22323
-
dashed_ #14470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az hulyeseg ,hogy szntem a koltoztetes alatt azt ertik , mas idobe atrakni a szigetet, nem helyileg arebb rakni:) ?? -
#14469 720p alap... -
homeless #14468 368 MB -
#14467 mekkora?:) -
#14466 Mekkora rész volt, úristen... :D -
#14465 meg még kismilló dolgot,hiszen az angol nyelvről van szó.ezért is számít a szövegkörnyezet.de ez tényleg csak egy felesleges szőrszálhasogatás a részemről :) csak azért kötöttem bele,mert ahogy írtam a költözés jelen esetben tágabb fogalom,mint a mozgatás,elmozdítás -
homeless #14464 Az angolba a move költözést is jelent. -
#14463 dehogy nem.. Matthew Abaddon a néger neve -
#14462 Legjobb volt a doktoros rész.
"-Hívtak telefonon a szigetről és mondták, hogy a doki holttestét partra sodorta a víz.
-De hisz én vagyok a doktor."
Utána durr elvágta a doki nyakát.
Nem is gondoltam, hogy ekkora időeltolódás van a hajó és a sziget közt. -
#14461 Elvileg simán duplafinálé lett volna (ebben az esetben a 4x13 lett volna az utolsó), de nem bírták belesűríteni 2 részbe a történetet, ezért kértek még egy részt, ez lett a 4x14 ----> tripla évadfinálé -
#14460 igazábol mint ahogy lentebb is irták, mivel nem tudjuk mit csinálnak, ezért mintkét kifejezésbe bele lehetne kötni :D
amugy én pl. nem azért nézem felirattal, mert nem értem az angolt, hanem igy kényelmesebb lostnézés közbe inkább megprobálok kikapcsolodni és nincs kedvem, még az angol beszédre is odafigyelni :)
Kenny egyébként jó munkát szokott végezni, bár ezen a mostani forditáson látszik h picit kapkodott :)
jah amugy kihagytam az elözö irásombol, hogy jót röhögtem mikor Michael-t(remélem jól irtam) probálja lelöni a csávóka és beszar a pisztoly :D -
Larvin #14459 Miért tripla ha külön adják le? Ennyi erővel az egész szezon egy févadfinálé :D -
#14458 Még 3 rész van vissza az évadból. Ez egy tripla évadfinálé lesz. A finálé első része jön csütörtökön (nekünk péntek:) majd lesz 1 hét szünet, amikor nem lesz, és azután 2 rész egy éjszaka. Brutális lesz
5. évad nem ősszel, hanem ugyanígy tavasszal fog jönni, és 17 részes lesz. -
#14457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első akire gondolsz: A neve Richard, és a többiekkel van. Második a néger, nevét nem tudjuk. És de ugyanaz ő, aki Hurleyt meglátogatta, és ő a beteghordozó is. Talán még feltűnt ebben az évadban máshol is, de erre nem emlékszem.. -
#14456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két kortalan fasziról lehet tudni valamit? Van ugye az, akivel Ben találkozott még fiatalkorában és mostanáig nem öregedett, elvileg más frizurával ő ment el gyerek-Johnhoz is. A másik pedig a fekete hapsi, aki Hurley-t látogatta meg a diliházban. Vagy az nem ő lenne? -
r4pt0r #14455 És igen egyébként felesleges kötözködés, mert szerintem mindeki megértette mi a lényege. Én sose azt nézem hogy nyelvtanilag helyes volt e, hanem minidg azon agyalok hogy hogyan fog történi. De persze mindenkiben mást vált ki egy Lost ep. :D -
r4pt0r #14454 Ez szerintem csak akkor van így amikor tudjuk hogy hogyan történik. Mert teszem azt ha "teleportálják" a szigetet az már nem mozgatás, de ha egy hajóval arrébb tolják az nem költöztetés. (szerintem)
De mivel még nem tudjuk ezért teljesen mind1 egyelőre szerintem, de mind2 megoldást amit fent írtam kizártnak tartom. Azért nem lesz ilyen egyszerű hogy megnyomnak egy gombot. :D
-
#14453 költöztetni?
gondolom ez a feliratban van így.
na most.az eredeti így hangzik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!He wants us to move the island!
és bizony a mozgatás és a költöztetés között van különbség!lele már írta is,hogy ez a kulcs a sivataghoz és a jegesmedvéhez,hiszen a magyar költöztetni szóban benne van,hogy mondjuk a sivatag közepére,vagy ide a Balatonba hozzák a szigetet,de a move,vagyis mozgatni ige csak annyit "enged meg",hogy arrébb tolják pár száz km-t az óceánban!
lehet felesleges kötözködésnek tűnik,de ennyire nem kéne leutánozni a hivatalos fordítók (ferdítők) munkáját,régen néztem már feliratosan sorozatot,de akkor még bizony ilyen nem fordult elő :\
tudom,mindenki epekedve várja a feliratot,és a készítő ezért villámgyorsan dolgozik,így akadnak benne hibák.ha türelmesebb lenne az egyik oldal,a másik jobban tudna dolgozni... -
#14452 Most akkor hogy lesznek a további részek?
Az 5.évad ősszel?
És a még hátralévő 3 rész? :D -
#14451 A készítők már lenyilatkozták, hogy le fognak zárni mindent. Cliffhanger ne legyen, max egy ütős mondat a végére, mint a S3 végén a We have to go back > álleesős befejezés.
-
#14450 ez most vajon jó vagy rossz hír? :D
nem akarok felháborodni... álleesős befejést akarok, meg nem túl nagy cliffhangert :) -
#14449 sorozatjunkie:
A Lost 5. és 6. évada 17-17 részes lesz, így teljesülni fog az eredetileg kitűzött epizódszám terv. Plusz, a készítők jelezték, hogy a 2010-es finálé okozta felháborodásra készülve, utána hónapokig fognak bujkálni, ahogy David Chase, a Maffiózók írója is Párizsba utazott. Nem kell ugyanis, hogy őket kérdezgessék, hogy “Mit, hol, miért?”, hanem igenis gondolkodjanak a nézők. -
#14448 sosem fogunk mindent megérteni... már igyis annyi kérdést elfelejtettünk tutira...
pedig mennyire másképp indult a sorozat még normális dimenziokban játszodott és nem kellet szigeteket költöztetni...(itt a kulcs a jegesmedvéhez és a sivataghoz) Jééé -
#14447 sztem akkor sem fogunk mindent érteni csak 2x ennyi kérdésünk lesz :DDDD -
#14446 jajaja... eléggé kavarnak itt az idővel. Kiváncsi vagyok már nagyon milyen lesz amikor a legutolsó rész után majd mindent megértünk, minden kis részlet összeáll és majd csak ülünk a gép előtt és megpróbáljuk felkaparni az állunkat a padlóról. :D -
#14445 Nah én is megnéztem, ütös rész volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért a végén: "El kell költöztetnünk a szigetet" durva volt :D
azt lehetett sejtene, h Jack apja lesz, de Claire jelensége is eléggé zavarba hozott :D
ütös kis 3 rész lesz az biztos
egy vmit nem értek, ugyebár amikor a doki rakétát lövetett a szigtre ha jól tudom kb. 3percel késöbb érkezett meg a rakéta, nah most hogy a francba lehet az hogy viszont a doki hullája kb. 1 vagy 2 nappal már ott volt...
kezd egyre nagyobb lenni a katyvasz:D
eddig azt hittem, h ugye a "való világ" és a sziget között lévö területen "belassul" az idö, viszont ezt a mostani dokis dolog eléggé felakvarja :O -
#14444 ja én hülye most olvasom
"A Lost esetében ezt viszont csak úgy lehet megvalósítani, hogy az első “óra” május 15-én lesz, majd a 4×13-14 május 29-én"
szal kettészedték, nembaj így is jó lesz :) -
#14443 hát eddig a dupla évadzárók mindig azt jelentették hogy egyszerre jött ki a 2 rész
nem értem, a tripla évadzárónál ez miért lenne másképp...szal szerintem egyszerre három részt fogunk kapni, vagy egybe lesz a 3 rész egy aviban, ez már csak technikai kérdés -
#14442 nem az évadzáró részek 3 részt jelentenek, 3 rész azaz 3 hét -
#14441 thx a választ. -
#14440 Ugyerted a jovo heti LOST resz az 3x1 ressz? Azaz ket ora?:D -
#14439 az évadzáró első része, ami összesen 3 részből fog állni -
#14438 alienslive
2008. máj. 05. 12:34 | privát | válasz erre | #14387
sorozatjunkieról:
"Most már biztos, 14 részes lesz az idei Lost-évad, ami tripla finálét jelent. Ráadásul a Grey’s Anatomy is kap plusz egy részt, így Seattle-ben is dupla lesz az évadzáró. A Lost esetében ezt viszont csak úgy lehet megvalósítani, hogy az első “óra” május 15-én lesz, majd a 4×13-14 május 29-én, ergó május 22-én a GA zár. Szegény Swingtown-premier…" -
#14437 ez lesz az évadzáró? vagy valaki pls mondja meg hányrészes lesz ez a 4.évad. -
#14436 4x12 Promo
-
#14435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sőt mikor a kicsi johnot meglátogatja... -
#14434 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak furcsa dolgok, csupán egyet nem birok megemészteni...
a fekete öltönyös fickó (nem tudom a nevét) aki a szigetre vittea doktornénit, az ugyanúgy nézett ki a mostani részben a korházban is. Sőt mikor Ben elszaladt gyerekként az erdőbe akkor vele találkozott, sőt mikor ben megtámadta a darma falut akkor is igy nézett ki a gyerek. Ki ő vaójában? -
#14433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack apja... -
#14432 A kunyhóban ki volt az a faszi? -
#14431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a sziget egy másik idősíkon mozog.csak akkor nem érzékelhető,ha pont azon az úton közlekednek ki-be,amit pl Ben is mondott Michael-nek a 2-ik évad végén
ennél közelebbit,pontosabban jelen állás szerint nem tud mondani senki,aki nem a készítők egyike :)