22323
-
#14510 tele lett a pelenka rendesen! -
#14509 Záródik rendesen a történet. -
#14508 egyetértek! ebben a részben minden volt, csak kapkodtam a fejem -
#14507 Atya Úr Isten....mekkora rész volt már megint...
Rendesen feszítik a húrt az évadzáróhoz :D Te jó ég mekkorát fog szólni a dupla finálé!
Döbbenetes ez a sorozat... -
#14506 jah engem is idegesít. jól csinálják amúgy, hogy el tudják terelni a figyelmet arról, hogy azért annyira azért mégsem profik... -
#14505 Engem meg az h végre jussanak már ki arrol a k*b*szott szigetrőől :D ÁÁÁ -
#14504 Libby volt az......engem nagyon nem izgat, hogy mé vót ott :D -
#14503 az egészben az nem tetszik hogy csomó dologról elterelik a figyelmet ami az első második évadban kérdés volt. Tulajdonképpen elfelejtük szóval kit érdekel már az a rész amiben Hurley eggyütt csücsült a diliházban a barátnőjével a szőke csajjal aki meghalt... régen ezen tök sokat filoztunk és azóta semmi nyom nincs erre... ezer megannyi ilyen kérdés van amit csak úgy elhagytak -
#14502 amerikába ma lesz, max mi holnap tölthetjük le -
#14501 HOLNAP!!!!!11 -
#14500 =) -
#14499 Figyelembe véve a sziget körüli időfluktuációt, szerintem tegnap. =) -
#14498 azaz ma -
#14497 HOUNAP LOST!!!111 -
#14496 Eppen ezt figyeltem meg. Annyira nincs tema, hogy most ezt kell vegig izzasztani.
Oszinten engem messze nem Jack apja erdekel :D
Engem a fust es a templom erdekel. -
homeless #14495 Szerintem meg jack apja őslakos. Olyan mint Alpert, tehát halhatatlan. -
#14494 most nem azért, de nem tök mind1, hogy hogyan lehet elő az apja????? -
#14493 Elvileg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jack apja...élőhalot -
#14492 A szigeten kívül halott volt. Mutatták a hullaházban, Jack azonosította. Bár 2 féle verzió létezhet:
1) tetszhalott volt, tehát egy idő után újra életre kellt. -> Ha nem a Lostot néznénk, akkor tuti ez lenne a megfejtés
De mivel a Lostot nézzük: 2) Lehet, hogy olyan képessége van, mint Mikhailnak, tehát nem hal meg.
Ez kapcsolatban állhat, hogy a szigeten meggyógyulnak az emberek. Kivéve Jack valamiért. -
#14491 Tehát harom.
De nem vagom mit agyalunk ezen. Ha nektek igy a jobb, hat legyen halott. En akkoris meg vagyok rola gyozodve, hogy nem halott.
Ennyi. -
#14490 két fajta ruhában láttuk jack apját a szigeten öltönyben és tornacipőben valamint egyfajta kiránduló öltözékben most -
#14489 Baze, hagyuk mar az ilyen gunyolodast, mert nem ide tartozik.
A Lost nem arrol hires, hogy normalis dolgok tortennek benne.
Szamtalanszor lathattuk mar filmekben, hogy valaki csak megjatsza a halalalt nem?
Ismetelten kerdem "UGYAN MIERT NEM JATSZHATTA MEG A HALALAT JACK APJA?"
Ott van vele Claire, mindig mas ruhat visel... az az ember nem halott. -
#14488 Na igen, attól, hogy valakit koporsóba raknak és a fia készül temetni, még nem biztos, hogy halott.
Mivel a szellemek nemigen tudnak beszélni, csak két megoldást tartok elképzelhetőnek: 1.: sziget gyógyító ereje feltámasztotta; 2.: az nem Jack apja, hanem a sziget szelleme, amely bárkinek az alakját fel tudja venni (ez megmagyarázna számos más jelenést is). -
#14487 Igy van :D
Azt meg kijelenteni "hogy mar semmin sem csodalkozom" nem igaz mert minden reszben van valami amitol felkialtok...
Imadom! -
#14486 szóval:Jack apja végig benne volt,mármint egész életében.többek között ezért lett alkesz.hasonló okból aztán a fia is.feltették,vagy inkább ő intézte úgy,hogy felkerüljön (halottként) a repülőre,ami John Locke (!) miatt zuhant le,hiszen ő a kiválasztott!
meg is van fejtve ezen része a dolgoknak :)
persze ahhoz,hogy lezuhanjon a repülő kismillió dolognak kellett összejönnie (Desmond találkozik Pennyvel,hajóút,odakerül,nem írja be a számokat,stbstbstb és ez csak egy a sok százból,ezerből,millióból)
szóval Jacob ezt mind-mind irányítja,ő hozta össze a dolgokat
ezzel gondoltam rámutatok arra,hogy mennyi minden csak egy hajszálon múlott.ha csak egy szereplő is máshogy cselekszik a múltjában,talán ez az egész nem történik meg.ezzel szemben mégis van benne valami,amitől úgy tűnik,hogy irányítják az eseményeket
nagyon messze van még a 6-ik évad vége,a fene egye meg :) -
#14485 Aaaa? Mondjuk direkt? Ugye te is belatod, hogy ez hulye kerdes volt :P
Ebben sorozabtban szerinted furcsan nez ki, hogy valakit halotnak tetettnek direkt? -
#14484 és szerinted miért tették a koporsóba?mert vámpír? :) -
#14483 En azt nem ertem, hogy a Fust azt miert nem olte meg az osszes katonat? Ugy hittem a tamadaskor, hogy agyon gyilkolta mindet. -
#14482 Nem halt meg az apja, ertsetek mar meg. Attol, hogy koporso meg ilyenek , nem jelenti azt , hogy halott. Amikor az elso reszben Jack felebredt a szigeten , akkoris az apja kuldte oda a kutyat hozza.
Masikm eg ha egy fokkal megforditjak a szigetet , akkor a kapu is elmozdul , ergo nem juthatnak be. Nehez megerteni mi? -
#14481 MI SE! -
DJ BP #14480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De az egészben azt nem értem, mi köze ehhez Jack már korábban meghalt apjának (szellemének, vagy feltámadt, stb.)? -
#14479 Valami miatt nem öregszik. -
#14478 Te eddig hol voltál bakker? -
r4pt0r #14477 Nem mert lehet ők itt vanak de más már nem talál ide. -
#14476 De nem késő már? A rész végén a helikopter már a sziget felett volt... -
Borg #14475 Szerintem meg nem. Pont az a lényeg, hogy ha nem azon a csatornán mész a szigethez, akkor "nem jutsz oda" (nagy vonalakban). Szerintem ez lesz a nyitja a dolgoknak, hogy ezzel a mágneses kisüléssel vagy mivel szépen átrendezik a dolgokat, hogy az az útvonal ne legyen használható többé. -
#14474 Ha elfordítanák 1 fokkal akkor miért ne tudnának bejönni? Max nem Jackék tengerszakaszán jönnének, hanem egy kicsit arrébb. A sziget elfrodításával a bejövő csatorna ugyanúgy ott maradna.
dashed_ : Legvalószínűbb a helyileg átrakás. Ha ugyanott maradna, ahol most van, akkor Bennek nem okozna gondot a jövőben újra megtalálni! (Widmore - Ben párbeszéd) Ha időben lenne máshol, attól még helyileg ugyanott maradna és Ben meg az O6 tagja visszamehetnének. -
philcollins #14473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért nem találták meg sokáig a szigetet akik keresték, mert ide-oda költöztették :-) -
#14472 hd-ben nézem :D -
#14471 We have to move the island
Eleg csak 1 fokot foridtani rajta, es marmis senki sem tud bejönni. Mit kell ezen ennyit filozofálni baz.