22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #14870
    én sem játszottam vele 5 percnél többet.nem bírtam vele,mert csak a nevével akarták eladni.ellenben youtube-on fenn van az outro

lényeg,hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csaj akit felismer a főszereplő a játék folyamán halott.viszont így,hogy segítettünk a többi túlélőn a sziget adott még egy esélyt,itt azért él.

többet én sem tudok,hiszen nem játszottam végig

aki végigvitte a játékot,igazán leírhatná kicsit részletesebben is,hogy mi a lényeg!tudom,van topikja,de legyen meg legalább itt is egyszer :)
  • Sephi
    "én nem vagyok annyira lost fan "

Hat tényleg nem.
  • gercse
    de, mert akkor lyelentősége lett volna :D meg lyó
  • Herold
    A te billentyűzeteden nincs pontos j?
  • Nick01
    hát nagyon szar volt a lost évzáró
    semmi különös nem volt , még wtf-se volt ,meg a végig kiderult h kihalt meg ennyi ..,aminek nincs sok jelentosége mert szinte mindig meghal vki ,
    meg selyteni lehetet h locke volt az szal még ez sem volt wtf...
    én nem vagyok annyira lost fan ,de az első évad és a második évad kifelyezetten jó volt de a többi kifelyesszeten szar ,egyra szarabb lett
    átt ment hülyeségbe... szellemek ,ott van szigetbe egy kar ,(amit nem darhma épitett) és eltünteti a szigetet pfff :D meg a füst amit ben hiv elö a barlangból :D stb...
  • Sephi
    A jatek sajnos kimaradt. Elmeseled nekem ezeket a dolgokat?
  • ProGabe #14864
    pont az ellenkezőjét hangoztatják mindenhol:mindent kitaláltak előre.már ami a fő szálat érinti.máshogy ezt ilyen szinten nem is lehetne összehozni

SPOILER következik,de csak a Lost játéké

#14863:ezt a felébredéses dolgot ugyebár a játékban már ellőtték.persze itt is megjátszhatják,csak előtte mondják el mi a lényeg :)
  • Sephi
    Tudod mi lenne adurva?

Hatodik evad ultolso resze, utolso jelenet.

Kack felebred a bokrokban, kimegy es ott van mindeki a parton, eg a repulogep es mindeki kiabal, persze o mar atelte az egeszet :D

Na ez lenne egy RESET WTF :P
  • stargatelost
    Miért Kate?
    Inkább Hurley ébredne föl, hiszen volt is egy ilyen rész (Dave) hogy ezt az egészet csak ő álmodja.
  • Sephi
    Haha :D

Amugy most mar majdnem bisztos, hogy azok a szereplok, akik csak ugy megjelennek a szigeten, idoutazas vegett teremtodnek oda.

Jack apja...
    Aztan amikor a korhazban Hurley-nak megjelent Charlie, akkor a masik idegbeteg, hogy lathatta.

Azt nem vagom, hogy akkor miert szolt be Hurley, hogy "Sak-mat, Mr Eko"

En nem hinnem, hogy szellemek ok, hanem idoutazok... ahogy Richard is megjelent az iju Locke-nal..
  • ates84
    Na akkor kezd úgy alakulni a történet, mint a Dallas :DD
    Egyik reggel Kate felébred és kiderül, hogy a 6 évad csak egy álom volt.
  • Sephi
    Ezt en is igy olvastam valahol.
  • Herold
    Nem tudom már, hol olvastam, hogy menet közben találták ki az eseményeket. Persze lehet, hogy baromság.
  • herczeg
    ezt ők mondták, hogy nem tudják mit fognak kihozni belőle?
  • Herold
    Ez a probléma abból ered, hogy a sorozat elején még maguk a forgatókönyv-írók sem tudták, mit fognak kihozni belőle, és most, hogy megpróbálják megmagyarázni a történteket, az egész eltolódik az irrealitás irányába.
  • PrisonMan
    Wháá nem "Lock", hanem Locke!!

Tartozok amúgy egy "na ugye-val". Anno, mikor a sziget elmozdításáról/elköltöztetéséről vitáztunk nagyon magabiztosan voltatok, hogy az elmozdításon egy pár méterrel odébb mozgatás a megoldás.. Már akkor tisztán láttam, hogy ez nem így működik; az átjáró megmaradna, csak épp máshol érnének partot.. Meg amúgy se lett volna Lostos.. Na ugye
  • gabo91
    Igaz. Mikor elöször szivatta lock-ot (a karosszékes trükk) akkor sem láttuk. Jack apja csak a test... :)
  • tommyg
    pontosan
  • LasDen #14852
    nem vették le csak szüneten van......a levették azt jelenti (nekem legalább is), hogy nem lesz többet az adott csatornán a műsor......
  • RelakS
    akkor levették :S
  • LasDen #14850
    nem......pont ma láttam a reklámot az AXN-n.......szeptemberben tér vissza.......
  • tommyg
    nem, ősszel folytatódik
  • RelakS
    Levették a Lost-ot az AXN műsoráról? O_o
  • ates84
    így van
  • herczeg
    tudjuk hogy nem jack apja jacob, mert mondta lockenak hogy nem ő az, csak jacob nevében beszél
  • Szolnokboy1
    Ja, ha a barátok közt egy "többnyire a fizika törvényszerűségein alapuló tudományos misztikus dráma" lenne :) De az csak szappanopera :)
  • Klemice
    eltűnik a mátyás király tér és vili bácsi polinéziában köt ki?
  • homeless
    Amikor locke beszélget a japán tudóssal az egy másik sorozatból van csak a színészek ugyanazok.
  • ates84
    Ennyi erővel akkor a Barátok közt-ben is elmehetne egy ilyen esemény - a nézők nyilván megemésztenék :D
  • Szolnokboy1
    Így, hogy már tudom, hogy semmi realisztikus nincs benne, így már anyira nem is érdekel."

Nincs-e? Egy fizika prof. (aki felhasználja a Lostot az oktatásban) hihetően hangzó tudományos érvekkel támasztja alá a sziget eltűnését:

http://www.popularmechanics.com/science/research/4266329.html?ser ies=6
  • ates84
    sztem tuti nem jack apja jacob
  • tommyg
    még nemtuti hogy ő jacob, mármint jack apja
  • AntiHero
    Na végre én is megnéztem. WTF érzés megvan:)

Kicsit látszot sajna az epizódon hogy "összecsapot". De még így is nagyon nagyon jó volt.

Ja és itt egy kivágot jelenet Bár ez a 4/3 rész.
  • tommyg
    sakk matt mr ecko :)
  • gabo91
    Am. durva volt mikor michaelnek kifogyott a palack megjelent neki jacob "most már mehetsz"... durrr :D

hogy megnőt a kis walt gyerek :)
  • Zaicev
    Locke-ről láttam egy jutubís videót amikor beszélget a japán tudóssal, talpig egyenruhában. :)
    Szóval ő a központi figura, még Jack is háttérbe fog szorulni ( remélem )
    Hörli-nek a beszólása azért érdekes volt, mikor sakkozott: maga jön, miszter EKO!
    És ne feledjük, hogy az előző évadban kiderült, hogy az ő számaival kellett basztatni a kompjútert :D
  • kirol
    Akkor jó, azt nem tudom ki, azt hittem szegény Penny az.
  • Csacsi
    Nah konkrétan nem derült ki semmi. És valahogy nem fog hiányozni a lost. Majd ha jön bizto megnézem, de szerencsére számomra, ez már cak egy "érdekes" sorozat, semmivel sem több, így nem fogok szenvedni.

Bár ha az elején úgy állnak hozzá, hogy egy misztikus sorozat, akkor nem biztos, hogy nekiállok. Így, hogy már tudom, hogy semmi realisztikus nincs benne, így már anyira nem is érdekel.

Sajnálom, pedig jól indult.
  • Lacee
    Sayid feleéségt nyírták ki (vélhetően) Widmore emberei, így tudta Ben rávenni őt, hogy segítsen.
  • kirol
    Penny -t meg megölik, vagy kinek a csaját nyírják ki az egyik részben, amikor említik, hogy miután megtalálták egymást elvették tőle a nőt?