22323
-
#14830 Na tegnap megnéztem én is, hát elég lapos, szinte már homorú évadzáró volt.
Ezt mind megtudtuk az előző évadzáróból, annyi újdonság volt, hogy áthelyezték a szigetet, meg kiderült ki a halott.
Semmi más. Azt meg hogy mindannyiuknak vissza kell menni egyértelmű, mert mi lenne akkor itt még 2010-ig, ha most megmenekültek volna és boldogan élnének, míg boldogtalanok nem lesznek.
Egyszóval gáz volt. Az előző évadzárókat meg se közelítette sajna. :( -
#14829 Nem biztos. Több idősikban megy a történet, 1-2 évadban viszaemlékezések voltak, most pedig olyan dolgokat mutatnak ami még meg sem történt. A jövőnél is össze - vissza ugrándoznak. (gyakran a jövőben bekövetkezendő eseményeket sem a megfelelő sorrendben vetítik.) (pl. said a golfpályán gyilkolászott és bennek dolgozott, és pár résel odébb mutatták csak, hogy ben találkozott saidal, mikor féynképezte. ) A kirakos darabjait egyesével megkapjuk, de a képet nekünk kell kirakni.
Közben persze megy a normál szál a jelen is. Ami most ott van, hogy még nem is menekültek meg hivatalosan, csak partraszálltak. Amit a jövőből láttunk az pedig (egyszer elhangzott valaemylik részben) három ével késöbb van. És még Lock sem jött el a szigetről még nem halt meg a normál idősikban...
szvsz lock nem fog unatkozni a szigeten, és a többi szigeten ragadt embert is fogjuk látni ahogy az oceanic six-t is
-
#14828 Pontosan ezt akartam írni. -
Borg #14827 Úgy beszéltek a következő évadokról, mintha a Lostnak valami kiszámítható, előre látható története volna. Ha ez így lenne, már rég nem nézné senki, de főleg én nem. -
#14826 szinte 100% hogy feléled, minek kéne akkor visszavinni hogy ott temessék el??
am a következő évad nem csak a visszajutásról fog szólni sztem hanem hogy milyen rossz dolgok történtek miután elköltözött a sziget stb...locke-nak miket mondanak az őslakosok...wááá nembírok várni addig -
#14825 mivel a köv. évad az oceanic 6, locke és ben(ha jól emlékszek) visszajutásárol fog szolni a szigetre, és szvsz nem hiába viszik vissza locke bácsit :)
de majd ugyis kiderül :D -
#14824 istenem ki mondta hogy feléled ha visszaviszik? mindenki erről beszél de szó sem esett róla
btw szerintem abbadonnak köze lehet a halálához -
#14823 no igen, locke mindenböl kigyógyul a szigeten :D
gondolom miután visszavitték "feléled" -
#14822 Komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy egyesek itt azert paraznak mert meghalt Locke.
LOL
Halt meg a fenet, Locke a hatos evad vegeig ott lesz.
LOST-ba semmi sem normalis, igy engem messze nem lepett mg, hogy o ovlt a kporosoban. Jack apja is koporosban volt :P -
#14821 tudom, én raktam fel:) -
#14820 Ez a Wire(Drót) című sorozat 1. évadából van:) -
#14819 hát ez nem nagyon tartozik a losthoz de mindegy
off lesz még egy hétig aztán megjelennek az AXN-es emberek -
#14818 és szerintem az elárul elég sokat róla, hogy empire top50-ben 8. lett a sorozat:)
off vége -
#14817 ritkán káromkodnak benne, de ezen a részen nagyon nevettem, amikor néztem:) -
Dns5000 #14816 hat a szovegiro nem igazan eroltette meg magat
- fuck..
- fuck....
- o ...fuck
- ...fuck
- fuck...
valahogy nem gyozott meg -
#14815 itt egy videó, elég vicces jelenetek vannak benne:)
-
#14814 nyomozós sorozat, de nem az a csi fajta, 1 rész/1 bűntény
1. évad végén lezártak egy eseményt, ami 2. évadban tovább folytatódik a háttérben, közben egy másik bűntény kerül előtérbe:)
elég lassan történik benne minden, de érdekes módon nem az a közben elálmosodós sorozat, mindig amikor már kezded unni jön egy vágás és egyből izgalmas rész jön
nálam egyik favorit sorozat mostanában, még néha lostnál is jobb:) -
#14813 "nem olyan mint a 2. 3. évad ahol még tele volt misztikus dolgokkal "
akkor milyen?? szerintem ebben az évadban is volt jócskán misztikum:D -
Dns5000 #14812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megnéztem az utosó részt és egesz türhető volt, de nem az igazni
nem olyan mint a 2. 3. évad ahol még tele volt misztikus dolgokkal de közben tök egyszerüen megmagyaráztak egy csomó misztikus dolgot -
Dns5000 #14811 wire az milye?
dobnal egy linket?
-
#14810 jah :)
nekem is Farscape 4 évad + a film volt meg kb másfél hét alatt :D :D -
#14809 max 2 hét és lelőve:)
[nemsorozatfüggő] -
#14808 hát akkor meg? :DDD
azzal még elleszel egy darabig :D
azt mondják Oz is marha jó, nyáron biztos bepróbálom :) -
#14807 épp wire 2. évad felénél tartok, elég hosszú egy-egy rész(50 perc), meg még van 3 évad:) -
#14806 ne csak a hypeolt sorozatokra gondoljatok, annyi jó és értekés sorozat van amit le lehet darálni nyáron. egy kicsit utána kutatsz az alapján mi érdekel, és máris megvan a néznivaló. -
#14805 na és nyár végig mit nézzek?:) -
#14804 szökést majd nyár végén -
#14803 Rengeteg minden van, amit lehet nézni :)
junkien linkelték :D
all of you have to go back -
#14802 és most mit nézzünk 1 évig?:C -
Bmx01 #14801 azzzztakurvaeget, ma néztem meg az évadzárót hát de áááááááááááá az utolsó 2 perc aztakurvaeget hát Lock óóóó most várhatok majd 1 évet a következő részre -
liverpool123 #14800 -
SAFIII #14799 igen igen,de hát lényegében csak ők mert telepakolták c4gyel,de ez egy hülye poén volt csak -
#14798 szerintem csak vicceskedik -
#14797 milyen hajót? :) azt Ben csinálta ki azzal hogy kinyírta a fószert
vagy miről beszélsz? le vagyok maradva? -
#14796 ja jó -
SAFIII #14795 Spoiler!!!!!!!!!!!!!!
a hajót nem Widmore emerei robbantották fel hanem Sayid meg az arab haverjai!!!de ez majd csak a 6dik évad végén fog kiderülni!!! -
homeless #14794 Én régebben gondoltam már rá, hogy Atlantis a sziget, de később elvetettem ezt az ötletet. Most viszont ezzel a költöztetéssel nagyon ebbe az irányba halad a sorozat. -
#14793 Lehet hülye kérdés, de amikor ben ment szigetet költöztetni ugye egy feket ing van a kabátja alatt. Namármost annak milyen az anyaga? -
menorel #14792 Cáfoljatok meg ha tudtok, de igy a negyedik éved végére nekem van egy nagyon de nagyon fura érzésem ezzel a szigettel kapcsolatban. Ugye az évadzáró résszel végérvényesen átterelték a sorozatot a "science" kategóriából a "fiction" kategóriába (oké-oké füstlény... :)
Viszont ha végig vesszük a sztori néhány igen érdekes mellékszálát:
- sziget amire simán nem lehet odamenni, csak "spéci irányból".
- a szigetet nagyon durva elektromágneses anomáliák járják oda-vissza
- az iránytű nem müxik
- a szigetet "védelmező" természetfeletti erő. (füstlény)
- runák mindenhol a barlangokban.
- szigetet elköltöztető spéci "oldschool" gépezet, ami szintén tele van ősi runákkal és egy elkorhadt ősi falétra vezet oda.
- és ugye a legfontosabb: ősi szobor lábazat.
Ha a Lost írói a valódi mitológiából merítik a sztori-t, akkor egy olyan sziget van amire rá illhet ez a sok érdekesség, az pedig Atlantis. Nagyon ráillenek ezek az érdekességek a mitológiai atlantis szigetre. (beleértve legfőképpen a védelmező erőt és ugye azt hogyha amikor nagy volt a baj, akkor a sziget egyszerűen eltünt).
-
#14791 csak ezt még Sun se tudja