22323
-
Zsolcz #14950 mértnemvolt AXN-en LOST utóbbi két vasárnap?? -
#14949 "amerikában persze kb hd -ban nyomatják a netes streameket"
hd-nak mondott!természetesen nem fullHD,ami a tv-kábelen jön,hiszen az másodpercenként minimum 25 megabit! :)
mint írtam,olyan mint a youtube,tehát bármikor meg lehet nézni a már vetített epizódokat.általában csak simán be van építve a csatorna honlapjába (lsd ABC),de vannak adók,amik szövetkeztek és megcsinálták a hulu-t -
zerosdfd #14948 Van ilyen, de szar minőség és nem live (ma már mindegy, persze) -
#14947 úgy képzeld el hogy nem csak kábelen megy az adás hanem neten is
általában böngészőablakban van, pl media playeres vagy quikctime -os stream
pl ha felmész ide és kiválasztod hogy m1 akkor egy kis reklám után indul is az online adás böngészőbe épített media playerben, amit duplaklikkel ki is lehet rakni full képernyőre csakhát a minősége szar sajna...
amerikában persze kb hd -ban nyomatják a netes streameket -
#14946 a legtöbb csatornának (mármint az amcsinak) van már netes verziója.tehát olyan,mint a youtube,csak jobb minőség.vannak reklámok,de ezeket csak az usa-ból lehet nézni (mármint nem a reklámokat :) -
#14945 Most olvastam,hogy Steve Ballmer az interneten nézi a Lostot.Hogyan lehet?Úgy értem mint a youtubeon vagy van valami url-t kell megadni a Windows Media Playernek?Ezt a tévézés az interneten dolgot nem ismerem. -
zerosdfd #14944 igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:-)tényleg hülye kérdés -
Pegasus #14943 tudom hogy hülye kérdés...de a 4-ik évad ugye csak 14 részből áll?:D -
#14942 a suttogás mivoltját már megtudhattuk egy ff-ben.ugyebár Katinka elment valahova,mert Sawyer megkérte hogy tegyen meg neki valamit.az előző évadokból megtudhattuk,hogy valószínű nem a szennyeséért küldte el,hanem a kölkéhez -
#14941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!* Claire elment Christian-nel, ami azt jelenti, hogy a következő évadban csak egy-két részben fog feltűnni, mint vendégszereplő, a 6. évadban viszont újra állandó szereplőként tér vissza.
* A forgatókönyvben nem volt semmi arról, hogy Sawyer mit suttogott Kate-nek. Ez a következő évadban fog kiderülni. Amit hallhattunk az “I have a daughter in Alabama. You need to find her and tell her I’m sorry.” Ezt valószínűleg csak Josh Holloway találta ki, hogy legyen mit mondania, mert nem gondolta volna, hogy megértik a nézők.
* Jin túélte a robbanást, de Michael nem.
* Kristin szerint azért Boone, Charlie és Libby volt a másik három szereplő aki meghalt a zuhanás után, mert az a három színész bármikor szívesen visszatér a sorozatba. (mint vendégszereplő) Azaz lehet, hogy az Oceanic 6 találkozni fog valamelyikük családjával, és így még visszatérhetnek a történetükre.
-
Jack Bauer ahős #14940 Elég alaposan kielemeztem a LOST-ot a negyedik évad apropóján (de spoilerek nélkül!). Szóval, hogy miért is lett belőle kultusz és miért jó nézni.
Bónuszként elrejtettem a posztban egy easter egg-et is a 4. évadból... :)
katt -
#14939 hát az eredeti jobb mint a lostos az fix -
#14938 Inkább így: link -
#14937 Itt az eredeti:
-
#14936 LOL :DDD -
:ASD:SAD:ASD:A:dsAS:D:ASD -
angelus #14934 Nyugi figyelmesen megnéztem. Azonban még visszamehetnek a szigetre ha Ben hajtóvadászatba kezd ellenük. -
#14933 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14932 -
#14931 at télleg érdekes hogy mi lett a csonakban utazókkal... felesleges szereplők. meghaltak. mint a hajón is. eléggé összecsapottnak tünt az egész, tudom ehet fúrni az egészet de ha ti több hónapot hajóznátok és felakarna robbani a hajó akkor mentőmelényért mennnétek és nem a helikopterért?
És miért nem találták meg egymást a csonakban lévők Jackékel?
azért mert felesleges szereplők. =) -
#14930 nem, szerintem akit lekell vadásznia sayidnak az pont hogy Penny =)
bár úgy nem lenne Ben bosszúja
-
#14929 hát az sehol az biztos :D
csak azért linkeltem, mert rendesen ki van szedve a lényeg -
#14928 és ezeken hol látható a cloverfieldes szörny?
milyen poén lenne, ha a film azt mutatná be, hogy mi történik ha a sziget rossz kezekbe kerül, vagy vmi ilyesmi :) -
#14927 Hát..sztem nem véletlen van benne az évadzáróba Walt,de ki tudja.Amúgy vki nem tudná megnézni és leírni a 4.évad ff-jait időrendbe,úgy hogy hanyadik rész,mert hát össze-vissza van.Nem? -
#14926 erről van szó:
-
#14925 megelőztél -
#14924 a webizódokban is volt egy rész erről, amikor Julieték tartották fogságban. egy rakat döglött madár volt az ablak előtt -
#14923 persze.az egyik mobizódban pedig van egy jócsomó halott madár annak az épületnek a falánál,ahogy tartják őt -
#14922 én arra lennék kivi,hogy ki lesz-é fejtve az a szál,amikor vmelyik évadban,nem a 4.ben az tuti,walt rajzolgat a földön kiskorában és egy madár neki röppen az ablaknak és megfexik egyből
azt gondoltam,hogy nyilván walt lesz vmi kulcs a storyban,de azóta erre vonatkozólag szar sem történt vagy csak én nem voltam figyelmes?
emléxik vki erre? -
#14921 erre felteszed a lehető legrosszabra (sárgabéka) :)
használd ezt: http://media.proxnet.hu/ -
#14920 na jó ez már nevetséges mit szenvedek itt :D
1.
2.
3.
4.
ha most nem lesz jó leszarom :) -
#14919 kell nekem gagyikra felrakni a képeket :)
akkor újra az egész:
1.
2.
3.
4. -
Borg #14918 Ez se lett jó.. -
#14917 az első nem lett jó
Ben áll a fal előtt + ékírás nagyítva -
#14916 nem jött össze :)
akkor:
Ben áll a fal előtt + ékírás nagyítva
Ékírás még nagyobb és kiemelt