Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
OK,megvan.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Megvan a videó,de utánna egy új oldalon feketeség.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
velem is ez volt.várj egy kicsit,és frissíts.majd egyszer bejön a video

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
Nemtom,de nekem csak egy logo jön be ezen az oceanicos dolgon meg egy link valamilyen dokumentumhoz.<#nemtudom>

Szolnokboy1
find815.extra.hu magyar nyelvû útmutató! csak az olvassa el, aki nem maga akar nyomozgatni, illetve aki már megtette!!

büszek vagyok rá, majdnem minden itt leírt easter egg-et megtaláltam 😄D
Telefon szövege is le van itt írva. Folytatás éjjel/holnap.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Timbo
én is itt tartok 😊 szerintem várni kell 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Szolnokboy1
a telefonszámig eljutottam, de nem merem felhivni 😛 ezután merre tovább?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Timbo
ááá ez nagyon jó 😄 olyan mintha már újra a "lostban élnék" 😄

ProGabe
azért kell újra belépegetni,mert jelszavakat loptak,és így lehetett a legegyszerûbben megoldani a problémát

szóval a játék!!
van ez az oldal:
oceanic airlines
"valaki" gonosz módon meghackelte az oldalt 😊
nekem nem játszotta le a videót (csak sokadjára),a lényeg hogy elirányít IDE

én már regeltem! 😊 majd késõbb még foglalkozom vele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Timbo
És ezt hol találom ?😊

ancsie18
Indult újra Lost Experience játék, láttátok már? Nekem eddig nagyon tetszik, csomó minden kiderült belõle. Pl. hogy kb. hol van a sziget. 😊
Segít elütni addig is az idõt (na nem mintha nem lenne mit csinálni vizsgaidõszakban, de azért kell a kikapcsolódás)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

olvastam valamelyik mod topikban, hogy a sütikkel lehet gond, de nemtom, nekem is ezt csinálja :S

am hiába 31-én lesz ha elsején lesz elérhetõ nekünk is... 😄
toysoldier
sok embernek be kell lépegetnie szal nem nála van a gond

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

stargatelost
a hiba az ön készülékében van

nekem nem kell belépegetnem ,szal nálad lesz a bibi

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ancsie18

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Az elsõ az Oceanic Airlines, az utolsó a Hanso Foundation logója.

Csak egy kérdés: Ti is ritkábban írtok be az SG fórumba mostanában? Engem rohadtul idegesít, hogy mindig újra be kell lépni, inkább nem is írok... Valahogy megoldhatnák ezt a porblémát, nem is értem, miért kellett rajta változtatni.

5c0rp330n
Igaz. Akkor már csak 28 nap... Így már jobban hangzik, ugye? 😊
Egyébként meg gondolom USA-ban 31 este, az itt elseje hajnal/reggel.

kirol
Nem 31-én lesz?

5c0rp330n
1 hónap még...

kirol
Na lassan lesz Lost! 😊

Klemice
hoppá a logóban a két szélsõ állomás micsoda? 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
jajám!

valamelyiket EZEK közül nem lenne jó berakni a bannerba?mármint a kép alá,vagy valahova,vagy mittudomén <#idiota>

Klemice
na már egy hónap sincs...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

JP Forever
BUÉK

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Fúú kemény.. A vége.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

zaki
Emberek, január 31-én jön az elsõ rész a 4. évadból ugye?
Az már vészesen közeleg, szal lehet kezdeni újra megnézni az évadokat... 😛

AntiHero
nehéz volt^^ (banneren rajta van)😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kraawz
már be is ugrott,ahogy postoltam

4 8 15 16 23 42

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
valaki leírná azt a 6 számot,amit mindig a gépbe kellett ütni 2. évadban?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Timbo
meg is jött a kedvem, hogy újra megnézzem a 3 évadot 😄

tommyg
nagyon veszett xDD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ProGabe
Az egész eddigi Lost 8 percben

hatalmas!igaz,akik nem láttak belõle egy percet sem,nem emiatt fogják megszeretni,mert nem értenék meg,de poénnak nagyon jó

“Aaaah,the circle of life!” 😄DD

ProGabe
1:50-es promo,az eddigi legjobb minõségben egy kis reklám után.persze csak akkor jó a minõség,ha a fast beállítást választod.inkább leírom,mielõtt valaki beleköt ebbe is^^

ancsie18
Láttam ma kb. 2 percet az AXN-en a Dr. House-ból, a páciens kissrác apja Richard Alpert volt, az anyja meg a vízalatti állomásról a szõke csaj. 😛

akyyy
már nem kell, itt fent van mindegiyk effekt, visszaemlékezésektõl a felhõig, a pittyegések , szóval jeah😄

ls nem ment félre, mert a lostos hangok kelletek, de már megvan és össze is vágtam😊

meg leltem iylen honlapot, ahol a számokat kell beirni, és toplistát készitenek belõle, hogy ki mennyi ideje irja a számokat😄 elsõ helyen(vagyis másodikon, elsõ jézus:S) 6 nap ál

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommyg
ez picit félrement

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

akyyy
szeretnék csinálni vistához egy ébresztõ gadgetet, ami a számitógép hangjait használja.
nem tudjátok honnan tudnám letölteni?

kéne az a kis vékony pittyogás, meg amik utánna jönnek sorba végig.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ramore
Pontosan mennyit érne meg neked?
tommyg
akkor töltsd le a netrõl 😄

skinnyman
Blu-Ray lehet hogy lesz még akkor is 😊

Regards,

Magoo
Áhh tudod most jöttem vissza onnét, de csak holochip-en árulták...azt mondták hogy sem BLu-ray-t sem DVD-t nem gyártanak már 4 éve....szal nincs min megnézni..
😄

ancsie18
LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST

Itt lenne az ideje, hogy valamelyikõtök feltalálja az idõgépet. Mondjuk elmehetne 2020-ba a teljes sorozatért. Jó áron megvenném! 😛

ancsie18
Találtam egy pár nagyon szépen sikerült LOST ikont. Gondoltam megosztom veletek.

nemsemmi 😮OOO
ProGabe
azt én is,meg a Kate-et.vannak igazán vájt fülûek úgy látszik 😊 köszi!

skinnyman
Jah, Sawyer ezt mondja benne: "Same thing I've always done, Kate. Surviving". Megmodnom õszíintén, hogy csak a "surviving"et értettem meg belõle, valaki beírta egy hozzászólásba és így lett tiszta.

Regards,

ancsie18
LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok. LOST-ot akarok.

LOST-ot akarok. <#rinya>

skinnyman
Ez büntetni fog!

Regards,

AntiHero
ZSííírrr!!<#dumcsi><#guluszem1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
az új, bõvített Lost 4. évados elõzetest. 100 másodpercnyi Lost-manna

ez nagyon oda*basz!és valaki elmondhatná,hogy mit mond Sawyer 1:23-tól 26-ig.általában mindent értek ami angol,legyen az bármilyen akcentus,tájszólás,bármi,de ezt a csukott szájjal odaböfögött,húdemacsóvagyok stílust nem bírom értelmezni!<#falbav> elsõ 3 évadot felirat nélkül néztem,de a Sawyer monológoknál néha be kellett kapcsolnom,fõleg az elején.a színész alapból így beszél,vagy ezt így találták ki?