22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    Informalodj mielőtt itt égeted magad gyerek!
  • EmThor
    te függő te, mennyé elvonóra :D
  • 5c0rp330n
    valakinek másak a szokásai: máskor fekszik, máskor kel. lehet, hogy a te szokásaid között 4-kor megnézni az extrém dolgot jelent, de valaki simán fent van alapból is 3-ig, még egy órát kivárni nem egy extra dolog.
  • Zomil
    én forma1-nél vagyok képes korán felkelni :D
  • davidka003
    Csak azért felkelni 4 órakor, mert van LOST szerintem függőség.
    Én nem érzek mindenáron késztetést, hogy márpedig én megnézem délelőtt. Amikor van időm akkor. Van mikor csak szombaton tudom megnézni.
  • tommyg
    meg
  • 5c0rp330n
    sok
  • Th0m
    ááá basszus komolyan megint olyan mint tavaly....holnapi részek után megint lehet várni 8 hónapot, ha nem többet...
    asszem megrendelem xpressről a lost 1-3 évadot 16 ropiért, aztán végignézem még1szer:D
    megéri az a kiadás?
  • tommyg
    hogy lesznek benne kivágott jelenetek
  • Dave0092
    annak mi értelme?
  • homeless
    Te vagy lemaradva, mert a 12-est újra leadják pár új jelenettel.
  • Szolnokboy1
    de megint lesz a bővített változata, hányszor kell még elmondani?
  • Herold
    Le vagy maradva gyerek! A 12-es 2 hete volt!
  • Sephi
    Bocs, aszitem ez a LOST téma!
  • Szolnokboy1
    én csak azt nem vágom, hogy az miért kevésbé függőség, hogy valaki délután nézi meg, minthogy valaki délelőtt. ha ezt megmagyarázod leszoplak, komolyan.

az rtlklubosok szemében te is egy "szánalmas függő" vagy mert fél/ egy évvel előtte már láttad az adott részt? hülye vagy, remélem tudod.
  • Zomil
    2rész feliratára kell vári a 12. részt gondolom csak kiböviti kenny, remélem péntek estére tud végezni :)
  • 5c0rp330n
    semmi baj, most már leülhetsz.
  • Lacee
    off

oké, de ez a védelem meg a South Parkban hangzott el, az nem része a SW-kánonnak :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chewbacca_defense

on

a triplarész feliratára tripla annyit kell majd várni?
  • DJ BP
    Csubakka a Kashyyyk-on élt, onnan származik :D
  • tommyg
    áh semmi baj
  • davidka003
    Ezt pont te mondod? Te is szoktál beböfögni hülyeségeket.
    Amúgy meg sajnálom, hogy beletiportam egyesek lelki világába. Én kérek elnézést.
  • tommyg
  • Zomil
    davidka003-al ne fogalkozzatok, minden topicba beböfög vmi hülyeséget :)
  • Bohir
    Inkább az elvonási tünetek!!!!!!!
  • ProGabe #14646
    erre gondoltam én is,de ki tudja mi lesz az utolsó részben.lehet annyira jól lezárják,hogy mindenki úgy gondolja:ez így teljes egész,nem kéne több rész.a tüneteket pedig úgy kezelik,hogy megnézik párszor a 6 évadot :)
    még egy lehetőség,hogy kicsesznek velünk,undorító vége lesz,és emiatt még a legfanatikusabb rajongók is utálattal fognak gondolni a sorozatra,így elvonási tünetek sem lesznek :)
  • Bohir
    Azt esetleg tudja valaki hogy mikor indul az 5. évad?
  • Bohir
    Na mondjuk én is függő vagyok úgyhogy nem tudom mi lesz utána.
    És hogyha valakinek nem tetszik hogy ilyen függőeket lát az ne mászkáljon be ide.
  • Bohir
    És miután vége a 6. évadnak jönnek az elvonási tünetek nem?
  • Larvin
    függőség-e türelmetlenül várni a következő epizódot?
  • Larvin
    Én nem szeretem az animét, de ettől függetlenül nem írok az anime rajongók topikjába, hogy milyen szánalmasak, mert úgy oda vannak érte.

Gondolatmenetemet szeretném alátámasztani a Chubakka védelemmel:

Csubakka egy wookie, aki az Endor bolygón él. Namármost...
    Ennek semmi ÉRTELME!!!
    Miért él egy ilyen böhömnagy lény az apró Ewok-okkal? Az apró kis szörmókok közt ott van ez a nagy böszme.
    Most bizonyára megkérdeznék sokan: Hogy jön ez ide?
    - Sehogy.
    Ennek SEMMI köze ehhez a dologhoz. Ennek SEMMI értelme!!!
    Itt vagyok egy, a Lost televíziós sorozatról elnevezett topicban és Csubakkáról beszélek. Van ennek bármi értelme? Hölgyeim és uraim ennek semmi értelme! Ennek az egésznek semmi értelme!
    Szóval vésse mindenki az agyába: ha vitatkozni szeretne arról, hogy függőség-e várni a következő epizódot egy sorozat topikjában...
    Ennek "semmi értelme"? Nem! Hölgyeim és uraim ennek az ég világon semmi értelme nem volt!!!

A védelem visszavonul.
  • ProGabe #14640
    ilyen komolyan gondolod :O akkor valami összeszedett választ gyártok :)

függősség,csakhogy

a) ezzel nem teszik tönkre magukat
    b) relatíve nem kerül semmibe
    c) nem vetül ki a környezetükre (család,barátok), pontosabban a te általad említett dolgokhoz képest elenyésző mértékben
    d) nem okoz fizikai függősséget, pszichikait is csak minimálisan
    e) 2 év és vége!amíg tartott,nem okozott maradandó károsodást,szellemileg is csak fejlődhet tőle az ember (hiszen élvezetet okoz,mindenféle negatív hatások nélkül)

kb ennyi lenne.ja meg hogy ne hasonlítsad már ezt a droghoz bammeg :D
    jobb hogy most ez jár a fejében,ahelyett,hogy mondjuk azon emésztené magát,hogy mit is csináljon az életben,pl. hogy menjen-e molotov-koktélt dobálni,vagy sem
  • EmThor
    bl döntőt is felvételről néztem. lol

ez rajongás. viszlát
  • homeless
    És mi bajod van azzal, hogy függő vagyok? Én is megyek reggel dolgozni, de mondom, hogy 4-5 körül már kint van neten.

És igen, nem tudok rá várni pár órát
  • davidka003
    Ha nem bírtok várni pár órát a megnézéssel az már függőség. Ugyanolyan, mint pl az alkohol vagy játék függőség.
  • EmThor
    én is melózok, van 2 nyelvvizsgám, biztos rászorulok a feliratra. ja és az enyém nagyobb :D
  • davidka003
    Te vagy a leggyengébb láncszem. Hagyd el a házat MOST.
  • davidka003
    Azért tudom csak délután megnézni, mert van más elfoglaltság ha nem tudnád. pl munka
    Angol nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek angolul biztos rászorulok a feliratra. Csak néha muszáj azzal nézni, mert a családban sokan szeretik a Lost-ot és ők nem tudnak angolul. Tesóm pl németes.
  • davidka003
    Nem én voltam az a "szerencsétlen". Nem a felirat nélkül nézőkkel van a baj, hanem az ennyire függő kockákkal.
  • EmThor
    mert addigra lesz felirat
  • homeless
    Te igaz ugyanaz a szerencsétlen vagy aki a múltkor beszólt, hogy milyen függők, akik felirat nélkül nézik?:)))