Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
3 évad 8 percben és egy hasonló, Evanescence-el (fura)
Összevágott videók a zuhanásról és errõl-arról: 1
2
Bakik: elsõ évad, második évad, harmadik évad
Speed painting (ez Locke, de van több is, pl. Kate, Sawyer, de nem néztem többet)
Az új kedvencem és egy kis levezetõ 😊
Remélem mindegyik link jó...
Olvastátok?? jeeeee😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ahogy lehetséges, én azonnal megveszem. Nem is elõrendelem, mert akkor csak napokkal késõbb kapnám meg, hanem lecsapok rá a TESCO-ban... 😛
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megjelenés: 03.19. Amit tudni vélünk... A teljes harmadik évad bõvített változatban, hét lemezen, extrákkal. Sztereo magyar hang, valamint 5.1-es eredeti.
már csak annyit akarok megtudni,hogy mit takar a bõvített változat
amúgy a lemezek csak szerintem undorítóak?miért nem lehetett szép színesben hagyni a képeket?bár nekem mindegy,én majd a 6-ik évad végén,egyben veszem meg,valami extra-extra kiadásban külföldrõl,ezt már eldöntöttem 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
“volt arról szó hogy a lost stábja nyilatkozta h ha vége a sztrájknak bizonyos idõpontig akkor még lehet teljes az évad…”
5 rész lesz még, a 8. rész után 4 hét szönettel."
13 rész még mindig jobb,mint 8...

Vége a sztrájknak!!!

Spread De Love!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Youtube-on van egy pár jó kis videó, nemárt körülnézni. Nekem a 8 percbe sûrített 3 évad a kedvencem😊
Ha lesz egy szabad délutánom, talán linkelek egyet-kettõt
Amúgy a jegesmaciról a véleményem: Tunéziában simán lehetett egy másik kutatóállomás ugyan olyan néven. Lehet, mielött találtak volna maguknak egy “nyugott” szigetet, több helyen is kisérletezgettek. Miután áttelepültek a szigetre, felszámolták a régi állomásokat, amiknek már elötte is az volt a neve.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egyik kedvenc fanvideóm pedig az,amiben idõrendben vannak összevágva a lezuhanás jelenetei
Más: régen láttam valahol egy táblázatot, talán, ahol idõrendbe volt foglalva a LOST (szigeten lezajlott) története, hogy mi hanyadik napon történt, epizódokhoz kapcsolva. Nem tudja valaki, hol van ez? Vagy akármilyen hasonló idõrendi valami? Köszi
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Utána kéne járni, de ígyis-úgyis jönnek majd a hírek, ha lesz 'megváltás'<#lookaround>#lookaround>
Olyan is volt a könyvben, hogy egyes (extra) jeleneteket hétfõn forgattak le, hogy szerdán adásba menjen az epizód...
Ne adjuk fel, ütögessük az ajtót mint Lokkbácsi, majdcsak felkapcsolják a lámpát<#zavart1>#zavart1>
Látom még senki se beszélt a helikopterrõl. Azzal vajon mit kezdenek majd? Panorámás sétarepülés?<#vigyor2>#vigyor2> Várom már a harmadik részt...
megerõsítést kérek valamiben:
az elsõ évadban talált csontvázak (a barlangban) a black rock-ról kerültek oda?rémlik,hogy volt rajtuk bilincs,ezért kérdezem.a dvd-k haveromnál vannak,így nem tudom megnézni 😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bocsánat, ezt a kérdésemet javítanám:
- Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyrõl, hogyha egyszer Benért jöttek?
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Ben mondta, hogy van egy embere a hajón és meglehet, hogy pont Charlotte-ról beszélt, a golyóálló mellényrõl így tudott és a lövéssel csak kitûnõen megalapozta, hogy ez még csak fel sem merülhessen. Igy Ben ismét hozza a formáját és Charlotte-on keresztül manipulál.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- Hová lett az apja és az anyja, miért tûnt iszonyat magányosnak?
- Hová lett a haverja az intézetbõl, akitõl a számokról hallott?"
AZ én elméletem szerint abban a világban ahová visszamentek nem volt se lotto nyeremény ,se szülõk ,se haverok ,vagy minden tök másként alakult mint az õ világukban ezért vannak befordulva.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info