22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • tommyg
    nehéz eset vagy
  • Lacee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valóban nem szoktak egyszerre flashbacket és flashforwardot csinálni, épp ez volt a csavar abban a részben, hogy ott meg mégis :)

(sun meglátogatja a sírt, másik storyban jin mondja hogy még nem házas, marha nagy, régi mobilja van, stbstb)

a mai részhez:
    valaki írta, hogy az időutazás kamu dolog szerinte. Szerintem azért nem, mert Ben az új részben vette föl a télikabátot és vágta el a karját, ezeket pedig egy évvel később (2005ben) viseli a sivatagban, mikor magához tér.
  • ates84
    A 2 hónapja vagyok házas dolgot én úgy értelmeztem h másik nővel nyomja - ennyi.
    De nekem az akkor is fura hogy egy flash az végül is 2 és egyik része múlt másik meg jövő? Meg személyenként szoktak flesselni az elején mindig hangeffekttel. Szóval lehet benne ráció hogy az flash forward volt.
  • tommyg
    kiderül a következő évadból
  • herczeg
    szerepelt jin flashforwardban idén, de kiderült hogy két szálon megy a nemszigetes cselekmény és igazából jiné flashback

engem főleg most hirtelen az érdekel
    hogy akik a csónakkal indultak el a szigetről azokkal mit lett? és az hogy mindenkinek vissza kell menni az pontosan hány ember? sun fiának is menni kell? desmond és frank maradhat? walt?
    plusz jó lenne tudni sun mit tervez. az apjának azt mondta ő az egyik felelős jin haláláért. wildmore a másik és valahogy csapdátba csalja, vagy jack és ezért átáll a másik oldalra? vagy valaki random 3. ember aki még a szigeten van, és sunnak wildmore a legjobb esélye visszajutni oda?
  • setuh
    sztem is nezd meg meg1szer a reszt!
  • setuh
  • tommyg
    annál a résznél 1000x le lett írva hogy sun-nak flaswforward-ja, jin-nek pedig flashback-je volt, és különben is amikor jin ment ki a kórházból miután odaadta a pandát kérdezte az ápoló hogy máris elmegy?? és jin mondta hogy igen nem az én gyerekem, visszaszólt az ápoló hogy ami késik nem múlik, erre jin: MÉG CSAK 2 HÓNAPJA VAGYOK HÁZAS! UGYE UGYE??? javaslom nézd meg azt a részt még1x
    ja de minek spoilerezel ez a rész már lement kb 2 hónapja?? -.-
  • ates84
    Mert úgy tudja hogy halott! Így eltemettette. A Tom Hanks-es Számkivetettben is eltemették Hanks-et mégse halt meg... Ha múlt lett volna sok értelme nem lett volna annak a jelenetnek, hiszen eddig is tudtuk h Jin-nek marha fontos volt a munkahely meg ezek. Pláne hogy abban szálban szült Sun is: a néző azt hitte h Sunhoz fog menni Jin ugye - olyat meg nem szoktak hogy ugranak időben és akkor egyszerre mutatnak múltat meg jelent. Vagy előre ugranak időben vagy vissza - most már inkább előre. És mivel Sun szült abban a flash-ben tuti előre ugrottak akkor - ergo Jin sztem nem halt meg! UGYE UGYE! Sun gondolom úgy tudja, h Jin halott és nyilván megvan az oka h Jin nem akarja h kitudódjon.

Ennyi! Nos?
  • tommyg
    az a múlt volt, ha a jelen lett volna miért ment volna sun jin sírjához? ugye ugye!
  • ates84
    Sokan írták itt h Jin meghalt. Lehet rosszul emlékszem de a 4. évadban volt egy olyan flash forward, amiben a Jin volt - amikor vette a panda macit és vitte a szülészetre... Vagy ez a múlt lett volna nem a jövő? Mert ha a jövő - a 4. évadban hiszen már inkább előre ugrálnak - akkor nem halt meg
    .
  • tommyg
    Hívás bemérő szerkezettel!
  • tommyg
    Locke
  • ToCsEk
    én azon röhögtem hogy amikor a szigeten vannak akkor ki akarnak jutni amikor meg otthon vannak akkor szigetre akarnak menni...
    bar hogy lock halott?!?!? igy mi ertelme visszamenni a szigetre... nah mind1 várjuk a folytatást :D
  • magus
    hogy mérhette be penny annak a hajónak a hívását amit ő indított, hogy aztán elindítsa a hajót, ami megkeresi Desmondot, hogy ő arról telefonálhasson
  • EmThor
    [spoiler]kicsit olyan érzésem volt, hogy itt véget érhetett volna a sorozat. akik kijutottak kijutottak, a sziget eltűnt, aki megtalálta a számítását jól van, aki meg wishky-s üveget örökölt apjától az meg alkesz lesz.

szóval ez a k&rva nagy misztikusság: mármost miért menjenek vissza a szigetre? ne értsetek félre, kíváncsi vagyok a sziget rejtélyére, de a szereplők szemszögéből örülnék, hogy kijutottam.

szóval olyan fura egy kicsit az összkép.
  • Lacee
    ennyi :)
  • Szolnokboy1
    Tipp??

Mi lesz Daniel-lel?
  • trident
    Személyes tapasztalatok után tudnám javasolni, itt megtalálod a javasolt beállításokat leírással, magyarázattal együtt: http://utorrent.hu/ ; ha pedig zárt, meghívós oldalon nem vagy regisztálva, akkor például: http://www.mininova.org/ , http://eztv.it/frontpage.php , http://torrentscan.com/ . Van aki pedig rapidshare-t használ. Nézd meg, olvasd át, próbáld ki. Általánosságban a mininovát todnám publikus használat esetén javasolni.
    Szerintem itt a kérdés - válasz vége. - Mindenféle rosszindulat nélkül, de ez valóban nem ide való.

Elhatárolódtam magamtól.

Én meg várom, hogy csöndesedjen a környezetem, pendrive-on hoztam be az évadzárót, várom az alkalmat, lehetőséget, hogy elmerülhessek benne... =)
  • 5c0rp330n
    sehogy.
  • tommyg
    nem publikus trackerről kell szedni 200seed meg 500000 leech mellett
  • Lacee
    public trackeren hogy?
  • 5c0rp330n
    "valamiér"
    ha tudnád használni a torrentet rendesen, akkor erre tudnál válaszolni, legalábbis tippjeid lennének, hogy miért lehet ez. ha teljes sávszéllel töltöm nekem sosem jön 300kb/s alatt a max 400kb/s-es kapcsolatommal, ez hogy lehet? biztosan nem azért, mert én tudom használni ugye? puszta véletlen lehet.
  • sztyui2
    Ne nézz már hülyének. Tudom használni a torrentet, de most valamiér éppen 8kb-al jön. Ki tudja ezt kivárni:S
  • 5c0rp330n
    ejj, torrentet ne itt akarj megtanulni használni, van annak külön topicja..
  • sztyui2
    Pls már felidegel hogy mindenki látta és nekem meg 1-2kb-al tölti. Pls valaki privátban küldjön már nekem egy linket! A legjobb lenne direkt link max sebességgel, de az is elég ami van, csak legyen már valami, mert nagyon meg szeretném már nézni.
  • precision
    hát nemtom ezzel a Charlotte -os dologgal mihez akarnak kezdeni... a végén még kiderül hogy Charlotte ott született, és a sziget régi népének a királynőjének a reinkarnációja v. ilyesmi...
    nem volt annyira rossz az évadzáró... csupán az volt a baj hogy egy csomó dolgot már tudni lehetett ugye a flashforwardok miatt (pl Jin halála, hogy kik jutnak ki a szigetről)
    egyedüli újdonság az az volt hogy Desmond is megmenekült, és találkoztak Pennyvel, a másik pedig hogy Locke volt a kopórsóban
    szerintem Michael tuti meghalt, mivel a sziget nem engedte meghalni a _szigeten kívül_, vissza kellett mennie, hogy meghalhasson... ez is volt a célja az úttal... szal meghalt, Jackfater is mondta hogy most már mehetsz (ergo most már meghalhatsz)
  • mentos-boy
    Hát ez megint durva befejezésre sikeredett...
    Meg kell még párszor nézni azt hiszem h teljesen feldolgozzam a történteket.

Egyébként még mindig le a kalappal a LOST készítői előtt...
    ...alig várjuk az új részeket, amik van már vmi hogy mikorra várhatóak?
  • Marci0115
    de biztos meghalt, mer jack apja azt mondta hogy mostmár elmehetsz, mondjuk én jin-t nagyon sajnáltam:(
  • passatgt
    *****m:)
  • passatgt
    [spolier]Michael tuti nem halt meg, ugye próbálták már fejbelőni is, de nem igazán jött össze:)[/spoiler]
  • sztyui2
    Valaki pls adjon már egy linket az új részhez, ami gyorsan jön. Én 0-1-2kb-al szedem:(
  • ProGabe #14718
    ehh,tényleg.csúsztam egy évadot :)

igen,szerintem is valamit őskori dolog lehet.a 4 ujjú szobor korából!azt is jóhiszeműen elfelejtették a készítők,Libby-ről sem tudtunk meg semmit,miközben be volt ígérve.persze ez csak csipp-csupp dolog a többihez képest
  • Lacee
    ejha, ez gyors volt!
  • passatgt
    van felirat hosszún
  • Sephi
    5. evad. Ez volt a 4.

En mondtam, hogy meg vagyok rola gyozodve, hogy valami ancient cucc van a sziget allat. Egy templom... amikor bement a fustot elohivni, akkoris tele volt a fal, most is ott voltak a jelek a tekeronel.
  • EmThor
    [spoiler]ja, faxom nem tudunk semmit a szigetről, most akkor alienek vagy nem?! :D
  • homeless
    Lock úgy jutott ki mint régen Ben. Gondolom intézte a kinti ügyeket. Bennek is volt egy rakás hamis útlevele. Engem a legjobban mostmár Charlotte érdekel és az őslakosok storyja
  • EmThor
    [spoiler]hurley azt mondta waltnak h az apja a szigeten van, pedig tudja, h felrobbant. ráadásul jack apja alias jacob mit keresett hirtelen a hajón, u can go now?! nekem úgy tűnik jin meg michael nagyon is meghalt, pedig egy darabig sawyer-re vagy juliet-re gondoltam.

locke hogy jutott ki. miért kéne visszamenniük, nem jó kinn? akkor meg kit érdekel a sziget. ősi romok, 4 lábujjú szobor, időutazás, alienek?! de hogy eltűnt már a sziget b+ :D
  • AntiHero
    Óóó csak holnap tudom megnézni:(