Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
nembaj, ezt is köszi :)

ancsie18
Na egyelõre ennyi! Két szám van még, amit ismerek, az egyik ami akkor szól, amikor Hurley a hatchben bezabál és Jint látja csirkének öltözve / Slim Smith & The Uniques - My conversation /, a másik amit egyszer Kate hallgat a kocsiban / Csak a refrénjére emlékszem: "In the highway, after mindnight, I'm searching for you" /. Ja, van még egy harmadik is, de az nem tudom, mikor szólt / Skeeter Davis - End Of The World /.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18

ProGabe
sõt,nem úgy indult,ahogy szokott:valaki felébred,és a szemét mutatják premier plánban.ennek a hiánya az egyetlen nagatívum számomra a részben :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem Locke vagy Jacob.

Klemice
valahol nincsenek ilyen lostos hangok különösen a füst hangja érdekelne pl csengõhangnak

és mi az az "az" ami mindent meg fog tenni hogy õk 6an visszamenjenek a szigetre?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Fabio Capello
thx :) A Downtown már megvan, azt amint meghallottam letöltöttem :P

ProGabe
nehogy már nem egyértelmû,hogy mikor játszódik az ff.Jack még csak egy kis vodka naranccsal indít,és még vissza sem akar menni
Hurley befolyásolhatóbb,kevésbé erõs a személyisége,ezért õ már ott tart,ahol Jack csak x idõ múlva fog.de ahogy beszélgettek a rész végén érezhetõ volt,hogy már õ (Jack) is érzi azt,amit Hurley,de még ellen tud neki állni
lehet majd látunk olyan ff-t is,ahol már Katinka is vissza akar menni...

Xenu
Kár hogy most nem lett ilyen 4. "évadnyitó" zene!

Sometimes life hurst like hell

ancsie18
Szia! Feltöltöm neked szívesen rapidra. Azért nem írtam együttest, mert egy zeneszerzõ komponálta. Ha kell a Downtown, vagy más LOST-os számok, van még nekem egy pár. Life and Death

Fabio Capello
Igen igen közben rájöttem hogy így indul az évad :) Eleinte nekem még nem jött be a sorozat, aztán ahogy jött az egyre több rejtély, annál jobban megtetszett :D

ProGabe
"azt mondta segitenie kell nekik"

hatan jöttek el,maradtak jópáran.ergó nekik kell segíteni és róluk érdeklõdik a néger az intézetben.szerintem ez ilyen egyszerû.viszont van valami más is!a végén amikor Jack-kel beszél,már valami másra (is) gondolnak,szerintem

#12800:ezzel a számmal indul a 3-ik évad!ahogy Desmond száma a Make your own kind of music,úgy Juliet-é a Downtown.nagyon jó választás,mert a számok szövege ráhúzható a karakterek személyiségére.lost powaaaaa :)

Na én is megnéztem, jó kezdés volt. :) Nem fogok tag-et használni, de innentõl spoiler jön!

A kezdõ képsorokkal már megint át akartak verni minket, de én tudtam, hogy úgysem a szigeten van az a gyümölcs kupac, mindenesetre vicces volt, amikor Hurley szállt ki a kocsiból (én Sawyer-re tippeltem elsõre, de mint késõbb kiderült õ nem valõszínû, hogy benne lesz a 6-osban, viszont akkor egyre nagyobb kérdés, hogy Kate kihez "ment haza" a 3. évad végén lévõ flash-forwardban). Dimenziózás szerintem sincs. Ez az elõre-emlékezés sztem korábbi eseményeket mutat, mint a 3. évad végi, mert volt vmi szakállas beszólása Jack-nek, amikor Hurley-vel beszélt, továbbá még nem tûnt annyira idegroncsnak sem. Ez a Jákob-os rész viszont nem tetszik, mert erre sztem nem nagyon fognak tudni értelmes választ adni.

Ha már teóriák, akkor én azt mondom, hogy lehet, hogy az egész egy nagy pszichológiai kísérlet és be vannak gyógyszerezve, ezért hallanak és látnak fura dolgokat (és a Dharma valóban foglalkozott ilyenekkel). :)

Klemice
csütörtökön és itteni idõ szerint péntek hajnalban felkerül a torrent 5 óra körül

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Japep
Látom elindult újra a sorozat... :D
Ez melyik napokon fog mennyi Amerikában?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fabio Capello
Köszönöm. Ami nekem most nagyon bejött az a Downtown az RTL-es promoból

PrisonMan
Ez tényleg jó lenne, ha bevezetésre kerülne!

gercse
amúgy Michael Giacchino írta a zenét

gercse
torrent lost ost, ezeket használd :D a keresõben

Fabio Capello
Ezt a life and death számot honnan lehetne letölteni? (csak mert énekest/együttest nem írtál) :)

lele
bocs. spoiler.

Miért nem csináljuk azt amit a Prison breakes topicban? Felirat megjenlését követõ következõ nap éjféléig kell spoilerezni ott

asszem..

lele
nincs itt semmi dimenziózás...szerintem (attól még lehet hogy van) :D

Mikor Hurleyt meglátogatta Charlie azt mondta segitenie kell nekik mert szükségük van rá (hurleyre) nyilván csak a büntudat vagy valami ilyesmi ami miatt mindenki megörül jack is meg hurley is...

Szolnokboy1
ha neked ez jót tesz, akkor: meg fog.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

:O dejotopik! LOST forevör!! egyébként csárli megfog halni?

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Xenu
Szernitem is! Meg nem véletlenül van fent piros hátérrel a VIGYÁZZ SPOILER.. Aki nem akar teóriákat, vagy az aktuális résszel kapcsolatos infókat megtudni, nem kell bejönni ide!
Amúgy sem tudom abban mi a spoiler, ha belinkelek egy képet az utolsó részbõl, és leírom hogy ki van a képen! <#crazya>

DjDano
Túl erõs a fantáziád...

Amugy ez a spoilerezés nagy baromság, aki nem látta az aktuális részt az minek jöni ide?

mNzJean
Ez a rész is csak megerõsítette a dimenziós teóriámat.Jackék azért vannak úgy begolyózva ,mert nem oda vitték vissza õket ahonnan elindultak,ezért mondta Ben ,hogy lehetetlen hazajutni.És ezért akar jack annyira visszajutni a szigetre,szerintem

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ramore
Jól látom, csak a 4x01-hez van felirat? Mi van a 4x00-ás résszel?
ancsie18
Szerintem a Life and Death címû számra gondolsz, nagyon szép szám, elõször Boone halálakor ment, és azóta is minden szomorú pillanatban azt adják. Nagyon klassz.

ProGabe

kill3r21
hát gyerekek ez komoly volt....minden toszteletem a készitöké...
Promo van már valahol?
Casper007
Az teljesen reális két évad között. :)

Hello World!

Szolnokboy1
ha nem lesz több rész ebben az évadban, akkor a köv. évad 24 részes lesz és ha minden igaz akkor igy az 5. szeptemberben kezdõdik és nem január-februárban. tehát legjobb esetben 5-6 hónapot kell várnunk.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

The FlashBack
Üdv!

Tudja valaki, hogy mi annak számnak a címe, ami a 33.-dik percben megy?
Ha jól emléxem ez volt az elõzõ évadzáró végén is. Nagyon fontos lenne, valaki... bárki...:)

PrisonMan
Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem simán lehetséges!

Egyébként a részek címei még nem spoilersek. A középpontba lévõ személyek kiléte viszont annál inkább! (>mint írad a spoiler miatt<)Pl. A wikipedian sincsenek kint, hogy ki lesz a középpontba.

Lehet tudni, mert már kiadták a részek címeit meg azt, hogy kivel fog foglalkozni a rész és hogy flashback vagy flashforward lesz. Akiknek flashforward lesz azok kijutnak. 1 személyt nem tud senki. Sokan arra gondolnak, hogy Aaron, de a készítõket ismerve azt is el tudom képzelni, hogy Jack apja nem halt meg és õ az a titokzatos személy.

Hyder
LOL rosszat linkeltem

<#szomoru1>

Steam: [HUN]Feriggno

ProGabe
lehet tudni 100%-ra?

ha valaki spoiler tag nélkül leírja,azt megkeresem,és elrugdosom a seggét egészen a szigetig! :)

Én sem olvastam el, hogy kik jutnak ki.

PrisonMan
Csakhogy én nem olvasok spoilereket... Bele lehet õrülni a várakozásba, de ha már egyszer nézem, akkor ne legyen ellõve elõre a poén...

Már lehet tudni, hogy kik jutnak ki. 6+1 ember. Azt a +1et senki se tudja, hogy ki lesz.

PrisonMan
De akkor elvileg Jack apja is kijut a szigetrõl!! Így lenne értelme a harmadik évad kórházos részének.
Számoljunk csak eddig kirõl tudunk:
-Jack
-Kate
-Hurley
*És akkor ide jönne még Jack apja is? <#conf>

Vagy lehet, hogy õ Magnus Hanso:))) Le is fordulnék a székrõl ha így lenne:)

ProGabe
Nem lepõdnék meg ha a késõbbi flashback-ekbõl kiderûlne, hogy midenkinek van valami köze hozzá.

pont ezt írtam le én is nemrég :)

Azt a képet is feljavították, amikor Ben beviszi Locke-ot Jacobhoz és ott is Jack apjára hasonlít. Lehet, hogy meg se halt(vagy feléledt a szigeten), és azért mondja Jack a 3 évad végén a másik orvosnak, hogy hívja le az apját. Meg az is érdekes, hogy Jack apjának elég sokmindenkihez köze van. Jack, Claire, Analucia, Sawyer, stb... Nem lepõdnék meg ha a késõbbi flashback-ekbõl kiderûlne, hogy midenkinek van valami köze hozzá.

ProGabe
na mindjárt más.így már tényleg egyértelmû.nekem nem volt kedvem elindítani a ps-t :)

viszont spoilerezni nem kéne!

AntiHero
ja és amúgy Lost mobisode utolsó részébe is õ volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Xenu
mondjuk azért Jack apja az...