22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keamy elvágja a torkát és bedobja a vízbe...
  • Sephi

Nem oltek meg :D

• Toodmayne
    Még nem láttam szóval kössz a tippet, valószínűleg majd bepróbálom, hátha tetszik :)
  • Marci0115

valaki pls mondja el hogy lehet hogy elöbb ért a doki a szigethez mintahogy megölték?:D
  • Sephi

Nyugtalanito volt, hogy Claire mennyire nyugodtan fekudt a kanapen... tehat o mar tudgya mivan... azert eleg durva, hogy a gyereke nem hianyzik neki....

Már töltheted!
  • alienslive
    Megin tkaptunk sok kis részletet, de még mindig hiányoznak az összekötő darabok. Jó kis finálé elé nézünk;)
  • Larvin
    UI: azért még gyors beszólok mindnekinek, mert "meg van a véleményem az itteni fórumozók többségéről". Ne is válaszolj, mert nem érdekel, "magasról teszek a véleményedre". Tulajdonképpen nem is érdekel mit írogattok, csak azért járok ide, hogy a saját postjaimat olvasgassam, olyan szépek, neeem?
    Ne válaszolj, mert "itt sem vagyok" én lány vagyok és ártatlan és beszólhatok másoknak, de mások ne szóljanak be, mert az rossz, mert lányoknak nem illik beszólni, és mindíg akad egy-két lovag aki megvéd. Meg amúgyis csak magamat védem, akkoris, ha épp kiosztok valakit.

Semmi bajom Ancsie-val. A jelenséggel van bajom. Ha valaki azon villog, mennyivel értelmesebb a többinél, mert rájuk hagyja a butaságot az ne sértegessen az utóíratban se, mert azzal hazavágja az egészet.

Tudjátok, hogyan kell befejezn ia vitát?

Így: Bocsánatot kérek!
  • magus
    holy shit!

btw "Én tudom, hogy bennük a hiba és nem bennem, és nekem ennyi elég. :)" zomg
  • 50cent911
    felirat mikor várható?
  • ancsie18
    A Drót c. sorozatot láttad már? Ha nem, javaslom neked annak a darálását a két évad között. Nem pörgős, de nagyon izgalmas és életszerű. 5x10-12 rész az egész, részenként 50 perc. De egyébként megértem a problémád, szerintem ezzel mindnyájan küzdünk. :P
  • Toodmayne
    Aztarohadt mekkora rész volt....nagyon tetszett.
    "Rebecca Mader (Charlotte) elárulta, hogy az idei finálé (3 órás) a világ legjobb sorozatrésze. (nem csak a Lost legjobbja)
    Henry Ian Cusick (Desmond) szerint az idei fináléban van az eddigi legnagyobb meglepetés."
    Nemkicsit várom a finálét. Hogy mit fogok csinálni a 4. és az 5. évad között az nem tudom... valszeg megőrülök vagy valami...
  • ancsie18
    ui.: Egyébként nem nem vagyok itt, csak értelmetlennek látom bármire reagálni, mert amit rólam meg a páromról írok, az nagyon rosszul esik, de ha megvédem magamat/magunkat, arra meg úgyis mindig ugrik valaki, hogy megint sértegethessen, úgyhogy úgyse jönnék ki jól belőle, meg aztán meg van a véleményem az itteni fórumozók többségéről, ennek következtében magasról teszek a véleményükre. Én tudom, hogy bennük a hiba és nem bennem, és nekem ennyi elég. :)
  • ancsie18
    Annyit fűznék hozzá, hogy én mostanában (mióta a villámgyors feliratkészítés indokolttá teszi) rapidshare-rel töltöm le, mert a neten hárman osztozunk (mármint 3 gép) és így nem a leggyorsabb. A Plube-on mindig azonnal fent van 4 részbe vágva és kb. 30 perc alatt lent van. Péntek reggel beírod a Google-ba, hogy "lost s04e11 rapidshare" (értelemszerűen az s és az e utáni számok változnak, és a kiadott lehetőségek legelején szerepel mindig a Plube-os.
  • Larvin
    A végén megint dobtak egy marha jó cliffhangert :D
  • ProGabe #14415
    csatlakozom az előttem szólókhoz.nagyon jó rész volt.főleg így,hogy 3 részes finálé következik.bele sem merek gondolni mik lesznek még itt
  • Sephi

HE WANT'S US TO MOVE THE ISLAND

AZTAKURVA mekkora resz volt ez!!!!!!
  • Magoo
    Marha jó rész volt!!!!!
    Pöpec felvezető a finálékhoz! Jöhet a kövi :)
  • magus
    privát torrent oldal. annyi sok szar magyar van és minden csírának van seed szervere, könyörögd be magad valahova (nemtudom mi az a torrent, nem tudok oldalakat, ninc smeghivom, most netcafebol netezem)
  • Herold
    mininova.org például
  • tommyg
    ne vetítsd ránk a lámaságod klemm fiam
  • Klemice
    ProGabe-nek köszönöm a konkrét infókat a többieknek meg üzenem hogy nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés látom ti is onnan jöttetek :)
    nincs itt szegény ancsi kellett már valami ami feldobja a témát ugye srácok
  • tommyg
    hát vazz, seederektől függ, csak ki tudod sakkozni hogy 100 seeder vagy több lassú e vagy gyors -.-
  • gabesz012
    Nyaff-nyaff... Örülj neki, h az EZTV létezik egyáltalán, mert ennyire összeszedett oldal nincs mégegy. És belehalsz, ha 3-4 óra alatt jön le? De nagy az Isten állatkertje...
  • passatgt
    én rapidshareről töltöm, 5 perc alatt lentvan:)
  • ProGabe #14405
    érdekes egy privát oldal lehet (értsd:szar :)

publikusokkal ugyebár az lehet a gáz,hogy rossz bolyba kerül az ember,hiszen általában több ezer peer van.érdemes leállítani és újraindítani a torrentet,hátha normálisabb seederekhez csatlakozol.vagy keress egy normálisabb publikus oldalt,esetleg próbálj meg bekerülni valami értelmesebb privát oldalra (csak ne itt az sg-n érdeklődj ilyen után!)
  • Klemice
    jóvan bameg de melyik oldalról mert reggel szedem rögtön és eztvről is két óra amíg leér gyors priváton meg 10-11kor van fenn
  • tommyg
    torrent -.-
  • Toodmayne
    Ez az 1. évad reklámja :)
  • Klemice
    általában honnan jön le a leggyorsabban az új rész?
  • dzsagon
    Walt már nem fog előkerülni, mert 4 év alatt mutáló kamasz lett belőle.
  • Sephi
    HOLNAP LOST AAAAA
  • tommyg
    ó ez má mien régi
  • Timbo
    az eredeti
    így reklámozták a 4. évadot :D

akit érdekel a zene:
    Portishead - Numb :D
  • SAFIII
    http://www.youtube.com/watch?v=4xPOXSfPQGE&feature=related ---> ez mi a rá....???
  • Klemice
    walt nem fog egyhamar előkerülni mert otthon csücsül a nagyival..
    lockenak a füst jelent meg
  • Szolnokboy1
    ez sztem egyértelmű volt mindenkinek :)
  • jugen
    A jövő kép is eléggé ugrál össze vissza. Ami most volt, az a jövőben előtte volt az előző évad utolsó részén levő "Kate, vissza kell mennünk"-nek:)
  • mNzJean
    Én arra vagyok kiváncsi ,hogy mikor kerül elő Walt , mert ő is elég ,misztikus szereplő ,csak most valamiért pihentetik .
  • precision
    visszanéztem hogy van e valami pozitív fejlemény de látom nemnagyon van :)
    tényleg kéne már ide egy házigazda, elég nagy káosz van itt

vagy esetleg winnie ha erre jársz töröld a flame hozzászólásokat, és a továbbiakért akár büntetőpontot is adhatnál