Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sometimes life hurst like hell
gammát nyomjátok fel,ha mégjoban felhúztam volna a képen,teljesen szétesik.HD változatból is ki kéne lopni
terészetesen 4x01-es SPOILER,csak az nézze meg,aki már láttta!!!!
KATT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nehogy az legyen, hogy kapunk 8 részt -jelent esetben már csak hetet-, ez március végéig, április elejéig elég, és várhatunk ebben az esetben több, mint 10-11 hónapot!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ehez van már magyar felirat? Mert kerestem de nem találtam. 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hiányzott Sawyer velõs beszólásai. De azért jól indul az évad.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#12732:zsír!
homeless:ez nekem fel sem tûnt 😊
durva lesz,ahogy a flashforwardokben kavarnak majd az idõvel!
"azt akarja hogy menyjünk vissza" a sziget?Jacob?Jacob=sziget?John?Ben?Vincent??vagy mivan?
áááááááá,befonom a szemöldököm.... 😄
köszi!
Ati
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Iszonyat mien jól tudják csavarni a szálakat.
Amugy már az is ezembe jutott hogy az eddigi flasbackek, igazábol Flsahfowardok voltak😊 De ez hülyeség lenne. Ja és valaki megnézhetné (HD-ba)hogy mi van annak a csávónak a kezére írva akit Hurlei beképzel (mert nem tudtam kivenni😞)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Next PC upgrade: 2022
gondoltam megnézem a 4x00-t is.leszedtem,nukeolták.leszedtem, a rapeckot,azt is.most szedem a real repackot,de lehet mindjárt lesz*rom és nézem a 4x01-et 😊
tudom,hogy ez senkit nem érdekel,de azért írom,hogy más ne essen ebbe a hibába!!!
tehát:4x00-ból van REAL REPACK is!!
6 évad,és jelenleg úgy néz ki,hogy a 4-ik 8,az 5-ik 24 és a 6-ik,befejezõ,16 részes lesz.ha ebben a hónapban megegyeznek,még meg lehet a 16 részes 4-ik évad is!értelemszerûen akkor az 5-ik is 16 részes lesz
na megyek megnézem a 4x00 végét (persze hogy elõször a nukeoltat szedtem le -.-) utána jöhet a 01 😊
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID FERENCVÁROS TC