22323
-
#14790 Jin-ről [spoiler] egy kicsit azért fenn tartom, hogy talááán nem halt meg, külvilágnak üres sír felett emelhetett emléket Sun, max azért kesereghet, mert szigettel együtt eltűnt. -
#14789 nem mondtam hogy ők is halottak, csak azt hogy ők is lehetnének, nem változtatna semmin... ugyanúgy imndenki a szigeten lesz a 6. évadban, éve -
zerosdfd #14788 Pontosan! Teljesen lényegetlenek. -
-
#14786 Ezek az alternatív befejezések arra voltak jók, hogy megvezessék azokat akik a forgatás körül fényképeztek. Ez nem azt jelenti, hogy ők is halottak! -
#14785 Akit érdekel a bővitett jelenetet a 12. részből,itt megnézheti. -
#14784 Számomra a Locke-os dolog WTF!!![spoiler]Jin-t meg sajnálom,nagyon jó arc volt mindig,mindig próbált segíteni.Az első évad elején volt egy kicsit ellenszenves.Én pedig valahogy ráéreztem már a rész előtt erre a pulzusmérős dologra.[spoiler/] -
#14783 ezek alapján úgy döntöttem nem is igazán fontos ki volt a koporsóba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel ben azt mondta a testet is vissza kell vinniük valószínűleg fel fog éledni. szóval mindegy hogy sawyer vagy locke, mert mindkettő mindenképpen a szigeten lesz és élni fog így. egyedül desmond az érdekes. ez azt jelentené (ha a fenti logika nem hibás) hogy neki is vissza kell mennie. (mert ugyanúgy benne volt a koporsóba, és feltételezzük hogy nem írtak új dialógust hozzá... jó lenne a teljes videókat látni.)
még arra vagyok kíváncsi hogy azt hogyan magyarázták volna meg ha sawyer van a koporsóban. hogy jut ki a szigetről? kétlem hogy locke kiengedte, mert a sziget nyilvánvalóan nem akarja hogy elmenjenek -
#14782 nah ma reggel én is meglestem háááát durvaaa :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nagyon örülök, h Desmond meguszta, viszont a másik kedvenc karakterem locke sajnos meghalt ugy néz ki:(
sziget eltünös rész odabaszott :D "hol a francba van a sziget?"
de az egész rész megint egy csomo kérdést felvet
nem tudom hogy birom ki februárig -
zerosdfd #14781 Na és a föld alól, erős mágneses tér közeléből rádiójelet adó, szívverés figyelő.... -
#14780 2 -
#14779 lost 4. évad alternatív befejezések !!!444!négy!! -
#14778 szerintem kaszkadőr :) -
DJ BP #14777 arra én is felfigyeltem :) -
mentos-boy #14776 szeptemberben... -
#14775 kaszkadőr volt?
vagy ő ugrott ki tényleg?:) -
#14774 Azért az milyen gagyi volt, amikor kinéztek a helikopterből hogy honnan szivárog a kerozin és függőlegesen csordogált lefelé a lötty a gép oldalából. Pedig akkora sebességnél max. hátracsapódó permetet lehetne látni ugyebár. -
#14773 :DD -
#14772 nálam is Ben a favorit :)
többi karakter egyszerüen unalmas :) -
#14771 Nem ismételték tegnap a lostot az axnen és vasárnap se lesz.Mikor folytatják? -
#14770 :D
-
#14769 nekem ő a kedvenc szereplőm akkoris -
#14768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó arc? nem szórszerint de kb asszem így zajlott a párbeszéd:
locke: You just killed everyone on that boat!
ben: so? -
#14767 helyes... -
#14766 :D ritkán nézek bele a topikba, most csak azért jöttem mert volt 51 új üzenet, de egyet sem olvastam el, majd ha végeztem a 4. évadot akkor irogatok. Ez valamikor augusztus 25 előtt lesz, mert kezdődik a másik favorit, a Szökés. -
#14765 Azért ne nagyon olvasgasd a topicot, sok jórol lemaradsz, ha spoilereket olvasol... :D -
#14764 Áhh, teljesen elment most a kedvem, csak Lost jár a fejemben, és már várom a következő részt... :c -
mentos-boy #14763 megjavulni effektíve nem javul meg, csak...majd meglátod.
Nem lövöm le neked a poént. -
mentos-boy #14762 "a mai részhez"- kommenttel egyetértek, nagyon egybevág + a Charlotte által régebben talált jegesmacik is a sivatagban kötöttek ki... -
#14761 Ahol én tartok ott még nagyon geci.. kiváncsi vagyok mitől javul meg. -
#14760 A hajón nem volt még valaki a robbanás pillanatában a szigetről? Az első csónakkal a kóreai házaspáron meg áronon kívül jött még valaki? (nincs már meg az a rész) Mert őket jól leszarta mindenki :)
-
#14759 nem nem, jóarc az -
#14758 Legalább utólérlek titeket. Jelenleg a 3x06 résznél tartok. Hogy mekkora köcsög ez a Benjamin... jobb lett volna agyonüssék a második évadban. -
#14757 ÁÁÁÁ, most februárig megint szünet... :( -
Larvin #14756 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én sajnélom Jin-t, mert, ha túlélte akkor is szívás, mert 3 évig nincs szex -
#14755 -
#14754 jaja így már okés - akkor félreértés volt - köszi a felvilágosítást :) -
#14753 igaz igaz, 2000-et akartam írni :)))) -
#14752 2000ben volt a sárkány éve, hsizen ha 2005 lenne, akkor a történet szempontjából az már tényleg flashforward lenne - amúgy persze igazad van :) -
#14751 ja és amikor jin venni akarta a második pandát, és nemvolt az eladó ajánlotta hogy vegyen sárkányt, mert a sárkány évében az szerencsét hoz, és az 2005-ben volt -.- szal 1000000% hogy flashback volt
szerk: ja meg tuti kikerült jin a szigetről és elvett egy másik nőt, leszarta a gyerekét és sun-t