Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és mi az az "az" ami mindent meg fog tenni hogy õk 6an visszamenjenek a szigetre?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hurley befolyásolhatóbb,kevésbé erõs a személyisége,ezért õ már ott tart,ahol Jack csak x idõ múlva fog.de ahogy beszélgettek a rész végén érezhetõ volt,hogy már õ (Jack) is érzi azt,amit Hurley,de még ellen tud neki állni
lehet majd látunk olyan ff-t is,ahol már Katinka is vissza akar menni...
hatan jöttek el,maradtak jópáran.ergó nekik kell segíteni és róluk érdeklõdik a néger az intézetben.szerintem ez ilyen egyszerû.viszont van valami más is!a végén amikor Jack-kel beszél,már valami másra (is) gondolnak,szerintem
#12800:ezzel a számmal indul a 3-ik évad!ahogy Desmond száma a Make your own kind of music,úgy Juliet-é a Downtown.nagyon jó választás,mert a számok szövege ráhúzható a karakterek személyiségére.lost powaaaaa :)
A kezdõ képsorokkal már megint át akartak verni minket, de én tudtam, hogy úgysem a szigeten van az a gyümölcs kupac, mindenesetre vicces volt, amikor Hurley szállt ki a kocsiból (én Sawyer-re tippeltem elsõre, de mint késõbb kiderült õ nem valõszínû, hogy benne lesz a 6-osban, viszont akkor egyre nagyobb kérdés, hogy Kate kihez "ment haza" a 3. évad végén lévõ flash-forwardban). Dimenziózás szerintem sincs. Ez az elõre-emlékezés sztem korábbi eseményeket mutat, mint a 3. évad végi, mert volt vmi szakállas beszólása Jack-nek, amikor Hurley-vel beszélt, továbbá még nem tûnt annyira idegroncsnak sem. Ez a Jákob-os rész viszont nem tetszik, mert erre sztem nem nagyon fognak tudni értelmes választ adni.
Ha már teóriák, akkor én azt mondom, hogy lehet, hogy az egész egy nagy pszichológiai kísérlet és be vannak gyógyszerezve, ezért hallanak és látnak fura dolgokat (és a Dharma valóban foglalkozott ilyenekkel). :)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez melyik napokon fog mennyi Amerikában?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Miért nem csináljuk azt amit a Prison breakes topicban? Felirat megjenlését követõ következõ nap éjféléig kell spoilerezni ott
asszem..
Mikor Hurleyt meglátogatta Charlie azt mondta segitenie kell nekik mert szükségük van rá (hurleyre) nyilván csak a büntudat vagy valami ilyesmi ami miatt mindenki megörül jack is meg hurley is...
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Amúgy sem tudom abban mi a spoiler, ha belinkelek egy képet az utolsó részbõl, és leírom hogy ki van a képen! <#crazya>#crazya>
Sometimes life hurst like hell
Amugy ez a spoilerezés nagy baromság, aki nem látta az aktuális részt az minek jöni ide?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Promo van már valahol?
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Tudja valaki, hogy mi annak számnak a címe, ami a 33.-dik percben megy?
Ha jól emléxem ez volt az elõzõ évadzáró végén is. Nagyon fontos lenne, valaki... bárki...:)
Egyébként a részek címei még nem spoilersek. A középpontba lévõ személyek kiléte viszont annál inkább! (>mint írad a spoiler miatt<)Pl. A wikipedian sincsenek kint, hogy ki lesz a középpontba.
ha valaki spoiler tag nélkül leírja,azt megkeresem,és elrugdosom a seggét egészen a szigetig! :)
Számoljunk csak eddig kirõl tudunk:
-Jack
-Kate
-Hurley
*És akkor ide jönne még Jack apja is? <#conf>#conf>
pont ezt írtam le én is nemrég :)
viszont spoilerezni nem kéne!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun