Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
google-be találtam, am még én se láttam és elég jó télleg 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nem láttad még, már elég régi...
5c0rp330n
Ez a kép meg honnan? Nem rossz 😊

tommyg

ejnyemán<#ravasz1>
serial?? azt hogy lehet elcsezni?? 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gondolom serial number
tommyg
nem lesz az 20 😊 SN???

JP Forever
Jajj tényleg elírtam, szal alig várom hogy kiadhassak rá 20 ezer forintot, aztán ne bírjam felrakni mert el van cseszve a sn😄😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

tommyg
akkor bizony feljelentünk lopásért :d...na jó nem

úgyérted, hogy a boltban megvedd...<#idiota>
JP Forever
De jó lesz alig várom hogy töltsem a Lost játékot😛P

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

5c0rp330n
Akkor nem lehet túl kidolgozott az ST háttere 😊 A barátok köztben annyi gubanc van, hogy szerintem a készítõknek sincs fogalmuk sem, hogy hogy áll össze az egész 😊

Resistance is futile!
ProGabe
nem fogod tudni meggyõzni,õ A Borg,tehát minden ellenállás hasztalan 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
valóban? Nem vitázok, mert Star Treket mondjuk sosem néztem, viszont SW-s könyveket/képregényeket sokat olvastam, és nem mellesleg a két SW-KOTOR játék igen sokat nyom a latba 😊 Meg azt se felejtsük el, hogy a ST sorozat volt és megélt tizenakárhány évadot. "Picit" jobban kibonthatták a sztorit mint 6x2 órában. 😄 Lényegében a háttereket összehasonlítani inkább a ST-kel lehet, lévén, h mindkettõ sorozat.

Off vége

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

hátõ.. SW hátterének kidolgozottsága a ST-hez képest kb olyan mint a barátok közt és a szex és newyork viszonya.
Szolnokboy1
SW-re gondoltam. miért azzal mi a baj? 😄

szerintem is inkább arra gondolt 😄
Akarod mondani a Star Trek-nek.
Szolnokboy1
thx 😊 a képek alapján még tán el is fog futni a gépemen 😛

PrisonMan
Van már hivatalos megjelenési dátum, tegnap olvastam is róla meg borítót is láttam, csak a címet felejtettem el..
Februárban jön az biztos, itt egy kicsit többet is olvas6sz róla <#smile>

Szolnokboy1
Köszi! végigolvastam, ez már hihetetlen! ennyire részletesen kidolgozott háttere max. a Star Wars sagának van, ha a könyv adaptációkat nem tekintjük.

A Lost - The Game-rõl tudtok valamit? Állítólag a 4. évaddal egy idõben jelenik meg, de eddig csak 1 trailert láttunk, azt is már hónapokkal ezelõtt.

http://gameplay.freeblog.hu/archives/2007/07/28/Lost_-_The_video_game_trailer/

PrisonMan
Pl azt írják le, hogy hogyan kell bepakolni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a dolgokat a táskába.
Ilyen és effajta dolgokra érftem a leírást

stargatelost
gondolom elolvassa, majd õ is megcsinálja a leírás alapján, vagy nemtom 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"Én az õ leírásuk alapján játszok."

ezt nem értem. ha leírást nézel nem kell játszani, hiszen úk a megfejtéseket írják.
PrisonMan
Ez a Find 815 naggggyon cool!! <#eljen><#eljen><#worship>
Ha még valaki esetleg nem tudna a magyar oldalról, itt a link:
http://find815.extra.hu/
Én az õ leírásuk alapján játszok. Rengeteg kép, jó leírások, fantasztikus oldal!

PrisonMan
Végigtolni már nem hiszem, de nem is nagyon ismerem a sima Experience-t, de a megoldás, meg MINDEN amit történt, amit tudni kell az itt le van írva:
http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=5

JP Forever
Aaaaz gecc ebben lehet valami!

ProGabe
vééééégre eszembe jutott itt a gép elõtt is,hogy van egy teóriám 😊 már jó régen "bevillant",csak mindeddig elfelejtettem ide leírni.bár igazság szerint olyan egyszerû,hogy már biztos leírták elõttem páran 😊
nem egy átfogó dolog,sõt,nagyon is kicsi dolog.csak feltételezés,de azért spoilerezek.olvassátok el,és várom a véleményeteket!

a mentõcsapat:ugyebár nem Penny küldte õket.na de akkor ki?
biztos emlékeztek a Flame stationre,ahol Mikhail volt.ugyebár volt egy számgép egy sakkjátékkal,amit Locke megfejtett,és tudott vele üzenni kifelé
na,kezd üsszeállni a kép? 😊
tényleg Locke robbantotta fel,és õ küldött jelet a "mentõcsapatnak",ami pont elég volt ahhoz,megtalálják a szigetet.ezért nem lepedõdött meg Johnny fiú,hogy ott vannak a közelben,és ezért tudja,hogy nem jófiúk

meg egy kis érdekesség:KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
az elõzõ lost játékot még végig lehet tolni, nem tudjátok? A Lost - Experience-t?

ProGabe
külön,csak az új játékkal foglalkozó magyar oldal:

KATT

ha nem tudsz angolul,csak szenvedés lesz az egész.itt mindent leírnak magyarul.nem mellesleg van,amit csak usa-ból lehet megtenni:felhívni a tel. számokat,és amit ott bemondanak,leírják itt az oldalon!

még 26 nap,nem csodálkoztam hogy csak egy 1.5 perces videót tettek fel.legalább így 3 naponta kapunk valami kis infót(mondjuk ez a vid csak egy "previously on find815.com" volt 😄),és nem tudják le 5 nap alatt az egészet

JP Forever
...

Timbo
Nem csak angolul nem tudsz. <#wow3>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

JP Forever
Má abban a sötét szobában vok lámpával és az szatalon ékszerdoboz meg a dharma csávó.

JP Forever
homeless nem vennél fel msn-re és segítenél?😄

JP Forever
A csajt az elején aki a képen van szõke. Sonya a neve?

JP Forever
Van egy szoba 3 monitor egy laõp top egy kamera egy füzet benne az emberekkel. Mitk ellcsinálni. Nem értek angolul😞 Csak picit.

JP Forever
Nem értem a játékot:S

igen

JP Forever
A FIND815re kell regelni?

JP Forever
Na mit kell ezen az oceanic oldalon csinálni? Megnéztem a videót amiben a csákó beszélt és?

Szolnokboy1
kaptunk egy videót :-/ most megint várhatunk 3 napot :S

Király, végre experience! Az elsõrõl lemaradtam, nemtom hogy történhetett<#wilting> Még 4 és fél óra és a story continues<#vigyor3>
Beindult a fórum, képzelem mi lesz itt februárban...<#vigyor>

ProGabe
most már lehet ilyet 😊

Szolnokboy1
jah télleg 😊

ProGabe
jaaa.hát at ilyeneket én is észrevettem 😊

a videó még nincs fenn.ugyebár fekete négyzet van mellette,vagyis unreleased

Szolnokboy1
nekem majdnem max, egy videó hiányzik :-/

Szolnokboy1
pl. az szobában keresgélésnél:

A DriveShaft koncertlemezen: Live in Jakarta (Jakartába utazott a fõhõsünk is ugye 😊)

sok-sok iyen van, nulla jelentõségû mind, de mégis jó filózni rajta 😊

Timbo
várom a folytatást 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ProGabe
mármint melyik easter-eggekre gondolsz?
a my progress alatt láthatod,hogy hol tartasz,én "kimaxoltam"

nagyon jó lett ez a játék.eszméletlenül igényes.ha amcsi lennék,felhívnám a számot 😊
bármit írok be a http://the-maxwell-group.com/-on jelszóként,kiírja a hibajelentést.az összeomlás valahogy pont 00:08:15 UTC-kor történt 😄

#12417:zoomolj és told fel a brightness-t a monitorodon 😉

Grove4
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudom megtalálni azokat a titkos jeleket a képen?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"