Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááá ez a LOST, az tûl egyszerû magyarázat lenne...
és ha az egészet Jack álmodta a repülön miközben alszik?

Grove4
Azt nem tudjátok,hogy már amerikában a CTV is vetíti a LOST-ot,ez így volt vagy most adták el?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Én is ezt feltételezem,vagy azt hogy építettek egy másik bázist,majd lebontották,miután már nem használták.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
mért feltétlenül tér-idõ problémának kell lennie??? Egyszerûen elvinni nemtutták a szigetrõl mi????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SötétBarom
Ez:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Ha jól megfigyeltétek, akkor a Hydra állomás logoja volt a csontváz nyakában. És ha ez így van, akkor az komoly tér-idõ problémákat vet fel 😊

lele
Kérdés aez a mikowsky vagy ki a franc ez nem az az ember aki sakkozik az északi sarkon a 2ik évad végén?

lele
nem gondolom hogy egy ilyen csontváz kb 60 év allatt igy letisztuljon... és ha ott kiséerleteket csinálnak akkor hol a bázis?

tommyg
Juliet-nek mi az igazi neve??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Grove4
Hallotátok,elvileg vége az írósztrájknak!?

SötétBarom
Szobor!!!44 FanklÚúpP!!!4

Grove4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem sincs itt semmi dimenzióugrálás.Az én elméletem,hogy az egész "gépazóceánban"-t Ben és csapata csinálta,hogy ne keressék õket,és ne találjanak rá a szigetre,sztem a zavaróberendezés is azért volt.A jegesmedve a sivatagban meg sztem azért volt,mert a DRAHMA nem csak a szigeten létesített központokat,hanem a Föld többi pontján is.Számomra a füstön (és még millió dolgon) kívül a szobor relytéje érdekel a legjobban.
Mi a véleményetek?

Azt nem értem mivel vette rá Vólt Lokkot arra, hogy kinyírja a csajszit. Az apját nem bírta megölni, Ben-t se, a beépített rendõrt se a drogültetvényen. Most meg habozás nélkül hátbadobta a csajt egy késsel

ancsie18
Szerintem meg kiderült a tegnapi részbõl, hogy amikor azt kérdezte Hurley-tõl, hogy életben van-e, akkor Benre gondolt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

szerintem egyszerû, itt még a Benes ügyön dolgozik, utánna majd õt állítják a túlélõkre...
GTheo
Na akkor innen volt ismerõs a néger... Mondjuk szerintem nincsen semmi térbeli eltolódás, szerintem csak ez a csapat cég vagy nemtudommi, elakarják vmiért tûntetni a túlélõket, és ben kell nekik... Majd gondolom nem lesz meg nekik ben, és ezért akarják visszavinni õket a szigetre, mint Hurley flashbackjében. Na jó ez is csak 1 gondolat, úgyse ez lesz... 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

SPOILER ! SPOILER! SPOILER !

igen elég érdekes hogy a csaj a csontváznál tunéziában találja meg a dhramas jegesmacit,meg ez a néger is pont ez járt a jövõben Hurleynél én most ezzel a eésszel az idõbeli síkot elvesztettem!
azt is megmagyarázták, hogy hogykerült a szigetre... 😄
jah. Fura lesz ez az évad is.... 8 rész, semmitse tudunk meg, aztán várhatunk megint szeptember-oktoberig :S

lele
És a jegesmedve a sivatagban?

vannak itt komoly "térbeli" problémák

tommyg
õ mindig elmondja ezt...az lenne nagy ha végén tényleg így lenne...be is tintáznék 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

jajjhaggyadmármagadléccives

most akkora hülyeséget írtál, hogy nemigaz... te végignézted egyáltalán ezt a részt????? a pilóta arc simán megmondta ránézésre, hogy az nem az nem a eredeti pilóta hullája, akkor meg valszeg a gép roncsa is kamu... gondolkozz már el ezen, vagy nézd meg mégegyszer!
tommyg
sztem meg nem

mNzJean
Egy gondolat .
Szerintem megint az én "dimenziós" elméletem kapott megerõsítést ,abban a világban ahonnan a kutatók jöttek tényleg lezuhant a gép , és tényleg nem voltak túlélõk ,szerintem ez lessz a megoldás.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

remélem én is 😊

Ha ilyen részekkel folytatódik az évad akkor nem lesz gond. Nagyon nagy. A végén meg ben utolsó mondata már lol. Ezek mindenhova bejutnak? 10-es skálán 8-as nálam a rész. Remélem ilyen színvonalas részekkel lesz teli az évad.

Ati

elõzõ rész szerintem jobbvolt.

Naomi valami kommandós. A "tudósokat" pedig szerintem azért vitték, mert mindegyikük rájött, hogy egy nagy átbaszás a roncs amit találtak. A pilóta rájött, hogy nincs gyûrû a hullán, a csaj talált egy dharmás nyakörvet vagy mit, a ferdeszemû komminukál a halottakkal, és nem volt meglepõdve, hogy vannak túlélõk, a szakállas csávónak is volt valami kínja a tv elõtt, ami majd gondolom kiderül, hogy mi volt

Fabio Capello
Túl egyszerû lenne... nem lenne méltó ehhez a sorozathoz egy ilyen egyszerû húzás 😄

ProGabe
akkor minimum egy swat osztag jött volna,nem tudósok...

4x03 ABC promo

4x03 CTV promo

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ben-t gondolom azért keresik, mert kinyírta az egész dharmát, és elfoglalta a szigetet. Tehát áruló aki átállt az õslakosokhoz.

nagyon odabaszosz rész volt, és a find 815 játékot is jól kapcsolták a sorozathoz 😊. Alig várom a következõ részt, megint izgulhatunk ezerrel.😄

Fabio Capello
Nahm megnéztem

Jó lenne tudni hogy ki a beépített ember, plusz hogy miért keresik annyira Bent - megvannak a magam teóriái - de gyanítom hogy a Ben-féle szál nagy szerepet játszik a sziget rejtélyének a megoldásában, kiváncsian várom a folytatást, bár sztem most rengeteg kavarás lesz a köv. pár részben :S

És vajon a roncsot meg a hullákat ki rakta be az óceánba?
Meg honnan tudott a Naomi Pennyrõl??
LasDen
sztem az a Winkowski v hogy híjják srác az embere.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
és a fénykép Benrõl?mintha egy reptéren készült volna!
mióta tervezik elkapni?embere van a hajón?gondolom ez az egész a kulcsa a sorozatnak.arra gondolok,hogy ha kiderül miért is keresik Bent,akkor kiderül ki is õ valójában,tehát kiderül kik a sziget õslakosai (furcsa is volt hallani ezt a sok otherezés után 😊,onnan pedig egy lépes,hogy mi a sziget maga

legdurvább meg az volt,amikor Locke megkétdezte Bent arról,amire kb mindenki kíváncsi 😊 elõre is dõltem a fotelben,aztán jött a válasz... :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!

Érdekes rész volt....Csomó visszaemlékezés vt nagyon érdekesek vtak
Aztán hogy ki a beépített embere Bennek és mit akarnak tõle azt sanszos hogy nem a kövi részekbe tudjuk meg.....

LasDen
én a végén csak annyit tuttam knyögni akurvaanyukkat......(pozitív értelemben véve) 😄

shad0w
gondolom mert frissítgettél 😊

don't give a fuck

toysoldier
nagyon jó volt ez a rész, fõleg a vége ^^ de most lehet megint 1 hetet várni 😞

vajon miért akarják Bent? :o

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ezt meg miért csinálja???
Kenny az Isten
Kenny az Isten
Kenny az Isten
zaki
Zsír, thx! 😊

Kenny az Isten
Kenny az Isten

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

kb mikkora várható a magyar felirat?