22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #14910
    és itt hol ??? :D
  • ProGabe #14909
  • passatgt
    leszedem 720p-be és megnézem:)
  • 5c0rp330n
    ez a jelenet melyik részben is van, hanyadik perc/másodpercnél? :)
  • Sephi
    Amikor Ben kinyitja azt a koajtot, ahonnan elinditja a fustot, alitolag az ajton levo jelek kozt ott a szornyunk.

Ma este megnezem de ha valaki hamarabb meg tudgya nezni akkor megkerjuk :D

Az lenne meg LOL ha a Cloverfield kapcsolodna a LOST-hoz :D
  • Zomil
    Ő J.J. Abrams :)
  • setuh
    szabad a gazda!
  • macselek #14903
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején bevillanó dharma logó?:)
  • Sephi

Mai kerdes :

Mi koze van a Cloverfield-nek a Lost-hoz?

(megsúgom, van)
  • Herold
    Már mész is? Szia!
  • Baggio73
    Sawyer legjobb beszólása: "Hé Kenny Rogers, Mivel próbálkozol? Zárfeltöréssel?"
    Én meg ezen röhögtem
  • jugen
    Azért azon kínomban röhögtem, mikor Ben tekerte a kereket...
  • Zomil
    ha figyelmesen megnézem az utolso részt láthatod, h Desmond és Penny nem mennek az Oceanic 6-al a szigetre :)

amugy meg elgondolkoztam rajta, h Sawyer mekorrát szivott volna ha elötte tünik el a sziget :DDD
  • angelus
    Tudom sokat gondolkodom, de sokan elmélkedtek anno arról ki lehetett az az ugynevezett "Economist" akit Sayid a FF-jében vadászott a német bigén keresztül és Ben csak így emlegette. Számomra egyre valószínűbb h ő bizony Locke volt. És sztem Locke halálában benne van Sayid keze, gyanus ahogy Hurleynek mesél a történtekről. Nem azt mondom h ő ölte meg, de lehet h azzal a szándékkal ment oda h megöli az Economist-ot, csak még nem tudta ki az, és az ebből adódó konfliktus vezetett valahogyan Locke halálához. (Pl: öngyilkossághoz, véletlen balesethez, vagy Sayid akár önvédelemből is megölhette, esetleg Ben is közrejátszott a dologban.) Ez is érdekes kérdés az 5. évadra nézve.

Amugy ha 5. évad, az hogyis fog felépülni?
    Sztem most a sziget előre ment 3 évet, akkorra amikorra Jack elért a We have to go backhez. Innentől fogjuk látni az eseményeket párhuzamosan, hisz Sawyer például még most úszott ki a partra az elméletem szerint, miközben Jack-ék kijutottak, visszailleszkedtek, Kate-et felmentették, összecuccoltak, szétcuccoltak és most vissza akarnak menni. Azt ami kint történt FB-ből ismernénk meg, és sztem visszább kéne venni a FF-ből mert emiatt lett visszásabb picit az évadzáró értékelése egyeseknél, pedig ha nem láttunk volna FF-eket nem gyengén fordulatos változatos évadzáró lett volna.
  • angelus
    Nekem a multkor eszembe jutott egy érdekes teória. Ben ugye meg akarja ölni Penny-t. Na most melyik az az egyetlen hely ahol Ben nem találhatja meg? Igen, a sziget, hiszen oda ugye ő már nem mehet vissza. Viszont így szegény Desmond, annyi küzdelem után h eljöjjön onnan vissza kellene menni csak Penny miatt. Irónikus. Persze van egy bökkenő is, az egész csak akkor áll, ha Ben igazat mondott ezzel kapcsolatban Locke-nak. És ez egy elég nagy HA.
  • 5c0rp330n
    a desmondos rész tényleg hatalmas volt. a 3. évadban is az ütött az egyik legnagyobbat a finálé után persze, az mindent vitt.
  • AntiHero
  • AntiHero
    Nekem is jobban tetszet. Az a rész volt a s4 legjobb része.
  • gabeszg
    amúgy akik a csónakba voltak azokkal most mi lett?
  • passatgt
    először én higanyra gondoltam, de utána leesett:)
  • macselek #14890
    Jaa, értem:D
  • precision
    házigazda
  • macselek #14888
    hg?
  • ProGabe #14887
    na ilyenkor kár,hogy nincs hg!
  • stargatelost
  • Sephi
    Mi kerunk elnezest.
  • Zomil
    -.-
  • dzsagon
    Nalam a legnagyobb WTF, hogy még találok embereket akik rajonganak ezért a szarért.
  • alienslive
    Öszintén szólva a desmondos rész nagyobbat ütött nálam, mint a finálé.
    Viszont a 3. évad lezárása volt szerintem a legnagyobb WTF az egész sorozatban.
  • gabo91
    Biztos arra is lenne félig meddig logikus magyarázat. Olyan akár egy viharfelő melyben villámok vannak, meg ilyen elektromos kisülés cucc mitom én nem vagyok fizikus....
    de ben sem egy darab csontal csalogatta oda (nem tudjuk mivel)
  • gabo91
    Igen richard érdekes volt. 60 ével ezelött is mikor megjelent a kicsi locke-nak ugyanúgy nézett ki mint mikor 3 éve a szigetre vitte Juliet-et, és mikor a kicsi Ben gyerek korában elszökött az erdőbe vele is beszélt. Majd 10 év múlva Ben és richard kiírtotta a Dharmásokat a szigetről, és most is ott van richard és semmit sem változott :)
  • passatgt
    délibáb
  • grebber
    Én nagyon kiváncsi vagyok arra mi az a füstszörny!
  • ProGabe #14877
    "és még mindig egy csomó dolgot elfelejtettek megmagyarázni/ elsikkasztottak..."

nekem is ez a bajom ezzel az évadzáróval.azt reméltem (volt színész aki ezt nyilatkozta),hogy kapunk valami olyan szintű WTF-et,ami elviszi kocsikázni az összes eddigi történést.tehát csak erre fogunk megint koncentrálni,azért is,mert a többinek nem lenne jelentősége mellette

mindemellett egyértelmű,hogy ezzel szöges ellentétben állt a készítők célja:csináltak egy szép befejezést annak,amit felépítettek ebben az évadban,csak ugye senki nem ezt várta!
  • lele
    én is

engem őszintén nem nagyon rázott meg az évadzáró örülök hogy nem volt olyan drasztikus mint a többi...
    Tudniilik ezeket összelehetett rakni már az előző rész alapján, ott pedig hogy Locke lett a vezető nyilvánvalóvá vált hogy ő jött ki és keresgélte az Oceanic 6-et

am. a füstre semmi , a szoborra semmi, (arra sincs hogy penny miért/honnan tudta hogy az északi sarkra kell tenni 2 oroszt hogy mágnese kilengéseket figyeljen)
    és még mindig egy csomó dolgot elfelejtettek megmagyarázni/ elsikkasztottak...
  • precision
    én megbocsátok
  • trident
    Már most elnézést kérek, hogy nem kétről linkelek képet,

Mindenesetre, akit érdekel, itt talál jópár fotót kezdve dzsúliettől sáhidig.
  • Bulykin
    helyesírás
    bye
  • AntiHero
    Én angolul végigjátszottam, nagyon jó volt bár sokat nem értettem belőle:D

Majd a héten kijátszom magyarul is.
  • AntiHero
    akkor mennyék vissza a szökéstöpikba vagy amit szeretsz..