Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem air date szerint van,tehát azt nézd.na jó a lényeg:3x00 az elsõ 2 évad összefoglalója,az answers pedig az utolsó (dupla) rész elõtt ment le
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kérdés:
a az S03E00 gondolom az évadbevezetõ rész, de mi a "Lost.S03.The.Answers" tehát az évad végén , vagy az elején nézzem meg? mert ugye ez vmi dokufilm, de nem merem megnézni nehogy szétspoilerezzenek valamit. tehát idõrendben hogy nézzem?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ancsie: Vidéken élsz, ahogy látom, elhiszem, hogy ott sok ember nem engedheti meg magának a kábeltv-t sem, tudom, hogy milyen szar helyzetek vannak sok helyen. Inkább úgy értettem amit mondtam, hogy elég sok helyen van kábeltv, dsl viszont messze nincs ennyi helyen, holott a net már szinte helyettesíti a tv-t is, és kicsikét többet tud nyújtani.
Most viszont tényleg nem akarom tovább fejtegetni a témát, inkább privátban folytassuk, ha valakinek igénye van rá, tényleg nem itt kéne ezt megbeszélni.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De itt tényleg befejeztem.
senkit nem érdekel,hogy milyen neted van,honnan fogod tölteni,stb
és majd 1-én sem kell az infó arról,hogy hol tart a letöltés,a kérdések hogy honnan lehet leszedni (ha nem találod meg magad,meg sem érdemled,ez mindenhol fenn lesz!),stbstb
elõre is köszönöm mindenki nevében!a warn meg gondolom nem kell senkinek...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
összehozták
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
31én kezdõdik a 4. évad ugye?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szerintem jó lenne bannerbe
"Everything that happens, happens for a reason"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigetet elhagyók száma?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?