22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • EmThor
    tele lett a pelenka rendesen!
  • jugen
    Záródik rendesen a történet.
  • Szolnokboy1
    egyetértek! ebben a részben minden volt, csak kapkodtam a fejem
  • Magoo
    Atya Úr Isten....mekkora rész volt már megint...
    Rendesen feszítik a húrt az évadzáróhoz :D Te jó ég mekkorát fog szólni a dupla finálé!
    Döbbenetes ez a sorozat...
  • magus
    jah engem is idegesít. jól csinálják amúgy, hogy el tudják terelni a figyelmet arról, hogy azért annyira azért mégsem profik...
  • Skynet723
    Engem meg az h végre jussanak már ki arrol a k*b*szott szigetrőől :D ÁÁÁ
  • LasDen #14504
    Libby volt az......engem nagyon nem izgat, hogy mé vót ott :D
  • lele
    az egészben az nem tetszik hogy csomó dologról elterelik a figyelmet ami az első második évadban kérdés volt. Tulajdonképpen elfelejtük szóval kit érdekel már az a rész amiben Hurley eggyütt csücsült a diliházban a barátnőjével a szőke csajjal aki meghalt... régen ezen tök sokat filoztunk és azóta semmi nyom nincs erre... ezer megannyi ilyen kérdés van amit csak úgy elhagytak
  • tommyg
    amerikába ma lesz, max mi holnap tölthetjük le
  • Sephi
    HOLNAP!!!!!11
  • tommyg
    =)
  • trident
    Figyelembe véve a sziget körüli időfluktuációt, szerintem tegnap. =)
  • tommyg
    azaz ma
  • Sephi
    HOUNAP LOST!!!111
  • Sephi
    Eppen ezt figyeltem meg. Annyira nincs tema, hogy most ezt kell vegig izzasztani.

Oszinten engem messze nem Jack apja erdekel :D

Engem a fust es a templom erdekel.
  • homeless
    Szerintem meg jack apja őslakos. Olyan mint Alpert, tehát halhatatlan.
  • LasDen #14494
    most nem azért, de nem tök mind1, hogy hogyan lehet elő az apja?????
  • AntiHero
    Elvileg jack apja...
  • PrisonMan
    A szigeten kívül halott volt. Mutatták a hullaházban, Jack azonosította. Bár 2 féle verzió létezhet:
    1) tetszhalott volt, tehát egy idő után újra életre kellt. -> Ha nem a Lostot néznénk, akkor tuti ez lenne a megfejtés
    De mivel a Lostot nézzük: 2) Lehet, hogy olyan képessége van, mint Mikhailnak, tehát nem hal meg.
    Ez kapcsolatban állhat, hogy a szigeten meggyógyulnak az emberek. Kivéve Jack valamiért.
  • Sephi
    Tehát harom.

De nem vagom mit agyalunk ezen. Ha nektek igy a jobb, hat legyen halott. En akkoris meg vagyok rola gyozodve, hogy nem halott.

Ennyi.
  • Klemice
    két fajta ruhában láttuk jack apját a szigeten öltönyben és tornacipőben valamint egyfajta kiránduló öltözékben most
  • Sephi
    Baze, hagyuk mar az ilyen gunyolodast, mert nem ide tartozik.

A Lost nem arrol hires, hogy normalis dolgok tortennek benne.

Szamtalanszor lathattuk mar filmekben, hogy valaki csak megjatsza a halalalt nem?

Ismetelten kerdem "UGYAN MIERT NEM JATSZHATTA MEG A HALALAT JACK APJA?"

Ott van vele Claire, mindig mas ruhat visel... az az ember nem halott.
  • Herold
    Na igen, attól, hogy valakit koporsóba raknak és a fia készül temetni, még nem biztos, hogy halott.

Mivel a szellemek nemigen tudnak beszélni, csak két megoldást tartok elképzelhetőnek: 1.: sziget gyógyító ereje feltámasztotta; 2.: az nem Jack apja, hanem a sziget szelleme, amely bárkinek az alakját fel tudja venni (ez megmagyarázna számos más jelenést is).
  • Sephi
    Igy van :D

Azt meg kijelenteni "hogy mar semmin sem csodalkozom" nem igaz mert minden reszben van valami amitol felkialtok...

Imadom!
  • ProGabe #14486
    szóval:Jack apja végig benne volt,mármint egész életében.többek között ezért lett alkesz.hasonló okból aztán a fia is.feltették,vagy inkább ő intézte úgy,hogy felkerüljön (halottként) a repülőre,ami John Locke (!) miatt zuhant le,hiszen ő a kiválasztott!

meg is van fejtve ezen része a dolgoknak :)

persze ahhoz,hogy lezuhanjon a repülő kismillió dolognak kellett összejönnie (Desmond találkozik Pennyvel,hajóút,odakerül,nem írja be a számokat,stbstbstb és ez csak egy a sok százból,ezerből,millióból)
    szóval Jacob ezt mind-mind irányítja,ő hozta össze a dolgokat

ezzel gondoltam rámutatok arra,hogy mennyi minden csak egy hajszálon múlott.ha csak egy szereplő is máshogy cselekszik a múltjában,talán ez az egész nem történik meg.ezzel szemben mégis van benne valami,amitől úgy tűnik,hogy irányítják az eseményeket

nagyon messze van még a 6-ik évad vége,a fene egye meg :)
  • Sephi
    Aaaa? Mondjuk direkt? Ugye te is belatod, hogy ez hulye kerdes volt :P

Ebben sorozabtban szerinted furcsan nez ki, hogy valakit halotnak tetettnek direkt?
  • ProGabe #14484
    és szerinted miért tették a koporsóba?mert vámpír? :)
  • Sephi
    En azt nem ertem, hogy a Fust azt miert nem olte meg az osszes katonat? Ugy hittem a tamadaskor, hogy agyon gyilkolta mindet.
  • Sephi
    Nem halt meg az apja, ertsetek mar meg. Attol, hogy koporso meg ilyenek , nem jelenti azt , hogy halott. Amikor az elso reszben Jack felebredt a szigeten , akkoris az apja kuldte oda a kutyat hozza.

Masikm eg ha egy fokkal megforditjak a szigetet , akkor a kapu is elmozdul , ergo nem juthatnak be. Nehez megerteni mi?
  • tommyg
    MI SE!
  • DJ BP
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De az egészben azt nem értem, mi köze ehhez Jack már korábban meghalt apjának (szellemének, vagy feltámadt, stb.)?
  • Herold
    Valami miatt nem öregszik.
  • Herold
    Te eddig hol voltál bakker?
  • r4pt0r
    Nem mert lehet ők itt vanak de más már nem talál ide.
  • GTheo
    De nem késő már? A rész végén a helikopter már a sziget felett volt...
  • Borg
    Szerintem meg nem. Pont az a lényeg, hogy ha nem azon a csatornán mész a szigethez, akkor "nem jutsz oda" (nagy vonalakban). Szerintem ez lesz a nyitja a dolgoknak, hogy ezzel a mágneses kisüléssel vagy mivel szépen átrendezik a dolgokat, hogy az az útvonal ne legyen használható többé.
  • PrisonMan
    Ha elfordítanák 1 fokkal akkor miért ne tudnának bejönni? Max nem Jackék tengerszakaszán jönnének, hanem egy kicsit arrébb. A sziget elfrodításával a bejövő csatorna ugyanúgy ott maradna.

dashed_ : Legvalószínűbb a helyileg átrakás. Ha ugyanott maradna, ahol most van, akkor Bennek nem okozna gondot a jövőben újra megtalálni! (Widmore - Ben párbeszéd) Ha időben lenne máshol, attól még helyileg ugyanott maradna és Ben meg az O6 tagja visszamehetnének.
  • philcollins
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért nem találták meg sokáig a szigetet akik keresték, mert ide-oda költöztették :-)
  • zaki
    hd-ben nézem :D
  • Sephi
    We have to move the island

Eleg csak 1 fokot foridtani rajta, es marmis senki sem tud bejönni. Mit kell ezen ennyit filozofálni baz.