Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
szerintem az évad végén mennek el a szigetrõl szóval a 16. rész végén
de könnyen meglehet hogy már a 8. rész végén
nem hinném hogy elhúzzák nagyon

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

alienslive
Szerintem halál mind1 ki az a 6 ember, mert biztos visszamennek a szigetre és az lesz a lényeges, utána ki menekül meg...
Nem olvastam errõl spoilert, ezért lehet nagy hülyeséget mondok.

azsokávan...

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Klemice
áprilisban...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ezjoszám😊 egyébként AXN mikor fogja adni a Lost 4. évadot?

toysoldier
k. gtfo

"Nincs itt semmi warezolás. 😊"

télleg nincs, csak épp mindenhol a faszságaidat reklámozod.
ennyi.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nekem mértnem válaszolsz? 😊
Nincs itt semmi warezolás. 😊
Ha valakit nem érint mit kotyog bele?
Sokan örülnek, hogy segítek nekik, mert így hozzájutnak, és jót filmeznek.
Ennyi.
bizony, kereken mind a nyolcat...
ProGabe
igen,egyben adják le a 8 (nyolc) részt.....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és ez nem spam?

---
Egybe adják le ugye a 16 részt? Mármint szünet nélkül

Drágám!
Most nem arról van szó, hogy ki milyen nemû hanem, hogy Gudakes mindjárt be fog gyûjteni egy akkora bant, hogy elgondolkozik szabad -e ilyen topicban reklámozni a saját kis sorozatocskáit. Elárulom neki és neked, hogy kurvára nem szabad!
A "bunkóság" valójában az, hogy bespammeli a topicot olyasmivel, amiért akár meg is baszhatják a sg.hu-t warezolás miatt és akkor nem lesz majd topic, ahol majd jól pofán vágok mindenkit, akit akarok, meg te se sírhatsz, hogy "jaj, de sok a bunkó"..és így tovább.

van egy sanda gyanúm, hogy ez bizony itt sg-n reklámnak minõsül...
ancsie18
Na ez meg a másik, mindenki le tudja tölteni magának, ha meg nem, majd szól. Most mit kell idejönni reklámozni magát? Szerintem nem õ az egyedüli itt, akinek megvan a LOST minden része... 😄

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Annyira megnyugtató, hogy nõtársaim nem jönnek ide ilyen módon lejáratni saját magukat, egész nemüket és valahol magát az emberi fajt is... 😛 Ha ilyen megnyilvánulásokat olvasok, mindig tudom, hogy ez csakis hímnemû lény lehet...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

magyarul te a lámáktól akarsz pénzt lehúzni?<#idiota><#lama>
danikarate
Nekem megvan a Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség is. Olyan emberekrõl szólnak akik nincsennek benne a filmben. Mind a 3 könyv más-más emberrõl szól.

trogerzsiger
Mi van ezekben a könyvekben?

Azt hittem bunbkók nem szokták nézni ezt a sorozatot. 😊
Te ne írj kérlek, neked nem segítek.
ToCsEk
ú de király, akkor kérném mind a 7évad díszdobozos változatát magyar nyelven!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aggyá sorozatot most, mert ha nem beverem a pofád!

sweech
o_O

Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
Egy sorozatgyüjtõ 😊
[email protected]
jaja
de az eddigiek azo két.dzsek(i)meg hörli ugy?

szerintem meg mind1, hogy szerinted kik azok... mert úgyse lehet még tudni a másik hármat<#idiota>
zaki
Most komolyan... Szerinted ki emléxik már erre? <#idiota>

Egyébként megrendeltem az Alexandrán a 4 Lost könyvet, elég vicces áruk van, Az eltûntek krónikája 999ft, a van még 3 (Veszélyeztetett fajok, Az élet jelei, Rejtélyes személyiség) aminek 499ft darabja. 3 rongyért nagyon megéri, amiben benne van a szállítási díj is...

Bayern drukker vagy?😮 mer én igen😊

😮 szerintem akko ez az a 6:szójer,dzsekk,HÖRLI,Két,szán,jin. Bár ezt ebben nemvok biztos

ezt még nem lehet tudni, de az "oceanic 6" kifejezésrõl annyit már tudni, h nem azt jelenti h 6an maradtak éálve csak 6an kerültek haza.

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

France men
Mármint nem a szám 8 hónapos hanem érted na... 😊

München ist ROT!!!

France men
Köszönöm!

Nem gondoltam volna, hogy ebben a topicban még egy 8 hónappal ez elõtti számot pont ezen az oldalon megtalálok 😉

München ist ROT!!!

ancsie18
Megint csak egy párat kellett volna visszaolvasni...

Máté94
Petula Clark - Downtown
France men
Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki ismeri-e annak a számnak a címét és elõadóját amit Juliet hallgat a '3x16 One of us' részben?

München ist ROT!!!

😞 pedig õvolta az 1ik kedvencem😞 de Sawyer nemhalmeg soha ugye?😊

Klemice
hogyha a sziget kutyája lenne miért húzta volna le nikirõl és paulóról a takarót, ezzel jelezve hogy nem halottak
mert amikor megjelent a rengeteg pók füsthang volt elõtte
esetleg csak niki halálát kívánta a sziget pauloét nem?
sok kérdést felvet ez a dolog

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Fabio Capello
Érdekes feltevés, szvsz nem lehetetlen, az a kutya kb minden második részben eltûnik és megkerül vhogy, nem kizárt hogy a kutya a "sziget teremtménye"

ancsie18
Bemásolom ide is egy hozzszólásomat, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla: Nekem a legutolsó mobizódban igazán a vége volt érdekes, amikor Vincentet már odaküldte Jackhez: miért mondta azt, hogy így rendben lesz, vagy micsoda? Szóval, miért volt fontos, hogy Jacket felkeltse valaki? Gondolom a kutya nélkül is magára eszmélt volna hamarosan. Most azt fordult meg a fejemben, hogy ez vajon valóban Walt kutyája-e, és nem a sziget küldött közéjük egyet, miközben Walt kutyája régen halott?

tommyg
könnyen meglehet, de ki emléxik már az s01e01re 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Lenne egy röpke kérdésem... Az s01e01-ben nem ugyanolyan cipõ volt egy fára akadva, amilyen az s04e01-ben a Jacob házában a székben ülõ emberen van?

Klemice
köszönöm

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Casper007
Semmi gond nincs vele, nagyon könnyû a szövege. 😊 Viszont ez az elsõ rész eléggé jó volt, hozta a szintet.

Hello World!

ProGabe
a hangokat majd le tudod szedni INNEN,feltéve ha újra menni fog a szerver

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
OK,köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ancsie18
Szia! Nincs, de szerintem nem is nagyon lesz, mivel az csak egy összefoglaló rész. Én legalábbis még nem láttam hozzá.

Grove4
Nem tudjátok hogy van e felirat a 4x00-részhez?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

The FlashBack
köszönöm:-)

Bulykin
Nézzeétek meg, a játékról egy videó. Nagyon kira lesz😄
http://www.cybergen.hu/?q=node/2938

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ancsie18
Hát én LOST albumot töltöttem le az egyik torrent oldalról, és ott ez volt névnek megadva. :S