Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
számomra egy (na jó,nagyon) kicsit rendhagyó rész volt.valamiért más volt a hangulata,mint szokott.persze könnyen lehet,hogy csak a fáradság miatt éreztem így.de a betûtípus is más volt,szóval... 😊
a lényeg:érezhetõ,hogy megint felépítik az évadot ezekkel a részekkel,és majd jön....aminek jönnie kell
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd
lost.s04e02.hdtv.xvid-2hd
Minden pénteken számíthatottok arra, hogy reggel 8 elõtt fenn lesz a legújabb Lost rész 😊
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
most pedig fogom magam,és megnézem az új részt.tudom hogy ez senkit nem érdekel 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én csak közöltem, hogy nekem ilyen sebességgel jön, nem áll szándékomban rajta változtatni. Mellesleg a kapott linken fél óra alatt lent volt, amit nagyon szépen köszönök! 😊
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ne számítsatok ma feliratra este hatnál korábban. "
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én max angol felirattal szoktam nézni, az már van, de múlthéten a megjelenés napján késõ délután már a magyar feliratot is láttam kirakva.
don't give a fuck
nekem amiatt szokott néha problémázni
amugy felirat mikor szokott lenni kb? este fele?
mellesleg nekem jobban tetszett a második rész mint az elsõ... 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ati
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ati
fentlesz az már 3 kor is 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Teljesen mindegy milyen régóta vagy regisztrálva. A te színvonalad óvodás marad örök életedre. Ez olyan gyenge, hogy innen egyszerûen nem lehet fejlõdni.
ON
Ezzel a Lost-S04E01 letöltéssel meg jó 5 napot késtél, mivel már elõzõ pénteken elérhetõ volt kb. akárhonnan.
ja és azzal egyenlõ hogy újreg vagy!
tipikus gyerekes felfogás
te: Regisztráció idõpontja: 2007. 04. 08.
õ: Regisztráció idõpontja: 2004. 10. 19.
:|
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szerintem régebb óta vagyok itt mint te.... Szal ez mivel egyenlõ?
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Ati
Azért nyugtassatok meg jól tudom h tegnap atták le amcsiba, ugye?
mert ha jól emléxem múlt héten ilyenkor már néztem a 00-s részt<#vigyor2>#vigyor2>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyebkent, meg ne add el, majd kesobb lesz idod rajuk. Konyv, barmikor eloveheto.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
He has work to do.
ha ezt a kifejezést igazán jól le kéne fordítani,akkor:"feladata van,amit el kell végeznie."angol nyelv rulz... 😊
nem hiszem,hogy az a "sziget kutyája",mert az elég nagy hülyeség lenne,ha az egyik látomás (hirtelen nem jut eszembe jobb szó) a másiktól kapna utasításokat
inkább az jöhet szóba,amit egyszer már leírtam:Vincent is találkozott már az öregebbik Sheperd-el,és az a kutya látomása volt.persze lehet,hogy Jack-ét "vetítette oda" a füst,hiszen olyan ruhában van,amiben õ szokta látni
500.-/db áron, amennyiért én is vettem.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐