Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt még nem vetted észre, hogy eddig még mindig szinte csak az jelent meg, akinek a hullája is ott a szigeten?
Timbo
Jack apja nekem alapból furcsa személy a sorozatban :S😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Tudjátok mi jutott még eszembe? Eddig mindenkinek valaki olyan jelent meg, akivel kapcsolatban állt a külvilágban, vagy ismerte valahonnan és fontos szerepet töltött be az életében. Erre a 4x01-ben Hurley látja Jack apját... 😮 Ez hogy lehet?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Akkor pár videó:
3 évad 8 percben és egy hasonló, Evanescence-el (fura)
Összevágott videók a zuhanásról és errõl-arról: 1
2
Bakik: elsõ évad, második évad, harmadik évad
Speed painting (ez Locke, de van több is, pl. Kate, Sawyer, de nem néztem többet)
Az új kedvencem és egy kis levezetõ 😊
Remélem mindegyik link jó...

Bulykin
nagyon tuti😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/02/13/mi-lesz-a-lost-sorsa/
Olvastátok?? jeeeee😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ancsie18
Nem értem, hogy bírod ki... 😄
Ahogy lehetséges, én azonnal megveszem. Nem is elõrendelem, mert akkor csak napokkal késõbb kapnám meg, hanem lecsapok rá a TESCO-ban... 😛

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ProGabe
tudom,de azért is írtam,hogy valami nagyon extra kiadást akarok,mert abba talán teljesen új,egységes lemezeket raknak majd,nem pedig csak egy nagy dobozba a már megjelenteket.ez mégiscsak a Lost 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
A külföldi kiadás lemezei is ugyanígy néznek ki.

ProGabe

Megjelenés: 03.19. Amit tudni vélünk... A teljes harmadik évad bõvített változatban, hét lemezen, extrákkal. Sztereo magyar hang, valamint 5.1-es eredeti.

már csak annyit akarok megtudni,hogy mit takar a bõvített változat

amúgy a lemezek csak szerintem undorítóak?miért nem lehetett szép színesben hagyni a képeket?bár nekem mindegy,én majd a 6-ik évad végén,egyben veszem meg,valami extra-extra kiadásban külföldrõl,ezt már eldöntöttem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"winnie - 2008. 02. 13. 10:05

“volt arról szó hogy a lost stábja nyilatkozta h ha vége a sztrájknak bizonyos idõpontig akkor még lehet teljes az évad…”

5 rész lesz még, a 8. rész után 4 hét szönettel."

13 rész még mindig jobb,mint 8...

ProGabe
Vége a sztrájknak!!!

N1ggA
akkor még jobb 😊

Spread De Love!

ancsie18
Az autót nem most vette Hurley, a visszatekintésében benne is volt, hogy kiskorában ezt szerelgették az apjával.

zaki
Jah, 3. évad uccsó részében mondta Jack, hogy kapott egy ilyen kártyát, amivel akárhányszor repülhet.

N1ggA
Szerintem simán igaz lehet mNzJean állítása, miszerint az egy másik dimenzió, vagy idõsík, vagy ilyesmi. Az autót meg talán abból a pénzbõl vette, amit azután kaptak, hogy kijutottak. Mintha említettek volna valamilyen aranykártyát vagy mit amit a légitársaság adott nekik.

Spread De Love!

magus
azért Hurley egy olyan autóval szaladgált, amit nem ért utol a rendõrség, és nem tûnt annyira szarnak...

ProGabe
hát igen,a 8 perc ütõs lett,de nemhiába,hiszen az hivatalos 😊

Zomil
én spec. örülnék neki😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszikösziköszi!
Youtube-on van egy pár jó kis videó, nemárt körülnézni. Nekem a 8 percbe sûrített 3 évad a kedvencem😊
Ha lesz egy szabad délutánom, talán linkelek egyet-kettõt

ProGabe
ha arra van pénz,hogy egy egész gépet az óceán aljára fektessenek,tele hullákkal (!),egy feketedoboz-hamisítás már csak egy ujjmozdulat 😊

alienslive
Nemtom tudnak e fekete dobozt hamisítani, mert ha azt felhoznák, kiderülni tényleg a 815-ös járat e.
Amúgy a jegesmaciról a véleményem: Tunéziában simán lehetett egy másik kutatóállomás ugyan olyan néven. Lehet, mielött találtak volna maguknak egy “nyugott” szigetet, több helyen is kisérletezgettek. Miután áttelepültek a szigetre, felszámolták a régi állomásokat, amiknek már elötte is az volt a neve.

Zomil
ez tényleg jó videó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
valami kép nekem is rémlik,mármint egy kép amin van egy táblázat,vagy diagram.mindenesetre EZ elég részletes

egyik kedvenc fanvideóm pedig az,amiben idõrendben vannak összevágva a lezuhanás jelenetei

Én gondolom😊 Megnézhetnéd, hogy tudjuk hogy is van ez. Jó lenne egy kétszer hosszabb évad... mennyiszer el van ez itt ismételve<#wow2>

Más: régen láttam valahol egy táblázatot, talán, ahol idõrendbe volt foglalva a LOST (szigeten lezajlott) története, hogy mi hanyadik napon történt, epizódokhoz kapcsolva. Nem tudja valaki, hol van ez? Vagy akármilyen hasonló idõrendi valami? Köszi

A 2. évad DVD-jének extra lemezén pontosan taglalják hogy mi mennyi idõ, ha gondoljátok megnézem megint, hogy pontosan hogy van.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Timbo
megnyugodtam 😄

tommyg
így is van! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Timbo
ezt viccnek szántad ? <#gonosz1>

tommyg
belógott egy faág a helibe a vihar közbe és gondolom akkor attól sérült meg!

ancsie18
Igen, én amikor megláttam a karcmentes, gyönyörû helikoptert, egybõl azt kérdeztem, hogy basszus, de a pali, aki vezette, mitõl lett akkor olyan véres/mocskos/sebes? Szóval érted, letette rendben a helikopter egy tisztáson, de akkor mégis hogy a fenébe lett véres a feje, a ruhája, meg csupa kosz az egész teste?

Ez igaz, én sem tudom pontosan mi mennyi idõ
Utána kéne járni, de ígyis-úgyis jönnek majd a hírek, ha lesz 'megváltás'<#lookaround>
Olyan is volt a könyvben, hogy egyes (extra) jeleneteket hétfõn forgattak le, hogy szerdán adásba menjen az epizód...
Ne adjuk fel, ütögessük az ajtót mint Lokkbácsi, majdcsak felkapcsolják a lámpát<#zavart1>

Timbo
Fura az a helikopter .. akkora viharban nem tudom, hogy tudtak leszállni 😄 de akkor is 😄 fura .. ^o)

nade gondolom abba nincs benne a vágás meg az utómunkálatok, bár nemtom :S 😄
Kicsit számolgattam és kijött, hogy a kilencedik epizód 45 nap múlva lesz, ha lesz. Ha nemsokára vége a sztrájknak, lesz még egy hónap, hogy újra beinduljon a dolog. A könyv szerint (Az eltûntek krónikája, elsõ évad) 8 - 11 nap kell egy epizód leforgatásához, szerintem meg tudják oldani.

Látom még senki se beszélt a helikopterrõl. Azzal vajon mit kezdenek majd? Panorámás sétarepülés?<#vigyor2> Várom már a harmadik részt...

ProGabe
ezt a kérdést Ancsie nevû játékosunk már feltette.így ön a következõ körbõl kimarad <#idiota>

megerõsítést kérek valamiben:

az elsõ évadban talált csontvázak (a barlangban) a black rock-ról kerültek oda?rémlik,hogy volt rajtuk bilincs,ezért kérdezem.a dvd-k haveromnál vannak,így nem tudom megnézni 😞

AntiHero
visszamennye'...😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fabio Capello
jóvanmána 😄

Zomil
minden héten ugyan akkor adják, szoval szerinted mikor lesz?😄

Fabio Capello
Sorry ha már volt, következõ rész mikorra várható?

AntiHero
A megmentõ csapaton azokat értettem akik mosta szigetre érkeztek. Ök pedig elvileg nem Penny emberei.

mNzJean
Desmondnak mindenképp köze van a megmentõ csapathoz ,hiszen a barátnõje Peny keresteti õket , de azt már végkép nem értem ,hogy akkor ha ezek nem Penny emberei a hajón akkor mit keresett náluk Desmond fényképe.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

AntiHero
Még a végén kiderûl hogy Desmondnak köze van a "megmentõ" csapathoz.

ancsie18
- Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyrõl, hogyha egyszer Desmondért jöttek?

Bocsánat, ezt a kérdésemet javítanám:

- Minek és honnan volt Naominál fénykép Desmondról és Pennyrõl, hogyha egyszer Benért jöttek?

😮 micsoda logó😮

Aki átbasz, az basszon b-t is!

JCSR ODIN
"Miért nem lepõdött meg és tört össze lelkileg Charlotte, amikor Ben kvázi lelõtte õt, és a mellény nélkül simán meghalt volna?"

Ben mondta, hogy van egy embere a hajón és meglehet, hogy pont Charlotte-ról beszélt, a golyóálló mellényrõl így tudott és a lövéssel csak kitûnõen megalapozta, hogy ez még csak fel sem merülhessen. Igy Ben ismét hozza a formáját és Charlotte-on keresztül manipulál.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

SötétBarom
Sõt, ott van charlie is 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mNzJean
"- Mi lett Hurley lottónyereményével?
- Hová lett az apja és az anyja, miért tûnt iszonyat magányosnak?
- Hová lett a haverja az intézetbõl, akitõl a számokról hallott?"

AZ én elméletem szerint abban a világban ahová visszamentek nem volt se lotto nyeremény ,se szülõk ,se haverok ,vagy minden tök másként alakult mint az õ világukban ezért vannak befordulva.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info