22323
-
#14710 nincs mit, most azthiszik valami értelmes történt a topikban, az "6 új üzenet" mondatot olvasva:) -
#14709 Jó tudni...köszi! :D -
#14708 úgy volt, de mégse:) -
#14707 Akkor félre értelmeztem.
Én úgy hallottam, hogy múlthét pénteken egy valamivel másabb 12.részt is leadtak...de akkor tévedtem! :) -
#14706 nincs bővített rész.-.. -
#14705 Egy kérdés.
Érdemes megnézni a 13-14 előtt azt a ,,bővített'' 12.részt? :) -
#14704 azt mégis mikor mutatták,amikor elmondta Jacknek azt,amit ott elmondott Jack Bennek? :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyebár Jack azt mondja,hogy John elmondta neki:miután elment,történt pár szörnyű dolog.és hogy vissza kell menniük
valamint azt,hogy egy hónapja beszéltek.szóval a lényeg,hogy azt a beszélgetést mi nem láthattuk,így nem tudtuk,hogy ezeket John mondta neki!
számomra a rész lényege:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érezhetően lezártak egy szakaszt.pár egyértelmű dolog:a sziget nincs ott,ahol eddig volt,kijutottak,John lett az új vezér,Ben nem mehet vissza.
We have to go back -> They WILL go back! :)
arra fel lehet készülni,hogy a 4-ik évad merőben más lesz,mint az eddigiek!
meg egy kérdés,elmélkedés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az az időutazás szerintetek is csak kamu?arra gondolok,hogy az ott nem volt más,mint egy lezárása annak a szerkezetnek,amivel elmozdította Ben a szigetet.csak úgy juthatott oda,ha az ellenkezőjét csinálta annak,ami tilos volt:fémet rakott a kamrába.az egész Dharma csak egy humbug,kezdem azt hinni.
mik lesznek még itt,te jó ég! -
#14703 Ott mondja el Jack Ben-nek mit mondott nekui Locke. Nehez volt nagyon elkepzelni, hogy ki lehet az mi? :DD -
#14702 vegyes érzéseim vannak :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most éreztem először azt,hogy erőlködniük kellett a készítőknek azért,hogy ne tolják az arcunkba a megoldásokat :S tehát nem úgy,mint eddig,hogy kérdést kaptunk válaszként,hanem egyszerűen csak egy semmit.inkább a közepe felé éreztem ezt, a végén már nem
#14700:sok mindent előre lehetett sejteni az egész évadban a WTF-ek közül,kezdve Aaron-tól,egészen addig,hogy Michael van a hajón,vagy hogy Widmore-hoz megy Ben,de ezt én sem vágtam!áruld már el,hogy te honnan tudtad ilyen biztosan!tényleg érdekel,mi volt a "clue" -
#14701 kizárásos alapon -
#14700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat mar mielott mutattak volna lehetett tudni, hogy ki van a koporsoban -
Th0m #14699 áh ez kész :D megint ütött a vége -
homeless #14698 Nem mindenki teheti meg, hogy délbe lostot néz. -
#14697 bővített résznek nyomát nemlátom, ti? -
zerosdfd #14696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghaltak, hogyne, de a lezuhanást túlélték +3an - Jack kamu-sztorija szerint. Ezért nevezi meg őket, ennyi. Nem nagy extra, leszámítva hogy, valóban pont ők haltak meg igazán. -
#14695 Miert emliti nev szerint oket???? Mind meghalt nem??
MOST NEZTEM MEG!
JEZUSOM!!!
Soha nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat ennyire jo lesz.
EZ KESZ! -
#14694 ja hogy 6+3-1=8 vágom -
zerosdfd #14693 Kérdés: Van -e angol felirat?
Válasz még nincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kérdés: Mi van extrákban, a 12. epizódban?
Válasz: Jack név szerint említi Boone-t, Libby-t, és Charlie-t, mint a másik három túlélőt, illetve Sayid egy kérdésre válaszolva megjegyzi, hogy nem akat visszamenni Irakba, mert ott nincs semmi keresnivalója.
Kérdés: Mit és kit hall Kate a telefonban?
Válasz: "The island needs you. You have to go back before it's too late" visszafelé, ugye.
http://uk.youtube.com/watch?v=x2203errLVY ezt direkt nem linkelem.... Sokak szerint Christian lesz, de ez még nem biztos.
Kérdés: Mitől különleges "Hoffs Drawlar", ahol a koporsó volt?
Válasz: Ez a "Flash Forward" anagrammája.
Kérdés: Függőség -e hajnali 4-kor kelni, hogy megnézzük a Lostot?
Válasz: IGEN, és egyben nevetséges is.
-
Th0m #14692 angol feliratot tud valaki? -
mentos-boy #14691 hát...
mivel nincs fent sehol, nagyon úgy fest hogy ez a tipp most nem jött be... -
#14690 lehet h a kibővített rész csak kamu? -
mentos-boy #14689 ezekszerint senki nem talált kibővített 12.részt... -
#14688 én beszartam b+ :D -
#14687 Ja :D akkor ok, aszitem en nem ertek valamit. -
#14686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na most mi a faszom van?? :DD Durva finálé volt. Most akkor mindannyiuknak vissza kell menniük? Jin és Micheal tuti meghaltak? Mi lett Daniel-lel? Megint túl sok a kérdés...vagy még mindig. -
#14685 leírtuk már sokszor hogy úgy volt, hogy jön a 12. rész bővített változata... de nem jött... nem miattam van ám :) -
#14684 En sem, azért kérdem. -
Th0m #14683 állítolag volt egy 12es kibővített változat.. de énsem találom seholsem. -
#14682 Lost.S04E13-E14.HDTV.XviD-2HD.torrent
Csak ez van fent. Ne haragudj de meg mindig nem ertem, melyik 12-es reszt kene megnezni...
Elmondod pontosan kerlek? -
#14681 Megint csak úgy vagyok, hogy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora rész volt már....és tökre magával ragadott az is amikor Desmond végre összejött Penny-vel. Ja de persze ismét feljött az újabb ezer kérdés....na meg hogy Locke mint Jeremy...mitököm :D Megint a totál sötétség borult ránk de ezt imádjuk....2 éven bellül meg talán kapunk válaszokat is :D IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM! -
homeless #14680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ááááááááááááááá, ez ütött. Örülök, hogy Desmond megmenekült:) A koporsó viszont áhhhhh, no comment -
#14679 jó mind1 te sem követed a topikot látom :)
úgy volt hogy most jön egy kibővített 12. rész és egy dupla évadzáró -
DJ BP #14678 az már két hete volt, valahol (sok helyen :D) fenn kell lennie :) -
#14677 új 12. részt csak én nem látom sehol? -
homeless #14676 FENTVAAAAAN!!!! -
homeless #14675 Áhhhh még mindig nincs fent. Godolom azért mert az amcsiknál is majdnem 2 órával később lett vége, és egybe akarják feltenni -
#14674 csak én nézem rossz helyen vagy még mindig nincs kint? -
#14673 faxom csak fél nyolcra érek haza melóból, meg mire leszedem O_O
de cserébe tévén, 5.1-ben, HD :D -
#14672 na minnyá -
#14671 Neugassá te gyerek mert megkötlek!