláltam 😄D
Telefon szövege is le van itt írva. Folytatás éjjel/holnap.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
szóval a játék!!
van ez az oldal:
oceanic airlines
"valaki" gonosz módon meghackelte az oldalt 😊
nekem nem játszotta le a videót (csak sokadjára),a lényeg hogy elirányít IDE
én már regeltem! 😊 majd késõbb még foglalkozom vele
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Segít elütni addig is az idõt (na nem mintha nem lenne mit csinálni vizsgaidõszakban, de azért kell a kikapcsolódás)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
am hiába 31-én lesz ha elsején lesz elérhetõ nekünk is... 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nekem nem kell belépegetnem ,szal nálad lesz a bibi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Csak egy kérdés: Ti is ritkábban írtok be az SG fórumba mostanában? Engem rohadtul idegesít, hogy mindig újra be kell lépni, inkább nem is írok... Valahogy megoldhatnák ezt a porblémát, nem is értem, miért kellett rajta változtatni.
Egyébként meg gondolom USA-ban 31 este, az itt elseje hajnal/reggel.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
valamelyiket EZEK közül nem lenne jó berakni a bannerba?mármint a kép alá,vagy valahova,vagy mittudomén <#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Az már vészesen közeleg, szal lehet kezdeni újra megnézni az évadokat... 😛
4 8 15 16 23 42
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
hatalmas!igaz,akik nem láttak belõle egy percet sem,nem emiatt fogják megszeretni,mert nem értenék meg,de poénnak nagyon jó
“Aaaah,the circle of life!” 😄DD
ls nem ment félre, mert a lostos hangok kelletek, de már megvan és össze is vágtam😊
meg leltem iylen honlapot, ahol a számokat kell beirni, és toplistát készitenek belõle, hogy ki mennyi ideje irja a számokat😄 elsõ helyen(vagyis másodikon, elsõ jézus:S) 6 nap ál
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nem tudjátok honnan tudnám letölteni?
kéne az a kis vékony pittyogás, meg amik utánna jönnek sorba végig.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😄
Itt lenne az ideje, hogy valamelyikõtök feltalálja az idõgépet. Mondjuk elmehetne 2020-ba a teljes sorozatért. Jó áron megvenném! 😛
Regards,
LOST-ot akarok. <#rinya>#rinya>
ez nagyon oda*basz!és valaki elmondhatná,hogy mit mond Sawyer 1:23-tól 26-ig.általában mindent értek ami angol,legyen az bármilyen akcentus,tájszólás,bármi,de ezt a csukott szájjal odaböfögött,húdemacsóvagyok stílust nem bírom értelmezni!<#falbav>#falbav> elsõ 3 évadot felirat nélkül néztem,de a Sawyer monológoknál néha be kellett kapcsolnom,fõleg az elején.a színész alapból így beszél,vagy ezt így találták ki?