22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • EmThor
    Jin-ről [spoiler] egy kicsit azért fenn tartom, hogy talááán nem halt meg, külvilágnak üres sír felett emelhetett emléket Sun, max azért kesereghet, mert szigettel együtt eltűnt.
  • herczeg
    nem mondtam hogy ők is halottak, csak azt hogy ők is lehetnének, nem változtatna semmin... ugyanúgy imndenki a szigeten lesz a 6. évadban, éve
  • zerosdfd
    Pontosan! Teljesen lényegetlenek.
  • tommyg

• danikarate
    Ezek az alternatív befejezések arra voltak jók, hogy megvezessék azokat akik a forgatás körül fényképeztek. Ez nem azt jelenti, hogy ők is halottak!
  • Grove4
    Akit érdekel a bővitett jelenetet a 12. részből,itt megnézheti.
  • Grove4
    Számomra a Locke-os dolog WTF!!![spoiler]Jin-t meg sajnálom,nagyon jó arc volt mindig,mindig próbált segíteni.Az első évad elején volt egy kicsit ellenszenves.Én pedig valahogy ráéreztem már a rész előtt erre a pulzusmérős dologra.[spoiler/]
  • herczeg
    ezek alapján úgy döntöttem nem is igazán fontos ki volt a koporsóba

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivel ben azt mondta a testet is vissza kell vinniük valószínűleg fel fog éledni. szóval mindegy hogy sawyer vagy locke, mert mindkettő mindenképpen a szigeten lesz és élni fog így. egyedül desmond az érdekes. ez azt jelentené (ha a fenti logika nem hibás) hogy neki is vissza kell mennie. (mert ugyanúgy benne volt a koporsóba, és feltételezzük hogy nem írtak új dialógust hozzá... jó lenne a teljes videókat látni.)

még arra vagyok kíváncsi hogy azt hogyan magyarázták volna meg ha sawyer van a koporsóban. hogy jut ki a szigetről? kétlem hogy locke kiengedte, mert a sziget nyilvánvalóan nem akarja hogy elmenjenek
  • Zomil
    nah ma reggel én is meglestem háááát durvaaa :D

nagyon örülök, h Desmond meguszta, viszont a másik kedvenc karakterem locke sajnos meghalt ugy néz ki:(

sziget eltünös rész odabaszott :D "hol a francba van a sziget?"

de az egész rész megint egy csomo kérdést felvet

nem tudom hogy birom ki februárig
  • zerosdfd
    Na és a föld alól, erős mágneses tér közeléből rádiójelet adó, szívverés figyelő....
  • Klemice
    2
  • EmThor
    lost 4. évad alternatív befejezések !!!444!négy!!
  • EmThor
    szerintem kaszkadőr :)
  • DJ BP
    arra én is felfigyeltem :)
  • mentos-boy
    szeptemberben...
  • passatgt
    kaszkadőr volt?
    vagy ő ugrott ki tényleg?:)
  • ates84
    Azért az milyen gagyi volt, amikor kinéztek a helikopterből hogy honnan szivárog a kerozin és függőlegesen csordogált lefelé a lötty a gép oldalából. Pedig akkora sebességnél max. hátracsapódó permetet lehetne látni ugyebár.
  • Sephi
    :DD
  • precision
    nálam is Ben a favorit :)
    többi karakter egyszerüen unalmas :)
  • qtab986
    Nem ismételték tegnap a lostot az axnen és vasárnap se lesz.Mikor folytatják?
  • EmThor
    :D

• tommyg
    nekem ő a kedvenc szereplőm akkoris
  • herczeg
    jó arc? nem szórszerint de kb asszem így zajlott a párbeszéd:
    locke: You just killed everyone on that boat!
    ben: so?
  • zaki
    helyes...
  • N o N a m e
    :D ritkán nézek bele a topikba, most csak azért jöttem mert volt 51 új üzenet, de egyet sem olvastam el, majd ha végeztem a 4. évadot akkor irogatok. Ez valamikor augusztus 25 előtt lesz, mert kezdődik a másik favorit, a Szökés.
  • zaki
    Azért ne nagyon olvasgasd a topicot, sok jórol lemaradsz, ha spoilereket olvasol... :D
  • zaki
    Áhh, teljesen elment most a kedvem, csak Lost jár a fejemben, és már várom a következő részt... :c
  • mentos-boy
    megjavulni effektíve nem javul meg, csak...majd meglátod.
    Nem lövöm le neked a poént.
  • mentos-boy
    "a mai részhez"- kommenttel egyetértek, nagyon egybevág + a Charlotte által régebben talált jegesmacik is a sivatagban kötöttek ki...
  • N o N a m e
    Ahol én tartok ott még nagyon geci.. kiváncsi vagyok mitől javul meg.
  • FRenkie
    A hajón nem volt még valaki a robbanás pillanatában a szigetről? Az első csónakkal a kóreai házaspáron meg áronon kívül jött még valaki? (nincs már meg az a rész) Mert őket jól leszarta mindenki :)
  • tommyg
    nem nem, jóarc az
  • N o N a m e
    Legalább utólérlek titeket. Jelenleg a 3x06 résznél tartok. Hogy mekkora köcsög ez a Benjamin... jobb lett volna agyonüssék a második évadban.
  • zaki
    ÁÁÁÁ, most februárig megint szünet... :(
  • Larvin
    Én sajnélom Jin-t, mert, ha túlélte akkor is szívás, mert 3 évig nincs szex
  • tommyg
  • ates84
    jaja így már okés - akkor félreértés volt - köszi a felvilágosítást :)
  • tommyg
    igaz igaz, 2000-et akartam írni :))))
  • Lacee
    2000ben volt a sárkány éve, hsizen ha 2005 lenne, akkor a történet szempontjából az már tényleg flashforward lenne - amúgy persze igazad van :)
  • tommyg
    ja és amikor jin venni akarta a második pandát, és nemvolt az eladó ajánlotta hogy vegyen sárkányt, mert a sárkány évében az szerencsét hoz, és az 2005-ben volt -.- szal 1000000% hogy flashback volt

szerk: ja meg tuti kikerült jin a szigetről és elvett egy másik nőt, leszarta a gyerekét és sun-t